Keresés

Részletes keresés

kenguru Creative Commons License 1999.07.19 0 0 36
Az amerikai parti őrség feladta a kutatást.
Újlaki Creative Commons License 1999.07.19 0 0 35
Azt hiszem, az igazi érdekesség nem a KGB, hanem a CIA aktáiban van az esettel kapcsolatban...
Előzmény: Mogorva (33)
Mogorva Creative Commons License 1999.07.19 0 0 33
Mindez azután történt, hogy Jelcin elnök gesztusképpen átadott az amerikaiaknak egy termetes aktát, amit a volt szovjet titkosszolgálat gyűjtött össze a 63-as Kennedy gyilkossággal kapcsolatban. Ezek után a meggyilkolt elnök fia már soha sem ismerheti meg a dosszié tartalmát...
Újlaki Creative Commons License 1999.07.19 0 0 32
Ez tiszteletre méltó.
Előzmény: Törölt nick (31)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.19 0 0 31
Kedves Újlaki! Olyankor én is leveszem a képzeletbeli tökfödőt. Ebben megegyeztünk, és a méltatlankodásaim 1 időre felfüggesztem.
Előzmény: Újlaki (29)
Fec Creative Commons License 1999.07.19 0 0 30
Na ugylaccik rendesen belegazoltam nehanyotok lelkivilagaba, pedig nem akartam.

ds9, Intruder
Nekem sajnos azonkivul hogy egy Kennedy, semmit sem mond ez a nev. Nem elek amerikaban, ugyhogy nem tudom hogy ott az embereknek mit jelent ill. nem jelent ez a tragedia. En azt nem ertem hogy a _magyar_ mediakban miert olyan erdekes hir ez. Persze ha egy olyan kozismert szemelyisegrol lenne szo mint egy _magyar_ politikus, vagy valaki akirol amugy is lehetett hallanni itthon, akkor nyilvan en is maskent allnek hozza. Ugyhogy az elobbi hozzaszolasom sem halpiaci, sem komcsmai velemenynek nem szantam, mivel azt hiszem az emberek donto tobbsegenek ez a nem semmit nem mond azon kivul, hogy a fiatalember (?) Kennedy csalad tagja volt.

ds9
Azert ugye nem haragszol ha en is ideirom a velemenyem. Koszi.

Újlaki Creative Commons License 1999.07.19 0 0 29
Kedves lemy, a sírásó azzal keresi a pénzét, hogy eltemet; engem, téged, de most még előbb szegény John Kennedyt. Lehet őt nem szeretni, de szükség van rá.

A CNN a hiteles tudósítóból valóban már átlépett az események alakítójának kategóriájába, de ez itt most némileg más kérdés. Amikor Székely Mihály meghalt, hogy csak egy nevet mondjak, az újságok lehozták a halálhírét, valaki írt egy nekrológot. Akkor senki sem nevezte őket aljasnak, akik más halálából élnek. Arról van szó, hogy Székely Mihályt ismerték, többnyire szerették az emberek, a halála megrázta őket, együttéreztek a gyászoló családdal, kollégákkal ismerősökkel.

Itt a helyzetet hasonló, csak tovább bonyolódtak a dolgok azáltal, hogy sokáig nem lehetett tudni, mi történt, egy darabig még volt remény, hogy az utasok túlélték a feltételezhető balesetet. Nem hiszem, hogy túlzok, amikor azt mondom, hogy egy ország figyelte lélegzetvisszafojtva, reménykedve a híreket.

Abban bizonyosan igazad van, hogy nem teljesen igazságos, hogy mások halálhírére vagy eltűnésére nem reagál a publikum ilyen egyöntetűen, de hát te is tudod, hogy elsősorban azért aggódunk, akit ismerünk, azt gyászoljuk, akit ismertünk. Te sem fogsz nap mint nap ismeretlen emberekért könnyet ontani, de megráz, ha a szomszéd nénivel, vagy bárki mással, akit ismersz, történik valami. John Kennedít igen sokan ismerték, ezért sokan aggódtak miatta, és sokan fogják gyászolni.

Ha valakinek a halála téged nem érint különösebben, nem kell elmenned a temetésére. De akárkit temetnek, ha a temetési menet mellettem halad el, akkor leveszem a fejfedőmet, ha éppen van rajtam, és nem kezdek morbid vicceket mesélni a gyászolóknak.

