Keresés

Részletes keresés

ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.22 0 0 37
szeretnéd
who i am Creative Commons License 1999.11.22 0 0 36

Kedves ÉgőHalak

Ne haragudj,hogy vitába szállok veled,de szerintem(saját tapasztalat) nem a pénz az
elsődleges a nőknek.
Szerintem a sorrend a következő
1. Hogy nézel ki
2. Mekkora nagy macsó vagy
3. A pénz csak ezután következik

sziasztok

Előzmény: ÉgőHalak (30)
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.20 0 0 35
nyúl vagy


sinn Creative Commons License 1999.11.18 0 0 34
Ami neked tündérmese, az nekem a megtapasztalt valóság - és örülök, hogy így van.
Előzmény: ÉgőHalak (33)
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.18 0 0 33
"Ha ez a meggyozodésed, akkor nem is érdemelsz jobbat. Bocs a személyeskedésért."

Sohasem volt személyes problémám, hogy valaki tündérmesékben él, eltávolodva a valóságtól, mert azt hisz, hogy neki jobb jár, mint ami, csak azért, mert ő emberileg valaki. Ha a nő azt mondja, hogy neki a "belső értékek is" számítanak, az azt jelenti, hogy "nem akarom, hogy azt gondold, hogy egy aljas kurva vagyok". A ruppótlan, elnyomott kis tapló, aki emberileg van, meg el is akarja hinni ezt.

A mosópornál sem a csomagolás meg az ár számít, hanem az, hogy az enzimek feloldják a szart, mert az ember nézi a tévét, és látja, hogy repülnek az enzimek, és bólogat, ez igen, ez jó. Belső értékek, emberi nagyság.

Persze aki manipulált hülyegyerekként érzi jól magát, annak nem is ajánlom, hogy ezen felülemelkedjen.

EndeR Creative Commons License 1999.11.18 0 0 32
Bárhová tartson is a világ, az emberi értékek sokkal többet érnek, semhogy anyagi értékekhez hasonlítható legyen. Egyikkel sem érhetsz el mindent. Többet, vagy kevesebbet igen, de egyikkel sem mindent. És míg az utóbbit bármikor elveszítheted, addig az elsőt nem.
Előzmény: ÉgőHalak (30)
sinn Creative Commons License 1999.11.18 0 0 31
Ha ez a meggyozodésed, akkor nem is érdemelsz jobbat.
Bocs a személyeskedésért.
Előzmény: ÉgőHalak (30)
ÉgőHalak Creative Commons License 1999.11.18 0 0 30
"az emberileg esetleg sokkal többet felmutató, de pillanatnyilag nem olyan fényes egzisztenciával rendelkező férfiak" - ezt, ahogy van el lehet felejteni, egyedül anyukád nem szarik arra, hogy mit mutatsz fel emberileg, mindenki más igencsak. Az ember is csak egy koszos kis állat, és a nők a pénzre buknak, erről nem érdemes vitatkozni.

Esther Vilar: Az idomított férfi
good old ideology

sinn Creative Commons License 1999.11.18 0 0 29
Nem beszélve a túlórákról :D
Előzmény: Dr.W.Gy. (28)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.18 0 0 28
Nem, a brokerceg fonoknek! :-) Az se baj, ha ferfi,c sak legyen joooooo sok penze! (Hu de gonosz vagyok)
Szoval persze hogy neked. Elkepzelem, ahogy ulunk egymassal szemben a x.dik emeleten egy boxban, es vadul gepelunk, mindenki azt hiszi, hogy dolgozunk, es kiderul, hogy ebben a topicban udvarolok. Nem lennenk egy hatekony paros attol tartok. Visoznt volna kivel hosszu ebedszuneteket tartani :-)
Orulok, hogy kesz az autod...ha mar penzed nincs olyan sok :-D
Előzmény: sinn (25)
nobodybuilder Creative Commons License 1999.11.18 0 0 27
tokhulye,

nem is vagy te tokhulye. Lényegretörő és nagyon igaz hozzászólás volt, innen a kocsisor közeléből még azt is hozzátehetem, hogy nem egy közülük nem is olyan csúnya.

