Keresés

Részletes keresés

hóember Creative Commons License 1999.12.08 0 0 58
Kösz, ari vagy, már rájöttem!!!!

snyéman

Előzmény: Poedle B. (48)
Poedle B. Creative Commons License 1999.12.08 0 0 57
Nahat, plebejus, ha ezt elobb tudom, szoba sem allok veled :-))))))) Te csak ugy veszelyeztetni mered a kozlekedesbiztonsagot es ezen keresztul az orszag stabilitasat? :-)))))))))))))) A biztonsagi ov az biza fontos dolog, ha nem vagy bekotve, az art a rendor nyugalmanak...

OFF
Neked is palyinkas jonapot!
ON

Bye

P.B.

Előzmény: plebejus (54)
zedyke Creative Commons License 1999.12.08 0 0 56
plebejus

Igazat szoltál !!!!
Téged viszont nem azért buntettek +, mert nem voltál becstolva, hanem biztos uj trafipaxot vettek, és valakivel +kellett füzettetni.
Ha jo nekik, hogy a NETEN kutakodnak, HÁT TEGYÉK.
Aki el akar bújni az el is fog. Kevint is évekig keresték.

Darki Creative Commons License 1999.12.08 0 0 55
No igen, ilyesmire gondoltam én is, és nagyon örülök (?) hogy ez a legnagyobb probléma ebben az országban :o)(

Erika, köszi a címet, tényleg elképesztő...

Előzmény: plebejus (52)
plebejus Creative Commons License 1999.12.08 0 0 54
off
Paaalyinkas jonapot NOKIA:)
on
Eplay_ Creative Commons License 1999.12.08 0 0 53
Az anoizé.com megadta a firewall IP címét és a domain nevét, meg még annyit, hogy a firewall után merre értem el az oldalt. Ez is szép eredmény, de mi van akkor, ha az ország bármely pontjáról ezt a firewallt használod? Tehát mondjuk Debrecenből is és Zalaszentgrótról is írhatsz, ha csak a tűzfal címét kapják meg. Hogyan működnek a biztonsági rések? Ki lehet próbálni valahol?
plebejus Creative Commons License 1999.12.08 0 0 52
Akarhat barki barmit, a hatalom, azaz az ero ugyis a termeszeti torvenyek szerint muxik, ergo a gyengebb ellenallas iranyaban hat.

Csak helyi 1 sample:
Van itt egy ~10 eve +oldatlan a gyilkossag. Erre micsinal a fakabat? Kiugrik jo kis alcazo villanypozna mogul, lemeszel, szivatasbol csomagtarto ellenorzes, + van-e izzo, 3szog, stb., vegul +buntet, mer nem vootam bekotozkodve. Na most kerdem: kinek artok en ezzel???

Olyan ez, mint amikor valaki a felig osszedult hazaban az egyetlen megmaradt ablakuvegrol a legyszart takaritja. Megiscsak konnyebb, mint a sittet kitalicskazni.

De igy 1ccerubb, konnyebb es sulyos vetkemmmel lebukva jelentosen javitottam a felderitesi statisztikat:(((

Előzmény: Darki (44)
Törölt nick Creative Commons License 1999.12.08 0 0 51
"Nyilvántartanak
Nyilvántartanak
Nyilván tartanak tőled"

(Kontroll Csoport, 1983)

