Keresés

Részletes keresés

Hancu Creative Commons License 1999.05.02 0 0 104
Vadez,

20 százalák az utolsó szavam, viszont van egy tervem! Eszünk egy kis Grease-t, ettől immunissá válunk a bazookára, aztán a négy évessé vált Trf homokozó lapátjával megfenyegetjük a Sam.Joe-t... Töltelék embereknek meg előrezavarjuk a Hungary klánt... :)))))))))))) Te tüzelsz hátulról, én meg közben integrálom a légvédelem koordinációját, kifosztom a hullákat és lelépek a zsákmánnyal! Na milyen...?

Iwo Creative Commons License 1999.04.30 0 0 103
Én fel tudok ajánlani egy részecskegyorsítós ionplazma gettóblasztert, ha ez segít valamit. Ha meghúzód a ravaszt, az erős ionizáló hatás következtében megáll a világegyetem tágulása, majd a visszájára fordul, és vele természetesen az idő is visszafele fog folyni. Kivárjuk, amíg Trf 4 éves lesz, aztán elvesszük tőle a homokozólapátját.
VaDer Creative Commons License 1999.04.30 0 0 102
Hmmmm ;> Meggondolandó.....
50% barna Amstelban , de csak ha TE is jossz . Csak vigyázni kell mert mindig van nála 2 BFG full monicióval, ami elől köztudottan igen nehéz kitérni, na meg a gyilkos pillantása is, ami ellen ha nem dobom meg a mentő dobást akkor végem. Plussz az is köztudott hogy úgy ALT-ozik mint a villám ... ;>
Ráadásul a Sam Joe mindig ott van, 2 Bazookával a vállán, na meg persze a StarTrekesektől kapott legújabb gyártmányú Frézerével ;-Đ ami másodpercek alatt atomjaimra bont. Az erővel nem érek semmit!!!!

Nehéz fegyverek kellenek......, szerezz be pár nagyPapát, golyóálló mellényt pár +5 Monstra Slayer kardot, védőgyűrűket, amuletteket ja és a legfontosabb!!!!! Szerezz töltelék embereket akiket majd beküldünk előre, hogy őket mészárolják és mi addig hátulról tüzelünk

Benne vagy? :-ĐĐĐĐĐ

Előzmény: Hancu (101)
Hancu Creative Commons License 1999.04.30 0 0 101
Vadez, ha felajánlok mondjuk 5 üvegnyi jutalékot, megszerzed nekem azt a kocka sört a Trf-től? Használhatod az Erő sötét oldalát is :)
VaDer Creative Commons License 1999.04.30 0 0 100
Hahahahah Hancez ;> Na arra a láda sörre várjál te egész életedben amit Trf fog neked megadni ;-ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ

Szokjál rá a vízre na meg 1 kis grízre......... ;>

Előzmény: Hancu (97)
Stöki Creative Commons License 1999.04.30 0 0 98
Vadz, lehet, hogy Lily aranyos csaj, de én nem is őt szidtam, hanem a cikkeit. Őt magát nem ismerem, így véleményem se nagyon van róla. Nekem a cikkei nem tetszenek: IMHO túl sok bennük a személyes elem, és fontos dolgok sikkadnak el benne. Persze ez csak az én véleményem, ami nem szentírás. De abban igazad van, hogy elég durva volt tőlem Mocsyval egy mondatban említeni őt...:)

Stökz

Előzmény: VaDer (96)
Hancu Creative Commons License 1999.04.30 0 0 97
Lily szerintem is a Guru legjobb cikkírója (mondjuk IMHO nem túl erős a mezőny), de a legjobb arc Gurus mindenképpen a Tatcom :))

Trf-re nehéz hatni? Ajaj... Hogy adja meg akkor azt a láda sört, amivel lassal másfél hónapja tartozik...? :)

VaDer Creative Commons License 1999.04.30 0 0 96
Stöcki most miért szidod Lilyt? Tök aranyos rendes csaj, szerintem jókat ír, és abszolute nincs magától elbuhanva. Na jó néha 1 kicsit, de ettől függetlenül Rulz kiscsaj!

