Nekem is megvan 2 rész, te tudnál feliratot készíteni hozzá? Az jó lenne nagyon! :) Csak nem tudom hogyan juttatnám el hozzád. DC++ -ról egyébként le lehet őket tölteni angolul.
na szevasztok írtam a viasatnak es remélem hogy nem szarják le a levelünket en benne vagyok hogy szorjuk meg őket egy pár levéllel hátha sikerül valamit elérni
u.i én néztem Kazaa-n de nem valami meggyőző a kínálat
Off:
bocs hogy offolok de egy picit ide tartozik hogy jó lenne hogy ha a SLIDERS-T is lenyomnák
Ja tökéletesen egyetértek. Azt hittem csak nekem szar már az X . De attól tartok csak addíg teccet, amíg az Outer el nem indult. Ez messze a legjobb sorozat , erre megy pl ez a megakaki Androméda ? Meg a Csillagkaput lenyomták 2-3 x , Ami egyébként OK és legalább folytatják is, de azért ez messze a legjobb volt.
Csak érdeklődök,hogy vakaki szerzett-e valamilyen formában epizódokat, mert azt megoszthatná velem is.Főként szinkronos érdekelne.
Van 2-3 részem videón, még a TV3-as időkből, de azok a kedvenceim közé tartoznak.
köszi
Soha nem mondd azt hogy sehol :)). A Winmx-en például van néhány episode. :) Próbáljuk letölteni őket, aztán megosszuk egymással. Eddig nekem még nem sikerült letölteni, mert nagy a sorbanállás, de próbálkozom.
Kis érdekesség: ebből a műsorból használt fel ötleteket/hangmintákat a Voivod nevű sci-fi-metál banda az azonos című lemezén, a korábbiakon meg utalgatnak rá (ha ez még ugyanaz a sorozat, ami akkor volt...)