Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 243
Dear Pancho,
Ugyebár azért te is rájöttél már, hogy lehet nem is vizsgálgatják az elraboltakat, hanem csinálnak velük valamit. Talán nincs is evolúció, csak UFO komáék szépen fejlesztgetik az emberiséget. Jó, elismerem, ez durva volt, de azért nem kéne ilyen Földhözragadt módon NEM gondolkodni. Hiszen a gondolkodás nincs betiltva, ki is lehetne egyszer próbálni, nem?
m23 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 242
Bocs hogy szemétkedek, de eszembe jutott a "szonda" ma délután, mikor láttam pár testékszeres fiatalt. Talán nem a piercing, hanem az UFO-topicban lenne a helyük :))).

Az idegenek esetleg csőpostával kommunikálnak féreglyukakon keresztül, így nem vesztenek időt a fénysebességgel. :)))

Jung papa nagymértékben benne van egyébként az egész mizériában...

keopsz Creative Commons License 1999.06.09 0 0 241
En a SETI kutatashoz szolnek hozza:

1. A velemenyem szerint ertelmes uzenetet csak akkor fogunk fogni, ha valakik azt egyenesen nekunk kuldtek. Vagyis ha az adast a mi napunkra iranyitottak. Ellenkezo esetben az esely, hogy elkapjunk valami kosza radiohullamot egyenlo a nullaval.

2. Egyesek szerint, es en is osztom ezt a velemenyt, ez az egesz radiozas csak egy koztes allapot. Ez az allapot legfeljebb par szaz evig tart. Utanna mar nem a radiohullamot fogjuk hasznalni informacio tovabbkuldesre. Ebbol kovetkezik, hogy csak olyan civilizaciok uzenetet foghatjuk akik kb. egy szinten vannak velunk, tehat az esely meg kisebb lesz. Fejlettebb civilizaciok pedig lehet, hogy szandekosan nem mutatkoznak elottunk.

Es, hogy a radiozas miert csak egy koztes allapot? Azert, mert a radiohullam az urben semmit sem er. Olyan lassu, mint a tetu. Ha csak arra gondolunk, hogy a Hold es a Fold tavolsagot oda-vissza kb. 2.5 masodperc alatt teszi meg mindjart latjuk, hogy milyen lassu. Hiszen ha mondjuk a jovoben felhivja valaki az ismeroset a holdon akkor a beszelgetes igencsak szaggatott lesz. Gondoljatok csak bele: felveszed a telefont, azt mondod, hogy HALLO es 2.5 masodperc mulva jon valasz.

Es akkor a Marsrol mar ne is beszeljunk. Ha a Mars Foldkozelben van akkor is tobb, mint 3 perc alatt teszi meg a feny a utat a Foldig. Az oda-vissza majdnem 7 perc. Igy nem lehet kommunikalni. Mintha csak a kozepkorban lennek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.09 0 0 240
Andzsin !

Összehozhatnál evvel a taggal! Ha nincs akadálya . Nyugi nem akarok rászálni sem világszenzációt, 1*ű n csak kapcsolatba szeretnék lépni az idegenekkel. (flúgos sem vagyok nyugi)

Cső

Big

pancho Creative Commons License 1999.06.09 0 0 239
Ja, saját magam is láttam őket, még moziban is. Nem egy, de rengeteg kép volt róluk.
pancho Creative Commons License 1999.06.09 0 0 238
És csakugyan él egy kerek erdőben Hófehérke a 7 törpével, Piroska a farkassal, Jancsi, Juliska, meg a vasorrú bába. A valóságalapjuk kb. azonos az UFO-kéval.
andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 237
Hajra UFO-topic! Elsullyedsz!
andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 236
Tisztelt m23:

Eleg nehez fiziologias tuneteket produkalni a hipnozis alatt. Mondjuk nem eleg, hogy hazudozol alatta, meg ezeket a tuneteket is produkalod, hat Te egy muvesz vagy! raadasul ha valaki ezt gorcsosen akarja, az meg is latszik.

