Keresés

Részletes keresés

proxy Creative Commons License 1999.03.17 0 0 145
LHV nick

"...unplugged emberek..."

:)))) Hát ez nagyon jó:)))

"...van aki bélyeget gyujt, mások meg numerákat..."

Pontosan. Rájöttem, hogy amit itt (LHV topic+HP) csinálunk, az egy hobbi-szakkör (lehet, hogy ezt már írtam?!), semmivel se rosszabb mint az autós topic ahol mindenki elmeséli, hogy hány köbcentis az o kedvenc hányhengerese. Vagy egy horgász topic, ahol el lehet meselni, hogy "ekkora halat basztam! (pardon: fogtam)" és nyilvántartást lehet vezetni a termékeny és igéretes fenekezo helyekrol.

Figyelem itt, hogy hányan küszködnek lelkiismereti problémáikkal (úgyértem: odaát küszködnek, itt meg magyarázkodnak). Én szerintem meg kéne szabadulni ezektol az önmarcangolásoktól. Váljék egészségetekre:)))

Előzmény: LVH nick (144)
LVH nick Creative Commons License 1999.03.17 0 0 144
Lassan már az egész LHV átköltözik ide.:-)
Szeretnék néhány gondolatot a nemjárókhoz. Tettem egy kis történelmi kitekintést az ügyben és az a helyzet, hogy mióta emberi kultúra létezik, az ágyas és pénzért szabadon kapható no(vagy fiú) a világ minden táján uralkodó és természetes jelenség volt. Valahogy a kereszténység és valahány azonos gyökérrol induló tesója(iszlám, judaizmus stb.) tette bunössé az erre irányuló törekvéseket, oltotta be az emberekbe, hogy ettol ok kisebbek vagy üldözni valók lesznek, úgy a férfi, mint a no. Egy teljesen eltorzított és szabályok nélkül értelmezett világról beszél most minden ellenzo, s ezért nem sikerül megértenie.
A lánnyal való együttlét során nem emberi érzelmeket akarok venni, hanem egy jó feneket, mellet vagy akármit és ehhez egy jó eladót várok, aki kedves és szolgálatkész. Ennyi. Ez üzlet és pont olyan üzleti kapcsolat mikor bemész zoknit venni. Innentol nagyjából mellékes, hogy mit gondolhat a szolgáltató (mert szinte minden boltban lenéznek, autó és zoknivásárlás közben is és legfoképp a hátad mögött) de ha nem tudják elhitetni, hogy te vagy a legfontosabb, nyilván nem mész oda többet (hacsak nincs más választásod). Ha meg média van a kezedben, megoszthatod a tapasztalataidat, hogy más se menjen vagy ajánlhatsz valakit. A lányok is csak ezt követik, ki-ki intelligenciája szerint. Volt lány az út szélén, aki elélvezett velem és nem kamuból és volt extrémluxuspicsa, aki ha olyan lenne a noi nem, kihalna a világ. Nem lehet általánosítani. Mázsaszám találhatod a felcserélheto, felejtheto noket (akik mindenképp pénzbe kerülnek) s ehhez nem kell a sorra menned - élhetsz egy ilyennel könnyen házasságban is. Élhetsz frusztráltan, hogy nem tudod megvalósítani vágyaidat pénz hiányában (s nem csak a szexben, bár az unplugged emberek okozzák számomra a legnagyobb kavart, mert keseruek és boldogtalanok) A lányokhoz rendszeresen járó emberek szerintem sokkal erosebb szexuális érdeklodéssel rendelkeznek, mint az átlag(?), így ezt egyfajta hobbiként is lehet értelmezni. Van aki bélyeget gyujt, mások meg numerákat.
A kapcsolatokban pedig tapasztalatom szerint mindig van valami hiányérzet - tisztelet a ritka kivételeknek. Most azért dobjam fel az egyébként kiegyensúlyozott, mondhatnám szinte boldog kapcsolatot, mert a barátnom csak sötétben, fürdés után és fekve szeret csak szeretkezni s azt is csak hetente egyszer? Inkább elmegyek az üzletbe és veszek egy irdatlan nagy szexuális együttlétet, és mindezt úgy, ami az összes igényemet kielégíti. S utána hazamegyek és nem keserítem az asszony életét olyan vágyakkal, amire semmi kedve nincs.
No, majd folytatom, dolgozni is kellene valamikor.......
Planney Creative Commons License 1999.03.17 0 0 143
Endorfin:

Az érdekes pedig az, hogy vannak huszonéves Vendégek is. Már ők is ilyen kiábrándultak?

Mivel huszoneves vagyok, igy a kerdest magamra veszem, jo? :) Endorfin, mibol vagyok en kiabrandulva??? Nagyon szeretnem tudni. A lanyokbol? Nehogy azt hidd! Ez eppen hogy nem a "veg", sokkal inkabb a "kezdet", de ezt en mar nagyon sokszor elmagyaraztam ezeken az oldalakon.
Amugy megsugom: vannak tizeneves vendegek is. Ok is kiabrandultak, azert jarnak ilyen lanyokhoz, vagy inkabb a kivancsisag uzi oket, a tapasztalatszerzesi vagy? Szemely szerint ez utobbikra voksolnek. Attol meg, hogy valaki qvazik ugyanugy gondolkodhat a nokrol, ugyanugy erezhet irantuk, mint a "normalis" ferfiak. Pssszt nagyon szepen megfogalmazta a gondolkodasvilagomat ebben a temaban, ehhez nincs is mit hozzatennem.