Hehhhehh látom Mocsy és Brazil koncepció nem túl nagy népszerűségnek örvend ;-Đ

Mellesleg a Pcx (a lap) egyre jobb kezd lenni, csak Trf nagyon komolyan veszi az egészet minimális lazaság, de ez már az ő sztyljuk és Balázs-ra hatni lehetetlen, na jó nagyon néha lehet ;-Đ

Előzmény: Stöki (94)
Buhl Bela Creative Commons License 1999.04.29 0 0 95
Szerintem a PC-X nem annyira rossz mint amilyennek egyesek itt lattatni akarjak.
A CD-juk a leghasznosabb.

A GURU-nak idegesito a CD kezelofelulete.A cikkek sokszor nem a legjobbak de az sem olyan veszes.

Az 576 azert jo, mert nincs CD-je.Azzal csak rontana ezen a jo ujsagon.Szerintem a legjobb cikkeket ok gyartjak.Ott minden temanak megvan a maga "szakembere".Szoval rulz.

Stöki Creative Commons License 1999.04.29 0 0 94
Adder és Dada megállapításaival megint lehetne vitatkozni, de mint az már többször elhangzott: térjünk vissza az értelmes témákhoz...

Azt hiszem, az én véleményem még nem hangzott el a topicban, úgyhogy most állást foglalok az újság-témában.

SpV-CoV-PCU: Anno úttörő lapok voltak, rossz minőséggel és nagyon jó tartalommal, de CoVboy távozásával nagyot esett a színvonal (és itt nem csak a Postára gondolok, hanem a cool CoVboy-cikkekre). Amikor PCU lett, akkor pedig már csak önmaga árnyéka volt és önmagukat jófejnek gondoló tehetségtelen tizenévesek bénázásává vált (egy-két jó cikkíró azért ebben a korszakban is akadt (H2-Óhhh Team, Iwo, HáPi), de ők sem tudták megmenteni az újságot). Szép volt, jó volt, de elmúlt, és ez a lényeg. Azt a feelinget már úgysem lehet visszahozni, és nem is biztos, hogy jó lenne. Azóta ugyanis elég sokat változott a számítógépes világ és a játékmagazinokkal szemben támaszott igények.

576: Bár külsőleg csilli-villi, tartalmilag egy nagy nulla volt egészen addig, amíg CoVboy bátyó kézbe nem vette ott a dolgokat. Az ő megérkezésével csökkent a betűméret, eltűntek a SuperSegaNintendoDreamPlayStation64-oldalak, és az újság megtelt tartalommal. Szóval, király. SzVSz jelenleg a legjobb cikkeket az 576-ban olvashatja az egyszeri user. A Konzolról viszont had' ne nyilatkozzak (nem a konzol-téma, hanem a cikkírók miatt)...

PC-X: Jó CD és bűnrossz újság. A korong hasznos, IMHO a legjobb a mostani CD-mellékletek közt (A Chip után, persze), de a lap... Silány minőségű papírra silány stílusban megírt silány cikkek... Röviden: a PC-X szerintem a legrosszabb újsó most a piacon. A homepage-dzse viszont jó (sőt, ismerjük el: a legjobb az játékmagazinok homepage-dzsei között).

PC Guru: Jó újság lehetne, mert minőségileg ott van a topon, de nagyon rájuk férne néhány új cikkíró (én a sokak által kedvelt Mocsyt és Lilyt rúgnám ki először), mert amit cikk álnéven a Guruban olvashatunk, az valami borzalmas. Ócska bevezető, majd copy-paste a gépkönyvből - ez egy Guru-játékismertető koncepciója. Néhány ember stílusa is elég bicskanyitogató (OldMan, Brazil, Laza), őket is meg kellene rendszabályozni. A CD-je viszont szintén jó (a honlapja már nem annyira), de az összkép csak egy fokkal jobb a PC-X-nél.

