Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Nafthsli Creative Commons License 2017.06.02 0 0 501

Én tegnap mentem át végre a forgalmi vizsgán. 3 bukás után úgy gondoltam lecserélem az Oktán autósiskolàban oktató Varga Imrét,akit igazából inkább csak az ellenségemnek ajánlanék. Azt mondta,hogy ha adok a vizsgabiztosnak (persze rajta kresztül) 25000 Ft-ot,akkor meg lesz a jogsi. Hát nekem nem annyira sikerült. Arra a kérdésemre,hogy mi lett volna,ha nem "segítséges" vizsgára menntem volna,persze nem válaszolt. Nem vagyok arról meggyőződve,hogy ilyenkor ezek a pénzösszegek eljutnak egyáltalán a vizdgabiztoshoz. Mondjuk én ugye nem fizettem,mert nem engedtek át,de akinek sikerült, az valszínűleg pénz nélkül is átment volna. Átmentem hát Gyálra az Obelix Autósiskolához, egy ismerős ajánlâsára. Kicsit húzósnak tartottam az óradíjat,de itt minden órát beírtak,ès pontosan megtartották az órákat.Az én oktatóm F. Nagy Istvántól rengrteget tanultam,  kenőoénz nélkül,és szivatás nélkül simán átmentem a 4. vizsgân. Ebben a suliban akkor kapnak fizut egy tanuló után,ha sikerül a vizsga. Szóval nem vezettetnek veled plusz órâkat,mert nekik is érdekük,higy minél előbb levizsgâzzon a tanuló. Hiába Gyâlon van,nekem megérte ez a kis plusz fáradozás,hogy Pestről kimentem,mert valóban megtanítanak és szinte 90%!!!!!! elsøre átmegy aki az èn oktatomnál tanul.

Beáta Berta Creative Commons License 2017.06.01 0 0 500

VEZESS, FIZESS RUGALMASAN A FULLJOGSI-nál!

Autósiskolánk egyre népszerűbb, nem véletlen! Az ismert autósiskolákkal ellentétben a Fulljogsinál nem a mennyiség számít, hanem az elégedett tanuló! Te is közéjük szeretnél tartozni?

JELENTKEZZ MOST! https://fulljogsi.hu/online-beiratkozas

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 0 499

Mivel itt a fórumon egymás kárából tanulunk, álljon itt egy újabb példa tanúlságként:

 

Az elméleti képzést online tanfolyamon keresztül végeztem, így csak a gyakorlati képzésről tudok véleményt formálni. Ismerős ajánlására a vezetést Dörnyei Józsefnél, budapesti oktatónál kezdtem el. A kezdeti óradíjak viszonyalg magasak, 4500 Ft/óra, de a sok jó hallattán és a sok rémtörténet miatt gondoltam vágjunk bele (nem kellett volna ...). Először is kezdtük egy időpont egyeztetéssel, amikor is megbeszéljük a részleteket, no ez a megbeszélés kb. 3 perc volt, mert menni kellett órát tartani. Gondoltam jó, így alakult ez a megbeszélés, a munka az munka. Következő alkalommal megbeszélés és a gyakorlati képzés megkezdése. A befizetést követően se szerződés, se számla, se igazolás az átvett összegekről, de legalább vezetői karton az van ... 

 

Ezek után félretettem minden ajánlást és elkezdtem kutatni, melyik autósiskola is ez valójában, mert eddig ez sem derült ki, csak egy ismerős ajánlása van mögöttem (tudom, már a legelején gyanakodni kellett volna mindezekre és utána járni ...). Nagy nehezen kiderült, hogy Dörnyei József a Rácz Autósiskola névjegye alatt végzi áldásos tevékenységét. Az autósiskoláról nem tudok véleményt formálni, velük semmi tapasztalatom, kifejezetten csak az említett oktatóval voltam kapcsolatban.

