Tessék, egy MTI-hír.
- Ha az volt a cél, hogy a Malév igazgatótanácsába szakember kerüljön, akkor helyesen döntöttek menyem beválasztásával - nyilatkozta Torgyán József földművelési és vidékfejlesztési miniszter, FKGP-elnök újságíróknak hétfőn, Budapesten.
- Az én menyem egy valóságos légügyi dinasztiából származik. Édesapja a Canada Air France belföldi igazgatója volt, édesanyja pedig oktatta a jelenlegi teljes Malév-garnitúrát. "Ő a légikisasszonytól egészen a legmagasabb polcig betöltött minden lehetséges polcot, és gyermekét is így nevelte". A menyem 12 éve oktatja a magyar légiforgalom különböző rendű-rangú személyiségeit, anyanyelvi szinten beszél angolul - tette hozzá.
- A sok "suksükölős" elvtárs helyett végre nagyon helyes, hogy ő kerül az igazgatótanácsba - mondta Torgyán József.
- Nem tudom miért kifogásolják azt, ha a magyar légügyi forgalom kiemelkedő személyiségei, mint az érintettek és családtagjaik, akik Kanadától a magyar légiforgalomig oktatták és irányították a légiforgalmat most bekerülnek a magyar légitársaságba - jelentette ki Torgyán József arra a kérdésre válaszolva, hogy tudott-e menye jelöléséről.
Arra a kérdésre pedig, amely azt firtatta, hogy Torgyán József menye csupán érettségivel rendelkezik, a miniszter arra utalt, hogyJohn Major volt brit miniszterelnöknek is érettségije volt csupán.
Ugyan, ugyan...
Az a kedves menyecske bizonyára jóravaló teremtés, és KIérdemelte ezt a posztot.
:)
El tudtok ti képzelni Torgyánról OLYAT, hogy valakit nem a VALÓDI érdemei szerint emel be egy posztra? Hiszen két év múlva KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK lesz! Akkor ő biztosan egy JÓRAVALÓ ember.
Ne keseredj el, ez még csak a kezdet, lehet, hogy most T. J. öccse-bátyja stb. lesz a MOL Rt. elnöke, mert a Pál László riadalmat okozott (lemászott és kifúrta, megfúrta???) a polgári Zalában... Tudtam, hogy elbasztam az életement, amikor felhagytam az úszómesteri szakmával...
T.J. miniszter fiának cége pályázat nélkül tendert nyert az említett úr(?) minisztériumában.
T.J. miniszter jegyeladó menye 1, azaz egy darab érettségivel, igazgató tanácsi tag lett a MALÉV-nál.
Feladom, nincs miről vitatkoznom azokkal, akik azt állítják, hogy ezek különbek azoknál.
Tehát: pá!