PC ZED: Ennél a lapnál éppen a papíranyag jó (cikkek, arányok, rovatok), és a CD shit. Bennfentesként tudom, hogy ez utóbbi jórészt azért van, mert nincs elég "humán erőforrás" arra, hogy gondosan összeválogassa az anyagokat, és csak igazán használható stufákat rakjon fel a korongra (konkrétan az 1 darab Iwo csinálja a CD-t suli, szakdoli és egyéb jelentéktelen elfoglaltságai mellett). Ugyanez az oka annak is, hogy nem frissül elég gyakran a homepage (egészen véletlenül azt is az Iwo csinálja suli, szakdoli, stb. + CD mellett). Ez persze nem mentség, csupán magyarázat. Amíg azonban egyes emberek (és itt nem a Hancura kell gondolni, a probléma gyökere mélyebben (vagy inkább magasabban...) van) nem látják be, hogy 4-5 belsős ember nem elég havi 100 oldal + JÓ CD + naponta frissülő homepage készítéséhez (még akkor sem, ha ezek az emberek hétvégén is dolgoznak), addig a helyzet változatlan marad. Igazából a gyenge CD a legnagyobb problémám a ZED-del, az újsággal nagyjából meg vagyok elégedve. Kisebb kifogásaim vannak azért a lappal szemben is, például hiányolom a "külvilág"-oldalakat (mozi-, zene-, könyvajánlók), szerintem ezek színesítenék az újságot. A 69. oldal pedig hónapról hónapra elborzaszt förmedvényeivel. Ha nincs értelmes anyag, akkor meg kellene szüntetni az oldalt, nem pedig művészieskedő és randa (gra)fikákkal feltölteni (ez az utóbbi, a "Nyolcéves Pistike álma, miután egy álló napon át üveggolyókkal játszott, majd megnézte élete első pornófilmjét" mindent ütött)... Összességében minden hiánya ellenére jó és fejlődőképes újságnak tartom a ZED-et, talán az egyetlen komoly konkurenciája a Guru-nak.

MINDENT ÖSSZEVETVE:
ZED(4-es) > Guru(3-as) > PC-X(2-es alá) 576 (külön kategória, 4-es és 5-ös között)

Stöki

Liquid Creative Commons License 1999.04.29 0 0 93
Kis hazánkban jelenleg a Guru és a Zed üti meg a normális színvonalat.
A PCX irreálisan értékel, és azt is röviden. Az 576 pedig egyszerűen kevés.
Nem hinném hogy egy negyvenvalahány oldalas lappal sokáig el lehet még evickélni. A Covboy tényleg jó fej, de az nem ér meg a 4 kilót.(És akkor még nem beszéltem a "kistestvérről" az 576Konzolról, ami egyszerűen röhej a maga 28oldal/576 pénz arányával. És a szerzők... Konzolista ismerőseim néha a hajukat tépik.)

Ja. Hancu: a Zed 2 CD-vel lenne az igazi.

ender Creative Commons License 1999.04.28 0 0 90
Hogy minek CD egy jatekmaghoz? Nos, azert, h a hirdetok be tudjak loni maguknak az olvasotabort. Tehat, ha vkinek van 1000 kidobnivalo penze havonta egy jateklapra, akkor vszinuleg masra is van. Igy aztan megeri hirdetni neki. Ha egy lap meg arra megy ra, h minel olcsobb legyen, h a kispenzuek is meg tudjak venni, akkor arrol lehet tudni, hogy a hirdetesi erteke nem tul nagy.
Ilyet egyedul az 576 csinal, de roluk lehet tudni, hogy eleg specialis a helyzetuk a hirdetesi piacon, igy nem szorulnak ra ilyen trukkokre, hogy noveljek a reklamokert kerheto piz mennyiseget.
Adder Creative Commons License 1999.04.27 0 0 89
Hat azert DADA cikkei tenyleg nagyon jok voltak. CoVboy+DADA+Lajos (na meg a Szakallas)=CoV ugyebar. Ejj a regi szep idok (na de a tobbi regi CoV-ost se hagyjuk ki). Erdekes, miutan DADA mar nem/alig irt a szepemleku ujsagba, meredeken esett az olvasottsaga :). Ugyhogy mai laptulajok! Keressetek fel DADA-t hatha lesz 50000-es peldanyszam :)
Na de felre mindezzel. Azthiszem elegge kezdunk elterni a targytol. Ez azthiszem nem DADA-rol szolo hely. Ideje lenne most mar visszaterni az eredeti temahoz.
Kuli Creative Commons License 1999.04.27 0 0 88
Szerintem meg CoVboy rulz! De ne vitatkozzunk ezen, meg amugy is Pc-x rulez
Kuli
Előzmény: VaDer (87)
VaDer Creative Commons License 1999.04.27 0 0 87
NEm! Zolee Rulz ! ;>
Előzmény: Kuli (86)
Kuli Creative Commons License 1999.04.27 0 0 86
Szeva Vader!
Elovettem a regi 576-okot, de valahogy Zolee stilusa nem tetszik, tul bekepzelt, mindjart lemond valakit, ha mas velemenyt irt. Nem Te voltal Zolee?:))))))))))))
Kuli:)
Előzmény: VaDer (70)
HAMBURGERMAN Creative Commons License 1999.04.26 0 0 85
Hat en a kezdetekben (elso 2 ev) vettem a PC-X-et.
Aztán amikor meg100*-ozták az arat (CD miatt) abbahagytam a vasarlast. Egyszeruen nem erte meg a lap.