 

Az órák 2x45 percesek (2x4500 Ft), amelyek szinte minden alkalommal 15-20-25 perccel hamarabb véget értek, mert mindig volt valami "egyéb" program. Igaz a kezdetek kezdetén megbeszéltük, hogy előfordulhat, hogy a vezetési idő alatt el kell ugranunk ide-oda, de emiatt nem kell aggódnom, mert "ajándékba" kapok egy 45 perces órát. Elég fura ajándék, amit azért kapok, hogy a kifizetett időmet levezethessem ... Azzal semmi gond, hogy időnként beugrunk pár helyre, ez ebben a körben "megszokott", csak a mentalitás és hogy még én legyek hálás emiatt, amire többször fel is hívta a figyelmemet. Kis számolás: összesen 20 alkalommal találkoztunk, ami 40 levezetett óra, átlagosan 10 perc levágással számolva (ami ebben az esetben tény adat!) 200 perc, amiből 45 percet kapok "ajándékba", így nettó 155 perc mínuszom van, ami 3.4 tanóra!, így a veszteség 15500 Ft! Elvileg kedvezményt lehet kapni, amennyiben mind a kötelező 29 órát és az esetleges plusz órákat is itt vezetem le, de a kedvezmény elmaradt, így maradt végig a fix. 4500 Ft-os óradíj, ami 45 percet fut. A gyakorlat során a magyarázatok egész jók, érthető, segítőkész vagy mégsem?

 

Eljött a próbavizsga napja, ezt a 29 levezetett óra után tartjuk. Ugyan olyan, mint egy forgalmi vizsga, csak ez "házi". A végén volt pár olyan hiba, ami miatt nem sikeres a vizsga. Ebből 3 olyan, amiről a 29 óra alatt egyáltalán nem esett szó, de szerinte beszéltünk róla. A 4. egy jobb kezes kereszteződésnél az elsőbbség meg nem adása, vagyis nem jött semmi sem, de elmaradt a fékkészenlét, na jó, tényleg elmaradt. Visszatérve a többi hibára. Furán éreztem magam, mert ezeknek a megbeszélésére tényleg nem emlékeztem. Foglalkoztatott a dolog és felkerestem több hozzá járó diákot is. Ők is beszámoltak hasonló dolgokról. Ekkor állt össze a kép: a próba vizsga arra jó, hogy megalázzon és hülyének nézzen olyan dolgok miatt, amiket meg sem beszéltünk és mindezt miért? Hát azért, hogy vegyél még plusz órákat, mert ezek után azt fogod érezni, hogy nem lenne meg az éles vizsga és nem akarod kidobni a vizsga díját. Ez a taktika, ami még több pénzt húz ki belőled ... Elég inkorrket dolog, de fogadd el, mert nem sztereotípiai, hogy a PÉNZRE mennek!!!

 

Megbeszélt órát lemondani 1 munkanappal korábban lehet a SZÓBELI szerződésben megállapodottak alapján. Én valóban kicsúsztam ebből az időkorlátból pár órával. Ez már a pótórák alatt volt, amikor már több, mint 135.000 Ft-ot odahordtam. Jeleztem a problémát, de nem sikerült megbeszélnünk a dolgot, így a beírt 2 óra, azaz 9000 Ft ugrott, mert nem jelentem meg a gyakorlati órán. Na ez a mentalitás és az összes többi undorító, pénzt kicsiholó dolog az, ami miatt hónapokkal később, jogosítvánnyal a kézben, de megosztom a véleményemet.

 

Egy szó mint száz, legyetek résen és ha tudjátok, Dörnyei Józsefet kerüljétek el.

 

 

Annalánynick Creative Commons License 2017.05.26 0 0 498

Szia! Hát ez attól függ, mi van a szerződésben, amit a beiratkozásnál aláírtál. Ha az van, hogy 40.000 Ft-ot kell fizetned, ha nem náluk végzed a teljes tanfolyamot, akkor jogosan kéri. Nézd meg a nálad lévő példányt, mait mindketten aláírtatok!

Előzmény: Sági Marianna (494)
merciless80 Creative Commons License 2017.05.18 0 0 497

Szia!

 

Köszönöm a válaszodat. XI. ker.-be mennék inkább, de meglátjuk.

 

Előzmény: cukorfalat89 (496)
cukorfalat89 Creative Commons License 2017.05.17 0 0 496

Sziasztok!