Pssszt:
Eloszor is isten hozott a koreinkben (en is a tuloldalhoz tartozok). Nagyon szep es szinvonalas dolgokat irtal, elvezet volt olvasni.
Legutolso itteni hozzaszolasodhoz csak annyit fuznek hozza, ne ess ketsegbe a huszoneves korosztaly miatt. :-) Semmi okod ra. Igaz, hogy nincsenek mar meg a KISZ taborok, de azert vannak lehetosegek az ismerkedesre (bar allitolag ezen KISZ taborokat nagyon überelni nem lehet ebbol a szempontbol). Az egesz csak az ido, penz, kedv es persze egy kis rutin kerdese. Veled szemben en viszont nem sz*rom le a penzt, az persze eleg nyilvanvalo, hogy vagyonilag nem vagyunk egy kategoriaban. :-) Csak gondolj bele, milyen konnyu dolog penz nelkul ismerkedni ebben a mostani penz korul forgo vilagban. Az evidens, hogy Te tenyleg sz*rhatsz bele, megteheted. En nem. Hidd el, nem jelentektelen dolog egy kapcsolatban.

Csak ennyit akartam hirtelen,

Planney

Előzmény: Endorfin (141)


pssszt Creative Commons License 1999.03.16 0 0 142
Kedves Endorfin,
Megtiszteltetésnek veszem, ha komolyan veszed, amit írtam. Amit szeretnék elkerülni (és a legtöbb hozzászóló a mi topicunkban, és a Tietekben is), az az általánosítás. Példa, és ellenpélda persze mindenre van, de én úgy érzem, hogy a Tasztalnál beszélgetők intelligens emberek, akik az élet különböző oldalait igen színvonalasan beszélik meg. Különben itt sem lennénk.
Ettől persze (nagyjából) igaz az, hogy a lányok (és a vendégeik) csak imitálnak egy bizonyos szitut, tehát előadják magukat, amiből legtöbbször tényleg nem igaz egy szó sem. Ez nem azt jelenti, hogy hazugok, egymást akarják bepalizni, hanem hogy el akarják hitetni a másikkal és magukkal, hogy ez az egész egy normális szitu. Nem az, és ezt mindketten tudják.

Miután a prostik között én már számtalanszor találkoztam igen értelmes, tisztességes és normál körülmények között kimondottan értékes, szeretetre méltó lányokkal, nem biztos, hogy ez csak önámítás. Voltak azért innen már komoly emberi kapcsolatok is (lásd pl. Nana esetét).

Sok embernek nem sikerül - most mindegy, hogy miért - MINDENBEN kielégítő kapcsolatot hosszú időn át kialakítania. Én pl. őszintén szeretem és tisztelem a feleségem, ott nem hagynám semmilyen bombázó kedvéért. Hamar kiderült azonban, hogy - neveltetése miatt- neki a szex teljesen mást jelent, mint nekem. Igyekezett hozzám igazodni, de nem igazán sikerült (nagyon szeretném hangsúlyozni, hogy semmilyen extra kívánságom nincs, de neki a klasszikus misszionárius pózon kívüli szeretkezés is már problémás volt). Miután eszembe se jutott emiatt elválni, barátnőim lettek. Persze lebuktam, és ő szenvedte meg ezt a legjobban. világok omlottak össze benne. Ezt még egyszer megkockáztani nincs pofám, akkor inkább én alkuszom meg. Most akkor én tisztességtelen vagyok, lelki sérült, netán beteges?

Szarok a pénzre. Tudom, hogy az értékrendeken nehéz vitatkozni, de szerintem abszolút tisztességes értékrendem van. És mielőtt azt mondanád, hogy a prostikra költött pénzt a családomtól veszem el, közlöm, hogy a lányom angliai iskolája évente kb. 4 milkómba kerül, de szó nélkül kipengetem, mert a legszentebb dolog nekem a gyerek.

Valóban döbbenetesen sok a huszonéves "vendég". Ezt ne rajtam verd le, de hogy ezek a kölykök miért nem tudnak egymással tisztességesen kommunikálni, hogy honnan van ez a rengeteg görcs, gátlás stb. ezen én is csak kétségbe esni tudok.

A huszonéves példát csak azért említettem, mert ilyen is van. Ha pedig valamelyik huszonéves rokonom hagyja magát levadászni, azt ugyan sajnálhatom, de nem én vagyok érte a felelős. Egyébként nem is kell mindíg levadászni őket. 49 éves koromra megértem azt is, hogy a saját titkárnőm vadászott le, pedig huszonéves és bombázó volt. (igaz hogy én meg brilliáns elme vagyok :)))))))))

Az érzelmek HÁZASSÁGON KÍVÜL veszélyes dolgok, így pontosak. Ne hidd, hogy nem hiszek a szerelemben, és minden szép és nemes dologban. Nem vagyok cinikus.

Összefoglalóan: köszi a reakciót. Egyáltalán nem érzek bántónak egyetlen megszólalást sem Nálatok, csak azt kérném, hogy ne csak egy réteg alapján általánosítsatok, és ne csak a saját példáitok, sorsaitok alapján ítéljetek.