Egyebkent en nem mondom azt, hogy a Zeta-Reticuli-bol jottek, nem mondom azt, hogy a tenger melyen vannak a bazisaik, egyszeruen csak magyarazatot keresek erre a jelensegre. Lehet, hogy Jung prof.-nak, meg a kollektiv tudatalattijanak lesz igaza?

Degeczi Creative Commons License 1999.06.09 0 0 235
Ja, SETI: most hetfon ment a HBO-n a Contact, nyilvan fog is meg nehanyszor (remelem angolul is).
Abszolut rulez, es csillagasz ismeros szerint szakmailag is teljesen hiteles - akar igy is tortenhetne.
Előzmény: Mr Spock (218)
m23 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 234
" Erre csak annyi a bizonyitekom, hogy a foldi rontgen altal is kimutathatoan van egy apro szonda az orrnyergeben, a csukloja felett, meg a valla korul."

- Nekem meg csak annyi, hogy valaki azt írta egy virtuálfórumon :))). Ide azzal a szondával, én kiszedem ha lehet még ma!

"regresszios hipnozisban eleg nehez hazudni"

- Téves. Akár olyat is lehet mondatni a az illetővel, amit sültbolondok se mondanának. Olvasd a szakirodalmat. A regressziós hipnózist mintha direkte az UFO-zóknak találták volna ki.

Egyébként, mielőtt leköpsz és belémrúgsz, csatlakozom Mr. Spock-hoz. A jelenségeket elfogadom, hogy léteznek, de egy jelenség nem feltétlenül hordozza magában a magyarázatát...

Előzmény: andzsin (231)
andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 233
Ha, ha tipikus magyar hozzaszolas :((((
majd gondolod, hogy engedik magukat fenykepezni, egyebkent is teljesen meztelenek, mikor odakerulnek.
Egyebkent egy teljesen normalis, hetkoznapi ember, meg ma sem hiszi el, bar mar megszokta.
Lazy Cat Creative Commons License 1999.06.09 0 0 232
Helló andzsin,

hol él ez a Te embered? Ha ilyen rencerességgel viszik el az alienek, akkor ez egyértelmű bizonyíték a létezésükről. Nagyobb szenzáció, mint Mónika Lewinski és Milosevics együttvéve... Ez az embered nem kapott valami szuvenírt alienéktől? Vagy egy autogramot? Mit mondanak neki, miért kell őt havonta vizsgálni? És ő miért tűri ezt? Kéne adni neki egy fényképezőgépet, hogy használja, amikor megint jönnek érte! Már úgy megszokta, az ő keze biztos nem remegne...

Előzmény: andzsin (231)
andzsin Creative Commons License 1999.06.09 0 0 231
En szemely szerint ismerek egy joembert, aki a beavatkozasok egyik alanya. Minden honapban elviszik mar tobb eve, mar teljesen megszokta, ugyanazokkal az emberekkel talalkozik ott. Erre csak annyi a bizonyitekom, hogy a foldi rontgen altal is kimutathatoan van egy apro szonda az orrnyergeben, a csukloja felett, meg a valla korul. Az orvosok azt mondtak neki, nem tudjak mi az, de nem probaljak meg kiszedni. Egyebkent aki hetfon latta a TV2-n az UFOkrol szolo dokum.filmet, az lathatott ilyen fembol keszult miniatur valamit.
Ezek egy resze - a nagy fekete szemuek - azert jarnak ide , mert a genbankukat frissitik, erre szamos elmelet van, hogy hoygan, meg miert itt csinaljak. Ok valoszinuleg nem is elolenyek, hanem csak biorobotok.
Ezen kivul azonban van meg egy par faj, akik idejarnak, de azok inkabb a jobb szandekuak koze tartoznak.
Aki nem hisz a negyedik tipusu talalkozasokban, annak csak egy adalek: regresszios hipnozisban eleg nehez hazudni, raadasul ezek az emberek ujra atelik ezt a kalandot, tehat fiziologisan megvaltozik a szervezetuk mukodese /lsd. adrenalinszint...stb./ Es megegyszer: nehezen tudom elkepzelni, hogy a texasi farmer, meg az afrikai hutu osszebeszelt volna az UFO elmenyeit illetoen.
peter_1939 Creative Commons License 1999.06.09 0 0 230
Szamár, nem kisérleteznek rajtuk hanem genetikai összehasonlitást tartanak azzal hogy pl. az öreg Pancho 100 ezer éve amikor még majomhoz hasonlo volt milyen okos szörnékuli leszármazotaknak az ôse és milyenek a mai genetikai változások a Panchokon. Most mán érted?
Előzmény: pancho (223)
Mr Spock Creative Commons License 1999.06.09 0 0 229
Kedves zkt,