Tavaj Novembereben viszont megint elkezdtem venni, mert GAME maniam lett ujra.
Iden Aprilisban kaptam 1 PC-GURU-t a Chip magazinal, Azota nem veszek PC-X-et.
VISZONT VADASZOM A GURU MARCIUSI SZAMAT! (CD nem keell) :)

Megfelel velemenynek?

Hambi

Stöki Creative Commons License 1999.04.26 0 0 82
Gyors reagálás, további feldobott labdák - ezt szeretem! :)

"Az idezett beszolasok jo resze ui. 'apropo'-kent, ill. (egyszer engem kritizalo, de aztan visszavont) anyazasra valaszkent szuletett. Legyegyszerubb telleg az volna, h felrakom ide vmikor a cikkeket oszt lehet komparalgatni :) (persze a gurusokat / PC-X-eseket azer mekkerdezem elotte)."

Zsolt, félreértettél engem. Nem vonom kétségbe, hogy szerinted az említett (4-5 éve történt) dolgok úgy történtek, ahogy, csupán fikarcnyit sem érdekel, és IMHO másokat sem nagyon. Lehet, hogy most beletaposok a lelkedbe, de ha feltennéd a cikkeket, én nem állnék neki komparálgatni többéves Krondor- és hangkártya-írásokat, sőt, el sem olvasnám őket. Azért írtam a "Best of..."-t, mert egyszerűen unom, hogy a topicgazda rendszeres(és ezen a szón van a hangsúly) öntömjénezést folytat egy olyan topicban, ami elvileg arról szól(na), hogy itt és most milyenek a magyar játékmagazinok, hogyan lehetnének jobbak, etc. Ugyanez áll a többi reagáló beszúrásodra is.

"No jo, a Trajbjar Petit kifelejtettem (mert aztan nem szerozodott le egyetlen laphoz sem), o is 1990 vegen mar nyomult kemenyen. Ha megnezed a PC-s jatekok (ComputerBooks, 1992) szerzoinek nevet, lathatod, hogy nem alaptalanul emlitodott meg a ket nev :)"

Nem nézem meg, mert tudom, hogy anno nagyon otthon mozogtál a témában, többre meg nem vagyok kíváncsi. Egyébként ha nagyon nem bírod ki, szerintem csinálj egy "W.Zs. cikkei" topicot, és hajrá! Mellesleg nem Tarbaj Péternek hívják az említett urat?

Stöki

Előzmény: Werner Zsolt (80)
Stöki Creative Commons License 1999.04.26 0 0 81
RIPityom!

Annyiban csatlakozom Dadához, hogy ha nem tetszik, ne olvasd az újságokat, de szerintem nem meguntad őket, hanem még nem is nőttél fel hozzájuk...

"Nekem eloxor akkor lett tele a hocipom, amikor az okadas Q1-et istenitte mindem barom."

Már ne haragudj, de te vagy a barom, ha egy (vagy több) szubjektív véleményen ennyire felhúzod magad. Mond neked valamit az a szó, hogy tolerancia? Hallottál már olyanról, hogy más véleményének tiszteletben tartása? Nem hiszem...

"1) 1>oldal feletti leirasokat NYOGVE hozzak ossze az allatok. Menupontokrol(!) beszelnek. Leirjak, milyen fegyverek(!) ellensegek(!) vannak. KiAF@szomat erdekel. Majd ha jaccok, meglatom. Ha 1ltalan erdekel. 90%ban uncsik a jatekok. max2-3al jaccodok"

Ezt magamra vettem, mivel én is a cikkíró "állatok" közé tartozom (jóllehet, a Zed-ben nem közlünk menüpontokat, az benne van a kézikönyvben). És soha nem gond 2-3 oldalt összehozni egy játékról. Sőt, néha túl sokat írok egy gámáról, Hancu mester meg nem győz vágni... És hidd el, sok olvasó igényli, hogy bemutassuk a fegyvereket/ellenségeket, mert döntő érvek lehetnek egy 3Dfps megvásárlása mellett/ellen (nyilván nem veszem meg azt a játékot, amiben ugyanaz a zombi az ellenfél, csak huszonöt színárnyalatban).

