Angolban van ez a furcsa köszönés amikor nem köszönnek hanem egymás nevét vagy titulusát (pl Dr) mondják ki köszöntés helyett,lehet ez a magázás megfelelője.
Ennek kifigurázása a SheviChase-es kémes filmben a dr? -dr -dr? -dr :) jelenet.
Nemhasznos a filmnek a 2 rész egymásután,9 órakor máshol politikai műsorok egyéb filmek futnak még bőven,ezért nézné az emberfia inkább később hiszen már látta egyszer(10szer),de kélsőbb meg a 2 rész már sok
áig tart tehát muszáj lesz kihagyni egyet.
Aki elsőre látja még azsem biztos hogy felad egy másik műsort helyette 9 óra tájban de 2-őt biztosan nem néz végig,csakhogy ez folytatásos sokesetben,nemlehet átlépni részeket csak úgy.
Jameg teljesen nem emlékeztem Mulder szellemekkel társalgására,nagyon professzionálisan nagyhatásúan jelentek meg a filmbéli karakterek.Lonegunman-ék stílusosan egy hugyozás közben a bokros sivatagi alkonyatban.
A végső jelenetnél mivel előtte megnéztem a 9 órás első részt,már előre láttam
a hasonlóságot azzal,ugyanoda vitte vissza a sztorit CCarter, kis motelszobában voltak talán az eső is esett vilámlott,baromi hangulatosra sikeredett,feltűnt a kis egyszerű feszület Scully nyakában,ami nemnagyon tud annyira kibukni az ing alól,persze lett is szerepe.
Valami rémlett a végéről de engem meglepett a visszacsatoló nosztalgiázó hangulat és a felemelő szuper gondolatok a végére,nagyon szépen zárta le a történetet.
A németben asszem majdnem a végéig magázódnak, ami azért elég vicces. Bár csak nekünk, mert a németek még 30 év közös munka után is képesek magázódni. Brrrr...
épp tegnap gondolkodtam el azon hogy lehet hogy beérte a sorozat+ a cool-t,és véletlen tovább maradtam a sorozat+ -on hát 2 részt adnak egymás után,mióta van ez? Lemaradtam a fél sorozatról akkor.
Még jó hogy a reklámokban felhívják rá a figyelmet.
vmelyik epizódban a szinkron szerint úgy voltak emlegetve mint a "fegyveresek"
(lone gunman helyett) :D
nevetséges történettel tették ki őket a filmből
Scully aktuális tekintetéből kiolvasható hogy kb mi folyik a kulisszák mögött,nagy lázadások visszatérések mehettek végbe Mulder,dohányos,Lonegunman,Rárejsz,Dogett vonalon
A 8. évadot már letudtam (nem rossz évad , 10-es skálán egy erős 6-osra értékelném) , most a 9. évadot nézegetem (perpill a 15. résznél járok - a magányos harcosokról szóló epizód ["cápaveszély"] volt az utsó amit tegnap éjjel megnéztem...) , az eddig legjobban nekem tetsző rész az "Audrey Pauley" volt , a leggyengébb pedig a "Legbelül" és a "Származás" páros volt , nagyon erőltetettnek hatott , eszméletlen szar párbeszédekkel...(vagy csak rossz hangulatban voltam...) Előttem van még a 7. évad (jajaja összevissza nézem az évadokat) , de nem bántam meg , tetszik a sorozat még mindig...pedig a 4. évad (+ "Harc A Jövőért" mozi) után már nem érdekelt annyira ... ...az új mozifilm tervvel kapcsolatban : én nem bánnám ha lenne , ha végre egy erős sztorija lenne (a második mozifilm nekem nem jött be , 2x is megnéztem , de többet nem tervezem) , a szereplőkön nem múlik majd az tuti , nagyon szeretem nézni játékukat (Gillian , Duchovny , Robert , Annabeth , Mitch)...
ezen a képen nagyon rendben van,nameg nemtudom miért volt unszipmatikus rárejsz ügynök korábban,ahogy újranézem a részeit hát már 90%-ban szimpatizálok a jelenséggel
múlt héten megszereztem a 8. évadot (divx)...és azóta gyakran kettesével nézem esténként a részeket (jelenleg az első lemez végén járok), eléggé érdekes hál'istennek és megint a képernyő elé szegez... ...ez csak azért érdekes nálam , mert kb. az 5. évadnál kiszálltam, meg abból lett elegem hogy megszakították reklámokkal, amit nagyon rühellek film megtekintése közben...(kb. 5 éve nem nézek filmet ezeken a nagyszerű csatonákon) ...ez egy pozitív hozzászólás próbált lenni egy kiábrándult rajongóból... :S
Helló, Nemrég regisztráltam a fórumra. Gondolom kibeszéltétek már, de ti tudjátok miért ragaszt Mulder ragasztószalagból X-et az ablakára és miért rak be kék izzót??
Akit érdekel, a www.origo.hu kezdőoldalán filmes bakikról van egy rövid cikk, az X - aktákkal kapcsolatban 1 dologról ir ami szerinem teljesen elhanyagolható de akit ilyen részletességgel érdekelnek filmek annak ajánlom a cikket.
Olyan autót választott a rendező ügynökeinknek már akkoriban ami máig megállja a helyét formára.Ez talán előregondolkodás.A kihúzható antennás telefon már kevésbé.
De holvan ez a "szomszédok"ban szervezett video-partitól aholis az újgazdagoknál összegyűlt társaság illedelmesen a technika és a szabadszellem mámorától részegülten nézte a rocky 4-et :)) (bármit nézhettek volna de annyira mindegy volt,lényeg hogy új nyugati film legyen és ők néézhetik ők már megtehetik...:) )
juj de fura hangulatú évek voltak ,csakúgy áramlott be a "kultúra" :)