Ragyogott a nap, és nem volt nálam bukó meg sluszkulcs, pedig a moci ott volt 4 emelettel a seggem alatt. :o -- YESS,
talán utoljára volt ilyen idő, mentem is gyorsan vagy 140 km-t, ide-oda a hegyekben, rendes rinyacsíkot csináltam - ill. tüntettem el - végre az elmúlt 4-5 hét eső+szar idő után.. :-)))
és - hogy mindenki jól értse - az alkoholt említem.
Nem tehetek róla, imádom a sört, különösen a Kilkenny-t. ( ír félbarna) Egyszer, fűnyírás közben megszomjaztam és berongyoltam a Cora-ba, vettem két, négyes kartont. 459 ft volt darabja, tehát a 8 üveg olyan 3.500 környékén volt.
Felteszem a pultra, rám néz a pénztáros, aszongya:
- tudja maga, hogy ez mennyibe kerül? - Ja - így én - 460 ft. - De DARABJA!!!! - látszik a megdicsőült mosoly az orcáján. - Tudom... - Hát én a maga helyében nem venném meg !!! - Értem, de ha hoztam magammal elég pénzt, akkor kifizethetem???
És ezek után is vettem Kilkenny-t, mert szeretem.
Te - valljuk be - folyamatosan butaságokat beszélsz egy bizonyos márkáról, csak azért, mert találkoztál egyszer egy fasszal, aki azt árulta. Akkor én sose igyak többet Kilkenny-t????
Akkura? Persze. Szét kéne szedni és megnézni milyenek vannak benne. Itthon is kapni sok helyen forrasztható akkukat, de tudok csájnízt kintről.
Valahogy így megy a dolog: http://www.thepriors.idps.co.uk/repair_battery_pack/repair_battery_pack.html http://www.kichline.com/chuck/fixit/makita/default.htm
Szervizelek egyet egy ideje, most van benne 50 ezer. Áttekinthető, egyszerű, strapabíró gép, én vennék. Eddig semmi hibája nem jött elő. Fém fékcsövet megköszöni előre...
Öcsém venni akar egy Yamaha XT660 X szupermotyót. Szombaton megyünk is megnézni egy 2006-osat, ha jó, akkor el is hozzuk. Azt tudom, hogy mit kell nézni egy motoron vásárláskor, de azt azért megkérdezném Tőletek --hátha van Köztetek itt ezt a típust ismerő--, hogy mire figyeljek esetleg jobban oda, van-e ennek a típusnak jellemző hibája/gyengéje?
Köszi a segítséget!
(Frimen és Meki! Halászlé nincs elfelejtve, majd összehozzuk valamikor, ígérem :-) )
Ja, igen: elmentem és beruháztam egy 300 ft-os vízmértékbe. Beállok a kasszához, erre mit látok? Ackiós róbert bosch fúrógép. Na, mondom nézzük csak meg. 1db konnektoros 500 wattos meg egy 12v akkus volt össze ragasztószalagozva, és került 20e ft-ba a kettő. Elgondolkoztam. Odamentem a polchoz csekkolni külön mennyibe kerülnek. 17+30e. Beraktam a kosárba :) Ja, annyi, h ezek nem műanyag kofferesek.
Igaz, de kis megingás belefér. :D A nagy álommotorom az XX volt éveken keresztül, minden reggel suliba menet egy bordó mellett mentem el. Aztán ráültem :D