"2) Hogyan kell vegigjaccani?????? KI A F@SZOMAT ERDEKLI? Megvenned a Cinemat, ha leirnak bent, hogy a PulpFiction-ban JohnTravolta-t lelovik az 1.54 percben?!"

A végigjászás elsősorban azoknak szól, akik elakadtak valahol a játék során. Veled még soha nem fordult elő?

"3) 100% az ertekelo szint. 90%ig jo 80%ig elemegy 75%alatt szar Gratulalok! Ha tudni akarom mi az ertekeles, el kell osztanom 10el / 2
FANTASZTIKUS, mindjart hanyok"

Ebben tökéletesen egyetértek veled. Szerintem is felesleges a 100%-os értékelés, ha az alsó 60 %-ot nem használjuk ki (pedig mennyi játék kívánkozik az "alsóbb régiókba", istenem...:))). Sajna, a "piaci érdekek" azt diktálják, hogy 50-60% alatt ne nagyon kapjon egy játék sem. Soha nem fogok megbékélni ezzel...

"4) Hol a pics@ban vannak a RIPORTOK?! Fel lehet hivni az iD-t, a BullFrog-t, az Appaloosa-t s lehet nyomatni! Ja, hogy angolul beszelnek, meg nem is oyan konnyu? HAJCSATOK!"

A riport az nagyon macerás egy valami. Először is nem könnyű riportot szerezni, mert a külföldi kiadók általában nem nagyon foglalkoznak szegény kis (és ebből adódóan jelentéktelen játékpiacú) hazánkkal. Aztán ha mégis becsúszik egy-egy interjú, már két hete olvasható a neten, mire az újság megjelenik. Hidd el, hogy a fordítás a legkevesebb gond.

"5) Szemelyes velemenyek: nem latok 1db SZVSZ velemenyt: "Wazze ez sz@r, szerintem. Ne is tedd be a PCbe" Aztan, ha csipem a sracot, akkor adok a velemenyere. Ha nem, akkor pedig tudom, hogy cool a game. A cikkek utolso 20%(!)at olvasom el. Mert ott a velemeny :("

Akkor a Zed a Te lapod. Nálunk külön szövegdobozban vannak a vélemények, még keresgélned sem kell...:)))

Stöki

(Egyébként érdekes a stílusod. Hirtelenjében egy pár gumicsizmára asszociáltam sűrűn elhintett @-jeleidből...)

Előzmény: RIPityom (76)
Stöki Creative Commons License 1999.04.26 0 0 79
*** OFFTOPIC ON ***

Best of Werner Zsolt:

"A CoV-os idokben (93, 94, azaz amikor a CoV cikkeinek jo / jelentos reszet en irtam) a Guru sem volt a CoV konkurenciaja..."

"MI a gond a Mocsyval? Mostanaban o a Guru legjobb iroja. Bar en is egyszer lelamereztem (konkretan amikor az irc-n azt komparaltuk, hogy a nehai CoV-ok es PC Guruk altalam, ill. altala az azonos temakat targyalo irasok mennyire voltak jobbak 1masnal..."

"Szakcikkek tekinteteben pedig szarra vertuk kemenyen a tobbi lapot (marmint ha az en PC-info beli, kizarolag PC-s (es neha C64-es, lasd 39-40-es duplaszam) mukodesem annyira donto lett volna egy akkor meg Commodore-os lapban)..."

"Btw, ezt magad tudod a legjobban, a 'szar' Starcraftos cikkeim voltak a PC-X.hu.-n is jo ideig az egyetlen ertelmes Starcraftos informacioforras - ha anyazni akarnek, azt mondanam, h az eredeti starcraft tulelokonyv (nem a mostani persze) egyetlen hasznalhato resze az volt :)"

"...amikor kitortt kozottem es Mocsy kozott a #magyar-on emlekezetes flamewar, akkor a Mocsy azt mondta, hogy 'persze, biztos az en cikkem alapjan irtad a leirasod' - hat az o ismertetojebol nem sokat lehetett ellopni - hacsak a bevezetest nem..."

