Üdv. Érdeklődnék, hogy a Bosch elöltöltős mosógépek közül a 8-as szériáról mi a vélemény? (5 év gyári garanciával) Megéri beruházni rá, vagy nem ér annyit? (220 ezer Ft. körül lenne..)
Óbassz, azon átsiklottam. Hát olyat találsz többet is. De mindenképpen az asszony mondja ki az áment, hogy neked meglegyen utána a lelki békéd, ha mégse olyan lovat akart volna.
A misimosi féle az egy elöltöltős mosó-szárítógép, de nem kamuszárítós, hanem rendes száritó technikája van. Olyan 350-400eFt-ba kerül nagyságrendileg. Tipusát nem tudom, majd megírja, ha érdekel, de az nagy méretű.
Már én is unom az alaposabb véleményeim, ráadásul pont nem misimosi-féle gépet keresel, mit gyötörjem itt magam?
Az aeg, elux között kb. annyi a különbség, hogy a kisebb-nagyobb innovációt, újdonságot általában az aeg márkanévvel dobják piacra, ha bejön akkor kicsit drágábban adják ezen a néven, amit pár év után olcsóbban adnak kicsit legatyásítva eluxként.
Ráadásul általában az aeg-t adják 4 év garival akcióban, amiről sajnos éppen most csúsztál le, így akár eluxot is vehetsz - de én azért így is aeg-t vennék:)
ahhham, hmmm. Még az jutott eszembe, hogy mindenképp direct drive technológiás legyen, szóval ne egy kefés motor hajtsa egy szíjjal a dobot. Csendes, kevesebb hibalehetőség.
Aeg electrolux zanussi. Egykutya, más más árcímkével. Amelyikre a legtöbb gari és amelyik irománya neked a legszimpibb. Pontosabban az asszonynak. Ő válassza ki magának.
Próbáld meg egy dobtisztítás ciklusnál megfigyelni, amikor nincs benne ruha, hogy akkor is csinálja-e? Nekem is kattog egy picit ilyenkor, minél kiegyensúlyozatlanabb. Kb. 10 éve én vosszavitettem egy LG Dirct drive-os gépet, mert katasztrofálisan kattogott és annak a motorja (hiába volt DD) nagyon csúnya (bár nem hangos) morgó hangot adott ki. Most ismét vettem LG-t, de ennek már sokkal kúltúráltabb a hangja és jobban össze van rakva....egyenlőre.
Szép napot Mindenkinek!Elnézést kérek,a kissé butának tűnő kérdéshez:egy Electrolux EWT1062IFW ,vadonat új,mosógépnél...az érintőgombos kezelőfelületen,a panelnél,jobb oldalt,mind a 4 apró visszajelző LED-jénél,egy kb fél-centis karcnak tűnő,vékony csík van,ami szinte alig. ill. megfelelő szögben látszik csak. Ennél a típusú készüléknél,a kezelőpanel esetleg le van fóliázva,és ez a fólia lehet,vagy tényleg karcok? Nagyon szépen köszönöm előre is.
Sziasztok! Pár hetes az LG direct drive mosógépünk, centrifugáláskor ilyen kattogó hangja van (ld videó). Ez normális jelenség vagy hívjak szerelőt? Nem a ruha csinálja, mert még forog a dob, amikor már nem kattog. A kiegyensúlyozatlanság sem lehet az oka, sok ruhával is csinálja... Az előző gépünknek (Ariston) nem volt ilyen hangja. Azért egy pár hetes géptől nem várnék ekkora zajt... és attól tartok, a kopogás egyben kopás is, az meg nem jó...