Én sem értettem ezt a hirtelen kirobbanó hájpot körülötte. De meg kell nézni, hány pontja van jelenleg, mert lehet, hogy az F3 is elég lenne neki. :-( :-)
Jobb pilótát is választhatna az Andretti. Ez kb olyan, mint Ricciardo a Red Bullba vissza. Gondolom 70% a PR sikeresség miatt, 30% az ismeretség miatt, 0% a teljesítmény miatt.
Ahogy nézem meg kéne nyernie a 2024-es évet, hogy legyen elég pontja. És kb ez az egyetlen eset, amikor tényleg érthető átvinni őt. Az azért továbbra is egy vicc, hogy az F2 több szuperliszensz pontot ad. Meg a WEC győztes nem mehetne azonnal F1-be... mintha nem tudna körbeérni a pályán egy WEC győztes pilóta F1 autóval.
ha jól néztem a 2023-as évet úgy kezdte hogy 32 pontja volt
idén év végén összetett 10. lett arra jár 1 pont, így maximum 33.
DE:
"In response to the COVID-19 pandemic, requirement 6 was amended where if the three-season window includes the year 2020 or 2021, then the highest scoring three seasons out of the four previous seasons are to be counted."
így talán még megvan neki az a 20 pont, amit a 2020-as összetett 3. helyéért kapta, (ez tartja a "felszínen") de ezt 24 végén biztosan elbukja, mert akkor az érintett 4 szezon a 2024, 2023, 2022, 2021 lesz, amiből már csak a 21 a COVID év.
Tehát ha jövőre nem alkot nagyot akkor totál esélytelen lesz a licenszre 2025-re. (de lehet Andrettiék 26-ban jönnek)
régen mindent élőben néztem legyen az IC vagy V8SC...ma már amit nen ad itthoni tv csatorna én is töltikézem, mert öregszem. ;)
Egyébként teljesen jól lehet kezelni, hogy úgy nézze meg az ember, hogy nem tudja az eredményt. Nem kell netre jönni vagy kerülni kell az olyan oldalakat ahonnan megtudhatja.