Keresés

Részletes keresés

András Creative Commons License 1999.03.11 0 0 38
ilyen faszságról ennyi hülyeséget írni, már elnézést a durva szó használatért
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1999.03.11 0 0 37
Kedves bugric!

Az iskolázatlan kétkezi munkásemberek nem szoktak nemzeti elkötelezettségről szónokolni. Egyszerűen elviszik őket a frontra, mint nagyapámat, az egyszeri kontár kőművest. Aztán vagy hazajönnek, vagy nem, de biztos nem járnak MIÉP-gyűlésekre.

A MIÉP szónokait művelt, professzionális hazugoknak tartom. Titeket, aktivistákat, meg ostoba, megvezethető nyeretlen kétéveseknek.

Kedves Cirrus!

Szerintem kifejezetten szerencsés megjegyzés volt, mert azóta sem tanultatok meg helyesen írni. :) Nem érzed úgy, hogy tartozol ennyivel magadnak?

Diolen Mobi

Előzmény: igric (36)
igric Creative Commons License 1999.03.10 0 0 36
Kedves Kékszívű Barátaim !

SzaSzE

Neked nem kell tülekedned ahhoz, hogy azt halld, amit amúgy is gondolsz. Bármelyik rádiót, tv-t kapcsolod be azt hallhatod ami kedves patyolatra mosott elmédnek.
Egyszerűbben, a MIÉP-es így tud rádiót hallgatni, a Hősök terén néz TV-t, ez pedig másság, amit tolerálnod illik.

ember-ke!

"Lehet, hogy elmegyek a gyulésre, és tanácsod ellenére mégis árulok piros szekfut! Márcsak azért, hogy megtudjam, mit reagál rá az a sok egyetemet végzett fiatal!"

Olyan leszel akkor, mint ha Purimkor Marschallkó és Henry Ford könyveket kínálnál a Dohány utcai templomból kijövőknek.

Tudod mit próbáld meg. Hátha elszégyenlik magukat és hazaoldalognak. A kor és tanultsági két adatot, Levendula Ádám elhíresült, választásokra kiadott, Sanda Ipsos- kutatásaiból merítettem.

The Dark One !

Orbán főrendőr kinevezésekor, az újságosstand előtt, két harmincöt körüli férfi sajnálkozott tavaly még:

- Megmondta Árpi bácsi a választások eredményét látva, nem tudom mi lesz ennek a vége. Tessék, mondja az egyik, az első rokonát máris zsíros pozícióba juttatta ez a mini-dúcse.

Más.
Lehet azzal, hogy védelmére kelek egy demokratikusan parlamentbe szavazott pártnak, komikus vagyok. De te pajtás - a véleményeddel, szánalmasan félrevezetett.

Diolen Mobi!

"Általában azt tartom a legmulatságosabbnak, amikor olyan homoki bugrisok szónokolnak nemzeti elkötelezettségrol, akik az anyanyelvünk legalapvetobb szabályaival sem tudnak megbirkózni."

Apám mondta mindig: - Gyerekek, a legegyszerűbb iskolázatlan embertől is van mit ellesnetek, minden embernél van valami amit jól csinál, ezt keressétek benne. Ha ezeket, mindenki mástól is összegyűjtitek és használjátok, sokkal könnyebben boldogultok majd az életben.

Kár, hogy te ezt nem tudod, Diolen Mobi.

Nem tudom kit tartasz homoki bugrisnak szónokaik közül. Az írót, a lelkészt, a püspököt, a polgármestert, a zeneszerzőt, az egyetemi tanárokat, főorvosokat, a színészt, a zenészt?

tata!

Ha kimész, - látod és hallod, nem tudnak este átverni.

igric

jégtörő Creative Commons License 1999.03.10 0 0 35
Igaza van brendi2-nek. Tényleg dühöng az ellenzék. :-)
Előzmény: brendi2 (32)
The Dark One Creative Commons License 1999.03.10 0 0 34
Nezd Rozsa Sondor,en nem voltam a Viking klubban, se MIEP gyulesen(legalabbis 50 meternel kozelebben).

Azert nem, mert nem szeretek olyan helyre menni, ahol az "emberek" (?) keptelenek a verbalis kommunikaciora, a legertelmesebb dolog ugy is egy disznorofoges vagy egy bofoges, ami eljutna hozzam. Mint egy horda ork.