Egyénként úgylátom, hogy Spock is hisz az UFO-kban, és ha jól emlékszem a topicnyitásakor ez még nem volt ennyire nyilvánvaló.

Nem hiszek az UFO-kban. Az UFO kerdeshez is ugy allok hozza, mint sok minden mashoz: nincs alapom arra, hogy elfogadjam, nincs alapom arra, hogy visszautasitsam, van annyi gyanu, hogy odafigyeljek, nincs annyi logikai ellenpont, hogy annak az alapjan kizarjam. Kesz. Ezen belul teljesen nyitva all a tudatom akarmilyen "mellette" vagy "ellene" megnyilvanulasra.

Gabor

Előzmény: zkt (228)
zkt Creative Commons License 1999.06.08 0 0 228
Most látom, hogy Mr Spock is hasonlót válaszolt Lazy Catnek...na de nem baj. Egyénként úgylátom, hogy Spock is hisz az UFO-kban, és ha jól emlékszem a topicnyitásakor ez még nem volt ennyire nyilvánvaló.

Rádiójelekről:
1. lehet, hogy nem azzal kommunikálnak (nagyon halkan megemlíteném a telepátiát)
2. a rádiójelek lassan terjednek ("csak" fénysebességgel ha jól tudom), így viszonylag sokáig tart mire elérnek ide egy messzi bolygóról.
[És akkor hogy üzennek az UFOkon utazók "haza"?...szóval ha ide tudnak jönni, akkor valahogy kapcsolatot is kell tartaniuk a többiekkel, és a kommunikáció nem lehet lassabb az UFO sebességénél...Ez csak most jutott az eszembe, vélemény?]

Más:
Ha megfigyelnek minket (mert kiváncsiak ránk, mondjuk hogy, hogyan fejlődünk...) akkor értelemszerűen nem fognak beavatkozni, mert ezzel megváltoztatnák az egészet...
(de jól fogalmazok ma :-))

További bizonyíték: egyik régi Színes UFO-ban voltak részletek olyan amerikai dokumentumokból, mint:
- A légierő kiképzési kézikönyve
- Tűzoltók katasztrófa elhárítási kézikönyve
- Amerikai űrhajózási és űrtörvény
Nagyon érdekes, mert tele van az UFOk létezésére utaló részekkel.
Ha van rá igény fel tudom rakni a netre. (természetesen csak a szöveget, mindenféle szerzői jogokat tiszteletben tartva :-))

zkt Creative Commons License 1999.06.08 0 0 227
Az elmúlt pár nap hozzászólásait nem teljesen olvastam végig,de majd később pótolom ezt.

Szóval, említettem -még régen- hogy az FBInak vannak UFO dokumentumai, stb...akkor sajnos nem ment az FBI homepage (hackerek jóvoltából), de most már letölthetők.
Akit érdekel: http://www.fbi.gov/foipa/ufo.htm
Van arra felé még sok érdekes dolog, de sajnos elég nagy türelemre van szükség hozzájuk. Egyébként 1600 oldal ez az UFOs dolog.
Továbbá számszerű adatokhoz is jutottam a világegyetemben lévő bolygókat illetően. Ha lehet ezeknek hinni akkor kb 10 milliárd (!!!) galaxis van. A mi galaxisunk kb 150-200 milliárd csillagot foglal magában.
Na most: tudom, hogy nincs minden csillagnak bolygórendszere, de van aminek van (pl. a mi Napunk, nem is kevés bolygóval). Lehet szorozni. És ebből a rengetek számú bolygóból egyedül a Földön alakult volna ki értelmes élet?
(Bocsánat, hogy mindig önmagam ismétlem, ez volt az utolsó alkalom)

