Hálátlanok, mink? Én múltkor megcsináltam a bannert Tijana kisasszonnyal a fedélzeten és nem tetszett nektek. Tudod ki szóljon hozzá a banner-tervedhez...
Lehet igazad van,sőt biztosan, de ezt ne rajtam kérd számon. Vedd úgy, hogy ezzel az ötszázassal támogatod az amúgy is szegény klubot. A csarnokban lesz, annak költségei is lesznek (én ingyen nyomom az órát :) ). Furcsa nekem is, de ezt mondták nekem, ezt írtam le.
Orosz helyett valószínű inkább Dávid lesz a kezdő, de lényegében mind1 is. Tényleg jó csapatunk lehet; ha a légiósok jobbak lesznek viszonylag, ha Vojvoda és Orosz csak megismétli tavalyi teljesítményét, ha Hendlein egészséges lesz és játékba lendül, és a többiek is hozzák a tudásukat. A csapatszellemmel nem hiszem, hogy gond lesz, az edzőpárost meg ismerjük. És természetesen, ha nem gyengül meg a csapat évközben, ahogy az utóbbi években sajnos rendre megszokott. Akkor biztos nem a 12- ek leszünk, még ha a 8 túl távoli is. Bár ki tudja, tavaly Bánéval szerintem meglehetett volna.
A kaposvárikosáron írták második légiósnak Weltont, én örülnék neki, illett a csapatba és a közösségbe, szeretett is itt lenni, és nem is volt rossz. De felőlem hozhatunk egy kivénhedt 40 éves szerbet is bedobónak, ha vajkeze van, én nem fogok tiltakozni. :)