Az ellentuntetesrol annyit, hogy bar mind a MIEP-hez, mind az Izraeli zaszlohoz kb. ugyanannyi a kozom, megis ezerszer szivesen lengetnek izraeli zaszlot. Aki meg lengette a zaszlot, szerintem irto jofej volt, hatalmas poennak tartom, ahogyan felidegesiti a sok okos, intelligens, anntiszemita (netan fasiszta ?) kicsit agressziv, kicsit kopasz, kicsit pias, kicsit verekedos, kicsit budos, kicsit undortkelto MIEP-fele ertelmisegi egyetemista elitet :)

Komikusak vagytok.

Skorpió Creative Commons License 1999.03.10 0 0 33
Valoszinuleg ezen a gyulesen az egy fore eso szocialista rendszerben spiclikent tevekenykedök szama konvergal az 1-hez. (:-))))
brendi2 Creative Commons License 1999.03.10 0 0 32
Igaza van Hunnak. Tényleg dühöng az ellenzék.:-))
Rózsa Söndör Creative Commons License 1999.03.10 0 0 30
Ez még talán humor számba is elmegy és ezt komolyan is gondolom. De csúnya baleset lenne ha az a zászló hozzám érne!(Mehetnék fürdeni!)
Előzmény: pancho (29)
pancho Creative Commons License 1999.03.10 0 0 29
...hasonlóan gondolkodók? Ez a tevékenység mintha nem lenne jellemző a MIÉP-esekre.
Rózsa Söndör:
Hát, nem kellett volna verekedni azzal az izraeli zászlóval, akkor biztos nem üt szíven. :-)
Előzmény: Hun (16)
figyelő Creative Commons License 1999.03.10 0 0 28
Magyar Bálintnak biztos sok hibája van. Ám az is biztos, hogy nem ugatja, hanem beszéli anyanyelvünket , sőt nem ritkán mond is valamit.
Előzmény: Cirus (21)
tata Creative Commons License 1999.03.10 0 0 26
Ugye ez csak paródia?

A MIÉP értelmiségi megnyilvánulásairól meg annyit, hogy az önkormányzati választások előtt felszólalt a a budapesti közgyűlésben, hogy vissza kéne vonni a felújított piros 7-173-as járatokat a Rákoczi útról, mert az szerinte közpénzből fizetett libelárbolsevik propaganda (célozva ezzel a busz PIROS és KÉK színére). Szerintetek ki tud találni valaki ekkora baromságot 10 éves kortól fölfele? (Hát sajnos a jelek szerint....)

Előzmény: Törölt nick (24)
Mulan Creative Commons License 1999.03.10 0 0 25
:))))))
Előzmény: Törölt nick (23)
tata Creative Commons License 1999.03.10 0 0 22
Lehet, hogy én is kimegyek, ne csak a híradóban lássak ilyet. De csak távolról, mert vágóképbe nem szívesen kerülnék, még valaki félreértené, amit nem szeretnék.
Cirus Creative Commons License 1999.03.10 0 0 21
Mobi!

Ez eleg szeerencsetlen megjegyzes volt. Nezd meg mongyuk akar a Hornt, akar Magyar Balintot (ex muv.min!!!), egyik se tud magyarul. A listat meg lehetne folytatni, jo hosszan.

IMHO senkinek sem kotelezo reszt venni a MIEP demonstraciojan. Aki akar, mehet megnezni az SZDSZ-et. Mar ha tartanak valamit nemzeti unnepunkon.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (19)
Rózsa Söndör Creative Commons License 1999.03.10 0 0 20
És te kedves The Dark One, te melyik műszakban voltál a vikingbári balhénál vagy a gyűlölet elleni sétán rohangáló izraeli zászlót lobogtató békepártiak között?
Félre értés ne essék én nem a megmozdulás ellen vagyok de aza az izraeli zászló kicsit sziven ütött!
Üdvözlettel :Egy magyar betyár( vagy inkább One hungarien robber?!)
Előzmény: The Dark One (18)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1999.03.10 0 0 19
Ha ti vagytok a MIÉP diplomás színe-virága, akkor megnyugodtam.

Általában azt tartom a legmulatságosabbnak, amikor olyan homoki bugrisok szónokolnak nemzeti elkötelezettségről, akik az anyanyelvünk legalapvetőbb szabályaival sem tudnak megbirkózni. :))

Diolen Mobi

The Dark One Creative Commons License 1999.03.09 0 0 18
En is elolvastam (meg annak aran is, hogy novelem a HP nepszeruseget), tenyleg humoros. Kar hogy eleg sok ember komolyan veszi.

