Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Én találtam egy ezzel foglalkozó irodát, és ott mindent elmondtak. Azt mondták hogy nem mindenkit vesznek fel, s a parancsmegtagadást azonnali fegyelmezés követi))))))))))) aztán mondták menniért visznek ki. Nosza, ennyi információval egyedül mentem, stoppal tecciktunni?)))))
Sziasztok. Péter vagyok, augusztusba töltöm be a 19-et. Régóta érdeklődöm a légió után. Olvastam hogy nyár után érdemes próbálkozni. 14 éve focizom (ovis korom óta.) mellette kondiztam is. 16 centi vagyok es 72 kiló. Amikor kimegyek én mindenképp felvételt szeretnék nyerni. Jó tudom olvastam van hogy pofára megy az egész vagy akármi. Szeretnék pár jó tanácsot kérni. :)
Így van. Én nem nagyon rajongtam a francia sörökért kivétel ez alól a régi receptúra szerinti 1664 az én ízlésemhez a (suttogva írom :D) belga illetve német sörök állnak közel. Anno kedvezménnyel szereztem kint karlskronet. Soha a büdös életben nem hallottam róla egy magyar kamionos adott belőle egy kartonnal. Valami alsó kategóriás német sör de nekem mocskosul bejött :D 1 évig hű társam volt :)
Röviden és tömören nem. Az S&N t közösen vette meg a Heineken és a Carlsberg kb 10 éve. Ehhez a portfoliohoz tartozott a Kronenbourg. Angliában főzik ezért pedig a Heineken GB a felelős.
Rosszabb.. A pénz. Heineken tulajdon és kiszervezték a sör főzését Angliába. Ezért változott az íze is és ezért lehet kapni minden szaros tescoban. Vicces hogy elméletileg előnyére kellett volnah váljon mivel ugye anglia= sör de hát nem igazán jön be. Persze ízlések és pofonok de a régebbi jobb volt.
Na ebben egyetértünk. Ellenben jópár lengyel meg horvát jötta helyükre. Ennek én mondjuk speciel örültem. Reggelente leggyakrabban a za dom spremnit lehetett hallani :)