Gandalf (Dublin)
Írországról magyarul

Eplay_ Creative Commons License 1999.12.08 0 0 50
Nem vagyok benne biztos, hogy az IP cím valamit jelentene (u.is csak azt tudják kideríteni, milyen IP-ről írogatsz). Ha dial-up előfizetésed van, akkor mindíg más IP címet kapsz. Dial-up password-öt pedig bárhol kaphatsz megfelelő ismerősöktől (IRC-n például). Ha esetleg az IP címet sikerülne sérült rendőr barátainknak beazonosítani a megfelelő dialup username/password-el, akkor sem tudnak így elkapni. Ha nem dial-up vagy, hanem céges, akkor (ha van egy kis esze a rendszergazdának) van firewall-otok, ami elvileg nem engedi ki az IP címedet, csak a hostot (Pl. firewall.matav.hu - a legismertebb). Egy cégnél odamész a Hub-hoz, bedugsz egy laptopot, máris kioszt a DHCP egy IP címet és megírod a havernak a következő robbantás idejét/helyét/módját, aztán lekapcsolod a gépet és eltünsz :-) veled együtt tűnik el az IP is, ami azonosíthatna.
Valahogy így működik, nem?
Amúgy, ha valakinek oka van arra, hogy figyeljék, az tud vigyázni magára :-)
ErikaSzB Creative Commons License 1999.12.08 0 0 49
Hóember!

http://www.anonymizer.com/3.0/index.shtml

és kattints a jobb felsó sarokban erre a linkre:
You don't have to tell us, we
already know all about YOU.

Előzmény: hóember (45)
Poedle B. Creative Commons License 1999.12.08 0 0 48
HaliHoember!

Szerintem anonymizer.com-ot akart irni...

Bye

P.B.

Előzmény: hóember (45)
uprow Creative Commons License 1999.12.08 0 0 47
Üzenem a leskelődő rohadékoknak, hogy elmehetnek a bús büdös p......ba!
zedyke Creative Commons License 1999.12.08 0 0 46
Kiskutyáim! Keressétek csak a vízmolekulát a tengerben.
Ja ki robbantotta fel 8 éve a Mátyás-templom elötti bombát ????????
:-)))))))))
Remélem ezt a marhaságot külföldi adófüzetök pénzéből finanszírozzák.
hóember Creative Commons License 1999.12.08 0 0 45
Milyen com-ot próbáltál ki, mert most nem mux.

hóember

Előzmény: ErikaSzB (39)
Darki Creative Commons License 1999.12.08 0 0 44
FF, NaNe: egyetértek az általatok leírtakkal, engem sem zavar, ha a HATÓSÁG figyeli a netet, sőt azzal is egyetértek, amit ErikaSzB írt "Én se ide se máshova nem írok le olyasmit amit ne mernék akár rendőrség aki bárki más előtt vállalni" hiszen őszintének és törvénytisztelőnek tartom magam. A probléma csak abból adódik, ha a figyelő Nagy Testvér mindezt esetleg másként értékeli. No ebből jön a pofáraesés.

OFF
Itt van például a svarc HBO dekóderek esete. A Btk. módosításánál az ilyet használókat 3év börtönnel akarják büntetni. Nanee, nem túlzás ez egy kicsit? Megható ez a buzgó segítőszándék, ahogyan a tisztelt képviselőink tűzzel-vassal biztosítani akarják a szegény multinacionális konszern milliárdos bevételét. Nem lenne tisztességesebb és egyszerűbb olcsóbban adni és bonyolultabban kódolni? És hogyan akarják felderíteni az ilyet használókat?? Mondjuk jutalmat kap az, aki befúj egy svarcolót? Vagy mondjuk ötletszerűen bárkinél lehet házkutatást tartani, mondván alapos a gyanú hogy ilyet használ, mert nem előfizetője a HBO-nak. Vagy csak én látom sötéten a jövőt??

csicsolina Creative Commons License 1999.12.08 0 0 43
És ahol proxy van?????

csicso

Előzmény: Stone (34)
plebejus Creative Commons License 1999.12.08 0 0 42
off
"Akik ismerik az illetőt, azok úgyis észreveszik."
Na ja, foleg, ha nyaktol lentebb is ismerik...:=))
on

megfigyeleshez: vhol olvastam van softvare amivel meg azt is lehet tudni, a +figyelt real time eppen melyik billentyut uti le.