Előzmény: Törölt nick (21)
Intruder Creative Commons License 1999.07.19 0 0 28
Aha ma ertem. Nem semmi sebesseggel olvasol, 2 sec...:-)
Előzmény: Törölt nick (26)
BLala Creative Commons License 1999.07.19 0 0 27
"mitöbb: kispolgáribb szarháziakat látni az RTL klub hazai adaptációjában. Lsd a híradóik. Bocs az indulatokért."

Ezért ne kérj bocsánatot, mert aki nézi őket és van egy csepp inteligenciája ahhoz, hogy ne mindig azt gondolja amit a TV-ben lát az legszívesebben lehányná az egész bagázst és a fókusszal kezdené.

Érdekes mindenki átokról beszél. Ti még hisztek a mesékben? Persze Nostredamus is megirta előre meg minden... Nem lehet, hogy valaki(k) nem szeretnék, hogy a Kennedy családban bárki is legyen, aki meg a politika színpadára léphet.

Törölt nick Creative Commons License 1999.07.19 0 0 26
Aha, úgy tudom a KOKO is kidobta a segg stábot, amikor pökhendiskedtek a családjával, meg rángatták őket, mintha színészek lennének.
Találd ki, mit köszöntem meg.
Előzmény: Intruder (23)
Intruder Creative Commons License 1999.07.19 0 0 25
OFF
Nekem nemtom mit koszonsz,de nincs mit szivesen:)
ON
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.18 0 0 24
Kösz Intruder, HellHammer. Úgy látszik, nem vagyok itt egyedül.
Ha nem írunk ide, nem lett volna 'színes' a topic. hehe
Intruder Creative Commons License 1999.07.18 0 0 23
Persze a show-musor gusztustalan de az TOLED fugg, hogy vevo vagy-e ar vagy sem es bedolsz-e neki vagy nem. Az viszont tenyleg gazos, hogy alig van csopogestol mentes objektiv hirmusor, pl. megfigyeltem ha valakivel riportot csinalnak es van egy gyereke akkor erdekes modon a kiskolyok mindig ott ul az oleben....Igy jobb benyomast kelt....
Előzmény: Törölt nick (21)
Intruder Creative Commons License 1999.07.18 0 0 22
"Erdekes hogy naponta xezer ember hal meg nemtermeszetes halallal, es ok megsem kerulnek be a hirekbe". Ezt a mondatot biztos megtapsolnak a kocsmaban vagy a halpiacon, igazi gyongyszem.... Nekem sem ez eletem legnagyobb problemaja de 2 dolog:
1. Hirek alt.-ban politikusokrol, ismert emberekrol es mas 'seggfejekrol' szolnak, mondjuk nekem sem mindig tetszik es erdekel de egyreszt ez van masreszt lehet valogatni... Azert mondjuk a Kennedy csalad egy picit tobb ember eletere volt kihatassal mint nyul bela akit tegnap elutott az auto. (amibol persze nem kovetkezik, hogy nyul bela nem szamitott senkinek....)
2. A nobodyk is benne vannak az ujsagban a gyilkossag v. baleset rovatban, ha olvasnal ujsagot akkor tudhatnad...
Intruder
Előzmény: Fec (18)
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.18 0 0 21
Újlaki, az igaz, hogy kissé durván nyúltam a topicodba. De a CNN-rol is megvan a véleményem. Nem szeretem, amikor azzal keresnek pénzt az emberek, hogy mások szerencsétlenségeit mutogatják hamburgeren meg kólán hízlalt fotelben üloknek a világ szerencsés felén. Szóval ez néha csak a "jó ügy" köntösében tálalt több mint ízléstelenséggé fajul, amin a CNN IS elbukik néha-néha, figyelvén 1-1 riporterének a rohadtul képmutató vagy egyuttérzést kifejezo arcát.

De éppen ma láttam egy filmet a koszovóiakról, akik nem biztos hogy csípik a CNN-t.

Na, de ez az 'anarchista' oldalam. Mert azért a CNN-nél sokkal képmutatóbb, mitöbb: kispolgáribb szarháziakat látni az RTL klub hazai adaptációjában. Lsd a híradóik.
Bocs az indulatokért.
Egyébként meg, mint ember, én is sajnálom, hogy meghalt, de nem szeretem a pénzkeresésnek azon formáit, aminek következtében most mi itt csámcsoghatunk.