 

Ha jó oktatót kerestek, akkor nagyon tudom ajánlani Kiss Károlyt (S.O.S.). A XIV. kerületben oktat, végtelenül türelmes és remek tanár. Az órákat végig tartja, mindent részletesen elmagyaráz, én nagyon szerettem hozzá járni vezetni.

(BG) Creative Commons License 2017.05.11 0 0 495

Szia! Én is itt tartok most, tehát ha befizettem az első részletet a kresz oktatásért, egy orvosi vizsgálatot, és ma sikerült a kresz vizsgám, felmondhatom a szerződést és máshol folytathatom a vezetéssel? Nem fogják velem kifizettetni a teljes árat?

Előzmény: Bee87 (448)
Sági Marianna Creative Commons License 2017.05.11 0 0 494

sziasztok!szeretnék kérdezni.ha megakarok szabadulni az oktatotol.igaz még vezetést el sem kezdtem.sikeres kreszen vagyok túl.szoltam oktatonak hogy kellene a papirom ö erre 40000ezret  akar kérni.ez tényleg lehet hogy kell érte fizetnem?

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 493

Jó estét! 

 

S. O. S. jogsi autósiskolánál tud valaki jó oktatót ajánlani a XI. ker.-ben?

 

A válaszokat előre is köszönöm.

merciless80 Creative Commons License 2017.05.10 0 0 492

Jó estét!

 

S. O. S. Jogsi autósikolánál tud valaki jó oktatót a XI. kerületben?

Köszönöm.

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 491

 

Sziasztok!

 

Csatlakozom Edina00-hoz!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!! :)

 

 

mepocos Creative Commons License 2017.04.29 0 0 490

 

Sziasztok!

 

Szívből ajánlom a Talentum Autósiskolát! Az ügyintézés gyors, az árak korrektek, az oktatók profik! :)

 

Göblyös Zoltán volt az oktatóm. Nem ismerek nála nyugodtabb, türelmesebb embert. Profi oktató és csodás ember!!

Edina00 Creative Commons License 2017.04.17 0 0 489

Sziasztok!

 

Én a TALENTUM AUTÓSISKOLÁVAL kapcsolatban írnám le a véleményemet. 

 

Az ATI autósiskolánál kezdtem vezetni, tőlük hamar megszabadultam, és az itt olvasott vélemények alapján választottam a Talentumot. Velem nagyon kedvesek voltak, először mindenről e-mailben érdeklődtem. Ügyfélfogadás kétszer van egy héten, ahol megkaptam pár oktató telefonszámát, végül Göblyös Zoltán-hoz kerültem. Nem voltam egy egyszerű eset,sokszor voltam pesszimista és hisztis,  azonban Zoltán mérhetetlen profizmusa, higgadtsága, szellemessége által a legjobb alapokat kaptam. Jobb oktatóhoz nem is kerülhettem volna, aki őt választja biztosan nem fogja megbánni, azonban pár hét várakozási időre számítani kell nála, nem véletlenül....... 

Botond András Pelyhe Creative Commons License 2017.04.03 0 0 488

Sziasztok

Székesfehérvári Szfinx autós iskoláról mi a véleményetek és az oktatókról kihez érdemes menni ???

lautnermark Creative Commons License 2017.02.20 0 0 487

Miért nem hívod fel az autósiskolát és kérdezed meg tőlük?

Előzmény: Gigi1977 (486)
Gigi1977 Creative Commons License 2017.02.19 0 0 486

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Az érdi Billig autósiskolában van egy oktató, sajna csak a becenevét tudom, Kicsi. Tudja valaki véletlenül az elérhetőségét?

 

Előre is köszi! 

 

 

Annalánynick Creative Commons License 2017.01.13 0 0 485

Szia, hát, ha egyébként Bp-n laksz, akkor gondold meg, érdemes-e a legközelebbit választani. Először én is így gondoltam... 

Tavaly nyáron én is úgy voltam vele, hogy gyorsan kell a jogsi,  egyik suli olyan mint a másik, beiratkozok a legközelebbibe, aztán majd ügyes leszek.