Előzmény: Halászkirály (40)
RAMBO Creative Commons License 1999.12.08 0 0 41
Én nem bánom, ha figyelik a pedofil gyökereket, sőt remélem el is kapják mindet.

Viszont aggasztó lehet, hogy ha a levelezést, meg minden egyebet (chat) megvizsgálnak, mert ez durván megsérti a megfigyelési törvényt. Ugyanis levelet, telefonbeszélgetést csak ügyészségi engedéllyel lehet elolvasni/lehalgatni, viszont ha a rendőrök enélkül turkálnak a levelezésemben, akkor törvényt sértenek.

Ellenben gyanús csak akkor lehetek, ha megtalálták a "bomba", "gyerekpornó", stb. szavakat, amiket ugye jogszerűtlen lehallgatás nélkül nem találtak volna meg.

Aggasztó.

Halászkirály Creative Commons License 1999.12.08 0 0 40
Na igen. Eléggé vastag bőr lehet a kiscsaj arcán, hogy a megjelent szuper-anál-orál fotók után még képes a munkahelyére bemenni (ahol ráadásul túlnyomórészt férfiak dolgoznak, ugye). Mellesleg amiket a tévében bemutattak, azok alapján nem rossz nő lehet! :)
Egyébként hiába van letakarva, esetleg eltorzítva a csajok szeme, arca. Akik ismerik az illetőt, azok úgyis észreveszik. Hasonló eset történt az egyik munkahelyemen: egy harminchat éves kétgyermekes buksza bukott meg így. Nagyon tuti kis nő volt, ráadásul csendes és szerény. Aztán az egyik Tutti Frutti-újságban frankón benne voltak a kőkemény fotói. Alatta a kommentár, valami ilyesmi: a férjemmel imádunk fotózni, nagyon szeretnénk, ha közölnétek a képeket, légyszíves az arcomat takarjátok ki, blablabla. Kitakarták. A takarásból egy vékonyka fekete csík lett. A csaj jellegzetes mosolya, az anyajegy az állán, a frizurája, a fülbevalói, a karóra a kezén, mind-mind elárulták őt. A munkahelyen nem kapott fegyelmit, csupán "asztal alatt" járt kézről kézre az újság. Végül egy-két nagypofájú kolléga beszólása miatt ment el a cégtől.
Mindenesetre mi jót szórakoztunk. :))
Előzmény: plebejus (36)
ErikaSzB Creative Commons License 1999.12.08 0 0 39
Konrád, Sorry, az offtopicért de sajna mindkettőjüknek ott kell lenni különben lókakát se ér az egész. Ha csak az eladónak van arra elég lenne a "securesite" certifikáció is. Ha én egy másik bankszámláról küldök SET-es címre az olyan mintha elküldeném a világ legbiztonságosabb bankjánal bombabiztos péncéltemébe a pénzemet egy telefonon rendelhető kerékpáros futárral.
on
továbbra is fenntartom, hogy tőlem aztán figyelhetik. Tegnap kipróbáltam az aninymizer com-om, hogy mi mindent lehet látni rólam, hát elég tágra nyílt a szemem.
Erika
Előzmény: Konrad (25)
anarchy Creative Commons License 1999.12.08 0 0 38
Akkor ennek a szakágnak egyenlőre 0 a mutatója, mert se Aranykéz utca, se a többi ügyben nem sikerült még csak a kis piti elkövetőt sem megcsípni, nem hogy a megbízót megsejteni.
Előzmény: Halászkirály (35)
Radó Polikárp Creative Commons License 1999.12.08 0 0 37
Kedves All,

Szerintem, csak figyuzgassanak. A bajom az, hogy és akor mi van? Konkrétan, az a kérdésem:

1. Mit figyelnek/keresnek?
2. Nem sok jogszabály van a nettel és annak tartalmával, pláne felhasználásával kapcsolatban, ergo, mit tudnak ők tenni? Hogy lesz eből nyomozás?
3. Mit jelent ebben az esetben a FELDERÍTÉS? Megnéztük a honlapját, ki van nyomozva?
4. Milyen jogai (és kötelezettségei) lesznek a netrendőrnek? Pl. feltörhet egy teccőleges webszervert?
5. Ahogy H. Ezékiel kolléga is megjegyezte: mire fogják felhasználni az így mexerzett infókat (bármik legyenek is azok)? Bizonyíték lesz, vagy tipp, hpgy merre kell keresgélniük, vagy mi?