További jó vitát és beszélgetést Nektek is. Öszinte baráti üdv
pssszt

Előzmény: Endorfin (141)
Endorfin Creative Commons License 1999.03.16 0 0 141
Kedves Pssszt,
örömmel olvastam hozzászólásodat a " Lányok, Házak, Vendégek" topicban.
Hogy ne zavarjam a Vendégek hangulatát, itt irom le néhány gondolatomat.
Elnézést, hogy helyenként kiemeltem és tördeltem
a hozzászólásodat.

pssszt 1999-03-15 17:08:50

"Nem hiszem, hogy bárki, aki ide írt, és bevallotta, hogy már volt fizetett lánnyal, kétségbe vonna alapvető értékeket. Azt hiszem, mindenki egyetért abban, hogy a NŐ a legnagyobb csoda, hogy azoknak az értékeknek, amiért élni egyáltalán érdemes, a nőktől származik, akik feltétlen tiszteletet érdemelnek – akár kurvaként is. Ezt bizonyítja a döntően igen kulturált hangnem,..."

Szerintem nem biztos, hogy ami rád, vagy rám igaz, az a
többi sorstársra is. Idézet az LHV- ből:
...amit megtanultam ...a kurvákról... hogy egy szavukat
sem szabad elhinni...

"... a félelem, hogy inkább nem mennek vissza bizonyos lányokhoz, mert elképzelhetőnek tartanak egy komolyabb emberi kapcsolatot stb."

Szerintem ez sima önvédelem, "kerülni a komplikációkat."

" Azt sem kétli senki, hogy a világ legcsodálatosabb dolga egy szeretett nővel komoly érzelmi, emberi és szellemi környezetben egyesülni, de ez a szeretkezés, és ez a topic nem erről szól. Azt is mindenki tudja, hogy világok választanak el egy – itt ez a megfelelő szó – szopást attól a csodás megtiszteltetéstől, hogy a szeretett kedves a szájába vesz."

Világos. De akinek ez nem sikerül...

"Ezeket azért szükséges leszögezni, mivel ellenzőink (ha szabad magamat is közétek sorolnom) eleve beteges, jellemhibás stich-el látnak el bennünket –...."

Lehet, hogy vannak ilyen ellenzők is, én inkább megérteni szeretném ezt a világot, mint itélkezni róla,
azt majd a Biróság, meg a Jóisten....:-))

"még Kockásfülű is csak ott örül, hogy mennyien vannak. Szóval döntően teljesen normálisan gondolkodó, egészséges életfelfogású és értékrendű, a nőket tisztelő emberek vagyunk."

Értékrend: szerintem itt először is azt kell elfogadni, hogy a PÉNZ a legfőbb érték, amiért bármi megkapható.
A többi már gyerekjáték.

"Hogy miért megyünk akkor mégis a –fenéket-rossz lányokhoz?
Millió oka van, hiszen az élet se nem fehér, se nem fekete. Mert már nincs meg a nagy „egyesülés” – persze a mi hibánkból is. Mert már rutinná vált az életünk – szintén mi is sárosak vagyunk benne -, de jobban tiszteljük az elért értékeket, hogy azt akarjuk beszennyezni. Mert gyengék vagyunk mindig megküzdeni a pénz nélkül is megkapható(?) ugyanazért. Mert már túl sok, ezeknél a lányoknál sokkal tisztességtelenebb, jellemtelenebb ÚRI kurvát láttunk – sok helyen feleség pozícióban. Mert – kinek a hibájából is? – tele vagyunk gátlással, félelemmel. Mert nem tudunk rendesen kommunikálni."

Sokan lehetnek igy, nem hiszem, hogy ez csak a kupivendégekre jellemzö. Az érdekes pedig az, hogy vannak huszonéves Vendégek is. Már ők is ilyen kiábrándultak ?

"Mert elérjük azt a kort, amikor a levadászandó huszonéves már nem a francba küld minket, ha finom célzásokkal rá akarjuk vezetni az általunk kívánatosnak tartott programra, hanem NEM ÉRTI, hogy mit is akarunk."

A logikai önellentmondás csak akkor következik, ha pl.egy huszonéves közeli családtagodat próbálják meg
levadászni.

"És úgy mindezért együtt. Ebből is egy kicsi, abból is egy kicsi. Mert az élet már csak ilyen. Közben persze irigyeljük/sajnáljuk azokat, akik sebesre verik a mellüket, hogy ők miért NEM járnak kupiba."

Aki veri a mellét, azt ne irigyeld.
De akiknek érzelmileg és szexuálisan is kiálégitö kapcsolatuk van, azt nincs miért sajnálni.

"Mert valaha mi is így gondoltuk, de ma már nem. Vagy mert megváltoztak a viszonyaink, vagy mert már rájöttünk valamire, amire ők még nem. (Az ezért jellemző, hogy itt nem bántja őket senki, ami fordítva azért nem mondható el.) Szóval lehet folytatni, de már így is túl hosszú voltam. Lenne mit mesélnem, volt számos (nem fizetős) barátnőm, és profikkal végigdugtam Amerikától Bangkokig a világot. Érdekesek a motívumok, de illik abbahagyni. Ha érdekel Benneteket, szóljatok."

Számomra igazán érdekes volt.

A következö hozzászólásodból:

"Mindíg volt néhány barátnőm (akikkel mindíg maximálisan tisztességesen viselkedtem), de már itt megtanultam, hogy az érzelmek életveszélyes dolgok. Tönkre is tettem a házasságom."

****** Az érzelmek életveszélyes dolgok. *******

Pssszt,
nagyon tetszik ez a gondolat.
Úgy gondolom, szinte ez lehetne a kurtizánkedvelők
jelmondata.