A MIEP onreklamozasi modszereivel mar volt szerencsem talalkozni, akkor meg (valasztasok elott) harsanyan rohogtem rajta. A tortenet:
Megyek suliba a HEV-en (Arpad hid kornyeke), allok unottan erre hirtelen ket fiatal srac fennhangon a kovetkezo "jelenet"-et adja elo (kb, szo szerint nem emlekszem):
A:"Te xy, elegem van az osszes partbol"
B:"Hat yx, nekem is"
A:"Egyik olyan min a masik.Tudod mit, en a MIEP-re szavazok!"
B:"Tudod mit, en is!"

Eletemben nem szorakoztam ilyen jol, velem egyutt kb. a fel HEV egybol jobb kedvre derult. Mar csak akkor dobbentem nagyot, amikor masnap ugyanott, ugyanezek az ifjak szorol-szora ugyanazt a musort adtak elo.
Speaker, Hun, Igric, Rozsa Sondor, ti melyik muszakban voltatok? Kellet az a plusz gempa a MIEP-tol, hogy kicsit jobb legyen az a sanyaru egyetemista sorsotok, mi...

Nembaj, ertelmisegi, munkas, vallakozo, jelentkezzetek a szavazofulkekben a MIEP-nel! FIDESZ utan szabadon!

Komikusak vagytok

Előzmény: Venyerin (11)
ember Creative Commons License 1999.03.09 0 0 17
Kedves igric!

Lehet, hogy elmegyek a gyűlésre, és tanácsod ellenére mégis árulok piros szekfűt!
Márcsak azért, hogy megtudjam, mit reagál rá az a sok egyetemet végzett fiatal!

Hun Creative Commons License 1999.03.09 0 0 16
Na látod, épp azér megy az ember Miép-gyűlésre, mert hasonlóan gondolkodók közé vágyik, ugyanazért, amér te sörözni méc az apolitikus cimboráiddal.
SzaSzE Creative Commons License 1999.03.09 0 0 15
Nem tudom, miért vagytok felháborodva MIÉP-nem-szeretők a MIÉP rendezvényeken..
Ha az a veszett sok egyetemet végzett inteligencs ember együtt érzi jól magát, ám legyen.
Bár sosem értettem (május 1-től MIÉP gyűlésig), mi jó van abban, ha az ember tülekedik azért, hogy olyat hallgasson meg, amit maga is úgy gondol. Ha meg nem, akkor pláne.
Azért majd gondolok rátok a Mecsekben kirándulva, sört iddogálva az egyetemet végzett, általában pártsemleges barátaimmal beszélgetve...

Jó hőbörgést!!!

Pocak Creative Commons License 1999.03.09 0 0 14
speaker,

Egyedul Magyar Balint es Kuncze Gabor temajaban volt utalas az SZDSZ hirlevelere. Ezenkivul melyik temara gondoltal? Lehet, hogy vak vagyok, de szerintem senki _nem_inditott_kulon_temat
arra, hogy barmelyik part honlapjat vagy rendezvenyeit reklamozza.

Janoska,
Jo lenne, ha nem itt foglalnad a savszelesseget, hanem fizetett reklamkent nyomatnad a temat (ahogy azt mas partok is tettek)!!!

Előzmény: speaker (6)
igric Creative Commons License 1999.03.09 0 0 13
Kedves Venyerin Polgártárs!

Élményszerzésed leírása hasonló álnaivságú, mint Xavér barátunké, aki nem érti, hogy miért tanácsolják a plébániáknak a püspökségek, hogy ne engedjék az orgonákat általa használni. Ő vádolja a főpapokat zenegyűlölettel, kirekesztéssel. Holott "mindössze" arról van szó, hogy rajongóit, akik nem épen templomba illően szotyoláznak, cigarettáznak, kábítóznak, szeretkeznek a "hangversenyei" alatt, csak így lehet távol tartani a templomokból.

Ha te piros ruhában mész a bikaistállóba, a Mein Kampf-al a Mérleg utcába, piros szekfűvel MIÉP- nézőbe, akkor nem vagy túl előrelátó, és valóban a szekfűsök táborában a helyed.

Az, hogy a virágot otthonról hoztad az biztos. MIÉP megemlékezésen te soha nem láthatsz pirosszekfű-árust.

Vagy most találtad ki az egészet.

igric

Előzmény: Venyerin (11)
LDTockij Creative Commons License 1999.03.09 0 0 12
Kedves Barátaim!

