Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 26
Chrome lehet hogy jo ha kibeszeled magadbol a dolgot

Draga gyerekek remlem nem sulyedunk a dogok melyere igyekszem majd mindig kicsit a felszinen tartani a dolgokat.
csövi mindenkinek

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 25
az UFO kérdés nem hit kérdés....hanem tény. (pont)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 24
Valoszinuleg igy tennenk mi is.
Azonban neha szivesen helyet cserelnek egy igyen "szurkevel", had tudja meg milyen erzes amikor estenkent piszkaljak.
>:)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 23
Megegyszer feldobom a temat ha mi feltalalnak a ter ugrast vagy valami
ilyesmit akkor mi is pont ugyanezt tennen a idegen civilizaciokkal
szerintem nem aharnank bantani oket
csak meg akarnank vizsgalni oket
el akarnak lesni a technologiajukat meg ilyesmi
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Ugyan már Újlakikám, ha nincsenek és sosem voltak UFO-k, akkor mitől kerültek be a köztudatba és ezáltal az emberek tudatalattijába vajon?
Tudjuk, hogy hogy néznek ki, milyen az űrhajójuk. Tárgyi bizonyítékok vannak, ezek is a képzelet szüleményei?
Szűz Mária pedig nem csak a középkorban jelent meg, hanem napjainkban is megteszi néha a mihaszna és nem csak a paranoiásoknak.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
Ujlaki:
Nem bantodtam meg, csak pont az ilyenek miatt nem beszel senki errol meg akkor sem ha tenyleg tortent vele valami.
Ja, nem vagyok epilepszias sem...

Batman:
nem probalkoztam mert amikor az eset tortent akkor felmerult bennem a dolog hogy szivrohamot kapok mindjart.Ugyanis szivritmus zavarom van, es emiatt nem is merem kiprobalni a hipnozist nehogy tenyleg bekovetkezzen.Ugyanis ha ebren vagyok tuti jobban felek mint ha fel alomban vagyok/rogton kepernyovedore kapcsolnak.Ugy ertem sokaig soha nem voltam eber allapotban mert "kikapcsoltak".
Nemtudom hogy elhiszitek e vagy sem, de nemtudom mire eskudhetnek meg hogy nem vetitek, valoban megtortentek a dolgok velem.Meg a haverjaim kozul is sokan kirohogtek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Kedves Mindenki,

Ami az en szememben teljesen illogikus, az az, hogy a legtobb ertelmes ember hisz abban, hogy van elet mashol is, ugyanakkor a legfeluletesebb emlitese annak, hogy esetleg megjelent mar itt (Fold bolygon), vagy jelenleg is van itt ertelmes elet mashonnan, ugyanazon emberek vehemensen tiltakoznak. Ez a hozzaallas egy alapveto ellentmondas.

Az egesz UFO kerdes helytelenul van kezelve. Ez pontosan olyan kezelest erdemelne meg, mint akarmilyen mas tudomanyos hipotezis. Nem tobbet, nem kevesebbet. Nem kell az UFO kultusz (hiszen azt is lehet egy "vallasnak" tekinteni), de ugyanakkor az sem kell, hogy visszakezbol lehulyezzek azokat akik foglalkozni mereszelnek a kerdessel.

Tovabbi ellentmondasok:
Eppen tegnap talaltam ra a SETI@HOME projectre (hmmm...magyarul?). Az USA Berkley egyetem egisze alatt a kovetkezo tortenik: valami orias radioteleszkop adatainak elemzesere, meg a leggyorsabb computerek sem elegendok. Berkley-nel valakinek egy zsenialis gondolata tamadt: a vilagon tobbszazezer computer minden nap all es nem csinal semmit, csak valami buta screen-saver meg butabb figurakat rajzol a kepernyore. Csinaltak egy screen saver programmot, ami analizalja a beerkezo adatot. A program ingyen letoltheto, az adat egyedi egysegenkent szet van osztva, es mar 250 ezer privat computer analizalja a beerkezo adatot (en is beszalltam). es mit keresnek? Intelligens jeleket, tehat ertelmes eletet. Tehat ennyire azert komolyan van veve a dolog. Meg annyira is, hogy kulonbozo tudomanyos kutatasokra minden evben soktizmillio dollar (vagy tobb) van elkoltve, mindegyiknek a lenyege "van-e elet mashol". Na most akkor magyarazza meg nekem valaki, ha ilyen szinten feltetelezve van, hogy VAN, miert olyan abszurdum, hogy esetleg itt is volt, vagy van? Letezni letezhetnek, de az kizart, hogy itt is elofordulhattak (elofordulhatnak)? Miert?

