Keresés

Részletes keresés

ratón Creative Commons License 2004.12.21 0 0 923
Néztétek tegnap a N.S dokufilmet? Elég lehangoló volt a vége, hogy 20 percig a hatásairól beszéltek, Washington tábornokról, meg Pattonról. Aztán utána meg az a gagyi amerikai-propagandafilm, hogy mi olyanok vagyunk mint a rómaiak már teljesen kiakasztott. Ekkora hülyeséget már régen láttam.
strongest Creative Commons License 2004.12.20 0 0 922
Tud vki olyan weblapot ahol játékok leirásai vannak?
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 921
Megyek haza ezennel. Azért a könyvre rákérdezek valahol. Hali!
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 920
Te, van ám egy olyan varázsolás, amit a mágusok postának hívnak... tehát, ha meglátom, küldöm - te meg átutalod a pénzt, vagy utánvéttel fizeted, vagy mittuomén
Előzmény: Bucca (919)
Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 919

Hát szépen megkérlek, bár én most konkrétan az új kiadású képregényre gondoltam, mert könyvben természetesen megvan.

Bár hiába nézed meg, én nagyon messze élek vidéken, és ki tudja mikor jutok fel a székesfővárosunkba. Azért nyugodtabb lennék, ha tudom, hogy Pesten sem jelent még meg.

Előzmény: Manta GT (918)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 918
Az a baj, hogy kb 8-10 éve a Rejtő Összes baromi kevés példányban jelent meg, el is kapkodták. Akinek meg a régi kiadások vannak meg (Albatrosz könyvek sorozat, stb.), vagy a kettő közöttiek (sárga papírborító, egy olvasás után széteső könyvtest), azok nem szívesen válnak meg tőlük. De azért 1-1 antikváriumba érdemes benézni. Ha szépen megkérsz, hazafelé beugrom a Mexikói úton egy ilyenbe...
Előzmény: Bucca (917)
Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 917

Már beszéltünk erről korábban is, és én szretem, csak nem tudom sehol megvenni:(((

Egyébként könyvben van olyan amelyik 3 példányban van meg.:))))

Előzmény: Manta GT (916)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 916
Rejtőt csak könyvben! Speciel erre a képregényre emléxem és nagyon csúnyán összemixeltek benne pár karaktert más regényekből, sztorikat, stb. Nem szeretem az ilyesmit. :(
Előzmény: Bucca (915)
Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 915

Nem !tom, korábban én alap beállításokkal jáccottam, aztán felvettem mindent max-ra. és onnantól szépen rajzolt lett minden részlet, ezért is hasonlítottam rajzfilmhez.

Más:

Nem tudjátok, hogy mikor jelenik már meg végre Rejtő J: Az előretolt helyőrség c. képregénye? Már hónapok óta keresem a (egyébként vidéki) könyvesboltokban, de senki nem hallott róla.

Előzmény: Manta GT (914)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 914
Ez érdekes, mert nekem is minden max-ra van állítva...
Előzmény: Bucca (912)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 913

Válaszolva arra, amit nem is én kérdeztem, azért hadd jegyezzem meg: eddig maximálisan elégedett vagyok. Igaz, roppant keveset játszottam vele (a játék lehetőségeihez képest), s így extrém helyzetekbe nem futottam bel; még a hétköznapiaknak is csak kis részébe. Eddig mindennel elégedett vagyok, mert ez az íjász-mizéria is felfogható úgy, mint egy kritikus pont, egy sajátosság, amire jobban figyelnem kell. Tehát még ez is játék-élmény növelő lehet.