Aztán a kolléganőm mesélte, hogy úgy járt tavaly, hogy fél évig nem került autóra, és csak akkor tudott heti 2x vezetni, ha pluszba fizetett az oktatónak (vagyis nem a suli által hirdetett óradíjon vezethetett).

Ráfeküdtem a témára, csináltam egy excelt, hogy a tapasztalatok alapján kirostáljam a lehúzósnak mondott sulikat, meg azokat, akik gyanúsan olcsón hirdetik a tanfolyamot, kuponoznak stb

Az hamar kijött, hogy a kisebbek között lesz a befutó… Megnéztem a weboldalakat, jelentkeztem több sulihoz, és ahol a legnormálisabbak voltak, oda be is iratkoztam másnap. Tudom, hogy sokaknak tökre számít, hogy egy huszassal több vagy kevesebb a tandíj, de sajna sose tudhatod előre, mennyibe fog kerülni a végén a jogsid. 

Nyilván az egyik első kérdésem azért nekem is ez volt a suliban. Az oktatóm (aki pluszban az iskolavezető) közölte, hogy ügyes vagyok :)  így valszeg nem kell majd 50 órát vennem, de hogy pontosan mennyi kell, azt nem tudja nekem előre megmondani. 38 órát vezettem vele, meg egy másik sráccal szimulátoron gyakoroltunk - ez ingyen volt - és elsőre átmentem a vizsgán. Jippié.

Nem volt olcsó, sőt, de úgy voltam vele, hogy MEGÉRDEMLEM! Tényleg élmény volt a vezetés, Bulya Sanyi, az oktatóm istenkirálycsászárul tanít. Ha tudsz kicsit metrózni, azt javaslom, ne kockáztass. A Likedrive autósiskola a 11. ker-ben is van valahol, én a 8. ker-ben voltam náluk beiratkozni+ elméleten. :). 

Előzmény: Blodnie (484)
Blodnie Creative Commons License 2017.01.09 0 0 484

Sziasztok!

 

Kérlek segítsetek! Most szeretném elkezdeni a jogsit, és nem igazán találok normális és naprakész véleményeket két autósiskoláról. Az egyik a Mazsola tanoda a másik pedig a Flexi autósiskola. (Budaörsön dolgozok ezért ezek lennének a legideálisabbak). Nem szeretnék több hónapot várni oktatóra,és nem szeretném ha idegbeteg türelmetlen ember tanítana.

Annyira sok rosszat lehet olvasni 1-1 autósiskoláról...

Akár a legapróbb vélemény is érdekel természetesen.

 

Köszönöm szépen! :)

H21 Creative Commons License 2016.12.30 0 0 483

Én is a NON-Stop Autósiskolánál kezdtem. Nekem furcsa volt, hogy az iskolavezető egyből azzal kezdte, hogy a forgalmin csak akkor megyek át elsőre, ha fizetek a vizsgabiztosnak.

Nos, igaza lett. Én nem fizettem...

Én nem ajánlom SENKINEK! Lehúzás megy végig. Nem készítenek fel és korruptak. Ha jót akarsz messzire elkerülöd! Még hogy 5 hét alatt felkészítenek... 5 hónap alatt se!

fulljogsi Creative Commons License 2016.11.02 0 0 482

fulljogsi Creative Commons License 2016.10.26 0 0 481

Szia

 

Igen tudok Neked segíteni :)

 

Küldj egy e-mail a fulljogsi@gmail.com-ra. :)

 

Várom! 

 

Bea

Előzmény: lautnermark (479)
Zsófi_4 Creative Commons License 2016.10.18 0 0 480

Kedves Tamás!

 

Meg tudnád adni Göblyös Zoltán oktató úr elérhetőségét? Én is hasonló cipőben járok :)

 

Zsófi

Előzmény: tamasnagy1983 (473)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 479

Lehet, hogy tudsz segíteni! 4431 gépcsoport vizsgát tudsz intézni gyakorlással együtt?

Előzmény: fulljogsi (474)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 478

Helyesen:

Ezért kár volt egy új nicket regisztrálni.

