Keresés

Részletes keresés

Yv Creative Commons License 1999.08.19 0 0 168
Igen, a szoknya:)
Miért mindig fariban wagyok, ha Vele találkozom? Mert, ha mással wagyok mindig szoknyát hordok.
Megoldásként mostanábn szoknyában járok(nyár van), a nadrágra külön engedélyt kérek:) Persze télen majd újra kezdődik az egész elölről.
Nem érti meg, hogy nem attól függ a szoknya-nadrág, hogy kiwel találkozom, hanem, hogy milyen hangulatom wan.
Fijúból wan:)
adelka Creative Commons License 1999.08.19 0 0 167
A mi kedvenc tarsasjatekunk:
kedvesem szerint minden baj forrasa, hogy a noi ruhakon altalaban nincs zseb. Hiaba probaltam neki elmagyarazni ennek az egyszeru esztetikai okat, hogy a zsebeknek azert kellett menniuk, mert pont ott lennenek, ahol amugyis ott az a par franya, felesleges kilo (ertsd: csipotajekon), semmi szukseg plusz centimeterekre. No, ezt a tipikusan noi okoskodast az o ffi lelke (es praktikus esze) nem veszi be. Ezert mindig kitor a vihar, ha indulunk valahova, en nem akarok taskat cipelni (mert utalom), ezert azt a "par aprosagot" (berlet, kulcs, penztarca, pzs, toll stb. stb.), ami feltetlenul szukseges, a gondjaira bizom. De a hianyzo zsebek tavasszal (allergiaszezon idejen) okozzak a legtobb problemat (veszekedest). A szenanatham miatt allandoan rengeteg zsepire van szuksegem, ezert jobb (es zseb) hijan a pulcsim ujjaba, az ovem ala es ehhez hasonlo helyekre rejtem oket, majd anelkul, hogy eszrevennem, el is hagyom (neha felig hasznaltan, brr). No, ezzel garantaltan ki lehet uldozni kedves parom a vilagbol. Mar tobbszor komolyan megfenyegetett, hogy oriasi kockas zsebeket fog varrni minden ruhamra, de az a minimum, hogy egy kisvakond fele kertesznadragot kapok karacsonyra :). Olyan edes.

Csak az egyenloseg kedveert azonban itt az o legidegesitobb maniaja:
minden 1000 Ft-ot meghalado beruhazasahoz legalabb egy het gondolkodasra, "elokeszito munkara" van szuksege. Vegigjarja az osszes fellelheto boltot, begyujt minden informaciot es katalogust, majd otthon hatalmas osszehasonlito tablazatokat keszit a la Teszt Magazin. Mikor elkeszult, engem kezd ezekkel a papirhegyekkel uldozni, mindenkepp be akar vonni a dontesbe, ami azzal jar, hogy tobb szaz oldal szakirodalmat kellene atragnom. No ehhez nekem nincs turelmem, soha nem ertem, hogy egy egyszeru kavefozo megvasarlasan mit kell hetekig szerencsetlenkedni. Ilyenkor megkapom a "Ha meggondolatlanul szornank a penzt, dragam" kezdetu bolcseletet, aminek mar az elso mondata utan a elkap a rohogogorcs, hiszen en mar akkor tudom, hogy ugyis pl.a pirosat fogjuk megvenni, mert nekem az tetszik.

Viszont most mar harom hete nem lattam es alig varom, hogy ujra elviselhessem!

(bocs, nem birtam ekezetes betuket generalni)

LPCG Creative Commons License 1999.08.19 0 0 166
Kedves nori,
erre majd visszatérünk még lelkibúvár tanfolyamunkon!
:-)
LPCG
nori Creative Commons License 1999.08.19 0 0 165
Tied az első díj!!
zsosz Creative Commons License 1999.08.19 0 0 164
párom fogyókúrázik:

én: "biztos, h nem kérsz fagyit... pedig nagyon fincsi.... nyam-nyam...."

stb.

:))))

Crashoverride Creative Commons License 1999.08.19 0 0 163
A jelenlétemmel :)))
Gofry Creative Commons License 1999.08.18 0 0 162
A csikizés sajnos fordítottan működik, a papírzsebkendő meg nem zavar, de azért akad néhány dolog a tarsolyomban...

-"Kérsz még valamit? -Nem. -Biztos? -Biztos. -Egészen biztos?"