OFF

Egyébként nemcsak a Rome-mal játszottam, hanem a Rebels : Prison escape-pel is, amit megvettem, mert magyar fejlesztés. Nem tudom, mennyire ismeritek, de az egykori Commandos-hoz tudnám hasonlítani. Egyébként párszor kifeküdtem a röhögéstől, olyan beszólások vannak benne. :)

ON

Izé... Hülye vagyok én!? Az off-olós (saját!!!) topic-omban írok OFF-ot, meg ON-t? Ratón, a negatív hullámaid miatt van ez is! :))))

Előzmény: Manta GT (911)
Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 912
Ez csak a grafikai beállítás kérdése, az új gépemneél felvettem minden beállítást max-ra. és ott már szépen megrajzolták a lábukon a sarut, szandált miegyebet, és sok olyan hangulatos és apró dolog van benne, ami feldobja a játékot.
Előzmény: Manta GT (910)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 911

Biztosan jogos az anyázás - ez az anyázó igényétől függ. Engem csupán az idegesít cseppet, hogy az íjászok ön-sebzése mértéken felüli. Tehát nem hiszem, hogy a történelemben a - maradjunk náluk - szittyák pl. ennyire hülyék lettek voln:

"Ahol-é a bestye! Sógor, ne álljá' arrább, maj' legfeljebb lüvök még egyet, ha az első benned áll meg..."

Előzmény: Bucca (909)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 910

Ja, akik a textúrákat csinálták, miért csináltak ilyen kis hegyes tűben végződő lábakat a bácsiknak? Mert a néniknek rendesen lábfejet rajzoltak, ez a falu 3D-s megtekintésénél azonnal szemet szúrt. De a bácsiknak miért olyan a lábuk, mintha reggel csizma helyett véletlenül a ceruzahegyezőt húzták volna fel?

"Bodrosz kutyám hegyezd lábad"

(Alexandrosz Petrovicsosz: Anyámosz tyúkosz)

Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 909

Manat aztat még nem írtad, hogy összességében hogyan tetszik!

Jogos vajon az anyázás 1-2 dolog miatt, vagy szted is élvezhető így a játék, a hibái ellenére?

Előzmény: Manta GT (908)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 908

"Ööö...", izé... lehet, hogy tőled kaptam el?

Ja, az "Ööö..." azért volt "-ben, mert volt miniszterelnökünktől idéztem. :))

Előzmény: ratón (906)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 907
"Találkozzunk csak még egyszer! Úgy szétrúgom a seggedet, hogy csak na! Nem ismeritek a KRESZ-t?"
Előzmény: Manta GT (905)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 906
Hát, izé, szóval... khmm... nos, az a helyzet, hogy... talán... igen. :)))
Előzmény: Manta GT (904)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 905
A futó meg rázza az öklét: Anyád tüdejébe verjed a port, hogy dögöljön meg szilikózisban, pusztai paréj, teeeee! :)))
Előzmény: ratón (903)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 904

ratÓFF

Szerinted másképp tettem? Ha igen, akkor lapozz má' vissza léccike néhány1000 hsz-t és keresd meg, kérdeztem-e olyasmit, ami indokolja azon feltételezésed, miszerint elme-fogyatékossággal élő lennék! :)))

ratÓN

Előzmény: ratón (902)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 903
A vezéri egység előrekocog, vidáman visszaintenek: "Nyugi, csak letapossuk neked itt a füvet, nehogy eless a szaladásban."
Előzmény: ratón (902)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 902
Ilynekor kicsit előre kell küldeni őket, majd újra a levágást választani, és boldogan mészárolnak majd a lovasok. Ha rájuk közelítesz, látszik is majd szőrös arcukon az elégedett mosoly.
Előzmény: Manta GT (901)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 901
Bocs, a vezéri egység (Cipóevő) volt a lovaskíséret, csak nem fogalmaztam egyértelműen. :)
Előzmény: ratón (899)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 900
Ká: "Ssssssssssssszárga gilisssssssssssssszta!? Esssssssssssssssszt issssssssssz mondták!?"
Előzmény: ratón (895)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 899
Hát mire való a vezéri egység? Odarendelni, és lekaszabolni a menekülő gazokat. Nem szórakozni a nyilakkal, még megsebesül valaki.
Előzmény: Manta GT (898)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 898
Igen, ezek jók. Én meg azon mulattam, amikor a trákok egy szál 40 fős nehézgyalogos egységét számoltam fel, a hátuk mögé vezényeltem Cipóevőt. Erre a hátsó sorok megfordultak és vele néztek farkasszemet, míg az elsők szigorúan meredtek továbbra is a nyilaikat küldözgető lovasokra. No és, amikor egy hátul álló trákot tarkón puszilt egy-egy nyilvessző, az olyan élethűen bukott előre és lépett vissza utána, mintha a Fekete Lacitól kapott volna egy sallert. Aztán, amikor már csak a csapat főnöke maradt meg, elkezdett kocogni a célvonal irányába, s az sem zavarta, hogy egy ideig kétoldalról lovaskíséretet kapott. Egyszer aztán deréxögben megfordult, kikeveredett a lovasok közül, mire ráálítottam az íjászokat ismét. No, ez a pacák vagy levegőből volt, vagy vasból, de mindent túlélt és szépen lekocogott a térképről. Csináltam róla egy szép szkrínsotot, ezzel a címmel: "A mezei futóverseny győztesét nyíl mutatja". :)))
Előzmény: Bucca (896)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 897
Ha már vérleves, a legnagyobb gondot nekem az utánpótlás biztosítása jelentette. Évekig telik, mire megérkezik a távoli vidékekre, aztán már nem is aktuális sokszor. Ezért kell birtokba venni a Fekete-tengert gyorsan, és ott le lehet rövidíteni néhány utat.
Bucca Creative Commons License 2004.12.20 0 0 896