Lazy Cat:
most is rengeteg fotó van, de nekem gyanús lenne ha teljesen éles lenne kép. Méghozzá azért, mert ezeket a képeket általában egyszerű emberek készítik. Néha csak később veszik észre az UFO-t rajta, így ugye a készítésekor nyilvánvalóan nem arra fókuszálnak. Másik eset: ha valaki meglát egy UFO-t és leakarja fotózni (és van nála gép), akkor nem kezd el szarozni a beállítással, mivel gyorsan akarja fényképezni, nehogy eltünjön, ráadásul az UFO-k viszonylag gyorsak, úgyhogy nem csoda, ha rossz a kép, főleg ha izgulva, remegő kézzel fogja azt a fényképezőgépet :-)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.08 0 0 226
Csá !

1Xű n nem tudom végigolvasni ezeket a hosszú topicocat !
Igen szerintem is nagyon valószínű, hogy vannak földönkívűliek és sok minden más rejtély is szinte biztos hogy létezik és megfejtésre vár.
Most nyomatatom a topicot holnapra, remélem elolvasom. De addigis elmondom, réges-rég keresek olyan embeket akik állításuxerint folyamatosan kapcsolatban vannak E.T.-kel. Kérem jelentkezzenek !
Nem akarok könyvet írni és semmi ilyesmit, csupán saját magam szeretnék átélni egy ilyen találkozást. Tudom aszondják sokan, ne akarjam mert töxar.
Nem, nem. Passzív, egyoldalú mítingre gondoltam pl. lesbôl egy kamerával.
Egy ilyesmi fazont találtam is már, de sajnos csak ô (és a családja ! és néhány un. látó) látta a színes lebegô gömböket én nem.
Hangsúlyozom olyan valakit keresek, aki folyamatosan kapcsolatban van "zöld krapekokkal". Aki csak volt azzal, nem tok mit kezdeni. Nyugi semmi rossz szándék nincs a dolog mögött, senkit nem nézek hülyének és nem teszek röhelyessé senkit. 1Xű n csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg vannak -e és nem halucináció és bosszant, hogy ha vannak, akkor hozzám miért nem látogatnak el, na persze csak a jófejek, akik nem rabolgatnak.

nils Creative Commons License 1999.06.08 0 0 225
Így van!
Pancho okos, aki szerint meg máshogy van, az tanuljon meg gondolkodni!
:-(
CHROME Creative Commons License 1999.06.08 0 0 224
pancho,

Nezd szerintem senki sem tudhatja hogy amik az emberekkel tortentek, azokat miert tettek...de az hogy szamunkra (illetve a ketkedok szamara) ez a cselekves nem logikus, az egyaltalan nem jelenti azt hogy az idegenek (barminek is hivjuk oket) szamara sem az.
Nem ismerjuk oket, igy emberi leptekkel csak talalgathatunk hogy mit miert csinalnak.Merthogy csinaljak, az biztos.

ui: valoban vannak akik almodtak dolgokat, vannak olyanok is akik viszont szeretnek ha CSAK almodtak volna...

