Keresés

Részletes keresés

gwalker Creative Commons License 1998.08.19 0 0 14
En lelovettem volna a picsat az ugyesszel egyutt. Vadaszbaleset.
korx Creative Commons License 1998.08.19 0 0 13
Én meg félek. Hogy lehet az, hogy a világ legmeghatározóbb hatalmának elsö emberével ilyen dolog megtörténhet? Ezt a kurvát abban a percben meg kellet volna dolgozni néhány fekete napszemüveges ügynöknek amikor elöször gondolt arra, hogy elöhozakodik a sztorijával. Ezután, ha ki merte volna nyitni a száját (mármint az okból, hogy beszéljen), sajnálatos balesetet kellet volna szenvednie.
Most meg az egész világ azon csámcsog, hogy a USA elnöke irul-pirul meg bánkódik a TV-be.
Azért ez röhely.
ZöPö Creative Commons License 1998.08.19 0 0 11
Mióta láttam azt a rettenetes Alicia Silverstone filmet, mindig szép diszkréten elteszem a használt gumit, és otthon dobom ki. A Billy biztosan nem látta! :-) Pedig milyen jó vidijó van az Oral Room-ban! :-))
hant Creative Commons License 1998.08.19 0 0 10
Akkor most idemásolnám a Szexuális zaklatás topicból az írásomat:
Bill Clinton elismerte, hogy őt zaklatta Monica L. (Ilyen külsővel fordítva nem is
történhetet.)

FELHÍVÁS

Kortársaim, sorstársaim!
Ne engedjétek a nőt haza ruhában!
Az anyjánál nézzetek körül, mert ott megtalálhatjátok a leánya egész szexuális
pályafutását a véres lepedőtől a szakadt gumikon át a használt bugyikig!
Éljenek az archíválók és a mosatlan ruhák!
Le a gyakornokokat (mit gyakornokol?) zaklató férfiakkal és amerikai
elnökökkel!

punisher Creative Commons License 1998.08.19 0 0 9
Nekem megvolt.
Mit is mondjak…..
P
Dilidodó Creative Commons License 1998.08.19 0 0 8
Pusztán csak arra lennék kiváncsi, hogy ki lesz az az épelméjű barom, aki legközelebb odaadja magát ennek a csodaszép, orálisan biztos hozzáértő üzletelő nőnek.

Dodó

Töfröcsó Creative Commons License 1998.08.19 0 0 7
Na mostan nagyon hozzá fogok érteni...
Hát itten a képet obszervátorozva....a Monica szájkerületét tanulmátorozva....megállapítható és/vagy könnyen belátható, hogy a MonicaGATE ügy két összetevő miatt robbant ki!...egyszóval összetették és két eshetőséget vizsgáltak ugye....
1. esik-e Clinton vérnyomása, ha Monica adott szájkerületét konstansnak véve, az eszköz:
a, lötyög
b, szorul
2. Top Secret...de én tudom ám...lehet, hogy a Clintonosnak a felesége folytatott bűnös viszonyt Monicával....Eztet leplezendő a fehér(bordély)ház manti ami menthető és az egészet a főnökre keni!...Ő úgyis mindig kihúzza magát....(+ a magáét!)
Csülök Creative Commons License 1998.08.19 0 0 6
aSk!
Hozzá!
aSk Creative Commons License 1998.08.19 0 0 5
MonicaŐ hozzáértő?
Wágner úr Creative Commons License 1998.08.19 0 0 4
Ja, akkor Lyóóó! Akkor aztat mondja meg valaki hozzáértő, hogy iszik-e ez a Clinton Söröt? Vagy egyáltalán mitisz, amikor nem izél, vagy amikor izél, vagy amikor izél, de aszongya, hogy nem is? Ha most aszongyátok, hogy a Clinton Cliptont isz és nem tesz bele rumot, akkor botrányot csinálok és fel fogom Lyelenteni a kongregácijónál, vagy ilyesmi...
Mogorva Creative Commons License 1998.08.19 0 0 3
Szerintem inkább egy újabb szextopic. :))

A Clinton baba teccett este a híradóban.

Eléggé hozzáértő voltam?

Wágner úr Creative Commons License 1998.08.18 0 0 2
Mihez kell hozzászólni, ráadásul hozzáértően?
Ez nem a Politika fórumba való téma lesz?
Szeles Creative Commons License 1998.08.18 0 0 1
...értelmesen megszólalt egy hozzáértô...
Goldhand Creative Commons License 1998.08.18 0 0 0
Má vártam...
terembura Creative Commons License 1998.08.18 0 0 topiknyitó
Csak hozzáértök értelmes hozzászólását várom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!