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.03.16 0 0 140
Zeta,
pillanatnyilag nem tudok ilyen telefonszámról.
De a helyedben én inkább tanfolyamot inditanék ilyen speciális masszőrök kiképzésére......:-))

Endorfin

Előzmény: Zéta (139)
Zéta Creative Commons License 1999.03.12 0 0 139
Endorfin! Még mindig nem adtad meg nekem annak az egy hazai szexuálterapeutának a telefonszámát:(.
Előzmény: Endorfin (136)
Zéta Creative Commons License 1999.03.11 0 0 138
Endorfin: Értem, hogy erre válaszolnod kellett. Az utolsó szó ezért a tied.

Előzmény: Endorfin (134)
Planney Creative Commons License 1999.03.11 0 0 137
Endorfin:

Ha a terveid, szándékaid, vágyaid közül hiányzik,
hogy egy nőt (vagy többet :-) boldoggá tegyél, akkor
szerintem (is) a kupizást érdemes választanod.

A ketto szerintem nem zarja ki egymast.

Planney

Előzmény: Endorfin (134)
Endorfin Creative Commons License 1999.03.11 0 0 136
Zeta, ime az info- részleteket én sem tudok, de
érdekel :-)

--surrogates partner
--szexuális kisegitő partner
azt jelenti, hogy ha szexuális funkciózavarral jelentkezik a szexuálterapeutánál egy olyan kliens, akinek nincs partnere, egy szexuálterápiás technikákra alaposan betanított segédpartner (általában nő) megtanítja a megfelelő technikákra. A szexuális kisegítő partnert a szexuálterapeuta látja el instrukciókkal. Pl. start-stop technika, elszorításos technika, stb. megtanítására. Ez gyakran tényleges szexuális aktust is magába foglalhat, ezért bizonyos laikus és szakmai körökben nálunk ellenállást vált ki. Tudomásom szerint a "szexuális betanító partnert" tudatosan Magyarországon eddig csak egy szexuálterapeuta alkalmazta, és vállalta föl az alkalmazását szakmai kör előtt is."

Endorfin

Endorfin Creative Commons License 1999.03.11 0 0 135

"Giuliano Kremmerz Introduzione alla Magia című művében különféle leírásokat használt, amikor a testi szerelemben alkalmazott misztikus élményről írt:
"Szeretni és kívánni egymást.....folyamatosan... egyfajta elragadtatás állapotában, amely a szédülés zónáitól való félelelm nélkül folytatódik. Valódi eggyéválást fogsz érzékelni; érezni fogod társadat egész testedben, nem érintkezés, de finom egyesülés útján., amely tested minden pontján érzékeli őt, és úgy járja őt át , mint a mámor, amely hatalmába keríti végre. És végül eljutsz az extázis állapotának küszöbére." És ekkor már nem vágysz a veszélyre, a tiltott országúti gyorsasági versenyekre, a halálugrásra egy völgy felett, de még túlélési tréningre se jelentkezel, mert megkapod az extázist a szerelemben."
Endorfin Creative Commons License 1999.03.11 0 0 134
Zeta,
ha már személyeskedünk, :-)
irok még Endorfinról,
aki részben azonos velem.

" kívántad egyszer, és visszatartottad magad."

NŐT kivántam, de helyből elutasitottam a fizetett
szolgáltatást.
NŐT kivántam, aki minimum kiván engem, még ha nem is vagyunk szerelmespár.
A Te példád pedig megerősitett benne, hogy nagyon jól
gondoltam, egy kurtizán számomra nem oldott volna meg
semmit.

NEM GYŐZKÖDLEK, hogy ne járj kupiba.
Mivel nem vagy pl. a családom tagja, semmilyen érdekem
nem füzödik ehhez.

...nade akkor minek foglalkozik Endorfin a kupizással ?..

Egy szóban nyertél: a kiváncsiság.
amint érdekel(het) pl. a rabok élete a börtönben,
de nem csukatom be magam,
a hegymászás,
de nem töretem ki a nyakam,
a kábszeresek élete,
de nem narkózok,
a Lányok, Házak, Vendégek élete, gondolatai,
de nem érzem hiányát, hogy kupiba menjek.

A "honnan tudod, ha nem próbáltad" kérdésről:

TAPASZTALATBÓL tudom,
hogy mi a különbség egy kölcsönös megkivánás, szerelem,
szenvedély állapotában végzett "egyesülés", és, amikor
ez hiányzik-- között.

Dönteni senki nem dönt itt helyetted. Legfeljebb találsz néhány új alternativát, amit eddig nem vettél észre.

Ha a terveid, szándékaid, vágyaid közül hiányzik,
hogy egy nőt (vagy többet :-) boldoggá tegyél, akkor
szerintem (is) a kupizást érdemes választanod.

Endorfin

Előzmény: Zéta (132)
pinanc Creative Commons License 1999.03.10 0 0 133
Néhány közhely, azért itt, mert a tuloldalt nem kell meggyözni. No nem mintha bárkit is meg akarnék gyözni, éljen mindenki a maga módján!

1.) A természet minden élölényt ugy talált ki, hogy szeressen, akarjon szaporodni. (Sex nem egyenlö szerelem) Voltak más irányú próbálkozások is, de ezek egy generátió után kihaltak. Azok is, amelyek nem szerettek enni, inni, nem féltek a kardfogú tigristöl stb. Ebböl kifolyólag ösztöneink a sex aktusát jutalmazzák, értsd dugni jó.