"Apropos Guru-tema - erdemes HW-ugyileg a CoV es a Guru Arvid-cikkeit osszehasonlitani - mejik jelent meg a masik elott 2 honappal (segitek: CoV-os cikk), mejik beszel tudatosan melle (azaz mejik kozol semmijen hasznos, gyakorlati, mukodesrol irt infot) (megint segitek: gurus cikk) etc :) Szal paran itt montak h a CoV-nak volt konkurenciaja - nos, az en cikkeimnek bajosan :)"

"Miafene... csak nem 'képzelt riport' urambocsa 'forditott/lopott riport' volt? ;) (nem mintha en nem irtam volna haosnlokat - egyszer. 94 vegen, a finn Mikrobitti-ben volt egy Terry Pratchett-interju a keszulo Discworld-rol."

"...azok, akik a peces, amigas ujsagirast elkezdtek (amigan a Guru-sok, pecen pedig én es a Homoki Peti)..."

Kedves Zsolt, látom, Te is csak lapjával férsz be az ajtón...:)
A világért se vedd b@szogatásnak vagy flame-elésnek azt, amit a fentiekben röpke 5 perc alatt összegyűjtöttem, nem gonosz szándék vezérelt, csupán szembesíteni próbállak a saját szövegeiddel. Bizonyára "toppon vagy szakmailag", és elképzelhető, hogy minden okod megvan arra, hogy széles arccal hirdesd ország-világ előtt, milyen f@sza gyerek voltál/vagy/leszel, de egy picivel több szerénység sokkal-sokkal szimpatikusabb lenne... Nem kell azt a néhány (esetleg néhány tucat) jó cikkedet minden második hozzászólásodban referenciaként felhozni, mert 1. régen volt, azóta sokat változott a világ, 2. aki olvasta, az már kialakította anno a saját véleményét, 3. aki még nem olvasta, az már valószínűleg nem is fogja. Szóval, more tartalom, less arcoskodás, és nagyobbat nősz a szememben, mintha 20 hozzászóláson keresztül taglalnád a CoV-os cikkeid magas színvonalát. No, először és utoljára nyilatkoztam a stílusodról (de azt hiszem, többek nevében beszéltem), ha akarod megfogadod a tanácsom, ha akarod, nem, és ha akarod, elküldesz a jó édes anyámba, elvégre a saját topicodban azt csinálsz, amit akarsz...

Stöki

*** OFFTOPIC OFF ***

RIPityom Creative Commons License 1999.04.25 0 0 76
Hazai gamez ujsagok????

S U X

Nekem eloxor akkor lett tele a hocipom, amikor az okadas
Q1-et istenitte mindem barom. Annyira ronda, hangulat nelkuli,
okadas, lassu suxos sz@rt eletemben nem lattam, mint az rusnya
jatek. Majd amikor kijott a Q2, ami szamomra az _Isten_
(hangulat/design/minden) akkor az MINDEN ujsag szerint sux lett.
Azt mar hozza se teszem, hogy giccsesHiColor Suxx_Is_Real c.
jatekot minden buzi a New_King cimmel illette. Bravo :(

Szoval az alapveto bajok:

1) 1>oldal feletti leirasokat NYOGVE hozzak ossze az allatok.
Menupontokrol(!) beszelnek. Leirjak, milyen fegyverek(!)
ellensegek(!) vannak. KiAF@szomat erdekel. Majd ha jaccok,
meglatom. Ha 1ltalan erdekel. 90%ban uncsik a jatekok.
max2-3al jaccodok.

2) Hogyan kell vegigjaccani?????? KI A F@SZOMAT ERDEKLI?
Megvenned a Cinemat, ha leirnak bent, hogy a PulpFiction-ban
JohnTravolta-t lelovik az 1.54 percben?!

3) 100% az ertekelo szint.
90%ig jo 80%ig elemegy 75%alatt szar
Gratulalok!
Ha tudni akarom mi az ertekeles, el kell osztanom 10el / 2
FANTASZTIKUS, mindjart hanyok

4) Hol a pics@ban vannak a RIPORTOK?!
Fel lehet hivni az iD-t, a BullFrog-t, az Appaloosa-t
s lehet nyomatni! Ja, hogy angolul beszelnek, meg nem
is oyan konnyu? HAJCSATOK!

