Keresés

Részletes keresés

Cowboy Creative Commons License 1998.07.03 0 0 112
Kedves texaner!
Ne haragudj, hogy pontositalak, Dallas-Fort Worth lakossága 4.6 milló, területe 12.800 négyzet mérföld . (http://www.nctcog.dst.tx.us/almanac/index.html)
Az fegyver rejtett viselési engedéllyel rendelkezö személyek 1997 elején Texasban 114.665 (Azt hiszem nem sikerült leforditanom tisztességesen a "Concealed Handgun Licence" megnevezést.
http://www.ghg.net/mav/stat.html) A lényeg, hogy a nem látható helyen magadnál lévö fegyverre szól. Az autódban lehet távcsöves vagy sörétes puska ( ha betöltötted a 21. Évedet!). A házadban bármennyi és automatát kivéve bármilyen fegyvered lehet és azt az engedélyed nélkül a házban tartózkodó ellen használhatod. Amig New Yorkban a Harlemnek van "jó" hire, Dallasban a belvárostól délre és keletre esö "Oak Cliff" a "statika rontó"! Világos börszinnel nem ajánlatos ott sétálni!
Kedves McAtti, ajánlom, ha véletlenül megállit a rendör ( az amerikai), ne kezdjél kiszállni a kocsidból! Várd meg amig odamegy a kocsidhoz és azt csináld _llaasssaann_ amit mond. A legbiztosabb módszer a letartóztatásra, ha pénzt veszel elö és felajánlod, hogy a helyszinen kifizeted a birságot! MINDEN államban TILOS a helyszinbirság! A rendör azt fogja hinni, hogy meg akarod vesztegetni.(és nyomós okod van az alaposabb vizsgálat elkerülésére)!
A rendör vicceket itt nem ismerik, de nincsenek is annyira az átlag alatt. Elöször meglepödtem, hogy lehet az autópálya bal oldali leálló sávjában parkoló rendörautót nem észrevenni. A legtöbbször a visszapillantó tükörböl láttam, hogy a marhája 80-90-el elhúz az 50-es sebesség korlátozó tábla tövében álló, a meglehetösen feltünö rendörautó mellett.
Üdv. Cowboy
Horico Creative Commons License 1998.07.03 0 0 111
Belépnek a mafiába?
Léna Creative Commons License 1998.07.03 0 0 110
Sziasztok!

Tehát ismét robbantottak. Négy halott.
Én ilyenkor mindig az anyákra és apákra gondolok először. Nem is tudom szavakkal leírni azt az érzelmi és értelmi kavalkádott ami ilyenkor lezajlik bennem.
Mi ebben a mocsokban élünk?
Mi lesz a gyermekeinkkel?

Léna

kukk Creative Commons License 1998.07.03 0 0 109
Igazad van, Maci, csak fel lettem horgadva. Ez az, amit az ilyenek kajálnak. Úgyhogy ennyit róluk.
Ami meg a topicot illeti: én is szóltam serdülôimnek, hogy mostantól inkább Whoppert egyenek...
medwe3 Creative Commons License 1998.07.03 0 0 108
kukk, nem tudom, ki vagy, de ezt a stílust hagyd meg inkább nekik, ha lehet. kösz.
kukk Creative Commons License 1998.07.03 0 0 107
BJL-nek meg a szárnyas vadásznak nem kéne egy private roomban egymás f*át szopni inkább?
BJL Creative Commons License 1998.07.03 0 0 106
Kedves MGpery!
Te pedig hülyének!
BJL
kukk Creative Commons License 1998.07.03 0 0 105
Madárban (horog)keresztest még nem láttam. Esztet is megértük. Akkor már inkább a szabad madarak, ha muszáj...
Mogorva Creative Commons License 1998.07.03 0 0 104
Szóval mégiscsak Tamás. Most mán tényleg abbahagytam.
M Creative Commons License 1998.07.03 0 0 103
Nem baj az MTV is tönkre megy nemm kell ide bomba!
Igen elég szomorú az hogy ebben az országban
a kissebség a többség!
Zajos Creative Commons License 1998.07.03 0 0 102
Láttátok? A kis pollák fele a Régiposta uccában. Átrepülte a 6 emeletes házat. Állat.