2.) A gyermeknevelés hosszadalmas volta miatt a nök többnyire egy partnert szertnének, amaly csak a nö eltartásával, és a közös utódok nevelésével foglalkozik, nem pocsékolja energiáit más nöre, gyerekre. Mivel a férfiaknak nem olyan macerás a gyerek nemzése, mint a nönek annak a kihordása, szívesen invesztál más partnerbe is.

3.) Ezzel ellentétbe, kulturánk a sexualitást történelmi, egészségügyi, családtervezési okokból (részben) elutasítja a férfiak, na és pláne a nök változó irányú törekvéseit.

4.) Amelyik férfi tulteszi magát a 3.), de 1.) erösen dolgozik benne, szeretne lehetöleg sok növel közösülni. Bizony, állatok vagyunk mindahányan. Ennek egyik legegyszerübb, leggyorsabb, legolcsóbb módja a qrva.

Tehát: mutasd meg a géneidet, és én megmondom, kivel, hányszor és hol fekszel le. Nem is lenne ezzel probléma, ha a társadalom a kupikat ugy kezelné, mint a vendéglöket. Volt is már ilyen, + remélem lessz is.

üdv: A Pinánc

forrás: Charles Dawkins Az Önzö gén.

ui.: bocs ha érthetetlen voltam, és akinek nem óvszere, ne vegye ....

Zéta Creative Commons License 1999.03.10 0 0 132
Tudom, hogy én is bírok unalmas lenni, de hadd folytassam még egy kicsit.

Endorfin:

Most elmondtál valamit arról, hogyan kerülsz te a képbe: (remélem, jól értettem:) kívántad egyszer, és visszatartottad magad. Ezzel a választással akár boldog is lehetsz; de akkor nem lenne szükséged arra, hogy több legyél, még most is. Talán még mindig hajt a kíváncsiság, hogy ha akkor átléped ezt a sorompót, mit találtál volna a túloldalon. Amikor engem olvasol, az olyan lehet a számodra, mint amikor a tükörbe nézel. Ez lettél volna, ha akkor engedsz, és nem ellenállsz - valójában semmi rettenetes: nem lettél volna sem embertelen, sem züllött, sem igénytelen, sem nulla a szexben; még a büszkeséged sem omlott volna össze. Kicsit más élményed lenne magadról és a világról, semmi több.

Gondolom, neked IRL nem nagyon fontos, hogy járok-e kurvákhoz vagy nem. Amikor arról győzködsz, hogy ne tegyem, talán csak a saját tükörképeddel viaskodsz. Erre nem érdemes erőt fordítanod: majd ha már nem lesz szükséged erre, akár egy asztalhoz is ülhetsz a kupizós urakkal, és még az ellenvéleményedet is elmondhatod anélkül, hogy magad körül mindent felgyújtanál - arrafelé is akad, akit az árnyoldal is érdekel. Pontosan érezni fogod, hogy erre mikor leszel képes. Nem kell sietned - bár úgy látom, hogy a jó úton haladsz :-)>.

Amúgy mindezt megfordíthatod, és joggal: nekem is megvan a tükörképem, amivel jó lenne békében élnem.

Még valami: a pszichológus, akihez jártam, tudott a fizetős kalandjaimról, és nem próbált meg lebeszélni róla. Nyilván úgy gondolta: még ha tudná is, mi a jó megoldás, akkor sem lenne értelme parancsba adni.

Mit olvastál arról, hogy „egyes fejlett országokban szakembereket képeznek szexuális problémák gyakorlati:-) megoldására"? Fel tudod tenni az LHV-be?

Zéta

Előzmény: Endorfin (130)
Zéta Creative Commons License 1999.03.09 0 0 131
Endorfin:

Néhány hozzászólásod hangja eléggé idegesített, de béküljünk ki. Kérlek, hogy óvatosan idézz tőlem: számomra másutt vannak a súlypontok. Egyébként pontosan ezekre a kérdésekre számítottam. Hadd válaszoljak mindössze csak ennyit: én nem vagyok a másik ember! Hogy úton vagyok a jó megoldás felé? Azt, hogy számomra mi a jó megoldás, lásd be, talán még te sem:-))) tudod. Lehet, hogy nincs is „megoldás". Lehet, hogy minden perc maga a megoldás.

Zéta

Előzmény: Endorfin (130)
Endorfin Creative Commons License 1999.03.09 0 0 130
Zéta,
a Lányok, Házak, Vendégek topicban megjelent hozzászólásodra
itt látom célszerünek válaszolni, hogy ne zavarjam
a Vendégek felhötlen, vidám hangulatát....:-)))
A szövegben a kiemelések Endorfin müvei...

Zéta 1999-03-08 17:07:11

Mostanában, és ez egy kis ideig még eltart, ez a téma elég nagyon érdekel. Nem tudom az egészet nem túl komolyan venni, ha egyszer a lelki egészségem a tét. Válságnak kitett helyzetben vagyok; és gátlástalanul kihasználom a Törzsasztalt, hogy a bennem lévő feszültséget feloldjam, és formába öntsem. Elmondhatom: ez hatásos (köszönet érte mindenkinek). Amúgy nem érdemlek emiatt külön kíméletet: nem hiszem, hogy tőletek bármilyen sérülés érhetne.