pancho Creative Commons License 1999.06.08 0 0 223
Érdekelne, hogy ha létezik olyan fejlett technikájú civilizáció, amelyik el tud jutni ide több fényévnyi távolságról, vagy esetleg egy másik galaxisból, észrevétlenül tud köztünk létezni, közlekedni, a gépeit a radarok nem mutatják ki, kilopóznak, belopóznak, embereket lopnak el és vissza, akkor mi a picsért olyan gagyi az orvostudományuk, hogy évtizedekig kell embereken kísérletezniük, akiket álmukban rabolnak el? Ne tessen már röhögtetni...
Ez valami olyasmi, mintha az űrrepülőgép motorjának begyújtásához még minig két fa összedörzsölésével csiholnánk tüzet. Vagy talán inkább várnánk, hogy a villám majd csak belecsap egy fába a közelben, aztán azzal...
Kedves UFO- és földönkívüli-hívők, a gondolkodást még nem büntetik, tessék megpróbálni. Hátha sikerül, ennyi év kihagyás után is. Az meg, hogy ki mit álmodott, egy másik dolog.
ÜTI Creative Commons License 1999.06.08 0 0 222
Kedves Munchausen
Arra en sem tudok valasz adni,hogy melyik "végletbe" tartozom,de egyet tudok,hogy tul nagy a vilagegyetem ahoz hogy csak mi legyunk.Az mar egy masik kerdes ,hogy ide eljottek e valaha ,latta e ember oket vagy esetleg (ahogy egyesek feltetelezik ) mar valamely kormannyal fel is vettek a kapcsolatot.
Amugy en ugy kezdtem az egeszet hogy volt egy ismerosom aki elmondta mi tortent vele,erre en be akartam bizonyitani az ellenkezoet.Elkezdtem a dolgok utan jarni olvasgatni ,erdeklodni,kerdezgetni,majd vegul arra jutottam a fenenagy szkeptikus hozzaallasommal hogy nem tudom megmagyarazni mi volt az es mivel az UFO az csak azonositattlan repulo targy ( sokan osszekeverik a repulocseszaljjal ) igy egyenlore kenytelen volttam azt mondani hogy UFO volt.
Ez gondolom eleg erdekesnek hangzik,de azt tudom erdekel minden olyan dolog ami ezzel a tamaval kapcsolatos.Egy dolog miatt hogy meg tudjam cafolni.Eleg sokat sikerult ( mar akinel feltetelezheto volt hogy nem hanta ).
Sajnos meg mindig akad koztuk olyan dolog amire nincs magyarazat.
Ez van! Ezt dobta ki a gep!
KB en igy allok a dologhoz.
Előzmény: Munchausen (166)
Mr Spock Creative Commons License 1999.06.08 0 0 221
Kedves Lazy Cat,

de amint írtam, én olyan filmre volnék kíváncsi, ahol az izé eltakar mondjuk egy házat, vagy valamit, amivel összehasonlítható. Kiértékelhetetlen foltokat, pöttyöket már láttam eleget.

Nem ajanlanam, ha nem gondolnam hogy van jelentosege, plane azok utan amit irtal. Igen, itt ugyan csak fenypontokrol van szo, de a dimenzioja teljesen nyilvanvalo, az alatta elterulo egesz varos jol lathatosaga miatt. Hidd el, a CNN nem szokott ilyesmiket lekozolni a rendes hirek kereteben. Nekem is ez ragadta meg a figyelmemet, nem annyira a felvetel maga.

Nem tudom, miért csak száguldó fényfoltokról van felvétel, közeli vagy leszállt UFO-ról meg csak mesélnek.

Talan azert, mert a statisztikai valoszinusege rendkivul kicsi annak, hogy valaki van valahol (akarhol), ahol megjelenik egy elore el nem vart jelenseg, hogy az illetonek egy jo minosegu fenykepezo vagy filmezo gep legyen a kezeugyeben, es meg jol is tudja kezelni? Es azt se felejtsuk el, hogy a legtobb kozonseges fenykepezogep nehany meteres tavolsagon tul nem csinal egy eles es jo kepet. Ne ertsd felre, nem EZZEL magyarazom (hogy nincs jo kep), hanem csak felhozom ezt mint egy lehetoseget.