Előzmény: tokhulye (20)
EndeR Creative Commons License 1999.11.18 0 0 26
Nekem meg nő a főnököm. Csak nem néz ki jól. :-(
De a lánya viszont! Hűűűűű
Előzmény: sinn (21)
sinn Creative Commons License 1999.11.18 0 0 25
Mármint nekem? Naná!!! : )
Előzmény: Dr.W.Gy. (24)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.18 0 0 24
Ha en most odamennek dolgozni, es beosztott lennek, azert hagynad, hogy udvaroljak...? ;-)
Előzmény: sinn (21)
sinn Creative Commons License 1999.11.17 0 0 23
Látod, ezért tartasz ott, ahol!!! :-D
Előzmény: creatine (22)
creatine Creative Commons License 1999.11.17 0 0 22
En legszivesebben a jo nokkel :) A fenekmerethez kepest a munkahelyi statusza elhanyagolhato tenyezo..
Előzmény: sinn (18)
sinn Creative Commons License 1999.11.17 0 0 21
Lehet, hogy a kötelezo tisztelekör épp a tánc volt?

Tiszta szerencse, hogy a fonökeim a pozíciójuktól elvonatkoztatva is vonzó pasik...:)

Előzmény: EndeR (19)
tokhulye Creative Commons License 1999.11.17 0 0 20
Szevasztok!

Sokat nem fogok hozzátenni az eddig leírtakhoz, csak egy "élményt" és egy hozzá kapcsolódó gondolatot.
Pár éve volt, hogy egy nőszemély fenemód tetszett. Fősulira járt, albérletben lakott a barátnőjével. Csaptam neki a szelet, amennyire tőlem telt és nem küldött el a francba. Aztán amikor világossá tettem, hogy nem a kedélyt javító barát szerepét szánom magamnak, elmondta, hogy van egy igen gazdag barátja, és nem akar bonyodalmat vele, mert egy fiatal lánynak okosnak kell lennie. Ez volt az a perc, amikor örökre megundorodtam tőle és az összes "okos" nőtől.
Többre tartok egy utcasarki kurvát, mert az nem eufemizál: tudja, hogy micsoda és ki is mondja.

További jó eszmefutkározást!

PS: nem tartozom az éhenhalásra ítélt rétegbe, de azt el nem tudom képzelni magamról, hogy a bankszámlámmal udvaroljak. Ritka szar lehet, ha valakinek erre kell hagyatkoznia. Szigorúan SzVSz.

EndeR Creative Commons License 1999.11.17 0 0 19
Lehet, hogy naív vagyok, vagy nem értek a munkahelyi létramászáshoz, de én egy ilyen összejövetelen, a kötelező tiszteletkör után a főnöknél, a szívemnek kedves kollégákkal csapdosom agyon az időt.
Jobb szeretem, ha a kapott megbecsülés mértékét az elvégzett munkám minősége és mennyisége határozza meg, mint a nyelvem hosszúsága, és barázdáltsága. Az utóbbi valahogy derogál nekem.
Lehet, hogy kevesen vagyok így ezzel? Talán azért mégsem!
Előzmény: sinn (18)
sinn Creative Commons License 1999.11.17 0 0 18
Mi lenne, ha egy percre elvonatkoztatnánk a nemektol, és mindenki magába szállva, higgadtan végiggondolná, hogy egy munkahelyi összejövetelen ugyan kivel jópofizik - a fonökével, vagy a beosztottaival?