Aha, ezek az aoróságok nekem is marhára teccettek.

tegnap csatáztam a szittyákkal a rebellisek ellen, hát amikor megfuttattam az ellen séges bandát, és már csak a vezérük lohot a lovasaim elől, na mondom itt a győzelem, mert nagy port verve elterült az ipse (azt hittem sanyi van neki), ekkor azonban feltápászkodott, majd rohant tovább ész nélkül. A sorsát persze nem kerülhette el!

Másik csatában, amikor a rebelliseknek voltak szintén lovasai, nagyon élethű volt, amikor a vágtázó lovasait nyílzápor érte, és felbucskáztak a lovaikkal. Úgy volt megcsinálva, mint a filmeken!

Előzmény: Manta GT (894)
ratón Creative Commons License 2004.12.20 0 0 895
Aztán eléri a 60-t, orvérzést kap egy bulin és leszédül a lóról. Az országban kitör a fejetlenség, az anarchia és a pánik, és csak egy nagyobb mészárlás állítja meg a fejvesztetten egymást öldöső emberek tömegét.
Asszem warlordnak nevezik a játékban. Viszont tetszik, hogy a szkíták, a germánokhoz hasonlóan karakánul, keményen beszélnek, nem úgy mint a görögök, akik folyton sziszegtek (jesssz, sztratégosssz.)
Előzmény: Manta GT (894)
Manta GT Creative Commons License 2004.12.20 0 0 894

A fiatal kis trónörökösöm egy 45 éves taknyos, de a faterja még olyan jó erőben van (láttam csata közben, amikor úgy lökte le a lóról a huszonéves trák trónörököst, hogy az átment 2D-be), hogy a srác a nyugdíjkorhatár előtt nem remélheti a trónralépést.

Apropó: van a szittyáknak trónjuk? Vagy azt is nyeregnek hívják? Mert az én Mighty Zipotetes-em eddig minden percet nyeregben töltött és csak akkor járt városban, ha épp elfoglalt egyet, oszt' megnézte magának a fejérnépeket, akik sikítozva bújtak a házaikba a jámbor szittyák elől. :)

Hú, fejérnépekről jut eszembe: azon feküdtem ki leginkább, amikor egyik télen megnyitottam egy város 3D-s képét és a lófráló emberek léptei alatt ropogott a hó!!! Halálom az ilyen apróság; az ilyenek miatt tudok megbocsátani még közepes méretű bug-okat is. :)))

Ja, egyébként láttam egy fickót, megy egy csajt, akik inuk szakadtából rohangáltak föl-alá, aztán egyszer uzsgyé, irány a főtér: amikor odaértek, lehiggadtak és sétálva folytatták a céltalan kószálást. Vajon mit mondtak ott nekik!? :)))

Előzmény: ratón (889)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!