-Leginkább azzal, hogy udvariasan ráhagyom a döntést, amikor nem szeretne dönteni
-Nem hagyom, hogy befogja szemét/fülét a moziban a csúnyább jeleneteknél
-Túlzottan figyelmes próbálok lenni
-Beleszimatolok a hűtőbe, és szóváteszem, hogy már számos edényben megindult az evolúció....

Lara Creative Commons License 1999.08.18 0 0 161
Azzal idegesítem, ha nem hagyom, hogy felolvassa nekem az úságot, olvasás közben nem figyelek rá, ha kontaktlencsében alszik el és keltegetem, hogy vegye ki - ez a legjobb: először gyengéden, ötödszörre KONTAKTLENCSE!!!! felkiáltással -, ha érvelni próbálok bármi ellen illetve mellett, ha kitolatok a tütüvel az udvarból....
nori Creative Commons License 1999.08.18 0 0 160
Széthagyom az újságokat, pl. egy a TV előtt, egy az ágyon, egy a teraszon és még az ágy mellett a földön egy-két kihajtott könyv. Ez mindig bejön, öröm nézni, ahogy a plafonon ugrál, hogy még egy ilyen rendetlen nőt nem látott! :-))
Azt is imádja, ha a TV előtt heverek és közben újságot olvasok, hogy lehet ezt a kettőt együtt csinálni!!
wicca Creative Commons License 1999.08.18 0 0 159
- Most mi van?
- ... (felhúzott orr, megrovó pillantás)
- Mi van????? (emelt hang)
- Áruld már el végre mi bánt?!
- Tudod azt te nagyon jól!!!!
ez tuti, mindig bejön....
money Creative Commons License 1999.08.18 0 0 158
Én azzal idegesítem őt,hogy sokszor felkapom a vizet.Szerinte ok nélkül, szerintem okkal.
Én viszont azt utálom,hogyha vezetek ő mondja,hogy merre menjek Pl:"menj a corsa után,vagy az opel után" én meg döntsem el,hogy a 20 autó közül ami elöttem van melyik micsoda!Pedig ezerszer mondtam,hogy szineket mondjon,de nem képes megjegyezni.A papírzsepit ő is szereti rakosgatni a párna alá!
zsosz Creative Commons License 1999.08.18 0 0 157
SZVSZ egy nő _ne_ értsen a focihoz!!! :)))) állati idegesítő, ha a párommal meccset nézünk és beszól a Sukernek, amikor kihagy egy ordító helyzetet, hogy "már megint elcseszted Davor!" :(((( ilyenkor jönnek az "én értek jobban hozzá", "nem, én", "nem, én", stb. tisztára mint egy filmben... :))) megsértődés, és elmegy inkább olvasni... :)
Gonoszka2 Creative Commons License 1999.08.17 0 0 156
Én azzal idegesítem szegényt, hogy amikor valamit szóváteszek és utána úgy történik ahogy megmondtam, a falra tud mászni, ha megjegyzem azt, hogy "Én megmondtam..." :o)
egyelőre ennyi amit már szóvátett nekem az elmúlt időben...:o)
sicc Creative Commons License 1999.08.14 0 0 155
Sziasztok !
Tetszik a dolog. A cel, uj formakat tanulni ?
Nekem van 1-2 bevalt formulam.
-ha nem sietunk sehova, akkor is noszogatom "Kicsim, menjunk ma!", "Varsz valakit?", "Dolgom lenne am!", "Nos?", "Mennye ma!" stb... - ettol tuti falnak mennek
- reggeli kelesnel elkeses utan 30 perccel elmegyek egy "gyors" zuhanyra ami min 45 percig tart - tuti a siker
- egesz ejjel a gep elott uldogelek, es 5 percenkent amikor felkel es megkerdi hogy sok e meg a dolgom azt mondom
mindjart kesz - ez igy megy hajnal 4-ig
-minden not meg kell neznem
-nem zarom ki a macskakat ejjelre - termeszetesen Ot ebresztik fel
De O sem kutya:
-meg nem tudtam vele egy igazit veszekedni, mert akkor hirtelen elhallgat es kesz vege az egesz mokanak
+++ Creative Commons License 1999.08.14 0 0 154
:-)
Ziza Creative Commons License 1999.08.13 0 0 153
Szevasztok!
Most vagyok itt először, úgyhogy előre is elnézést kérek ha valami bakit vétek (HELP!).
Szóval idén nyáron volt az 5. házassági évfordulónk, 6 éve lakunk együtt, volt időnk egymást idegesíteni, de komoly gondunk sosem volt egymással.
Amivel engem felbosszant:
- széthagyja a ruháit, és egyéb cuccait (persze utána semmit sem talál), én pedig pakolhatok
- a párnája alá dugdossa az éjszaka használt papírzsebkendőit
- amikor látja, hogy kupi van otthon, akkor is olvas vagy Tvzik. Néha megkérdezi segítsen-e valamit (persze akkorra már túl vagyok a pakoláson). Azt szeretném, ha magától kitalálna valami segítséget (pl. rájönne hogy dugig van a kuka, és csak úgy levinné)
Azért én is tudom idegesíteni:
- körülményeskedek
- égve hagyom a villanyokat
- nyitva hagyom az ablakokat (a szúnyogok meg dőlne be, a Duna mellett lakunk, úgyhogy van bőven)
Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem nem nagyon untattam senkit.
Csibike Creative Commons License 1999.08.13 0 0 152
Hát ezen a sok hülyeségen télleg nagyon jókat lehet kuncogni. Nekem rövid gondolkodás után ezek jutottak eszembe:
- ha vacsora után elszívok egy szál cigit, nem bírja megérteni, mi a jó abban a büdös rúdban, pedig nekem olyan jólesik
- mindig pont akkor veszek fel rövid szoknyát, amikor nem találkozunk (és persze ezt biztos direkt csinálom)
- ha kicsit szipogok valami buta filmen
- ha veszekedést csinálok valamiből, pedig Ő előre szól, hogy ezt nem azért mondja, hogy veszekedés legyen belőle. Nem értem, akkor miért mondja?
oldskool Creative Commons License 1999.08.13 0 0 151
Hali emberek.