Előzmény: Újlaki (16)
Újlaki Creative Commons License 1999.07.18 0 0 20
Kedves Fec, senki sem akadályoz meg abban, hogy meggyászold mind az xezer embert, aki naponta meghal. De hagyd, hogy aki ezt az embert gyászolja, békében tegye. Ennyi erővel minden temetésre elmehetnél, és a gyászbeszédbe belekiabálhatnád, hogy rá se rántsatok, más is meghal, ti is meg fogtok halni egyszer. Csak éppen mérhetetlen bunkóság volna. Amint az is az, amit itt teszel.
Előzmény: Fec (18)
ds9 Creative Commons License 1999.07.18 0 0 19
Hát azért ez szerintem nem így van, mert azért itt az USA meggyilkolt elnökének fiáról van szó és az amerikaiakat ez igencsak érdekli, hiszen a mai napig a Kennedy gyilkosság az egyik az USA lakosságát legjobban foglalkoztató bűntény.
Nagyon híres képsorok azok is amik a néhányéves JFK jr-t mutatják apjának temetésén.

Tehát azért ez egy érdekes hír, tanácsom már csak annyi lenne, hogy ha ennyire nem érdekel ill. lesz@rod ( Hellhammer ) akkor minek olvastál bele ebbe e topikba, hiszen a címe teljesen egyértelmü volt és egyáltalán minek írtatok bele.

Ha nem érdekel.

Előzmény: Fec (18)
Fec Creative Commons License 1999.07.18 0 0 18
Hellhammerel teljesen egytertek. Sajnalom a gyereket hogy meghalt, de egyebkent meg kit erdekel! Erdekes hogy naponta xezer ember hal meg nemtermeszetes halallal, es ok megsem kerulnek be a hirekbe. Hiaba, penz beszel kutyaszar tancol. Mindegy. Remelem gyorsan eltunik a mediakbol.
ds9 Creative Commons License 1999.07.18 0 0 17
Egyébként az tény, hogy üldözi a balszerencse a Kennedy családot.
A legidősebb meghalt ( azt hiszem a háborúban vagy rep. balesetben ) JFK-t lelőtték, Robertet lelőtték, Jackie ( Onassis ) Kennedy rákban halt meg, Edwardnak volt az a balesete amiben cserbenhagyta a titkárnőjét és az megfulladt ( ezért nem lehet sosem elnök ), Robert fia ha jól emlékszem 1-4 éve meghalt síbalesetben és most JFK jr.
Hát azért ez egy családban sem mondható tipikusnak.
Újlaki Creative Commons License 1999.07.18 0 0 16
lemy: Azért fontos, mert aggódtunk egy ember életéért. És csak a CNN szintjéig süllyedtünk közben, nem tovább. Az üresfejű szarházizás szintjére pedig semmiképpen, és nem is fogunk soha; ez marad a te kiváltságod.

Hellhammer: Amikor ez a téma elindult, még nem lehetett tudni, hogy él-e, hal-e. Erről szólt a dolog. Most mát valószínű, hogy nem él; de talán nem árt tudnod, hogy ifjabb John Kennedy sohasem volt politikus. Egy kulturális magazin, a George kiadója volt. Idézek tőle: "A kultúra szerintem sokkal fontosabb, mint a politika."

Tdeak: A TWA 800-as járata feltehetően műszaki hiba miatt robbant fel három évvel ezelőtt. John Kennedy gépéről még nem tudunk semmit, de valószínű, hogy pilótahiba okozta a balesetet. A két helyszínnek csak annyi köze van egymáshoz, hogy mind a két gép New York közeléből indult el. És ráadásul néhány száz kilométer távolság választja el egymástól a két helyet. Ennyi erővel minden baleset, ami Magyarországon történt, "ugyanott" van.

Természetesen senki sem kényszerít senkit, hogy akarata ellenére elolvassa ezt a témát. A Törzsasztalon futó 300 témából 290 nem különösebben érdekel, de nem fogok mindegyikbe beírni, hogy hülyék vagytok és unalmasak. Akinek persze ez a kedvenc időtöltése, tegye.

A legteljesebb és legfrissebb beszámoló magyarul a Nagy Fal oldalán található.