Szóval, asszem megint sikerült vihart kavarni egy pohár vízben és ezzel párhuzamosan HIVATALOSAN állítják pellengérre a rendőröket, ami nagyon rossz mindenkinek.

Tisztelettel,

Radó Polikárp

plebejus Creative Commons License 1999.12.08 0 0 36
"holgy tagjai is vannak ennek a csoportnak? es hogyan vezetik le a munkaidoben keletkezett
feszultsegeket? es hol?"

Tegnapelott este, hiradoban RTL-en, v. csiga2-on bemutattak:
komloi rendorsegi kisleany kedvenc jatekait;)))

Előzmény: blasted (-)
Halászkirály Creative Commons License 1999.12.08 0 0 35
Nem akarok okoskodónak tűnni, de eddig is figyelték, hogy mi folyik a neten, csak nem volt törvény, amely megengedte volna az ilyen formájú megfigyelést és adatgyűjtést. Az alvilág a mobiltelefonok törvényes lehallgatása miatt egyre inkább az interneten tartja egymással a kapcsolatot. Az Aranykéz utcai robbantás után például köztudott volt, hogy a rendőrség hónapokig figyelte az internetes honlapokat, chat-eket.
Stone Creative Commons License 1999.12.08 0 0 34
Csak az IP címed. Az pont elég...

A sokat emlegetett gyerekpornó oldalakról meg annyit, ha megfeszülsz sem fogsz találni. Már rég eltűnt az összes nyilvános hely, a külföldi letartóztatások eredményeként. Ez csak egy újabb üres érv a Nagy Testvér táskájában a személyes szabadság korlátozására. Majd mi megmondjuk, mit olvass, gondolj és írj, ha nem akarod, hogy bajod legyen.....Kiráz a hideg, pedig már nagyon fiatalon dolgom volt az állambiztonsági szervekkel, de az akkori helyzet nagyságrendekkel jobban tetszett...

Előzmény: Hayloft Ezekiel (33)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 1999.12.08 0 0 33
Persze, nem baj ez.
Sasoljanak csak, mi bajom lehet?? Nincs rajta a hozzászóláson az ujjlenyomatom! Egyébként aki igazán parázik annak a következőt ajánlom:
A Magyar jogszabályok értelmében (ha hülyeség, kérlek korrigáljatok!) még a FAX sem bizonyító értékű egy esetleges tárgyaláson. Akkor egy vacak html oldal, vagy egy email pláne nem. Legalábbis én tudok úgy küldeni emailt, hogy ne tudd kitől kapod, de nem szoktam. A Nickem én vagyok, én vállalom amit mondok. Hazudni sem szoktam, a neten meg pláne nem. Ez itt mindenki fóruma, szerintem mindenki vállalja azokat a beszólásokat amit itt elkövet. Gyerekpornó oldalak meg ne legyenek, tányérsapkás barátaink meg tanulják meg használni a keresőket. [bár az is érdekes kérdés, hogy mennyivel csökken a gyermekpornó, ha ezek munkába állnak]

Nekem nem ezzel van bajom, hanem azzal, hogy az a szervezet akinek védenie kellene engem és biztosítani a nyugodt életet, az kurva messze van tőlem, mint állampolgártól. Ahogy NaNe írta, csak az út szélén szotyizó faszkalapokkal találkozik az ember (bár a hétvégén rendik voltak). Ha valaki valahol találkozik a rendőrséggel, egyből elkövetőnek érzi magát, lenézi a rendőrt (ált. van miért) a rendőr meg érzi a lenézést és bosszút áll rajtad, mert megteheti.