Naaa???

creatine Creative Commons License 1999.11.17 0 0 17
Miert baromi nagy elvaras?
Előzmény: Mester (15)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.17 0 0 16
Ugy latszik, fiatal, okos, szep es buszke egymagaban tenyleg csak ferfi lehet...
Előzmény: Mester (15)
Mester Creative Commons License 1999.11.17 0 0 15
Amennyiben a no fiatal es szep, akkor baromi nagy elvaras. Nagyon sok maceranak es ajanlatnak van kiteve ebben a szetszakadni keszulo magyar gazdasagi-szocialis helyzetben. Es a nok hamar megunjak a munkahelyi zaklatast...
Előzmény: Dr.W.Gy. (14)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.17 0 0 14
3.pont> azert, mert az esely nagyobb. Gondold el, ott van ket pasi, kb. egyformak, mindketto vonzo, helyes, jodumas. Te melyikhez mennel oda no letedre, a gazdaghoz vagy a szegenyhez? Na ugye. Azert, emrt ha jot domboritasz az agyba, meg kellhet az ismetles, es sokkal jobb bzinisz (meg persze sikk is) ha a penzes pasival csinalod. Hogy neznel mar ki a baratnoid elott...!
4. Ez empirikusan igazolhato tetel. Nagyon szepen mondtad.
5. ebben is igazad van, en pont ezt akarom elkerulni, hogy valakinek is a szava dontoson. Ha a no mellettem nem dolgozik, nem keres, akkor a la Al Bundy szindroma lep fel, es az meg viccnek is rossz. Azt akarom, hogy a no (feleseg) egyenrangu legyen mindenben. Nem akarok fonok lenni. Legyen neki is velemenye, onalloan legyen kepes megvalositani azokat, vagy kozosen. Igy van ertelme. Ha egy ember (ferfi no egyarant) nem szereti a hivatasat, nem szeretei a foglalkozasat, akkor nem is szeret dolgozni, ergo hajlik a "rossz beallitotsag" fele. Miert olyan elkepzelhetetlen, hogy egy no miutan elvegzett valami iskolat, szakmaja van, akkor orommel es elvezettel orvos, mernok, uzletkoto, jogasz vagy mittudemen micsoda, szereti csinalni, csinalja is, es meg penzt is keres vele. Olyan nagy elvearas ez?
Előzmény: Devil Inside (11)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.17 0 0 13
Jol szoltal. Helyeslem. Illetve egyetertek.
Előzmény: nobodybuilder (8)
Dr.W.Gy. Creative Commons License 1999.11.17 0 0 12
Biztos ove volt a brokerceg...vagy ket masik :-)
Csak gonoszkodok, tudom, hogy te nem vagy olyan. Kivetelek halistennek mindig vannak, es akinek nem inge ugyse veszi magara, akinek meg igen, az ugyis elkezdi a vedekezes valamilyen formajat.
Előzmény: sinn (6)
Devil Inside Creative Commons License 1999.11.17 0 0 11
Imádom pontokba foglalni a mondanivalóm, úgyhogy most is azt teszem:

1. A körülmények tisztázása érdekében: a munkahelyemen mind anyagilag, mind erkölcsileg meg vagyok becsülve, főleg a magyar átlaghoz képest, tehát, ha úgy nézzük én sem vagyok egy rossz parti, ha nem a brókerekkel ill. főnökökkel hasonlítanak össze (márpedig egy céges hétvégén velük hasonlítanak össze). Ugyanakkor erre minél kevesebb hangsúlyt igyekszem fektetni társkeresésnél (hasonlóan mint zolik), annál azért szórakoztatóbb egyéniségnek tartom magam (arc:), hogy mindegy mit adok, csak jó sokba kerüljön.
2. Ugyanazok a lányok, akik az év többi részében vidáman eljárnak a bulijainkra, rohadt jól érzik magukat, kedvesek hozzánk, ilyenkor kb. le se sz@rnak, sőt mint a kezdő példa mutatta hülyének néznek. (Nem vagyok debil :)
3. Az az érdekes, hogy hosszútávú kapcsolatra sok esélyük nincs, egy éjszakára mért pont olyan pasi kell nekik, akitől hosszútávon kaphatna biztonságot. (Talán a kihívás? Ettől jobban nő az önbizalma?)
4. Már az elején írtam, hogy _esélyt_ kapnak többet ezek az emberek arra, hogy a férfi hasbabeszélhessék őket, tehát két ugyanolyan ismerettségi szintről induló versenyzőnél a magasabb pozícióban lévő kap több időt a bemutatkozásra.
5. Ha már creatine felvetette: a lány anyagi helyzete számomra is közömbös, nyugodtan el tudnék tartani egyedül egy családot. Két változat van: ha ő is dolgozik teljesen jó, hozzájárul a családi költségvetéshez. A másik, ha azt akarja tartsam el, akkor teremtsen olyan magánéleti hátteret, itt viszont sokkal inkább az én szavam számít, én tartom el a családot, a felelősség az enyém, tehát a döntés joga is.

