Keresés

Részletes keresés

beep Creative Commons License 1999.09.14 0 0 133
Most nem azert, hogy itt cicko fetissel alljunk elo ezzel a barommal, de hat ami szep, az szep, ugye mtnb? Na es akkor tessek azt szepen 2-4-6-8 panttal elenk tarni, ne pedig 1 ilyen izevel a testhez szegezni!!

Vagy ha egy pant, akkor az legyen mellhez dizajnolva, ket szep oblos formaval. :-)

kisvacak Creative Commons License 1999.09.14 0 0 132
Látom megérkezett a mááááásik "bigmaster":))
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 1999.09.14 0 0 131
Sőt van spicli típusú is, a felnyomós.
kisvacak Creative Commons License 1999.09.14 0 0 130
Beep, Te melltartók nagymestere!
Nem minden cicifix "lenyomós"! Van "domborítós" is! Beeeeeee!
Egy pánt + több pánt... A mai és úgy látom a jövő "divatja" is ilyen mutogatós! Fontos látszania annak, hogy mi van a ruha "alatt". Kész, passz!
beep Creative Commons License 1999.09.14 0 0 129
Gyerekek, ti nem ertetek semmit!

Itt a hangsuly a cicik elnyomatasan van! Le a cici elnyomokkal! Push up! Don't let 'em push down!

Purusa Creative Commons License 1999.09.14 0 0 128
Hát, nekem már ugyis mind1.... [Purusa unott mozdulattal hátára csap a korbáccsal újfent] Vessetek meg, köpjetek le [letörli...], én már viseltem sarut zoknival. Késô ôsszel, mikor q. hideg vala.
Tudom, nem mentség...

(Egyébként meg viva la anarchia! Mindenki azt hordjon, amit csak bír! Világ koncepciótlanulöltözô nemcommeilfaut pro- és árjai, egyesüljetek! Éljen a frakkkabát levágott szárú halásznadrággal és lornyonnal!)

[tel-avivi ugynok: ha tudnál 1 igényesebb munkát (pl. zongorista egy kuplerájban, vagy rávetôdéses hamaszbomba-explózió elfojtó a rendôrségnél, stb.), okvetlenül értesíts!
Köszönet.]

magyar tarka nagy barom Creative Commons License 1999.09.14 0 0 127
Te már csak tudod milyen a frontoldal. Felétek az M16 szíjjára is lehet telefon tokot szereltetni?
tel-avivi ugynok Creative Commons License 1999.09.14 0 0 126
Je, hat ezek az egypantosak mar otthon is megjelentek?! Errefele mar hosszabb ideje hoditanak. Nem mondom, hogy az esztetika csucsa, de meg mindig ezerszer inkabb ez, mint a technopata. A magyarorszagi kozbiztonsagot ismerve egy kisse hatranyos lehet az, hogy ezt nem lehet frontoldalon hordani, a zsebesek nyilvan nagy oromere.
magyar tarka nagy barom Creative Commons License 1999.09.14 0 0 125
A pántal, a néppel egy az utunk..
beep Creative Commons License 1999.09.14 0 0 124
Ja igen: le az egypant rendszerrel!
beep Creative Commons License 1999.09.14 0 0 123
Hol is hagytuk abba: negy pant jo, ket pant rossz? ;-)

De nem is ezt akarom kerdezni, hanem: mit szoltok ehhez az uj 1 pantos divathoz?

Latok mostanaban olyan urakat, holgyeket, akik miutan levedlettek az emelt talpu SZTK gyogycipoiket, lerohadt roluk a latex bugyi uj ruhazati alkalmatossagot talaltak maguknak: az 1 pantos hatizsakot.

Nezzuk a holgyeket kozelebbrol. Eme taska egyetlen pantja a ket mell kozott siklik tova (a taska maga a haton tamaszkodik). Az egyik cickot igy kicsit eltolja, a masikat lelapitja (a holgyeknek igy kellemesen gnom kinezetet kolcsonoz). Ezen kivul, a panton talalhato egy kis zseb, ahova a mobilt lehet behelyezni, es ha ez eppen egy vibralva csengest jelzo keszulek, akkor a holgy parjanak nem is kell nagyon az elojatekkal szorakoznia, eleg a holgyet jo hosszan megcsorgetnie. ;-)

tel-avivi ugynok Creative Commons License 1999.08.31 0 0 121
Kedves Anteus!

Fogalmam sincs, honnan johettel ra helyre ;-), de jo, hogy van fuggetlen megfigyelo is, aki megerosit. Abban nem vagyok biztos, hogy itt a legtobb a Lyo Dog, de azert biztosan nem all rossz helyen az orszag a vilagranglistan. Szerintem a kelet-europai noszemelyek is erosen toplistasok lennenek, ha nem akarnanak tobbnek latszani, mert ezzel eppen ellenkezo hatast valtanak ki. Mennyit rohogtunk pl. az orosz csajok tulzott sminkjen es a fel liter Krasznaja Moszkvan. Na, errol beszelek. A kevesebb neha tobb.

