Keresés

Részletes keresés

GLászló Creative Commons License 1998.11.16 0 0 4
Tessék, egy MTI-hír.
- Ha az volt a cél, hogy a Malév igazgatótanácsába szakember kerüljön, akkor helyesen döntöttek menyem beválasztásával - nyilatkozta Torgyán József földművelési és vidékfejlesztési miniszter, FKGP-elnök újságíróknak hétfőn, Budapesten.
- Az én menyem egy valóságos légügyi dinasztiából származik. Édesapja a Canada Air France belföldi igazgatója volt, édesanyja pedig oktatta a jelenlegi teljes Malév-garnitúrát. "Ő a légikisasszonytól egészen a legmagasabb polcig betöltött minden lehetséges polcot, és gyermekét is így nevelte". A menyem 12 éve oktatja a magyar légiforgalom különböző rendű-rangú személyiségeit, anyanyelvi szinten beszél angolul - tette hozzá.
- A sok "suksükölős" elvtárs helyett végre nagyon helyes, hogy ő kerül az igazgatótanácsba - mondta Torgyán József.
- Nem tudom miért kifogásolják azt, ha a magyar légügyi forgalom kiemelkedő személyiségei, mint az érintettek és családtagjaik, akik Kanadától a magyar légiforgalomig oktatták és irányították a légiforgalmat most bekerülnek a magyar légitársaságba - jelentette ki Torgyán József arra a kérdésre válaszolva, hogy tudott-e menye jelöléséről.
Arra a kérdésre pedig, amely azt firtatta, hogy Torgyán József menye csupán érettségivel rendelkezik, a miniszter arra utalt, hogyJohn Major volt brit miniszterelnöknek is érettségije volt csupán.

balfrász Creative Commons License 1998.11.16 0 0 3
Keddvess Csüllög!
Magukon kívül ki hitte el EZEKnek, hogy különbek, mint AZok?
black mage Creative Commons License 1998.11.16 0 0 2
Ugyan, ugyan...
Az a kedves menyecske bizonyára jóravaló teremtés, és KIérdemelte ezt a posztot.
:)
El tudtok ti képzelni Torgyánról OLYAT, hogy valakit nem a VALÓDI érdemei szerint emel be egy posztra? Hiszen két év múlva KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK lesz! Akkor ő biztosan egy JÓRAVALÓ ember.
Desider Creative Commons License 1998.11.16 0 0 1
Csülök!

Ne keseredj el, ez még csak a kezdet, lehet, hogy most T. J. öccse-bátyja stb. lesz a MOL Rt. elnöke, mert a Pál László riadalmat okozott (lemászott és kifúrta, megfúrta???) a polgári Zalában... Tudtam, hogy elbasztam az életement, amikor felhagytam az úszómesteri szakmával...

Csülök Creative Commons License 1998.11.16 0 0 0
Bocs, mégegy utolsó hozzászólás:
Igazából tudom, hogy az igazgatótanácsot egybe írják!
Csülök Creative Commons License 1998.11.16 0 0 topiknyitó
T.J. miniszter fiának cége pályázat nélkül tendert nyert az említett úr(?) minisztériumában.
T.J. miniszter jegyeladó menye 1, azaz egy darab érettségivel, igazgató tanácsi tag lett a MALÉV-nál.
Feladom, nincs miről vitatkoznom azokkal, akik azt állítják, hogy ezek különbek azoknál.
Tehát: pá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!