Mi a mamájuknak nem jó nekik egy méretes távcsöves? Kennedy-nek is jó volt. A parkolóházból szépen leszedi Borosunkat oszt csomagol, és elhajt. A mekinek meg magmaradnak az üvegei. Másnak meg a családtagjai.
Megsérült valami német is. Ha az elozo robbantásokról nem is (aszonggyák 140 volt) errol majd irnak boven odaát.

Horico Creative Commons License 1998.07.03 0 0 101
Valaki tudja kik állnak szemben egymással a háttérben ?
medwe3 Creative Commons License 1998.07.03 0 0 100
Mégegyszer: Isten nyugosztalja az ártatlan áldozatokat, lélekben a családtagjaikkal vagyok.

Mindannyiunkkal megtörténhet és ez ellen nem adhat biztosítékot 1-etlen kormány, vagy főrendőr sem.

Játsszunk el azonban 1 gondolattal. Mondjuk azzal, hogy holnap megvan a tettes, a szerbekkel folytatott háborúban edződött albán. A megbízójáról semmit sem lehet kiszedni belőle.

Mit tehetnénk akkor?

Javaslom: olvassuk el együtt a Frei Tamás és a villamosszék c. topikot és értékeljük újra az ottani véleményeket. Sajnos most aktualitása van.

madár, Neked az érvelős topikban válaszolok, mert jóvoltodból ott is van guanó bőven.

Horico Creative Commons License 1998.07.03 0 0 99
Érdekes és elgondolkodtató észrevétel !
MGperY Creative Commons License 1998.07.03 0 0 98
"Meghozta végre a gyümölcsét a SZADI-tipusú liberalizmus, ott fekszenek szénné égve és darabokra tépve az Aranykéz utca és a Régi Posta utca sarkán, illetve azóta már valószínűleg valamelyik hullaház tepsijében. Ezt a politikát kényszerítette ki, kényszerítette rá az országra az SZDSZ holduvárához tartozó néhány tucat úgynevezett liberális értelmiségi, publicisták, politikusok, írók, politológusok, akik nap mint nap sújkolják a közvéleménybe szócsöveiken, a Népszabadságon, Magyar Hírlapon, Népszaván, Magyar Narancson, 168 órán stb. és természetesen nem utolsósorban az általuk megszállt MTV-ben, Rádióban, hogy az idegen szép, a másság gyönyörködtet, a kábítószer fincsi, buzinak lenni elegáns, bűnözőnek lenni pedig bocsánatos bűn, ha cigány, ukrán, román, szerb stb. vagy. Egy dologra nincs bocsánat: ha magyar vagy és nem vagy se buzi, se bűnöző, se cigány, se zsidó, se ukrán, se arab stb. Ez a politika vezetett oda, hogy a különböző emberjoginak álcázott szervezetek által megfélemlített rendőr villámgyorsan átmegy az utca túloldalára, ha meglát szembe jönni a járdán három cigányt; arról már ne is beszéljünk, hogy mit csinál akkor, ha véletlenül szemtanúja valamelyik "akciójuknak". Ha netán pedig valamelyik e témában járatlan "közeg" azt hiszi, hogy neki nem a bőr színét kell figyelnie a delikvensnek, hanem hogy mit követett el, az megnézheti magát; legjobb esetben meghurcolják a nyilvánosság előtt, rosszabb esetben meg is bélyegzik, mint rasszistát - hát van olyan marha rendőr, akinek ez harminc nettóért megéri. Természetesen nincs. Mi pedig szerencsétlen nem ukránok, nem cigányok stb., csak abban reménykedhetünk, hátha egyszer Konrád György, György Péter, Eörsi István, Pető Iván, Popper Péter, Kőszeg Ferenc stb. urak is lelassítanak valahol egy merci vagy egy kis Polski mellett… Hát egyelőre ennyit.
BJL "

bjl madárnak néz mindenkit.