Előzmény: Törölt nick (8)
Tdeak Creative Commons License 1999.07.18 0 0 15
Elég szomorú, hogy ez történt. Gyakorlatilag a Kennedy családnak minden 15-20 évre jutott valami tragédia. A gyász ugyaz a Mr. Smith-eknek is, mint a Kennedyeknek is.
A képesítés nem jelent szerintem túl sokat jelen esetben, ugyanis ha visszaemlékeztek a Trans World Airlines óriásgép is ezen a tájon zuhant le, amely valószínű lényegesen profibb alkotmány volt, mint az a sportrepülô.
Intruder Creative Commons License 1999.07.18 0 0 14
Hmmmmmm. Hat mintha a Kennedy fiu nagybacsija a legidosebb testver - Joseph - hasonlo barom modon repulovel, a sajat hulyesege miatt halt volna meg. Ui. ha jol tudom reszt vett egy ongyilkos bevetesen a II. vh-ban ahol a gepe meg a cel elott felrobbant.Szinten repulobalesetben halt meg az egyik lany testver ha jol tudom...
Azert akar mennyire gazdagok is azert az nem semmi, hogy ha jol tudom csak egy gyerek el a regi nagy femilibol, a tobbiek meghaltak es egyik sem termeszetes hallal. 2 repulo baleset(Joseph,meg lany teso), 2 gyilkossag(Robert,John).... Nem rossz, ugyhogy nem cserelnek veluk barmilyen gazdagok is. Ha minden igaz amit eddig hallottunk, akkor a srac a sajat hulyesege miatt halt meg, az mar csak hab a tortan, hogy miatta meg jonehanyan meghaltak, tok vetlenul....
Intruder
GarneTT Creative Commons License 1999.07.18 0 0 13
Szerintem lehet hogy meg vannak "átkozva", de azért annyira mégse, hisz világhírű familia, akik valószínűleg nem kenyéren és vízen élnek...
Előzmény: Hellhammer (12)
Hellhammer Creative Commons License 1999.07.18 0 0 12
lemynek igaza van szerintem
Nem értem miért kell ebből nekünk ügyet csinálni. Ha meghalt hát meghalt, nagyon sajnálom, kész. Meg a családját is sajnálom az "átok" miatt. Amúgy lesz*rom az egészet, mert szeritnem Mo.-on ma igazán nem az a legnagyobb probléma, hogy egy amcsi politikus vízbefulladt. Szerintetek igen?
Újlaki Creative Commons License 1999.07.18 0 0 11
17 mérföldnyire, azaz kb. 28 km-re volt a parttól, amikor a jel eltűnt a képernyőről. De csak órákkal később kezdték őket keresni, amikor a rokonok bejelentették, hogy nem érkeztek meg. Akkor is először végigtelefonálták a szóbajöhető reptereket, nem szállt-e le ott a gép. A keresés a tengeren csak ezután kezdődött. Rádióösszeköttetés meg, abban az értelemben, hogy folyamatos kapcsolat, nincs: amikor szükséges, a pilóta bejelentkezik és elmondja, amit kell, aztán megy tovább, legfeljebb csak hallgatja a többiek üzeneteit. De VFR-en, azaz látvarepüléskor nem kötelező rádiókapcsolatban lenni. Ha pedig gyorsan történnek a dolgok, nincs idő rádiózni.

Közben újabb roncsdarabokat vetett partra a hullámzás Martha's Vineyard szigetén.

Előzmény: zsuzsa (4)
Myself Creative Commons License 1999.07.18 0 0 10
Mizujs lemy? Elveszett a Page Down? :-)))
Előzmény: Törölt nick (8)
kae svi Creative Commons License 1999.07.18 0 0 9
nem értem mi a bajod ezzel a témával?
szerintem JFK jr. azon kevés amerikaiak közé tartozott akikbe szorult némi intelligencia, ráadásul nagyon jól nézett ki, a családját pedig úgy látszik üldözi a balszerencse, egyszerűen átok ül rajtuk
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.18 0 0 8
Miért olyan fontos nektek ez a kérdés? Én remélem, hogy az Index nem süllyed a Blikk, a Mai Nap meg a hasonlók üresfejű szarháziak mocsarába.
Újlaki Creative Commons License 1999.07.18 0 0 7
Úgy tűnik, nem frissítette az adatait az adatbázisban, hiszen a hírek szerint tavaly megkapta a PPL-t. Bár ennyi idő után nem hiszem,hogy tapasztalt pilótának lehetett volna őt nevezni, és éjjel, nem túl jó látási viszonyok között, VFR szerint elindulni nem igazán bölcs dolog.

Itt látható a térkép a repülés útvonalával.

Előzmény: Degeczi (6)
Degeczi Creative Commons License 1999.07.18 0 0 6
Egy erdekes adalek a CNN forumabol:
a landings.com-on barki rakereshet a regisztralt pilotak adataira. John Fitzgerald Kennedy is szerepel benne, de csak mint tanulo pilota! Mint ilyen, egymaga - oktato nelkul - eleve nem vihetett volna utasokat magaval...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!