5) Szemelyes velemenyek: nem latok 1db SZVSZ velemenyt:
"Wazze ez sz@r, szerintem. Ne is tedd be a PCbe"
Aztan, ha csipem a sracot, akkor adok a velemenyere.
Ha nem, akkor pedig tudom, hogy cool a game.
A cikkek utolso 20%(!)at olvasom el. Mert ott a velemeny :(

Szoval, nem mondom, hogy konnyu. Nehez szakma. Honaprol-honapra.
De ha mar csinalod, wazze akkor nezd meg a kulfoldi lapokat elotte,
vagy mellette. Azt is elismerem, hogy nehez ugy qrvalkodni, hogy
az ECOBIT hirdeti a fost, neked meg IRNI kell a szarrol...
lehetoleg jot - dehat mi fenekig tejfol?!

Ui.:
mar latom lelkiszemeimmel elore, hogy
kozepkor_rulz&rocketlauncher Q3A-t
mindenNEWZ az uj IstnKirayCsaszrnak
kialtjak ki >(

KeFe Creative Commons License 1999.04.25 0 0 72
Nos CoVboy neha telleg egy kicsit elengendte magat. Emlekszem meg egy sracra aki azzal az otlettel hozakodott elo hogy milyen jo lenne videokazettara tarolni cuccokat. Jol le lett marhazva. Es par evvel ra lass csodat megszuletett az Arvid. Amugy CoV rulez! En nem veszek semmilyen jatekmagazint mostansag. A CoV osszes szama (kiveve az elsok kozul 1-2 darab) megvan, azota nem is nagyon olvastam mast, max ECTS infok erejeig. A CoV-ot is mindig a levrovval kezdtem :) A levrov kulonszam RULEZ volt!!! Kedvet kaptam egy kis nosztalgiazashoz, mindjart elo is veszem (az ujsagot).
bandyta Creative Commons License 1999.04.23 0 0 71
no,en meg a szakallasra is emlekszem a covos eloidokbol.istenem,larry laffer,dragonwar,pirates,hangkartya-vita,jahny es a baseball-utok...nagy idok,nagy emberek.
mondjuk en egy olyan lapot fizetnek elo ami a guru aranyait,a zed kulturalt hangvetelet es optikai olvashatosagat otvozne a klasszikus (coVboy) levrovval.
brazilt nagyon sajnalom,iszonyu lehet szamara ez az evek ota veget nem ero kenyszermunka,csak miert tartozik ez ram cca 1000 penzert havonta?
mocsy mentsegere: o az egyetlen magyar szerzo akinek "munkassagaval"meg a pc format is foglalkozott. (lukasarc-interju,hehe..)
VaDer Creative Commons License 1999.04.23 0 0 70
Neeeem! ;->>>>

Az 576 jobb volt amikor meg Zolee volt!!!

Előzmény: Kuli (69)
Kuli Creative Commons License 1999.04.23 0 0 69
Na szoval. Ezt a vitat nem lehet csak ugy olvasgatni, muszaly, hogy hozzaszoljak.
Nem tudom, miert dicseri mindenki a Zed-et, szerintem egyaltalan nem jo. Egyszerun nincs benne semmi, ami erdekes, a leirasok unalmasak.
Ami a Gurut illeti szerintem nem rossz, jok a cikkek, de egypar ember rendkivul izetlen. Igen, en is Brazilra gondoltam.
Nalam az abszolut nyero a Pc-X. Szerintem minden jo, ami benne van, jok a leirasok, vegigjatszasok, meg minden. Igaz, hogy egypar ember elszallt magatol, de majd kinovik. Ami a Cd-t illeti, szerintem kicsit folosleges. Na nem olyan ertelemben, csak jobb lenne, ho elo lehetne fizetni Cd nelkuli ujsagra is. Mert ugyebar akinek van internet hozzaferese, annak teljesen folosleges a Cd. Remelem ezt megoldjak.
Majd kifelehtettem az 576-ot. Szerintem mint ujsag nem rossz, viszont nekem nagyon hianyoznak a hardwer tesztelesek meg satobbi. Viszont az ujsagnak nagyon jo a hangulta, miota CoVboy atvette sokkal jobb lett az ujsag.
Csak ennyit akartam hozzaszolni, udv:
Kuli:)
Dozsi Creative Commons License 1999.04.19 0 0 68
Jo topic. Bocs, de nem volt erom legutobbi irasom ota az osszes valaszt elolvasni, szal most nem a megkezdett temat folytatom :)
Irasom legfobb oka, hogy kezembe vettem a Zed 99/4-es szamat. Na atlapozva nem szvsz nem rossz. A CD mellekletet meg nem neztem meg, adok a velemenyetekre :)
Nade. Elolvastam a Homm3 leirast. Nem tudom, ki kovette el, de nagyon sok butasagot irt. Nem kotekedni akarok, de legalabb 3 nagy targyi tevedest irt le. Ha kell, leirom, mi volt a baj :)
Amugy szvsz a tartalomjegyzeknel tul egybefolynak a betuk, en a 30-at eloszor 38-nak lattam. Az ujsag amugy tetszik. A Guru utan a masodik legjobb.