Alighanem rossz nyomon járnak mindazok, akik a MIÉP támogatóiban és tagságában általánosságban az erőszakot, és a sötétséget vélik felfedezni. Mint ahogy máshol már oly szerencsésen megjegyeztem: mindennek van széle. Asztalnak, útnak még a MIÉP-nek is.
A magam részéről ebben a konzumkultúra által agyonterrozizált konzumvilágban igazán üdítőnek találom, ha egyesek a régi értékek kiásásában keresnek új örömöket. Nyilvánvaló hogy ezzel kereszteznek érdekeket, de hát a vitáktól van mozgásban a szellem. Szeretném, ha mindenki komolyan is gondolná azt a szellemi szabadságot, amit önmaga számára elvár.
Az erőszak az persze más. Annak csak a köz által ellenőrzötten van létjogosultsága.

Venyerin Creative Commons License 1999.03.09 0 0 11
Kedves igric!

Ugyan nem nekem írtál, de azért hozzászólnék a dologhoz.

...személyesen is megnézned, hidd el nem fogod szégyelni..
Már túlvagyok a személyes tapasztalatszerzés említett fázisán. Elég rettentő benyomásra tettem szert, viszont tényleg nem szégyenlem. Szégyelljék magukat ők...
- Tavaly tavasszal kerékpártúráról hazafele menet meglátogattam a MIÉP-féle népi előadást, puszta kiváncsiságból. Az a gyanúm, hogy csak kifinomult pedáltempóm mentett meg a nemzeti érzések ama felettébb nemes túláradásától, amely akkor zúdult rám, amikor magasan kvalifikált fiatalok (és újrafiatalok) egy csoportjának szemet szúrt, hogy nem ordítom a tömeggel szittya tűzzel s habzó szájjal, hogy ki hova vesszen, s mi több, piros biciklimmel megbecstelenítettem több földre hullott röplapot.
- Egy ízben merészeltem édesanyámnak piros szekfűt vásárolni, amire a közelemben elhaladó harmincas hölgy egy rosszul irányzott, de egyértelműen nekem célzott köpésben összpontosította politikai nézetrendszerét, majd jelentőségteljes arccal továbbhaladni szándékozott romjaim között. Láthatóan meglepődött, hogy beszélgetést kezdeményeztem vele, s látván hogy nem közellenséget fogott, el is sírta magát. Elmondta, hogy történelemtanár, valamint hogy a MIÉP színeiben akar önkormányozni engem. (Erről a szándékáról később szerencsére letett.) Bocsánatot nem kért.
- Érdemes elolvasni a János által elénktárt oldalakat. Szánalmas. (Különösen a "Népszavazás" fedőnevű rész tetszett...)

Ennyit a sötétségről.
Ahogy mondod.

Előzmény: igric (10)
igric Creative Commons License 1999.03.09 0 0 10
Tisztelt pancho!

A megemlékezést délelőtret és délutánra tervezik, a sötétség a Corvinban van.

Érdemes lenne egyszer személyesen is megnézned, hidd el nem fogod szégyelni utánna. Ha már lettél volna egyen is, tudnád:

A hazai pártok közül arányaiban, a MIÉP tagjai és támogatói között van a legtöbb fiatal és a legtöbb egyetemet végzett ember.

Ennyit a sötétségről.

igric

Előzmény: pancho (8)
Venyerin Creative Commons License 1999.03.09 0 0 9
Kedves Johnyka (esetleg János?)!

Köszi az URL-t, ilyen jókat rég nevettem...
(Kár, hogy komolyan gondoljátok, mert viccnek azért nem rossz...)

Előzmény: Johnyka (-)
pancho Creative Commons License 1999.03.09 0 0 8
Hát, aki szereti a sötétséget, ott lesz. Mert a fejekből biztos ki is szivárog elég sok ezen a rendezvényen. De legalább jól összeilletek (jégtörő, Hun, speaker, Rózsa Söndör).
Rózsa Söndör Creative Commons License 1999.03.09 0 0 7
Nemzeti kötelességemnek érzem ,hogy olyan helyen ünnepeljem ezt az ünnepet ami méltó rá!
Kiványcsi vagyok hányan leszenek még ott
rajtunk szimpatizánsokon kivül innen megfigyelés céljából!
speaker Creative Commons License 1999.03.08 0 0 6
Végre egy topic, melyben nem az SZDSZ-t reklámozzák. Azt ugyanis nem egy topic reklámozta.
Előzmény: pancho (3)
Hun Creative Commons License 1999.03.08 0 0 5
Én is ott leszek, mint mindig

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!