kihagytam egy fő idegesítést: mikor fogmosás közben nem zárom el a csapot :-)
meg amikor úgy adom le a kocsit a szerelőhöz, hogy nincs kész aznapra.

Kultúr: én akartam örömöt szerezni ezzel, elmentünk operába, gondoltam hogyha annyiszor 2 órát kibírtam az őrtoronyban unalomilag, akkor ez sem lesz túl nehéz. És csodák csodája, talán még tetszett is. Pedig úgy mentem oda, hogy "remélem nem fognak túl sokat visítozni". :-))

o.,

Hacsek Creative Commons License 1999.08.13 0 0 150
OK, Cica!
Cibetcica Creative Commons License 1999.08.13 0 0 149
Szia Kedves Hacsek!

Örülök, hogy újra itt találkozom veled. Ha ezt komolyan gondolod, akkor megbeszélem a férjemmel és szeptemberben visszatérünk rá. OK?

Hacsek Creative Commons License 1999.08.13 0 0 148
Kedves Cica!

Ha játsszák valahol, én nagyon szívesen megnézem veled a Cseresznyéskertet.
De nem ám sunyi módon, hanem rendesen, kikérővel.
Van ebben némi rutinom, sok átlagembernek van kultúrfelesége, velük szoktam operába járni, esküszöm még hálásak is érte (férj és feleség egyaránt).

Cibetcica Creative Commons License 1999.08.13 0 0 147
Fiúk-Lányok! Tök jó ez a topic.
Kandúrkámat azzal idegesítem a legjobban ha:
- mindenhol felkapcsolom a villanyt és úgy hagyom
- zuhanyozás után a csaptelepet nem állítom vissza csap állásba
De Ő persze tökéletes:-))))) (azt gondolja) De minden nap elolvassa a TVR7 újságot elejátől-végéig, aztán megállapítja, hogy ma is csak a hiradót érdemes nézni. 18-20 óráig híradó megy minden csatornán és utána dühöng és politikai oktatást tart. De én még ezt is elviselem szó nélkül. 21 órára megnyukszik és visszaváltozik kis kandurkává.
És még egy hibája: nem hajlandó velem a szinházba megnézni a Cseresznyéskertet (már évek óta).

