Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
a csicskamédia fél füllel/szemmel értesül valamiről, amit jól felturbóz, leönti a saját fantáziája nem túl kellemes illatú levével, aztán tobzódik benne. a független sajtó összeszedi a valós tényeket, ami időbe kerül és azután írja meg a tudósítását.
Független?...:DDDDDDDD A minap tettem be a google-keresést az összeomlott rendszeretek kapcsán a feljelentésről, amit majd tesz valaki. Még a cím is azonos volt az összes "független" sajtóterméknél, és persze az összes lehozta.:DD Ellentétben azzal, hogy valaki az éjszaka közepén összetört egy bömöst az M3-on, ami tömve volt szavazólapokkal...Arról egyöntetűen hallgatnak.
Én csak másodszorra, valaki más linkelte be először, majd emiatt én is utánanéztem. Mindenesetre a csicska-Origó azt írta, hogy: "azt az opciót sem lehet elfelejteni, hogy valakinek nem állt érdekében, hogy ezek a szavazólapok megérkezzenek " (idézet a cikkből).
Korábban meg leírták, hogy a sofőr 200-al ment, betonoszlopnak ütközött és kirepült az autóból. Tehát nyilván szándékosan okozta ezt a balesetet, legalábbis a csicska-Origó szerint. Undorító. Fideszes stílus és feltételezés.
Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd és az LMP miniszterelnök-jelöltje korábbi Facebook-posztjában elfogadhatatlannak nevezte az offshore-ozást, ezért közölte, hogy nem tudja támogatni az ezzel vádolt székesfehérvári DK-s jelöltet, Ráczné Földi Juditot:
Te linkelted be az origót, nem én.:D Amúgy a csicskamédia a tiétek, bogaram. Hozd szépen a cikkeket a sofőrötökről, aki élet-halál között lebeg. Vagy ennyire le se szarják?