Előzmény: lautnermark (477)
lautnermark Creative Commons License 2016.10.15 0 0 477

Ezért kér volt egy új nicket regisztrálni.

Előzmény: Noahh01 (476)
Noahh01 Creative Commons License 2016.10.15 0 1 476

Sziasztok!

 

Én csak azért jöttem erre a fórumra, hogy segítsek annak, aki jó oktatót akar. 

Én a 24-es autósiskolánál kezdtem, ott csináltam a kreszt és az elsősegélyt, én nem ajánlom őket senkinek. Egyáltalán nem segítőkészek és szeretik a sok pénzt, ha értitek mire gondolok. Amikor megtudtam, hogy itt csak lefizetéssel lehet levizsgázni kerestem egy másikat. Itt olvastam a Talentum autósiskoláról így kerültem oda. MINDEKINEK AJÁNLOM. Iszonyatosan korrektek, SENKI nem fizethet le senkit, nincsenek plusz felárak a vezetésnél (hétvégi stb) meg ilyen hülyeségek. 

 

Én Göblyös Zoltánnál vezettem. Ha akartok egy kedves, végtelenül nyugodt, nagyon profi és nagyon jó pedagógiai érzékkel rendelkező embert, na, meg ha igazán szeretnétek megtanulni vezetni hozzá menjetek. Teljes szívemből tudom ajánlani. 

Elsőre sikerült a vizsgám úgy, hogy a minimum óraszámot vezettem csak le. Nagyon jól megtanított mindent. 

Nem tudom, hogy lett-e volna olyan dolog, amit ha csinálok kicsit is felemeli a hangját. Egyszer nekitolattam egy villanyoszlopnak és akkor is csak egy vicc elmesélésével konstatálta az eseményeket. :)

Van egy kis várólista nála, nem véletlen. Én is vártam 3 hetet, de nagyon megérte. Ha tehetném újra őt választanám. Mindenkinek ajánlom! 

 

Sok sikert nektek!

waw24 Creative Commons License 2016.10.10 0 0 475

-Kalmár Autósiskola-

Elvárják, hogy kend meg a vizsgáztatót, ha nem, tuti bukó.

De Vácon a legtöbb vizsgáztató és oktató korrupt. Akinek ez belefér menjen oda, könnyen kap jogsit. Csak lassan félek így kimenni az utcára...

Ez egyéni vélemény, de a lehető legrosszabb.

fulljogsi Creative Commons License 2016.09.27 0 0 474

TUDOK SEGÍTENI VALAKINEK? - (az alábbi képzések valamelyikében)
- Targoncavezető (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- Emelőgépkezelő (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- Földmunkagépkezelő (OKJ és Gépkezelő jogosítvány)
- B kategóriás (személygépkocsi) jogosítvány,
- A, AM kategóriás (motor, segédmotor) jogosítvány,
- C kategóriás (teherautó) jogosítvány,
- GKI (C,D)
E-mail: fulljogsi@gmail.com

Web: www.fulljogsi.hu

tamasnagy1983 Creative Commons License 2016.09.19 0 0 473

Sziasztok!

 

Én jogosítványosként gyakorló vezetésre jelentkeztem A Talentum Autósiskolához, illetve Göblyös Zoltán úrhoz.

Az oktató rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik, és úgy érzem, hogy hamar megtalálja a közös hangot a tanulóval. Számos hasznos ötletet, gyakorlatban is jól alkalmazható tippet kaptam tőle, mindenkinek csak ajánlani tudom őt!

 

Nagy Tamás

fulljogsi Creative Commons License 2016.08.24 0 0 472

JOGOSÍTVÁNYT szeretnél AKCIÓS ÁRON?


(Motor,Személygépkocsi,Teherautó,Taxi, GKI, OKJ, Gépkezelő)

NÁLUNK SIKERES B KRESZ VIZSGA UTÁN AKÁR 3 HÉTEN BELÜL,SIKERES C KRESZ VIZSGA UTÁN GARANTÁLTAN 48 ÓRÁN BELÜL KEZDHETED A VEZETÉST! 


KATTINTS: http://fulljogsi.hu/online-beiratkozas/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!