Cc

Törölt nick Creative Commons License 1999.08.11 0 0 145
Ez volt eddig a legkirályabb topic amit láttam. Iszonyú jókat mulattam. És persze önvizsgálatra készteti az embert, meg is fogom mondani a Kedvesnek, hogy olvassa el...:-)
Az ex-kedvesemben egy jogász veszett el, körmönfont mellébeszéléseivel és a nevén nem nevezett célok elérésével néha felbosszantott. Én nem voltam képes ezt-azt így-úgy tálalni, ha a hivatalban intézni kellett valamit megmondtam egyenesen mit akarok, mire többnyire közölték, hogy az lehetetlen. Ekkor kijöttem. Bement ő, tíz perc múlva elintézte, kijött és villámokat szórt a szeme.
A papírzsebkendőit egy szó nélkül összeszedte maga után, de a felbontott cigisdobozok celofán darabkáit és belső papírbélését lazán a hamutartóba vagy a környékére dobta (az almacsutkát is), amitől az agyhugykövem mozgásba lendült, hoha nem vagyok rendszerető pasi, de ez azért túlzás. A hamutartó a hamut tartja meg a csikket és gyufaszálakat, nem többet.
A jelenlegi Kedvessel még nem melegedtünk össze annyira, hogy idegesítsük egymást, de ami késik nem múlik, már most látom rajta néha, hogy valamit akar, de nem mondja az istennek sem mondja én meg képtelen vagyok kitalálni. Viszont nem érti miért kell fél órát faggatóznom, hogy mit is akar valójában... ? :-)
Gonoszka2 Creative Commons License 1999.08.11 0 0 144
off
na igen az volt
on

Valakinek újabb tapasztalatai vannak???

Belo Creative Commons License 1999.08.03 0 0 143
Ja, politikus hozzászólás.
:-DDD
Solya Creative Commons License 1999.08.03 0 0 142
Ez nagyon jü:-)

Adok egy tippet: ha a mi legyen ebédre c. kérdésre mindegy a válasz, akkor két percen belül tessék felszolgálni valami száraz állateledelt, vagy szotyit, vagy zsemlemorzsát víbe szórva stb. Én kutyakajával csináltam, bejött, és nagyon jót szórakoztunk rajta, de főleg én a tanácstalan arcát szemlélve:-))

Amivel a sírba teszem:

Ha ideges vagy leszúr valamiért, mindig nevetek és nem tudom komolyan venni, és puszit is nyomok az arcára "Olyan édes vagy!" felkiálltással.

Ha "kényeskedem" - például ha sikítva menekülök a póklakta helyiségből.

Ha egy nap háromszor-négyszer is megfürdöm.

Ha hátulról és orvul letámadom és a nyakába ugrom.

Ha ránézek és közlöm, hogy neked rossz a kedved, fel kell vidítanom téged, és rámászom, és csikizem, és közben kedves hangon búgom, hogy na, ne szomorkodj, életem, miközben visít és marhára nem szomorkodik, és ez a roham percenként jön rám (kapjon néha levegőt szegény szomorú pára).

És egy határeset: amikor próbálok elaludni, de nem megy, mert őkelme az álom és az ébrenlét határán horkant egyet, amire természetesen felriad és megkérdezi, hogy mi van. Én erre mit mondjak, azt, hogy semmi. Ezt megcsinálja háromszor-négyszer egymás után, és akkor felül, szertartásosan rágyújt, meggyújt egyet nekem is, és felültet, és közli, hogy ha már teljesen kivertem az álmot a szeméből az állandő dumálásommal, akkor rajta, beszéljük meg, mi nyomja a bögyömet, miért nem hagyom aludni, mert szeretne, és nagyon idegesítem. Na, itt ki idegesít kit? Eddig még nem meséltem el neki, mire szokott felkelni, mert ebből hasznot húzhatok, és tényleg el tudom mondani, ami esetleg bánt.

Egyébként nemrég szakítottunk, de aztán kibékültünk, mert nem lehet a másik hülyeségei nélkül élni. Merthogy neki is vannak ám, de azt hiszem, ezt egy másik topicba leírtam már.

Zmac Creative Commons License 1999.08.03 0 0 141
Azt hiszem, az emberiséget évtizedek, évszázadok óta gyötrő, igazán nagy problémákra gyakran lehet aránylag egyszerű, de részben épp ezért zseniális megoldást találni. Itt van rögtön a WC ülőke már többször említett esete. Amennyiben használat után mindenki lehajtja az ülőkét és a fedelet is, akkor egyrészt biztosítjuk a majdnem egyenlő esélyeket érkezéskor, ( férfiak enyhe hátrányban, mert többet kell emelni, ) másrészt lehúzáskor kevesebb robaj fog kiszűrődni.

Ja, hogy én mivel bosszantom? A jobbnál jobb elméleteimmel. :-)))))))

ShaKyra Creative Commons License 1999.08.03 0 0 140
Hello mindenki!