Ne ertsetek felre, nem vagyok egy UFO hivo, csak ertetlenseggel tolt el a temahoz valo hozzaallasa sokaknak.

Gabor

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
Chrome probaltad mar a hipnozist
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Az ufókról komolyan csak annyit lehet mondani, hogy kész röhej banda.
A valószínűségük a nullával egyenlő, s ha mégis lennének, akkor a világegyetem legszerencsétlenebb, legostobább és legsajnálatraméltóbb lényeivel állnánk szemben (pontosabban ők természetesen elbújnának).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Ha valakit éredkel a "házi" UFO keresés az látogasson el a honlapomra és kattintson a SETI@home menüre.

Ha azonban az egész éredkel és az eredeti helyet keresed akkor kattints ide

Kérlek csatlakozz hozzánk!
Már 400000-en vagyunk.
disp

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
CHROME, természetesen nem akarlak megbántani, másokat sem, de a középkorban a SZűz Mária jelent meg az epilepsziásoknak, az egzaltáltaknak vagy egyszerűen a szélhámosoknak (Még most is néha). Rövid idejű vagy tartós beszűkült tudatállapotnál is van hasonló. A karrieristák is szépen szerepeltek.

Most "ufók" jelennek meg, és ez részben azzal magyarázható, hogy mi van a tudat és a tudatalatti mélyén, másrészt természetesen a közönségigény is befolyásolja.

Én csk akkor hinném el, hogy léteznek és itt vannak, ha engem is elvinnének; de hát értem úgysem jönnek, mer tudják, hogy hiába - ha értitek, mit akarok mondani.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
Te en pont a minap beszelgettem a kollegammal
arrol, hogy ha mi feltalalnak a ter ugrast vagy valami
ilyesmit akkor mi is pont ugyanezt tennen a idegen civilizaciokkal
szerintem nem aharnank bantani oket
csak meg akarnank vizsgalni oket
el akarnak lesni a technologiajukat meg ilyesmi
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
DomiG ne akard hogy elvigyenek..nem olyan jo..sot.

Ujlaki: Ezt persze megint egy olyan embert mondja akinek semmi koze az egeszhez, nem tortent vele semmi.
TUDOM, es mindenki tudja hogy mit jelent az Unidentified Flying Object kifejezes, szoval most csak ezert nem volt ertelme ide irnod.Itt most konkretan a idegenekre gondoltunk es szerintem te is rajottel erre csak egy kicsit "szorozni" akartal.
Koszonjuk szepen.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
En az Ufokon a foldon kivulieket ertettm
De mielott felreertesekbe keverednenk ezt a forumot nem azert inditottam, hogy terminus technikusokba keveredjunk aki itt akrja nyomni a netpudert az huzzon valamelyik chatra
en csupan a mas nem foldi eredetu inteligenciarol szeretnek beszelgetni es az egesz ufo misztikumrol
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
Bocs, az aláírás nem sikerült:

*************************************************************************************
6 June 1999 - European Telecommunications Boycott www.telecom.eu.org
1999. június 6. - Európai távközlési bojkott www.planet2001.hu/telecom.eu.org
*************************************************************************************

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Sziasztok!
Akkor kezdjuk szepen sorjaban.