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.31 0 0 120
Szerintem aki eleg meresz ahhoz, hogy felvegyen egy olyan ruhat, ami kirajzolja a keblei vonalat, az szamoljon vele, hogy nezni fogjak. Hisz vegeredmenyben megiscsak ezert vette fol, nem?
Akkor meg miert vesz fel meg egy melltartot is? Azert, hogy annyira megse latsszon at az a mell. Akkor viszont nem is olyan meresz. ==> Nincs ertelme a feszulos, sokat mutato felsonek.

Ket pant rulez.

Lord_Oberon

p.s.: Erre mar csak egyvalamit irhatok. Egy rovid tortenetet.
Egy kisasszony (nem altalanositok, csak nevet azert nem irhatok, ugyhogy akinek nem inge...) felvett egy roppant izgato felsoreszt, mely nem az elfedesre, hanem a felfedesre keszult. Valljuk meg, volt is mit felfedni. Ennek fuggvenyeben, nagy csodalkozasomban pillanatokig csak meredtem elore a keblekre.
Erre nagy sapitozassal es kiabalassal kikerte maganak, hogy igy fixirozom az o melleit.
Kerdem en: akkor minek vette fel azt a folsot? Azert hogy ne lassam? Akkor nagyon MELLefogott....

anteus Creative Commons License 1999.08.31 0 0 119
tel-avivi ugynok: ha jól sejtem, Te abban az országban állomásozol, ahol engem eddigi egyetlen látogatásom során folyamatosan a szívroham kerülgetett a szembejövő hölgyek látványától. Azóta is meggyőződésem, hogy ebben az országban a legmagasabb a szédítő bombázó/m2 mutató. Irigyellek.
tel-avivi ugynok Creative Commons License 1999.08.31 0 0 118
En egy kozelebbrol meg nem hatarozott kozel-keleti orszagban allomasozok, ahol - jelenthetem - dul a 4pantos orulet. Ered ez nyilvan abbol, hogy az ev nagyobbik szakaban hatarozottan kib... (irhatatlan) meleg van. Foleg a 14-30 eves korosztaly meghatarozo divatja a (fekete!) sztreccsnadrag testhez simulo spagettipantos felsoresszel. Mivel ugyanakkor a tarsadalomnak ez a szegmense altalaban tekintelyes atlagos fajlagos (nem folytatom) mellboseggel van megaldva, a pantos cicifix elengedhetetlen tartozek. De ez nem zavaro, mert a (ferfi)tekintet ugyse a pantokra vetul ilyenkor...

A nagy meleg aldasos mellekhatasa az is, hogy a technopata itt abszolute ismeretlen fogalom.Vannak a kulonbozo saruszerusegek, illetve az emelt sarku/talpu (de izleses!) szandalok. Harisnya termeszetesen szoba se johet. A ferfiaknal, foleg az idosebbeknel, gyakran befigyel egy-egy szandal-zokni osszeallitas, de sajnos a fiatalabbak is beleesnek a praktikussagot az eleganciaval otvozni kivano szandal-mezitlab-szovetnadrag egyuttesbe. Persze ez se nem praktikus, se nem elegans, cseerebe viszont legalabb alpari. Mindegy, ugyse oket nezem... :-)))

Es vegul nem lehet eleg halasnak lenni a melegnek azert, hogy az elborzaszto sminkeket lehetetlenne teszi. Itt aztan nincs szarszinure szinezett szaj ketfele ruzsbol eloallitva, csiricsare szemfestek stb. Az mar talan nem a melegnek, hanem a minimalis egeszseges izlesnek tudhato be, hogy a platinaszokeseg sem divat. Igy marad a termeszetesseg, ami koztudottan a lexebb.

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.08.31 0 0 117
A topic élt, él, és élni fog, amíg csak Nők vannak. :-))))

Magam is láttam a hétvégén fehér harisnyát szandállal hordani egy társasági eseményre felöltözködött hölgyön. Tényleg ritka csúf. Míg a pántok vitára adtak okot, most azt hiszem, teljes lesz az egyetértés.

Ám hogy kavicsot hajítsak az összhang posványos állóvizébe, felvetem, hogy a harisnya + szandál ügy mellé állítsuk a hímzokni + szandál (papucs) kérdést is: tegnap ebből volt szerencsém kifigyelni egyet, egy egyébként szövetnadrágot és vasalt inget viselő úron. Minő hányinger! Micsoda egy pór tempó!

rahell Creative Commons License 1999.08.31 0 0 116
Hát az valóban rémes egy látvány!!!:o( Teljesen ízlés mentes!
Fishtax Creative Commons License 1999.08.31 0 0 115
Itt van az ősz, itt van újra...