BJL Creative Commons License 1998.07.02 0 0 97
Meghozta végre a gyümölcsét a SZADI-tipusú liberalizmus, ott fekszenek szénné égve és darabokra tépve az Aranykéz utca és a Régi Posta utca sarkán, illetve azóta már valószínűleg valamelyik hullaház tepsijében. Ezt a politikát kényszerítette ki, kényszerítette rá az országra az SZDSZ holduvárához tartozó néhány tucat úgynevezett liberális értelmiségi, publicisták, politikusok, írók, politológusok, akik nap mint nap sújkolják a közvéleménybe szócsöveiken, a Népszabadságon, Magyar Hírlapon, Népszaván, Magyar Narancson, 168 órán stb. és természetesen nem utolsósorban az általuk megszállt MTV-ben, Rádióban, hogy az idegen szép, a másság gyönyörködtet, a kábítószer fincsi, buzinak lenni elegáns, bűnözőnek lenni pedig bocsánatos bűn, ha cigány, ukrán, román, szerb stb. vagy. Egy dologra nincs bocsánat: ha magyar vagy és nem vagy se buzi, se bűnöző, se cigány, se zsidó, se ukrán, se arab stb. Ez a politika vezetett oda, hogy a különböző emberjoginak álcázott szervezetek által megfélemlített rendőr villámgyorsan átmegy az utca túloldalára, ha meglát szembe jönni a járdán három cigányt; arról már ne is beszéljünk, hogy mit csinál akkor, ha véletlenül szemtanúja valamelyik "akciójuknak". Ha netán pedig valamelyik e témában járatlan "közeg" azt hiszi, hogy neki nem a bőr színét kell figyelnie a delikvensnek, hanem hogy mit követett el, az megnézheti magát; legjobb esetben meghurcolják a nyilvánosság előtt, rosszabb esetben meg is bélyegzik, mint rasszistát - hát van olyan marha rendőr, akinek ez harminc nettóért megéri. Természetesen nincs. Mi pedig szerencsétlen nem ukránok, nem cigányok stb., csak abban reménykedhetünk, hátha egyszer Konrád György, György Péter, Eörsi István, Pető Iván, Popper Péter, Kőszeg Ferenc stb. urak is lelassítanak valahol egy merci vagy egy kis Polski mellett… Hát egyelőre ennyit.

BJL

MGperY Creative Commons License 1998.07.02 0 0 96
1 jó tanács az bpi nagyvárosi lakosoknak:
mindenképp költözzön el ebböl az országból.
de legalábbbis köktözzön 100 fonél kisseb lakosú településre.

vagy akinek nem inge menjen a pics@ba.

Horico Creative Commons License 1998.07.02 0 0 95
Kis polák mellé se/mától/
Trebitsch Creative Commons License 1998.07.02 0 0 94
A tanács nem rossz, de most egy kispolszki robbant föl. Mercedes meg nem.
Akkó most hova...?
Attila Creative Commons License 1998.07.02 0 0 93
Egy tanács nem Budapestieknek:
Soha ne parkilj luxusterepjáró vagy merci mellé !
ct Creative Commons License 1998.07.02 0 0 92
imho nem a rendorsegnek kellene utalni az ujabb milliardokat, kidobott penz.
Mogorva Creative Commons License 1998.07.02 0 0 91
Csak tudnám miért titulálom Folyton Tamásnak?
Elnézést kérek az összes Boros Tamástól.

Boros Józsefnek pedig a keresztényi megbocsátás jegyében annyit kívánok, legyen könnyű neki a pokol...


Na befejezem végre.

bit Creative Commons License 1998.07.02 0 0 90
Madár !

Most először és utoljára fogom elmagyarázni, szerencsére írásban, úgyhogy a teljes megértésig többször is elolvashatod. Nem BIT hanem bit CSUPA KISBETŰVEL, ez nevem első és utolsó betűiből képzett rövidítés, ami sok egyéb mellett, a számítástechnikában eltöltött küzdelmes évtizeddel a hátam mögött akár szellemesnek is nevezhető. Tekintettel arra, hogy egy jó ideig valóban bitvadász voltam, nomen est omen.
Amúgy nem mondtam olyasmit, hogy el kellene fogadni, mindössze arra próbáltam rávilágítani, mint látom túl kevés Watt-al, hogy bár tenni kell ellene, ez a jelen történelmi helyzet szükséges velejárója - tetszik nem tetszik. Hogy kik a szereplők, az szinte másodlagos, "liberál-bolsik" helyett bantu négerek is lehetnének (bocsi, nem akarom őket megsérteni), amennyiben az adott pillanatban, az adott történelmi helyzetben ők vannak a megfelelő helyen. Néhány emeletnyivel magasabbról kéne szemlélni a dolgokat. Ami történik az szerintem is szörnyűség, csak a megoldásra kell még várni úgy 40 évet. Az két generáció. Ennyi kell a teljes kihaláshoz.
Amúgy ajánlom figyelmedbe Cromwell Angliájának történelmét - jobb mint Stephen King.

bit (sic! KISBETŰ!!!!!!)

ps: Ha lehet többet ne cseszegessük egymást, jó ?

