Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Mennyit keresel informatikusként? Én programozó és rendszergazda vagyok. Elértem a fizetésem csúcsát a cégnél, nincs tovább. Az mlm-es fizetésem teteje nem véges, amennyit dolgozok, annyit keresek. Ezt kellene megérteni végre.
hagyd, gyerek még. ráadásul buta is, csak okoskodni jött ide. hagy írja a hülyeségeitcsak magát égeti. azok a gyerekek közé tartozik akik azt hiszik hogy az észt meg az érveket helyetesítik a kemény és alpári szavak. erre mondtam, hogy még gyerek, csak nem érti szegény.
"Tudod kimegy MLM esnek? Aki minden másra alkalmatlan"
Épp fordítva, kevés ember elég bátor, képzett és kitartó saját vállalkozáshoz, épp ezért a tömeg elmegy kizsákmányolt alkalmazottnak. A főnököt hibáztatják, meg a körülményeket, és aki náluk sokkal többet keres az csak is szemét alja ember lehet, vagy egy mázlista. :) Erről még annyit, hogy több ügyvédet, közgazdászt és cégtulajdonost is ismerek aki elment sikeres hálózatépítőnek.
Lemásolt, hamisított, gagyi, stb. Döntsétek már el, mit akartok mondani. Egyébként egy dolgot tényleg osztok: itt erről teljesen felesleges vitázni, mert az életben sosem győzzük meg egymást. De igazából nekem nincs is időm erre.
Bocs, hogy csak most válaszolok. Kevesebb mint1 hónapja léptem be, és már 15- en vannak alattam.3 mélységig. Most jön ki az első jutalák számlám.30 és 60ezer között van :-)Naponta átlagos egy belépő.
Persze, találkozhatunk. Az FLP-nél főleg a termékek után való kijárás, szétosztás, és a pénz beszedése vett el rengeteg időt.bemutatókat sűrün tarottam, de ha lakásfelújítás volt, vagy külföldi előadásom, leállt az egész. Aki bevásárolt, általában csak két hónap múlva rendelt megint, vagy kért, sokszor megvettem azután mégsem kell. 29 ember van alattam,elhiheted, nem csináltam bénán.De nagyon megemelkedett a telfon számlám, és a benzin kölcségem.Ráadásul sokan akik, nem tudtak kivenni belőle annyi pénzt, mert nem volt céges számlájuk feladták időközben. Az Fm-nél azért sokkkal könnyebb.Max. az kiábrándító, hogy mindenhónapban lenullázódsz, els ő hónapban rögtön 9 százalékot értem el, utána csak 6-ot :(
Azért az több, mint érdekes, hogy a nagyarcú, mlm- fikázó, zsidózó, cigányozó alakok közül egynek sem publikus az emil- címe, de még a bemutatkozójuk is tök üres. Pedig van köztük fizikus, jogdíjszakértő, és még megannyi intelligens, tanult ember. Hm, hm...csak úgy érdekelt, hogy kik ők? Talán senkik?
Én FM parfümöt használok, és tök jó. Tartós, kellemes. Soha nem adnék egy parfümért 20 000 ft-ot, és baromira nem érdekel az a két komponens, ami hiányzik belőle.
Általában a legtöbb ember nem érzékeny a szerzői jogi dolgokra addig, amíg annak be nem tartása neki magának okoz kárt. Ha a hamisított parfümökkel való kereskedésből valakinek jó bevétele van, akkor meg addig nem lesz érzékeny, amíg el nem veszíti az ellene indított pert, a megfelelő milliós nagyságrendű kártérítéssel. De ez már az ő dolga.
FM ügyben még egy gondolat: sosem voltam irígy mások üzleteire és ok nélkül nem is piszkálódtam, egyszerűen egy kicsit értek a szerzői joghoz és égy véltem, és ma is úgy vélem, hogy az eladást kísérő tájékoztatás (az apró betűk ellenére) problematikus, és egy szerzői jogi perben nehezen, vagy egyáltalán nem védhető.
A DROM cég engedélye az ügyben teljesen indifferens, mert nem ő a tulajdonosa a "könnyebb asszociációt segítő" illatoknak.
Az, hogy más EU országokban is árusítanak FM termékeket, ez nem jelenti azt, hogy azoknak az országoknak nem lehet a jövőben problémája a védett szellemi alkotások lemásolásából.
Mivel minden ilyen irányú figyelmeztetést vad lehurrogás kísér, tényleg nem érdemes itt beszélgetni, ez már régóta nem beszélgetés.
A magyarországi forgalmazó szíves figyelmébe ajánlom, hogy vannak olyan ügyvédi irodák, ahol a legmagasabb szinten értenek a szerzői joghoz, érdemes lenne egy hozzáértőtől egy meghallgatást kérni, ahol a szakjogász függetlenül elmondhatná a véleményét.
Ennél többet nem kívánok mondani, akinek van füle, érti.
Nem most jöttünk le a falvédőröl ,ilyen gyermeteg dolgokkal ne is próbálkozz,azt hiszed nem látunk át rajtad?Ez egy Mlm topik ahol azMlm-ről van szó,pro-kontra ,az hogy ki milyen származású a kutyát nem érdekli .
Rasszista dumának itten nem nagy sikere lesz ,még az Mlm ellenesek között se,annál azért ők értelmesebbek.Próbáld meg a rasszista igéidet,hozzád hasonló szellemiségű főiskolás nyikhajok között terjeszteni ,ott több sikered lesz.
A parfümök esszenciájából egy két komponens megváltoztatása új terméket eredményez. Hülyeségeket beszéltek, járjatok utána jobban a történetnek. Már van hivatalos Drom engedély is, hiába akartok mindenbe belekötni...
ha jogosan használhatnátok a neveket, akkor a dobozon is rajta lenne és nem kellene sorszámozgatni. Nem egyszerűbb csak név asszociációt használni, mint sorszámokat? Miért bonyolitja el a rendszert igy a cég?
Ezt már többször felvetettem, de senki nem reagált fm részről.
Az egész fm imázs és módszer egy előkészitett jogi egérútnak tűnik. Noname parfüm, de mindenkiben az él, hogy ezek márkás parfümök, hiába hivatkoztok a lábjegyzetre. Mi ez, ha nem megtévesztés?
Az hogy mi jelenik meg az újságokban ,vagy a könyvekben az egy dolog,én már régen kinőttem abból a korból hogy hitelesnek fogadjak el olyan irományokat amik egyoldalúan megjelennek valamilyen médiában,állítólagos szakértőktől.Hogy mi az átverés meg a csalás,azt általában a hatóságok,bíróságok,ügyészségek jobban megtudják ítélni,ők rendszerint nemcsak az egyik felet hallgatják meg,szemben a lejárató kampányokkal.