Boldog lettem volna, ha ez a "színfolt" kimarad az életemből. Akkor most, gondolom, a túloldalról írnék okos hozzászólásokat arról, hogy a kurvázás milyen csúnya dolog:-). Elég alaposan belém nevelték, hogy rendes ember nem kurvázik, és szenvedek attól, hogy ennek az elvárásnak nem felelek meg. Remélem, hogy eljön az az idő, amikor otthagyom a kurvákat - de ez akkor lesz, amikor érdektelenné és feleslegessé válnak; nem pedig amikor a rendes emberek eltiltanak tőlük.
Amikor elkezdtem ezen a helyen írni, nagyjából a következő volt a választási lehetőségem:
1.vagy kurvázom, és beszélek is róla;
2. vagy pedig rendes ember leszek, és neurotikus beteg (visszatérő kényszeres szorongások, lelki eredetü testi tünetek: nem hiányzik még egyszer).

***????valóban csak ez a KETTÖ alternativa letezik ???***

Volt alkalmam átélni a 22-es csapdájának a következő változatát: "nem volt még kapcsolatom nővel, ezért tapasztalatlan vagyok, és lelki problémáim vannak - tapasztalatlan vagyok, és lelki problémáim vannak, ezért nincs önbizalmam - nincs önbizalmam, ezért nem tudok kapcsolatot teremteni egy nővel". Van súlyosbított változat is: "ezt annyira szégyellem, hogy senkinek nem merek beszélni róla, és úgy teszek, mintha minden rendben lenne", illetve: "külső megjelenésemben is egyre jobban hasonlítok arra a szar kis puhányra, akinek képzelem magamat". On vagy Off, érdemes egyszer erről is beszélni, mert bár akik a Törzsasztalt írják, azok többnyire profi csajozók;

***?????****

de azért az olvasók között lehet, hogy akad, akinek a fenti tünetek ismerősek. (Proxy:) "Verje ki élete végéig?" Sajnos ez nem ennyire vicces; lehet a vége öngyilkosság, vagy krónikus magány; enyhébb esetben az áldozat elmehet papnak, az egyik történelmi egyházhoz:-), élete végéig:-)

Mit ajánlanak a rendes emberek?
1. "Nősülj meg, fiam";
2. menj pszichológushoz;
3. felvilágosító könyvek és
4. pozitív gondolkodás. Nem fogják egyszerüen azt javasolni, hogy:
5. "keress magadnak egy jó kurvát",

***Egyéb megoldás ???***

mert ez tabu. Pedig lehet, hogy teljesen józan gondolat. Miután minden mást megpróbáltam, még én is rájöttem, hogy nő nélkül nem megy. Kurváztam, és nem bántam meg; felrúgtam a szabályokat egy olyan játékban, ahol,

ha szabályosan játszom, csak veszíthetek.

******?????????********

Mi lett a hatása? Helyből utána semmi; különben sem a hatás miatt mentem oda, hanem csak: baszni..

Csak éppen azután valahogy minden más lett a nőkkel: megfoghatóak lettek, elérhetőek. Történt olyan is, amit alig hittem el: hogy tánc közben azon vettem észre magam, hogy ismeretlen lánnyal csókolózom, és szemérmetlenül simogatjuk egymást, éppolyan váratlanul őneki, mint nekem:-).

Nem, ez még nem a happy end: még mindig eléggé félkész vagyok és kiegyensúlyozatlan; 28 év szüzességet nem olyan könnyü ledolgozni:-).

[Ha tisztességes akarok lenni, hozzá kell tennem a következőket:

Nem vagyok orvos! Kedves olvasóm, ha netán magadra ismertél, és most rohannál a kurvákhoz: ne siess! Először olvass el néhány ellenvéleményt a NEM járok topicból. Ajánlom a Telefonos kurtizánok címü cikket. Ha ez nem elég, menj el valakihez, lehetőleg egy pszichológushoz, és próbáld meg lebeszéltetni magadat. Tudd meg azt is, hogy egy jó kurvát találni ugyanolyan nehéz, mint egy jó pszichológust:-). Én történetesen egy rossz kurvával feküdtem le először, és utána a telefonos Lelki Segéllyel kellett felmosatnom magamat. Ha ezek után még mindig egy kurva
hiányzik neked: hát menj - de ne azért, mert én mondom!]

Zéta

Szerintem
1.Mindenki olyan tapasztalatot gyüjt be, amilyenre
szüksége van.(-kellemest, kellemetlent...)
2.A fenti szöveget majdnem én is leirhattam volna
valamikor.
3.Jó uton vagy a jó megoldás felé.

Endorfin

Zéta Creative Commons License 1999.03.08 0 0 129
Endorfin:

Talán meglepődsz: azt tapasztaltam, hogy én nem tudok sokkal több élvezetet szerezni, mint amennyit adok. Ezért nem "a" megoldás számomra a kupleráj.

Azt tudtam, hogy te több vagy.

Egyébként kösz, elég:-).

Zéta

Előzmény: Endorfin (125)
Calliope Creative Commons License 1999.03.08 0 0 128
Még korábban felvetült valahol a kérdés, hogy miért van olyan kevés felszedhető-kifizethető playboy. Hát ezért, amit Másenyka írt. Mert a nők többségének sokkal nagyobb szüksége van a kapcsolódó érzelmi háttérre.
Előzmény: Másenyka (126)
Calliope Creative Commons License 1999.03.08 0 0 127
Kedves KundK, asszem inkább kihagyom. :)
Előzmény: KundK (123)
Másenyka Creative Commons License 1999.03.08 0 0 126
Egyszerűen azért, mert nő vagyok!
De, ha lennének is olyan helyek, ahol férfiaknak lehetne fizetni, akkor se mennék el, mert én mindent megkapok az én Halászkirályomtól, mind testileg, mind lelkileg.
És nem hinném, hogy egy olyan ember, akit nem szeretek és Ő sem szeret, sőt pénzért csinálja azt, amit csinál kielégítene vagy egyáltalán boldoggá tenne egy fél másodpercre is.
Endorfin Creative Commons License 1999.03.08 0 0 125
Zeta,
szerintem
a Miért nem járok...topic (is) TÉNYSZERUEN igyekszik
szolni a kupizásrol, és nem elsösorban a napos
--emberi-- oldalárol.
A mottó továbbra is az, hogy

"Kupizni jó--de van sokkal jobb is--ha elég ügyes vagy."