Szinten: es mi van akkor ha van jo kep? Nezd meg mi tortent az "Alien Autopsy" (boncolas) cimu filmmel. Hat ott volt jo kep. Es az egesz vilag, veres verejtekkel probalja bizonygatni, hogy csalas volt. Ugyan nem tudjak hogyan, nem tudjak milyen metodussal, de vegulis csalasnak lett belyegezve. En nem azt mondom, hogy nem az volt (csalas), csak ra szeretnek mutatni az altalanos hozzaallasra, hogy mi tortenik akkor, ha van jo kep.

Gabor

Előzmény: Lazy Cat (219)
NagyAnd Creative Commons License 1999.06.08 0 0 220
Hello, Mr Spock !

3. Egyaltalan nem elkepzelhetetlen, hogy a kezdodo kivancsisagot egy ovatossag/felelem valtja fel, es a kovetkezo
lepes (a fejlodesben) learnyekolni minden kifele meno sugarzast, nehogy masok eszrevegyek. Mi itt feltetelezunk
"baratsagos idegeneket", pedig ha csak az emberiseg termeszetet vesszuk figyelembe, erre semmi alapunk nincsen.
Lehet hogy erre masok is rajottek.

Konnyen lehet, hogy igy van. Azonban egy szupercivilizaciot (amelyik velhetoen terjeszkedik) mas modon is nyakon lehet csipni megfeleloen erzekeny muszerekkel. Pl. energiaszukseglete kielegitese folytan olyan termeszetatalakito tevekenyseget vegez, amely megvaltoztathatja bolygoja legkorenek, vagy akar a kozponti csillaganak szinkepvonalait. Egyebkent a csillagaszok nyilvantartanak jopar ilyen "nem szokvanyos" szinkepvonalu csillagot, de ezek termeszetes eredetet sem lehet kizarni. Szoval a lenyeg az, hogy nem feltetlenul a radiohullamoktol kell varni az "uzenetet", hanem minden "gyanus jelre" erdemes odafigyelni.

Előzmény: Mr Spock (218)
Lazy Cat Creative Commons License 1999.06.08 0 0 219
Köszönöm, Mr Spock,

de amint írtam, én olyan filmre volnék kíváncsi, ahol az izé eltakar mondjuk egy házat, vagy valamit, amivel összehasonlítható. Kiértékelhetetlen foltokat, pöttyöket már láttam eleget. Nem tudom, miért csak száguldó fényfoltokról van felvétel, közeli vagy leszállt UFO-ról meg csak mesélnek.

Előzmény: Mr Spock (217)
Mr Spock Creative Commons License 1999.06.08 0 0 218
Kedves Balta,

Arra volnék kiváncsi, hogy mivel lehetne ,ha lehetne, magyaráni a tartalommal rendelkező Rádió hullámok teljes hiányát?

Tobb oka lehet.

1. Lehet hogy van, csak ami nekik "tartalmat" jelent, az lehet hogy nekunk meg nem.

2. Lehet hogy van, csak nekunk meg nincs elegge erzekeny vevonk amivel fogni lehetne. Amit mi "nagyon erzekeny"-nek hiszunk, az lehet hogy nem az. A technologia ami a rendelkezesunkre all, meg mindig csak kb 100 eves.

3. Egyaltalan nem elkepzelhetetlen, hogy a kezdodo kivancsisagot egy ovatossag/felelem valtja fel, es a kovetkezo lepes (a fejlodesben) learnyekolni minden kifele meno sugarzast, nehogy masok eszrevegyek. Mi itt feltetelezunk "baratsagos idegeneket", pedig ha csak az emberiseg termeszetet vesszuk figyelembe, erre semmi alapunk nincsen. Lehet hogy erre masok is rajottek.

4. Lehet hogy fogtak mar ilyen adast, csak el van titkolva.

5. Lehet hogy fogtak mar ilyen adast, csak meg nem tudjak. En most benne vagyok ebbe a SETI@Home projectben, ahol a SETI kutatok szetosztjak a bejott radiohullamok analiziset akarkinek akinek van egy computere otthon. Sajat bevallasuk szerint, nincs annyi computeruk amivel ezt kepesek lennenek analizalni. Ezt nekem is nehez volt elkepzelnem, ameddig nem lattam sajat szememmel, hogy egy bejovo 107 masodperces reszecsket a Pentium 400-asom 48-52 oran keresztul analizal. Es meg ez is csak egy reszeredmeny.

