az új pofa nagyon jó, csak nekem túl rendezett, szabatos. Az előzőn jobban kijött a laza hangulat. A dzsungel érzés, hogy Te is része vagy. Elsőre talán bonyolultnak látszott, de idővel belakható volt. Ez az új valóban nem rossz, letisztultabb, csak sok benne a szabályos elem, vonal. Olyan mint amikor először mentem iskolába. Ettől függetlenül le a kalappal, gratulálok ! mert ugyi 'a fejlődés nem állhat meg!' ;-))
Jackie
PS: ja a logo szerintem is maradhatna, csak a hagyomány miatt...
A régivel az volt a baj, hogy kusza volt, az egyes oszlopok hossza jelentősen eltért egymástó. És még a fekete hátterű sájtok nálam eleve unszimpatikusak. Legyen legalább szürke, de ne fekete. Így az új nagyon tetszik! A BUX csárt is végre korrektül kifér, gratula!
Ja, most már értem az SZDSZ-MSZP irányultságot :) Az újságokkal az volt a helyzet, hogy ezek a linkek automatikusan frissulnek, es azokkal a lapokkal csinaltuk meg, ahol technikailag lehetséges volt. Ennek már jó fél éve, megkérdezem Kekit a technikusunkat, hogy változott-e a helyzet.
András!
Jól leegyszerűsítettétek a tipót. Ez ugyan áttekinthetôbb, de unalmasabb is.
Ha azt nézzük, szerintem az iNteRNeTTo stílusához (könnyed, laza, néhol szatirikus)
jobban illett a régi fôlap.
Ha már mindenképpen újat akartok, azért a jópofaság még maradhatna...
Ha ez a végleges, akkor ez van, falura jó lesz...(sic!)
De ezt az új logót felejtsétek el!
A régi korrekten egyedi volt, mutatós, öröm volt ránézni. De ez? Mint egy román cipômárka.
Az új design-ba esetleg beleférne más újság linkje is nem csak a Népszabadság és a Népszava.... Esetleg a Magyar Nemzetet is be lehetne linkelni. Vagy a Magyar Nemzet esetleg 'nem megfelelő világnézeti szempontból'???
Szerintem klassz, én még több napilap linket tennék fel, pl. Magyar Hírlap, Magyar Nemzet, Napi Magyarország, valami romániai magyar nyelvű napilapot is, ha van online-ban, esetleg az MR hírcsatornáját. Hiába, lusta az ember a "Favorites"-be kattintgatni, meg a kiemelt címek - esetleg - felkeltik az érdeklődést.
Gondold át, kedves NY:A, helyes-e a Törzsasztal témáit a címlapra tenni, gondolj Ragikára, elég égő a marhaságaival a címlapon is szembesülni...
Logo: igen, az biztos, hogy nem az a logo lesz, amit most lattok, pl. ez meg egy olyan kerdes, amit nem dontottunk el: keresgelunk a fontok kozott: mi mutat jol a kis-nagy betukkel. El tudom kepzelni, hogy a mostani marad meg.
Szinek: ezzel a szinnel ki voltak bekulve a kollegaim. En nem szivesen szolok hozza, mert szinteveszto vagyok, annyit megtanultam a nagymamamtol, hogy a sarga a kedvenc szinem, de melyebb vitakba nem bocsatkoznek.
Miert kell valtoztatni? Nagyon sokan jeleztek, hogy kusza, attekinthetetlen a cimlap. Ez attol volt, hogy egy-masfel evvel ezelott, amikor ezt a mostani designt kitalaltuk, akkor egy hetilapnyi infot kellett elrendezni. Mara kiderult, hogy napilappa valtunk, sot. Epp ma volt eloszor, hogy kollegam, Turi Laci egy sajtotajekoztatorol sms-ben tajekoztatott. Ennyi gyors infot maskepp kell talalni, mint amikor heti ket uj cikk kerult fel a lapba.
Torzsasztal magasabbra: azt tervezzuk, hogy az erdekesebb, aktualisabb topicokat ezentul meg jobban kiemeljuk, tehat a hirek koze fogjuk elhelyezni. Tehat az utolso 5 tema mellett lesz olyan is, amikor a foszovegben is lesz torzsasztal. Epp most, amikor ezt irom, most is igy van.
OK, csak a 'Hírlevél feliratkozás'-t kár a topra tenni.
Oda csak egyszer iratkozik fel az ember. Aki már feliratkozott nem kiváncsi rá többet, aki meg elöször van az Internetton, úgyis legörög a lap aljáig és megtalálhatná ott.
Ez olyan Yahoo-sra sikerült. Valójában nem rossz. Egy dolgot meg kellene hagyni a régi logót. Ez már a Coca-Colánál is bejött. Ez az új logo elég snassz. Nincs fantázia benne.
Egy valamit még magyarázzon meg nekem valaki. Mi a logikája a kis és nagy betűknek. Már sokszor törtem a fejem, de nem bírtam rájönni.
nekem is tetszik az új, több rendezettséget érzek benne.
Viszont: ugye, a címlapra ezentúl nem csak a törzsasztal, hanem a többi fórum új topicjai is kijutnak, automatikusan?
Szabadság! Egyenlőség! Testvériség!
SÖR!
:)
Tisztelt Nyírő András!
Nekem az új oldal jobban áttekinthetőnek tűnik.De szerintem eddig is eléggé egyértelmű volt az iNteRNeTTo eléggé egyoldalú MSZP-SZDSZ szimpátiája.
Kérdésem: cél volt ezt még egyértelműbbé tenni? Ha igen,akkor elmondhatom,hogy sikerült.