Elvittek? -igen.
Lattam-e fenyeket vagy targyakat? -igen
Elolenyeket? -igen ezt is de ezek nem voltak annyira kivehetoek, szoval nem tudom alatamasztani a szokasos kinezetet.
Volt olyan hogy este mentem hazafele es valami kurva nagy dolog takarta el az egen a csillagokat, es jott folottem.Nem lehetett latni csak azt hogy takarja a csillagokat.Ez egy dolog, csak azt nem ertettem hogy iszonyu eros zummogo hangot adott.Namarmost en repulogep es helikopter buzi voltam akkortajt, szoval ez nem az volt.Viszont azt tovabbra sem ertem hogy a tobbi ember miert nem nezett fel, miert nem hallotta vagy akarmi...a kutyak amiket setaltattak bezzeg hallottak.Namindegy.
Ez csak egy egyszeru eset volt, semmi izgi.A teljes idoszakot nem akarom elmondani mert lekopna az ujjam.Csak az izgisebb dolgok: volt olyan hogy nem tudtam mozdulni (mindig igy kezdodott) az agyamban, es valami ott allt mellettem!!! De ezt csak ereztem /hallottam mert meg a fejemet sem tudtam mozditani es sajnos(vagy szerencsere) pont nem arra neztem elotte.Naszoval aki ott allt az nem egyedul volt mert BESZELT.Nem hozzam, es nem is emberi nyelven.Na ez felert igy ideggorccsel.Nem szegyenlem bevallani hogy annyira feltem mint meg soha.A beszed nem hasonlithato semmi emberihez.Hulyen fog hangzani de csak igy tudom leirni: mintha macska es madarcsicserges kevereke lenne elnyujtva..ugy ertem mintha egy magnoszalag huzodna....szamomra nagyon ijeszto volt.
Ja, nem iszom, nem kabszerezem...szoval tiszta vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Igen felreertes szulotte.

De mara mar egy uj fogalom is tarsult hozza es most ebben a topicban errol lenne szo, ha jol gondolom.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Az egész UFO-dolog egy félreértés szülötte. Az, hogy az UFO a marslakó stb. szinonímája, csak néhány eszement újságíró hülyesége.

Az UFO egy technicus terminus, gyakorlatilag ugyanazt jelenti, mint mondjuk az "egyéb hiba" üzenet a programban, vagy az "ismeretlen tettes" a kriminalisztikában. Minden olyan jelzés, amit valamilyen okból még nem tudtak azonosítani a repirányítók, UFO. Amelyiket később sem tudják, az megmarad ufónak. Erre azt kitalálni, hogy marslakó, repülő csészealj vagy a Kisjézus (lásd Sörgyári Capriccio) csak valami elképesztően bárgyú elme képes, pl. egy újságíró.

A szomorú az, hogy végül is igaza van: ha van olyan gyengeelméjű olvasó, aki ezt beveszi, akkor igaza volt.

Hogy van-e élet más bolygókon, az egy más kérdés, csak semmi köze az ufókhoz.

********************************************************************************
6 June 1999 - European Telecommunications Boycott www.telecom.eu.org
1999. június 6. - Európai távközlési bojkott >
********************************************************************************

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Engem elvihetnének, mert akkor legalább látnék egy kis világot (másvilágot).
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Elvittek?
VAgy lattal?
Fenyeket vagy targyakat? Esetleg elolenyeket is?
Egyedul voltal?(en nem)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Na jolvan, latom kezdunk komolyodni.
Akkor kerdezhettek irok ide is.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
szerintem pont ez van a dologgal ami itt is tapasztalhato aki esetleg tudna valamit mondani rola az inkabb nem mondja mert attol tart hogy hulyenek nezik
en a minap megvettem egy ufo magazin nevu ujsagot es a buszon hazafele elkezdtem olvasni de nem todtam hogy hajtogatni, hogy ne lassak a cimoldalt mert szegyeltem ha meglet valaki munkatarsa
es ez csak egy egyszeru magazin mi lehet azokkal kik lattak valamit
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Tényleg bocs, nem a témát éreztem ennyire viccesnek, csak ahogy megláttam a topic címet.... muszáj volt röhögni és kész!
Egyébbként nem zárkozom el attol, hogy értelnes véleményeket olvassak azonosítatlan repülö tárgyakról.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Poen mi?
De nem az.

Vannak.
De itt nem akarok kirohogtetni magam, ezert ha erdekel akkor maganban.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
:-))))))
bocs, de megláttam a topic-címet és muszáj volt röhögnöm...
hello Mr. Mulder!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
UFOkrol konmolyan:

en lattam egyszer valamit, amit nemigazan tudtam megmagyarazni magamnak, es megsem hiszem, hogy foldonkivuliek voltak. Persze most belegondolva ugy igazan az elso felelmem utan nem is nagyon gondolkoztam errol azota....

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
UFOkrol komolyan??

Legalabb nem 0-as

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
csak egyszeruen kivancsi vagyok masok velemenyere az ufokkal kapcsolatban

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!