Gabor

Előzmény: Balta (204)
Mr Spock Creative Commons License 1999.06.08 0 0 217
Kedves Lazy Cat,

Meg mindig a birtokomban van egy mozgo film felvetel, amit a CNN-rol hoztam le, azt hiszem 1997-ben, amikor Phoenix, Arizona varosa felett, tobb "feny" latszott, egyenes vonalban, teljesen nyilvanvaloan semmi konvencionalis jelenseg kovetkezteben. Szereny tudtommal, azota sincs a dolog megmagyarazva. Mivel a felvetel 1.3 Megabyte, hajlando vagyok EGY valakinek elkuldeni emailen, es annak akinek elkuldom, attol kene masoknak kerni.
A file .MOV formatumban van, tehat csak olyan kerje, aki kepes ezt a computeren megnezni.

Gabor

Előzmény: Lazy Cat (211)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.07 0 0 216
Nem mind1? Bocs, de kinek mit változtat, ha itt járkálnak? Ha jól nézem egyedül Chrome-nak jelenthet valamit a téma, de ő is elintézte már velük a dolgot. Mi meg mit tudunk tenni, ha itt vannak? Örülünk, hogy nem mi vagyunk az egyetlen fejlett civillizáció? Esetleg szomorkodunk? Akkor lehet, a hangyatársadalom pl fejlettebb nálunk, a termeszvár légkondija nem használ elektromos áramot. Lehet ezek is földönkivüliek, csak ittragadtak. :)
Egyébként is lehet örülni, szomorkodni, mivel 100 %, hogy nem vagyunk egyedül a világon.
Ha meg tenni akarnak velünk valamit, akkor tesznek. Mit tehetünk ellene? Mégh a saját Földünket sem ismerjük, gyanítom, ők jobban ismerik, mint mi. Ennyik vagyunk. Nincs ezen értelme vitatkozni, nem léteznek se pro, se contra érvek.
rikitiki Creative Commons License 1999.06.07 0 0 215
Sziasztok!
Nem különösebben hiszem, de nem is tagadom az UFO-k látogatásait: lehet, hogy tényleg ide járnak kirándulni.
Viszont komolyan kételkedem abban, hogy kívülről hőtérképet lehetne csinálni a bennülő biológiai lényekről. Ha ennyire vacak lenne a csészealjuk hőszigetelése, égetne a benne felszolgált kávé (bocs:-), szóval nem lehetne kibírni az űrbéli szélsőséges hőmérsékleteket. Másrészt nem hiszem, hogy a járművük hőtermelése elhanyagolható lenne a bennülők hőjéhez képest. Ugyebár valakit kesztyűn keresztül megégetett az UFO nyoma. Ilyen háttérsugárzás mellett -szerintem- lehetetlen kiszűrni a bennülők hőjét.
Nekem is gyanús az a tekintélyes lista, de gyakran a "közvetlen bizonyítékok" is legalább annyira kétségesek.
Maradok őszinte kíváncsisággal
rikitiki
Előzmény: andzsin (214)
andzsin Creative Commons License 1999.06.07 0 0 214
Kedves Lazy Cat,

Vannak ilyen felvetelek, az egyik szines nagyalaku ilyen temaju konyvben tobb is van, majd megprobalom bescannelni a legjobbat. Videofelveteleket mar un. komoly emberek is csinaltak, akik olyan kameraberendezessel voltak felszerelve, amely hoterkepet is kepes volt kozvetiteni a jarmu belsejerol es lass csodat, kiderult, hogy ott belul bizony valamifele biologiai elolenyek vannak, mert a hoterkepuk az ilyen lenyeknek felelt meg. Egyebkent altalaban kivulrol semmi nem lathato ezeken, nincsen ablak, meg kisajto, meg semmi ilyesmi, ugyhogy sokmindent nem lehet latni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!