Egy kérdés annak tünik a leginkább tapintatlannak,
akinek az elevenébe vág.

Továbbra sem tekintem sem ellenségnek, sem betegnek a
kupiba járókat.
Mellesleg nem vagyok orvos, viszont nincs gyomorfekélyem,
.....:))

Mint huszonéves diák, LETT VOLNA szukségem, hogy kupiba
menjek, de valami --nevezd gőgnek, vagy öntudatnak---
mindig azt mondatta velem, hogy ennél több vagyok,
minthogy csak igy szerezzek valakit.

Nyilván megértem, amit Caputo irt, hogy jobb kupiba járni,
mint drogozni, vagy inni, mint az állat.

Ha ugyes vagy, találsz olyan nőt, aki sokkal többet tud
adni az ágyban is, mint az eddigi fizetett ágytársaid
bármelyike.
Persze nem pénzért, igaz valamiért.
Például élvezetet kell ?? adnod, kb. annyit, amennyit
kapni akarsz.
Akinek persze ez inkább nehezére esik, mint
kifizetni egy ötezrest, annak érdemesebb a kupizásnál
maradni.

Endorfin

Előzmény: Zéta (124)
Zéta Creative Commons License 1999.03.08 0 0 124
Endorfin:

Inkább úgy mondanám, hogy a Lányok, Házak, Vendégek élményszerüen szól a kurvázásról, viszont megkerüli az igazán kényelmetlen kérdéseket. Nekem emez is, amaz is fontos; ezért nincs ellenemre a NEM járok feltámasztása.

Ami a válaszod lényegét illeti, visszafogott voltál ezúttal, és tapintatos. Ez váratlanul ért. [Ez itt a néma főhajtás helye.]

Ha úgy gondolod, hogy hozzászólásaim alapján össze tudod állítani a portrémat, az nem baj. Szándékos volt. Túl nyilvánvalóak a gyenge pontjaim? Meglennének ezek akkor is, ha titkolnám őket. Egyébként azt hiszem, nem akkor vagyok védett, hogyha páncélban járok; hanem ha nem keresek ellenségeket. Amúgy, ezen a helyen nincs is hová "győznöm".

Lehet, hogy azt is gondolod, hogy vannak olyan vágyaim, amiket a kurvák soha nem elégíthetnek ki. Ez igaz. Ezért van egy pont, ahol újra el kell kezdenem nőkkel másfajta kapcsolatot keresnem, akár a kurvázás rovására is:-). Mondjuk most. (Nem, nem térek meg ebben a pillanatban, és nem mondom, hogy soha többé, hiszen azt még én sem hinném el:-). )

Másfajta kapcsolatból van olyan is, ami éppolyan könnyen elérhető, mint a kurvák: mondjuk a tánc, ami, ugye, jelképessé szelídített szeretkezés. Hosszú idő óta először elmentem ezért egy táncos-bulizós helyre, teljesen ismeretlen emberek közé; hogy próbára tegyem, milyen hatással volt rám ez az újabb kör kurvázás; pontosítok: törzsasztalozás és kurvázás 10:1 arányban keverve. Az ilyen helyek különösen alkalmasak arra, hogy előhívjanak belőlem bizonyos régi görcsöket. Meg voltam lepve magamon ezúttal, annyira könnyedén esett minden; még a hölgyválasz alkalmával is felkértek, amire szintén nem számítottam. Úgyhogy panaszra nem volt okom. Endorfin: tudom, neked nem volt szükséged rá; de ha átélted volna, amit belőlem a kurvázás kihozott, akkor talán kisbetüvel írtad volna a NEM-et. Erről egyszer talán majd megéri bővebben mesélnem.

Azt a tanulságot vontam még le, de ez teljesen Off, hogy ideje lenne otthagynom a jelenlegi munkahelyemet. Ez a hely naponta két lapáttal tesz rá arra, hogy olyanok a kapcsolataim, amilyenek.

Azt írtad még, hogy részvétet és együttérzést érzel az LHV néhány szereplője íránt. Remélem, hogy énirántam még nem. Azért, mert egyszer is le bírtad írni azt a hasonlatot a "gyomorfekély nélküli orvosokkal". Volt, aki ezt a hasonlatot találónak érezte; én gyülölöm: menjenek haza a "gyomorfekély nélküli orvosok", és ne nyúljanak hozzám. És ezt most nem úgy értettem, hogy rohanj a kuplerájba, vagy hogy kapjál gyomorfekélyt:-).

Üdv: Zéta

Előzmény: Endorfin (122)
KundK Creative Commons License 1999.03.05 0 0 123
Calliope

Gyere el az LHV találkozóra és, akkor bemutatkozom.

Előzmény: Calliope (121)
Endorfin Creative Commons License 1999.03.05 0 0 122
Hogy ne zavarjam a kupikedvelő Vendégek jó hangulatát,
itt irom le gondolataimat.