És kezdek elszontyolodni, elmennek a pántok, igazából azt sem bántam, ha másoknak nem tetszett, én soxor bámultam, figyelemreméltóbb darabok után még suttyomban meg is fordultam, de most jön a hűvös, no még nem annyira hideg, csak épphogy, reggel még kicsit, fázunk, de napközben meleg is lehet, mit tesz ilyenkor az ember lánya???... már megint eljött az az időszak, amikor szegény Fishnek folyamatos hányingere van, mert nem az számít, hogy hánypánt (dehogyhányt!), hanem az, hogy már megint jönnek a nők - de honnan kerülnek elő??? - és kezdik felhúzni a harisnyát - mert reggel kicsit hűvös van, de kituggya mi lesz délután - deazért annyira meg mégsem, hogy zárt cipőt húzzanak, noettől kikandikál a cipőcske, szandálocska orrán az a harisnya, ami a vádlin még olyan szépen feszül, de a lábujjak között meg látni engedteti a nylon megerősítését, és egyébként is... mondjátok lányokasszonyok, egyébkéntgyönyörű teremtések: Miért kell engem bántani???

Fishtax

Szamuráj Creative Commons License 1999.06.14 0 0 114
Azt meghiszem!!!!:o))))))
Előzmény: jellem (113)
jellem Creative Commons License 1999.06.14 0 0 113
A Magyar Mell- és Pántpártolók egyesületének Pántolótagsága az alábbi dalt adta elő, a "Legyen-e pánt a nők mellén c." műsoros esten.

Nézzé meg egy kis ja pánt
Nincs azokon dupla pánt,
A japán nő pánt nélkül jár,
Bukik rá a szamu ráj.

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.06.14 0 0 112
Az semmi, 6+2 pánt is megvolt !
(Sztenderd 4 pánt kertésznadrággal és még a táska két pántja is játszott .-)) )
Előzmény: boba6 (111)
boba6 Creative Commons License 1999.06.10 0 0 111
mostanában volt egy 6 pántos vizuális élményem... hát az valami röhejes!
0 pánt rulzik!
Jay Creative Commons License 1999.06.08 0 0 110
Nekem a legjobb. Imádom a pántokat, főleg a barátnőmön, akinek van is *négy*. A következők miatt hordja őket:

  • tetszeni akar nekem
  • nagy a cicije
  • nagy a meleg (télen nem hord)
  • szép látványt nyújt, nőies

Ti meg pukkadjatok meg az irígységtől!
Banana In Drive Creative Commons License 1999.06.08 0 0 109
engem se PÁNT, ha negy van...
Előzmény: Dr. Bubo (108)
Dr. Bubo Creative Commons License 1999.06.08 0 0 108
Tegnapi Soder Sanyiban volt a Prokop Dora 4 panttal ... es milyen jol nezett ki (megis/eppen ezert :-)), nem? Szoval lehet, hogy megsem a pantok szama szamit, hanem akit/amit a pantok "korbefonnak"?
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.06.08 0 0 107
Gratulálok Odin! Fődíjas lehetett.

Arra jöttem rá, hogy a patacipős-gömbmelles júzerek valójában a Brigittnilzeni Szilikonizált Megacsöcs megvalósítására törnek, és mindaddig, amíg nem kaphatni tabletta formájában bekapható, instant kebelszilikonizálót, addig ez a hülyeség is kitart.

Soha nem volt ennyi gömbített mellű nő az utcán -- és nyilván soha nem volt több a szakirodalomban csak valósmell-észlelési rettenet szindrómának nevezett ártalomból, amely az intim együttlét vetkőztetési szakaszában éri a hímeket, mikor is a gravitáció megalázó fölénnyel győz a divat felett.

Odin Creative Commons License 1999.06.07 0 0 106
CCFZ

Ma megvolt egy nyolcpántos is. Cicifix+duplapántos top+kantáros ruha!
De még ez sem tudta elrontani az összhatást. Ráadásul itt dolgozik a földszinten!

Előzmény: CooCooFooZoo (104)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.07 0 0 105
8 pánt = 4 mell
Szia Via!
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.06.07 0 0 104
Kedves Pántütők,

visszatértem kis hazánkba és reagálnék jól, mert látom, hogy vigyázó szemeim a magyar közélet verőere fölött repültek el akkor, amikor ezt a pánttémát felvetettem.

Tehát moon, Rahell és alienne Kedvesek: értem én, hogy az ember leánya alkatilag/helyzetileg mintegy kényszerítve van cicifixviselésre, de ezzel semmi baj nincs, míg csak valaki be nem bizonyítja nekem, hogy ezzel egyidőben spagettivállpántos ruhácska viselésére is alkatilag/helyzetileg van kényszerítve rája. Mert hát az egy dolog, hogy az ember szeretne valamilyen divatos rucit hordani, meg az is más, hogy megteheti-e... Én pl. nemigen tehetem meg, hogy sztreccsnacóban virítsak, így fájó szívvel le kell mondjak erről. Talán a kebeldeterminációs cicifixviselési kényszer ugyanígy kellene kizárja a spagetti-vállpántos kisrucit, s helyette szélesebb pántú, de nyári melegben ugyanúgy üdítően lenge ruha választására ösztökélhetné a júzert.

Hétvégén láttam én is hatpántosat is, télleg szép.

Valaki lentebb kérdezte, vajon mi lehet a nyolcpántos megfejtés, szvsz rém egyszerű: a vitatott négy pánt mellé még kertésznadrág és esetleg hátizsák; de ha a ruha eleve duplaspagettis, akkor a szütyő már nem is kell.

Törőlt_nick Creative Commons License 1999.06.05 0 0 103

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!