creatine Creative Commons License 1999.11.16 0 0 10
Kedves Belebujt Kisordog,

Ha mar velemenyem kerdezted:
Szamomra a lany anyagi helyzete kozombos. Azt viszont elvarom tole, hogy az adott korulmenyei kozt hozza ki a legjobbat magabol pl. rendkivul szereny anyagiakkal rendelkezo, ne verje el hulyesegre az eppen hazhoz gurult kisebb osszeget. Talalja fel magat, senki sem akar koloncot a nyakaba.
Egyebkent meg megertem, ha egy nonek imponal az anyagi jo let is. Teljesen normalis, elvegre senki nem akar nyomorba nevelni gyerekeket vagy csak egyszeruen nelkulozni, ha nem muszaly. Persze akinel ez a fo szempont, az megvetest erdemel.
Az anyagi jo let megteremtesere iranyulo kepesseg az ereny, es termeszetes modon imponalo dolog.

Előzmény: Devil Inside (-)
nobodybuilder Creative Commons License 1999.11.16 0 0 9
Másokhoz kapcsolódva én is megjegyezném, hogy az olyen nő, aki azért rokizik valakivel, mert igazgató, mással meg azért nem, mert nem igazgató, nem biztos, hogy sokat ér. Feltéve persze, hogy tényleg ez az ok, és nem mondjuk olyasmi, hogy egyszerűen nem vagy neki szimpatikus.

A saját tapasztalataimból mindenesetre azt látom, hogy leginkább az egyéniség számít. Láttam már hányingerő ronda és/vagy thök csóringer pasikkal olyan nőket, hogy mind a tíz ujjukat megnyaltam volna, előtte is meg utána is. Nem a pénz számít és nem a fizimiska, az számít, hogy ki tudja úgy hasbabeszélni őket, hogy lecsússzon róluk a bugyi. A nagy dumások, akik a szövegben, fellépésben, megjelenésben nagyok, azok jók nőzésben is.

Aztán ezzel persze korrelál a sikeresség az üzleti életben, meg az igazgatónak levés. Statisztikailag. Szóval imho hiba csúszott az okfejtésedbe, De[v|b]il Inside :-)

Előzmény: Devil Inside (-)
nobodybuilder Creative Commons License 1999.11.16 0 0 8
Mester: "erdekes egyeniseg+no cash>= cash+dogunalom" -- erre azt is lehetne mondani, hogy a cash+dogunalom nem igaz, mert ha van cash, akkor mar van (lehet) sokminden, ami stimulalja az agyat (nem porra gondolok, hanem színházjegyre, könyvre, mozira, filmekre, utazásokra, kirándulásokra, gyurmázásra, színes papírokra, stb :-). Legfeljebb nem azzal a fickoval, aki a lét hozza :-).

Más kérdés, hogy azok, akik a cashre buknak, soxor nemtuggyák stimulálni az agyukat, kultúrák, divatok ide vagy oda ...

Szerintem egyébként nem ez a pontos helyzet, csak mostanában ez a kirívó. Eddig is volt ilyen és a csóringerek között is van ilyen. Ez (mármint a mendzserpénztárcára bukó hölgy) a "fírjhö megyek minnél inkább oszt sz@rok három gyereköt" típusú nők egyik alfaja, ezek a nők mindig léteztek és nem csak a pénzesekre hajtottak, hanem mindenkire. A témát az antropológia is kutatja, lásd Kijev-Trieszt-vonal, kultúrálcsági művelcség, miazmás.

Előzmény: Mester (7)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!