Hogy legyen valami mostani temaba vago is: Nekem Brazillal nincs sok bajom. En is ilyen frusztralt lennek, ha azokra az idiota levelekre kene valaszolnom. Mocsy-val sincs bajom, szvsz jo cikkeket irt, es meg a leveleimre is normalisan valaszolt. Bajom csak Oldman-nel van. Stilusa kicsit erdekes, de a legjobb az, mikor irok neki egy 2 oldalas levelet, tele kerdesekkel, es o elintez engem ket sor valasszal.

Pc Ultra meg van meg? Nagyon jo lap volt.

Zakszon Creative Commons License 1999.04.19 0 0 67
Mocsy SuXxXxXxXXxX!
Teljesen egyet értek Vaderrel és Zsoltal hogy, nem szereti Mocsy-t. Gurusok miert egetitek le magatokat egy ekkora balfácánnal???????????

A Brazil sem jobb, max 1 fokkal!!!!!!!!

Előzmény: Werner Zsolt (64)
Christian Creative Commons License 1999.04.19 0 0 66
Hát nem tudom, a második novella nem lett vmi nagy durranás, de a legelsön majd halálra röhögtem magam a végén (peon vs swordsman)...
Előzmény: Iwo (65)
Iwo Creative Commons License 1999.04.18 0 0 65
Hát, az említett paródiát én írtam, sorry azoknak, akik szerint szar. Utólag visszaolvasva helyenként tényleg elég gyerekes + unalmas. De ne örüljetek, jön a folytatás, az majd kárpótol midenért.
Adder Creative Commons License 1999.04.18 0 0 62
"A PCU szerintem az Ubojkaval cseszte el :) "
Hat az nem volt semmi egy gyerek. Nem csoda hogy repult :)
A Guru-rol szolva. Van (vagy volt?) ugye a Gigabyte cimu musor. Koztudottan a Gurusok keszitik, ugyhogy nagyon erdekes kulonbsegek jottek ki az ujsag es a musor kozott. Anno ugye megjelent a Test Drive 4 (bar ne jelent volna). Kivancsian neztem akkor a TV-musorukat, hogy gyalazzak a foldbe. Erre nekialltak egekig magasztalni!!! Na ez meg jo lenne, hisz izlesek es pofonok ugye (azert eldontottem, hog tobb Guru-t nem olvasok ahol ilyen baromsagokat nyomnak, hogy milyen rull a TD4 (mindenki tudja hogy egy nagy sz*r; de azert veszem azota is), erre a kovetkezo Guru szamban jon a TD4 leiras. Erre meg a foldbe gyalazzak. Erdekes. A musorban aztmondjak hogy milyen jo, meghogy hu de megeri azt a 10 rongyot, az ujsagban meg ellensegeiknek se kivanjak. Ugyanigy volt a Redneck Rampage 2-nel is (bar ott pont forditott eset volt). Ezen a teren azert kene egy kis valtozas.
Zed: HANCU ne haragudj, de az aprilisi ZED ritka rosszul sikerult (a CD-rol nem is mondok semmit, az tovabbra is a beka segge alatt leledzik), de az ujsagra is raferne egy kiados rendbetetel. Bar a 98 augusztusi szam szinvonalat azert nem erte el (az aztan nagyon ott volt alul. Borzalmas szam volt). Par javaslat ha lehet: haggyatok el ezeket a hulye nagy kepeket. A Honap Temaja rovat elejen elfoglal a kezdokep 2 teljes oldalt TELJESEN ertelmetlenul (ha meg szep lenne, de RONDA). A novellat szerintem el lehetne hagyni a 68.oldalon, nem sokan olvassak szerintem. A 69. oldal kepei pedig nem tul jok. Kezdetben azert volt par jo kep, de az utobbi idoben mar nem latni semmit. Azaz nem sokat. Valami normalis kepet igazan berakhatnatok. A lapszemle rovatnak se latom sok ertelmet. A hardware rovat viszont jo.
Remelem mondtam valami ertelmeset is...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!