Legjobb példa erre a németországi eset, amikor az ittasan vezető rendőrfőparancsnok (valami magasrangú) ittasan vezetett és a 1/10-es úgy elvette a jogsiját, hogy nem kaphat újat!
Itthon meg olaj, maffia, állítólagos öngyilkosságok és kiskorú elítéltre ráhajtjuk a férficellák lakóit...igénytelenség és arcátlanság együtt.

Hol van előírva, hogy egy rendőrnek műveletlennek kell lennie??

Á, mindegy, bocs, hogy hosszú voltam, csak ez nem hír! Ennek már mennie kellene évek óta! Az lenne a hír, ha 70-80%-os lenne a felderítési arány.

buta Elizabeth Creative Commons License 1999.12.08 0 0 32
Nem értem, mit ketyerélitek a rendőröket. ez is egy szakma, amelynek vannak színvonalasabb és kevésbé színvonalas képviselői. Legyen már egy kis önkritikátok (keresétek meg a kispolcon), mindenki magábólindul ki...Miből gondoljátok, hogy ha egy rendőr leül a számítógép elé, az első, amit megnéz, egy pornóoldal lesz? A rendőröknek is szokott feleségük, barátnőjük, szeretőjük lenni, mint bárki másnak. Vagy talán Ti is mindig itt kezditek? A hétvégén a Duna Plazában egy szolgálaton kívüli rendőr megtalálta a retikülömet és HIÁNYTALANUL leadta a kerületi kapitányságon.
Ott nemhogy net, de még egy nyomorult fotel nem volt. Elképesztő körülnények között kell dolgozniuk, egy multinál, esküszöm, a W.C. berendezése többe kerül, mint az geész kapitányságé. Nem beszélve az igen vonzó fizetésekről, a rendőrök közismerten gazdag emberek...Nem kell mindenkit helyből lebunkózni.Ez demagógia.
És ti hogy vezetitek le a feszültségeiteket? És hol?
Fantasztikus kérdés volt...
Írjatok már valami értelmesebbet...
Üdv,
Elizabeth
Előzmény: blasted (-)
http Creative Commons License 1999.12.08 0 0 31
Heeeö?
Hogy figyeli-e? Naná.
freeze flash Creative Commons License 1999.12.08 0 0 30
"Nembaj, ha nézik. A baj az, ha hozzá nem értve kezelik az egészet. Emlékezzünk csak a pécsi rendőrnőre, aki minden lopott szoftvert használó embert minimum bűnözőnek tart."

Na, itt a qrva nagy baj!!!! Én is bűnözök, mert a tervezet szerint a böngészőm sfw. cache-ét is ki kellene kapcsolnom, hogy az anyagok ne töltődhessenek bele rögzíthető formátumban a gépembe... ;-)))))))))

ff

Előzmény: Konrad (25)
freeze flash Creative Commons License 1999.12.08 0 0 29
"szóval a dolog úgy áll, ha én szidom a kormányt, és ezt még a zsaruk is látják/értesülnek, attól még nyugodtan kinyalhatják... tudtommal manapság nincs olyan büntetési kategória ami alapján ezt megtehetnék. (ultraparanoidoknak: nem is lesz! :))
aki ettől a bejelntéstől megijed, annak vagy rossz a lelkiismerete, vagy teljesen lámer... (jogi értelemben lámer) "

Kedves Boszton!

Jogi tanácsadónak azért még ne menj el....;-)))))))))
Öregedj még pár évet /mert SZVSZ nem lehetsz több huszonegypárnál/, aztán kicsit nézz körül a valóságban. ;-))))))))), és mélyedj el a magyar jogszabályok értelmezésében és végrehajthatóságban...

Tisztelettel
ff
:-)

Előzmény: boszton (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!