Ha sikerül összehozni a motort az Öcskösnek, akkor van egy tippem, hogy mit veszek neki karácsonyra (hónapok óta agyalok, hogy mit lehetne venni .-) ).
Egy topcase-t! Azt úgyis akarna venni. Tudtok ajánlani konkrét topcase típust, ami ár/érték arányban jó és megbízható? Konzol az nem kell, csak platni, mert a konzolt azt majd legyártom én (már ha nem túl bonyolult).
Az uj VFR egeszen veletlenul a vizes nagybandihoz kepest kerul a duplajaba. Az elozo VFR bar "csak" 800ccm, de az is vizes volt, eppen 1 millio a kulonbseg. Az altalad istenitett Ducatik joresze pedig leghuteses. :-)
Totalbike-rol: "Az ára kedvezőbb lett, mint sokan hitték: a VFR regisztrációs adóval 3,998 millió forintba kerül. A japán sporttúra motorokkal összehasonlítva igazán jól indít a Honda: a Kawasaki 1400GTR 4,35, a Yamaha FJR1300A oldaldobozokkal 4,885 és a Suzuki Hayabusa 3,498 millió forint – ha nem is túl erős a kategória piaci helyzete hazánkban, komoly harcra számíthatunk, kicsiben."
Mihez kepest olcso, eppen 4 milla az uj VFR. Es gondolom ez az alapmodel, erre jonnek ra az extrak, mint pl. dobozok (vagy a csodavalto) amik az FJR 4,885mft araban pl. benne van. :-) A 4 millios ar pont duplaja mondjuk a nagybandinak. Pont 1 millioval tobb, mint a Varadero feldobozolva, felszerelve mindenfele joval, vagy pont szinten 1 milla az elozo VFR-hez kepest.
Szerintem pont egy millioval van az az ar felett, amit en realisnak tartanek. Maris rohanok, nehogy elkapkodjak elolem. :-)
Szelephézagot ne is mondd! Nemrég állítottunk öcsém ATV-jén, egy Kawasaki Bruteforce 750-en. Tragédia volt...
Majd kipróbálom a motort holnap, meglátjuk mennyire durva, bár nekem lehet nem lesz annyira az a busa után, bár a kerekezési hajlam busánál csak 1-esben van, másodikban már rá kell játszani, hogy emelje. De ahogy ismerem öcsémet, majd orrbaszájba egykerekezik majd :-) Az ATV-vel azt csinálja...illetve kétkerekezik.
Majd rakok egy röpsúlyos féket a hátsó kerékre neki, ami 40-nél befog :-)
Biztonsági intézkedésként, először is segítek neki valami jó motoros szerkót beszerezni. Aztán valami jó gumi a mocira, fém fékcső, meg beszervezem valami tréningre is tavasszal.