M Creative Commons License 1998.07.02 0 0 89
Azért robbantás és nem távcsöves flinta,
amiért a kézigránát.
Legyen jó látványos okuljanak a maffiozó kollégák.
Az államolgár meg döglik halomra.
Szó ami szó jó látványosra sikerült...
Bizony tudomásul kell venni a szervezett bünözésnek rendszerint vannak politikai vonatkozásai is. (mint mindenhol a világon)
Mogorva Creative Commons License 1998.07.02 0 0 88
madár!

Én nem gyakorolok olyant... tudod, milyent.
Keresztényit. Megbocsátást is csak azzal akinél a szívem diktálja. Boros Tamás és népi zenekara nem tartozik közéjük. Akit sajnálok az a gyermeke. Ő szegény az egyetlen aki nem tehet semmiről... Nem ezt érdemelte volna.

madar Creative Commons License 1998.07.02 0 0 87
Végignéztem a TV Hiradókat. Mindenütt rólunk mutogatnak képeket. Nem így kellene szerepelnünk a CNN, az ORF vagy a ZDF hiradóban. De hát nekünk ma még csak ez jut. Hála…
Mogorva, mi az, hogy nem sajnálod Boros Tamást? Hol itt a keresztényi megbocsátás? No meg mitől tartasz? Hogy már azért is felrobbantanak, ha sajnálod?
kerenyitomi Creative Commons License 1998.07.02 0 0 86
eléggé elmentetek a politika felé fiúk!
bár lehet, hogy az is volt benne...
én pár órával a robbantás után ott jártam, fényképeztem is, de nem engedték a népet a kordonon belülre, úgyhogy csak rendörautokat tudtam lekapni.
hát mit mondjak, nagyon ijeszto, hogy erre már számítani kell, hogy eszed a hamburgeredet, és rádrobban az üveg, vagy a melletted levo kocsi.
az egészben az a legszarabb, hogy még nagyon sok piszkos üzlet van a mélyben, és nagyon sok embert akarnak eltenni láb alól, úgyhogy a helyzet fokozódik azt hiszem.
és a maffia megmutatta, hogy ha valakinek jár a szája mit kap érte.
de a legkeményebb ez volt%
ahogy lement az adás, jött 1 rendorségi reklám benne 1 ablaküvegvédo fóliáról, "hogyha robban az üveg, nem repülnek szét a szilánkok. a Mc donalds nem ezt használta"
esküszöm ez volt!
wok Creative Commons License 1998.07.02 0 0 85
***bit***

"IQ40-ből ennyire tellik, a stukker amúgy is drágább, és kevésbé látványos"

vagyis egyszerre primitívek és exhibicionisták...

Mogorva Creative Commons License 1998.07.02 0 0 84
Csak, hogy tiszta legyen!

Boros Tamást nem sajnálom. Most végre a helyén van. De milyen áron? Sőt hasonló sorsot kívánok barátainak és ellenfeleinek is. Megérdemlik. Csak ne az utcán... könyörgöm.

bit Creative Commons License 1998.07.02 0 0 83
wok ! Mint említettem IQ40-ből ennyire tellik, a stukker amúgy is drágább, és kevésbé látványos.
rezső ! Köszönöm, hogy némileg igazoltad elméletemet, miszerint megállás nélkül, percenként robbantgatni ilyen kis országban politikai hátszél nélkül nem lehet.
Emlékeztetnék arra az időszakra, amikor mondjuk a 30 millás mernyó lenyúlása nem számított bűncslekménynek. A fél ország ezen röhögött (már az a fele persze akinek megmaradt az verdája)és senki sem hitte el, hogy éveken keresztül ilyen nyilvánvaló jogtiprásból odafenn senki nem húzott hasznot.
Na erről ennyit.

bocs, ilyenkor mindig szűk lesz a kalapom, úgyhogy most egy nem maszkolható megszakítást generálok.

Üdv
bit

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!