Hozzászólás a Lányok, Házak, Vendégek topicban:
"Zéta     1999-03-04 11:36:15

Volt egy kellemetlen élményem a minap. Ezúttal a telefonon nem jutottam túl; így is elég volt ahhoz, hogy egy időre elvegye a kedvemet a további tapasztalatszerzéstől. Ezért úgy döntöttem, hogy most egy ideig polgár:-) leszek.
Eközben úgy tünik, hogy a Lányok, Házak, Vendégek életrevalóbb témának bizonyult, mint hogy miért NEM jár Endorfin kuplerájba (tudom, ez most övön aluli volt; bocsáss meg, Endorfin). "

Szerintem a kupizás "szépségeiről, előnyeiről" igazán
1,az LHV topic szól, a NEM kupizásról sok másik,
pl. FÉRFI-NŐ kapcsolat, szerelem, stb.

"Túl az egészséges kárörömön,"

Káröröm: kár örülni, nincs minek.....:))))

"... ennyire azért nem vagyok büszke magunkra. Nem vagyok elégedett azzal, hogy mi vagyunk itt a hálón a Kurvázók Klubja. Az élménybeszámolók nagyon is a helyükön vannak, sőt! Attól félek csak, hogy ez így mégis egy kicsit egyoldalú.

Nem mintha azokat a vitákat kívánnám ide, amelyek rendszerint anyázással végződnek. Egyébként is, az ilyen vitákról az a véleményem, hogy nem a hozzászólók meggyőződéséből merítik az erejüket, hanem a kétségekből, amelyeket leplezni próbálnak. Annyit akarok csak mondani, hogy először: nem szeretném, ha mi, „kurvázók”, egyedül maradnánk ezen az oldalon; másodszor: ez a téma sokkal mélyebb, gazdagabb, ellentmondásosabb annál, mint hogy „milyen jót basztam tegnap este”. (Ez most vulgarizálás volt, de nem baj: mert a téma még a mi hozzászólásainknál is gazdagabb.)

Harmadszor, számomra a kurvázás meghasonlással és kétségekkel is jár. Gyenge önigazolás lenne, hogy más is csinálja – legyen az Proxy, Planney, az Ady Endre......"

Zeta, aki figyelmesen olvassa az LHV topicot,
és a sorok közé is belát, az nem megbotránkozik,
vagy felháborodik.

Jómagam inkább részvétet, vagy együttérzést érzek
néhány szereplő iránt.

Endorfin

Calliope Creative Commons License 1999.02.24 0 0 121
Gondolom felesleges feltennem azt a kérdést, hogy "Akkor milyen néven?", erre úgysem fogsz válaszolni.
Engem meg meg fog ölni a kíváncsiság. ;o))
Előzmény: KundK (120)
KundK Creative Commons License 1999.02.24 0 0 120
Calliope
"ugye nem KundK-ként mutattak be téged a nagyközönségnek?" természetesen nem.

Pech. Nem haragszom.
Előzmény: Calliope (117)
Planney Creative Commons License 1999.02.24 0 0 119
Robzon:
Na en is megyek off-topicba egy kicsit, de sebaj, talan masokat is erdekel.
Hanyszor? Nem elegszer, az biztos. :-) Es koszi a jotanacsokat, erdekes szemlelet, tetszik.
Hogyne adhatnal tanacsokat? Csak igy tovabb. Itt is kell meg egy kicsit kepezni magam. ;-)
Ilyen van, hogy nem akarsz osszeszedni valakit, aztan megis...? Nofene, ez ujdonsag erejevel hatott.


Planney
Előzmény: Robzon (106)
Endorfin Creative Commons License 1999.02.23 0 0 118
Számommra egyenlöre minden ujságcikk, hozzászólás
azt mutatja, hogy a szerelmi iparban többnyire igen csekély az igény és nyilván a lehetőség is a "szinvonalas szolgáltatásokra."

Álszent antisexualitás - mit mutat a TV
corporal    1999-02-22 14:34:08

"Van szerencsem ismerni egy dolgozo holgyet - na, ezert is megkaptam a magamet par prud fasztol, hogy me' allok en szoba vele, biztos kuncsaftja vagyok, szegyelljem magam, pedig csak annyi az egesz, hogy valaha osztalytarsak voltunk - es o mondja, hogy a magyarok szexkulturaja egy nagy nulla. A kuncsaftjai eleg szeles korbol kerulnek ki, gyari munkastol oltonyos uzletemberig, es 99%-uk csak annyit tud, hogy raveti magat, beeroszakolja a dakot, liheg egy kicsit, azt' kesz."

Endorfin

Calliope Creative Commons License 1999.02.22 0 0 117
Ott voltál a bulin? Sorry, de nem emlékszem. Annyi ember volt, hirtelen nem tudtam annyi nevet+arcot megjegyezni... Ha teázni nem jöttél, akkor meg pláne reménytelen, hogy eszembe juss.
(Ööööö, ugye nem KundK-ként mutattak be téged a nagyközönségnek?! Mert erre a névre onnan meg aztán abszolut nem emlékszem.)

Ja, és a válasz mindettől függetlenül: nem. Egyszerűen nem a stílusom egyből ágynak dőlni. Azért remélem nem haragszol... :)
Előzmény: KundK (113)
KundK Creative Commons License 1999.02.22 0 0 116
kockasfulu

De jó, hogy újra látlak. Bocs a hűtlenségért, de te nem akartál kötélnek állni (ágynak feküdni :)).

Természetesen ott voltam, de már nem sírok mert veled majd úgyis találkozom az LHV bulin.
Előzmény: kockasfulunyul (114)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!