Elolvasva az egeszet, muszaly, hogy irjak.
Nem hiszem el, hogy csak es kizarolag a nok azok, akik szethagyjak a musoros zsepijeiket. Ez nalunk forditva van! A lakas minden letezo pontjan ott figyelnek kedvesem PZS-i, mint ahogyan a levetett polok is (termeszetesen ha kimosom, vagy a szennyesbe rakom – „az meg nem volt koszos!”), s hogy mi idegesit meg? Hat sorolom:
- allandoan mocorog, nem bir nyugodtan ulni, fekudni – en mar aludnek (altalaban ahogy elsore lefekszem, abban a pozban alszom el), o pedig orakig feszkelodik, mozorog, rugdossa a takarot…
- semmit nem kepes egy helyen, vagy azonos helyen, vagy csak a helyén tarolni, a targyak olyan helyen talalhatok a lakasban, ahol eppen ertek ot – pl. kavescseszek, poharak barhol
- hat igen, a szorszalak esete a kadban…. de az a legjobb, hogy mielott bemaszna a kadba, kizuhanyozza, de utana veletlenul sem… nem is beszelve a habos, borostas maszatrol a mosdoban…
- a WC uloke kerdes nalunk megoldodott azzal, hogy mostmar csak szimplan nem hajtja fel, igy nincs gond, hogy le kell hajtani...
- visszaterve a KV-hoz, ha okelme kavet foz az egesz asztal kavepottyos, persze tobb heti adaggal, es ha mondom torolje le, akkor erre termeszetesen egy szaraz, feher konyharuhat talal csak…
- en sem vagyok egy konyhatunder, de ha hajlando vagyok rendet rakni, akkor tuti, hogy 5 percen belul ugyanolyan morzsas minden, cuccok elolhagyva…
- barmibe belekezdunk, barmit ketten csinalnank 3 masodpercen belul csong a mobilja, es orakig nagyon raerosen cseveg…
- csak akkor tamad kedve megcsokolni reggel, amikor mar ruzs van a szamon, es amugy is rohanok…
- „Mit vegyek, mit akarsz enni?” kerdesre: „TE mit akarsz?” vagy „Semmit / Mindegy” valasz…
- en barmikor fexem le, barmikor fel tudok kelni, o keptelen reggel kimaszni az agybol, persze kiserletei vannak: az ora mar uvolt, mire hajlando lenyomni, de termeszetesen csak ugy, hogy utana 5 perc mulva ujbol ebresszen, ezt kb. fel oran at tudja csinalni, persze legfokepp akkor, amikor en kesobb kelnek, mint o…
- allandoan visszakerdez, foleg, ha nem-mel valaszolok valamire…
- altalaban nem veszi komolyan ha veszexem vele, utalom, ha kirohog kozben, csak mert szerinte aranyos vagyok olyankor…
- bizonyos esetekben absolute nem veszi figyelembe, hogy en utalom azt, amit o rendszeresen, azert is, mindig ugyanugy csinal…
- hmmm… ez a csikizes valami rejtett perverzitasa lehet az osszes ferfinek, mert en is szornyen utalom, nincs olyan alkatreszem, ahol ne lennek csikis, es csakazertis mindig…
- fozes: soha nem fozott semmit, ami nem mirelit, de mindig minden jobban tud – mar jo lesz, miert nem sutotted tovabb, nem kell ra annyi olaj, szetfott, nalunk otthon.., az en nagymamam…
- vasarlas: alt. csak elelmiszerboltban szoktunk egyutt vasarolni, de akarmilyen vasarlas alkalmaval, amikor en megallok, hogy megnezzek valamit, es o mellettem jon (a megnezendo oldalon), tuti, hogy o is megall, de csakis ugy, hogy en semmit ne lassak a kiszemelt dologbol, de ezt amugy Anyam is rendszeresen csinalta… ja es ha hosszabb idore leallok valahol, akkor tuti, hogy eszrevetlenul tovabbmegy…
- ha kikerem a velemenyet, akkor tobbnyire azt mondja, hogy oneki teljesen mindegy minden, neki mindenhogy tetszem, de aztan persze – „miert pont sargara festetted a kormod, nagyon ronda..”…
- ja es allandoan az utamban all, en sietnek reggel – szerintem minden no rohangal reggel a lakasban, vagy ugy altalaban, ha keszulodik – a kedves pedig egyszeruen csak elem all, mert az jo..
Kb. ennyi… hogy en mivel idegesitem ot, majd jon a kovetkezokben…
Ja, amugy IMADOM, es nem cserelnem el semmi penzert senkire!

Gonoszka2 Creative Commons License 1999.08.03 0 0 139
Ez nem volt igazán egyértelmű, szóban részletezést kérek:))))
Mert ez igy se nem pozitiv se nem negativ.:))
Belo Creative Commons License 1999.08.02 0 0 138
Hm,hm :-D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!