"A *LOT* of mixes that WERE online have been offline since Sony took over the global catalog last year. I am still waiting for permission to get the tracks back up."
Különleges eseménynek ad otthont az MVM Dome november 27-én! Az előadás címe '101 Hang - Depeche Mode Special Tribute', ami nem véletlen, ugyanis 101 művész tiszteleg a Depeche Mode legendás életműve előtt! Mi várható? 50 fős szimfonikus zenekar & 45 fős Magyar Nemzeti Férfikar Kiemelkedő előadók – Radics Gigi, Pásztor Anna, Fehér Lili, Arany Timi, Lotfi Begi, Bernathy Zsiga Teljesen újragondolt feldolgozások – klasszikusok, elektronika és szimfonikus elemek találkozásaMi teszi különlegessé?Ez nem egy szimpla tribute koncert, hanem egy 5 órás zenei utazás, amely a klasszikus hangzásvilágot modern újragondolással ötvözi. A szimfonikus zenekar, az elektronikus elemek és a Depeche Mode ikonikus dalai együtt alkotnak monumentális hangzást – olyan élményt, amely világszerte is egyedülálló!A szervezők elmondták, hogy egy rendhagyó eseményre készülnek -nem egy megszokott tribute koncert várható- illetve az előadók listája még nem teljes, további neveket később közölnek és erről mi is hírt adunk majd.https://www.101hang.hu/ Időpont: 2025. november 27. Helyszín: MVM Dome A jegyértékesítés elindult! Ne maradj le a kedvezményes EARLY BIRD jegyekről, amiket kizárólag a jegy.hu-n keresztül tudsz megvásárolni!Esemény és jegyértékesítés link a hozzászólásokban!
The Solo Concert/ Depeche Mode Lounge Berlin on May 10th, 2025 in the Metropol Berlin.
The first double of Christian Eigner "The Solo Concert" and "Depeche Mode Winter Lounge" in Dresden was completely sold out. We are happy that Christian agreed again so you have the chance to experience the Christian Eigner "The Solo Concert" show on May 10th, 2025 this time in Berlin.
az egész élet egy nagy fake, tele önámítással, hamis illúziókeltéssel, reménnyel és reménytelenséggel... én (és még vagyunk így ezzel szerintem egy páran) biztos vagyok, hogy a háttérben már (valamilyen szinten) készül egy új turné helyszíneinek és időpontjainak az előkészítése, egyeztetése... ;)
A Freestate.hu is ezt a címet adta neki 2010-ben (Alan Wilder visszatért a Depeche Mode-ba). Én akkor nem voltam még a csapat tagja, és kicsit el is voltam távolodva a DM-től. Majdnem kiköptem a kávét :)