Shal! Ha emlékeim nem csalnak, elég csúnyán elbánt a haverod Abbyvel. (Nem is tetszel, nem is értem mit keresek melletted stb.stb.,aztán ott volt a kis éttermes barátnője)Soroljam még! Úgyhogy maradjon csak meg magában vagy valamelyik épp aktuális nőjénél! Weawer pedig nem hiszem, hogy halálra dolgozná magát (nem ő választotta ezt a melót?) Különben is pár fecni nem fogja megtámadni pisztollyal vagy késsel, de egy ember!? Hajrá Carter!!
Naja, a mentős csaj és RomaNo beszólása tényleg mindentvivő volt.
De ami igazán megfogott ebben a részben, az tényleg az opera volt (ami nagyon szép, kösz SK-nak, hogy elmondta, honnan is volt), és ahogy mutatják az anyát, ahogy lelkével küzd a fia felett. Ez valóban szívbemarkoló volt, és teljesen háttérbe rakta Kártékony magánháborúját. Az is egy pozitív 'was, persze tőle már volt ilyen, amikor begyűjtötte az utcakölyköktől a fegyvereket a többiek karácsonyi ajándékaiért cserébe - de egy ilyen felemás, de mégiscsak "hepiend" mellett nem tudta ezt az operás jelenetet felülmúlni... az viszont korrekt volt, hogy (majdnem) mindenki csatlakozott hozzá...
Kovácsban meg még mindig lappang a Still Loving You Abbey iránt, kimondhatatlan nevű sárga dokinéninknek meg naggyon bejönnek a feka pasik... :-))) (a végére azért az a tamponreklámot idéző stagediving nem hiányzott volna nekem...)
Ami viszont még érdekes jelenet volt, az Prottynak ez a dagi tesója, aki mint kiderült, mostohatesó, és akivel tényleg valami nem stimmel... és amiről Protty nagyon nem akarja, hogy mások is sokat tudjanak minderről...
Wíwör persze felelős a kórház anyagi ügyeiért is, teljesen érthető, hogy erre is figyelemmel van. Lázadozni, ugrálni könnyű, és szimpatikus is. Minden nap a pénzügyek felett görnyedni nehéz, nem is túl látványos, de ettől működik az intézmény.
Ettől függetlenül Carternek igaza van, de az intézkedés forrását bizony meg kell teremtenie.
Az más kérdés, hogy ez irreális, mert beruházás és működtetés soha nem fordítható egymás ellen.
hát szerintem nem volt fasiszta, kicsinyes, gyáva mód! nehogymár carterke legyen a jó fej, aki kiharcolja a berendezést, aztán még vívör sz*pjon azzal is, hogy kit kell _emiatt_ kirúgnia! teljesen igazságos leosztás volt, "ha balhét csináltál, vidd is végig" alapon!
azért mert nem mutatják, gürizhet vívör a legtöbbet, pl. az adminisztrálás meg értekezés egészen fárasztó dolog, viszont nem izgi, így csak azt látjuk mindig, hogy mások operálnak ezerrel :-)
A Dallasban is elég tessék lássék volt megoldva, egyszerűen úgy tettek, mintha az elmúlt egy évet valamelyik szereplő álmodta volna Bbby halálától kezdve.
A másik megoldás, amit a Szabó családban csináltak, legendás: Zenthe Ferenc játszott a s sorozat elején, aztán kiesett, azt hiszem, ő is meghalt a szerepe szerint. De a nép követelte vissza, akkor még ő volt a Tenkes kapitánya, a nők bálványa, így aztán egyszerűen adtak neki egy másik szerepet, és azzal jött vissza.
hát az tényleg "gyönyörű" volt, a Carry jó kis bosszúja a maga fasiszta, kicsinyes, gyáva módján, ami Missolinira annyira jellemző az elejétől - de legalább következetes karakter...
ebben az ő gürizik a legtöbbetben egyáltalán nem vagyok biztos. ELméletileg igaz lenne, de valahogy még nem láttam, hogy nincs egy szabad perce sem, mert rásóztak még 3 esetet...
Romano, na ő vezető! Gyors, hatékony, bevállalja a kínos döntéseket is, és tojik mások véleményére erről. Csak nehogy nekem most emberségessé tegyék a keze miatt!
na azért én megvédeném vívört!
kezdjük ott, hogy orvos olyat nem csinálhat, mint carter... (igaz, hogy ezzel kb. minden országban vissza is élnek, de ez más téma.) ha titeket vittek volna be a kórházba akkor, amikor a személyzet kint ácsorog az udvaron, nem tapsoltatok volna carterkének...
az a jelenet gyönyörű volt, ahogy vívör kimegy, megadja amit kérnek, aztán rezzenéstelen arccal megsz*patja cartert :-)))) úgy kell neki! hajrá vívör! röhej, hogy ô gürizik a legtöbbet, aztán mégis mindenki utálja, még a nézôk is.
más: abby mégis mit akar cartertôl? nevetséges volt, hogy ránézett, hogy elmehet-e bulizni... az csak egy nyikhaj! menjen vissza luka-hoz!
és én is csatlakoznék többekhez: TÖBB ROMANOT!! csak öt mondata volt, de azzal vitte az egész részt :-)))
nemtom, néztétek-e az elôzetest, szóval lehet, hogy ez most SPOILER: vicces, hogy susan ki van akadva azon, hogy luka a kórházban nôzik, a volt nôje szeme láttára. volt neki ugyanis egy kollégája, úgy hívták doug ross, az pont ezt csinálta :-)
Na szóval! Chen és Prett ne jöjjön össze! Kovac meg nehogymá bekavarjon nekem Carter-Abby románcában, sőt abból lehetne egy kicsit több is. Idáig nem kellett neki, miért pont most gondolta meg magát! (következő rész előzetes!!!! Kovac bánatában nőfaló lett) Abby öccsét a Philly c. sorozatból ismerheted (Tom Everett Scott) ha jól emlékszem. De helyeske!
És amikor Susan benyögte, hogy "az egész rendszer szar"? Kíváncsi vagyok, melyik szóval jellemeznék a magyar rendszert a készítők?
Amugy a pisztolyos jelenetnél én is aszittem, hogy Eric hős lesz, de nem.
Carter teccett mint Spartacus :) főleg amikor előadta a Lucys mondatot.
Weaver egy köcsög, mostanában nagyon megutáltam.
Abbyt nem láttam még ennyit mosolyogni.
És szurkolok én is Csenéknek.
:)) lassan el lehetne kezdeni az " ER odaát van..." avagy "Vészhelyzet a túlvilágon" cimmel egy másik sorozatot ( esetleg még Rossz dokit megeszi egy cápa Kaliforniában, vagy hová távozott, hogy meglegyen a csapat?) - a beteg, aki itt lenn meghal, egyenesen Dr. Green-hez és Lucyhoz kerülne a másik oldalon :))
Azért az érdekelne, csak mint filmszakmai okitás, hogy lehetne valakit dallaszosan visszahozni, aki nyilt szinen húnyt el, mint pl. Lucy? ( a Dallast nem láttam )De tényleg!:)
Tegnap este az "Orbital játszik az Árnyékban" (Lewis). És téynleg: ha emlékeztek rá, Abby, Susan és Chen elmentek bulizni, a színpadon pedig valóban az Orbital :)
ahem. gubas gabi a kis kedvencem (gyk: lucy) magyar hangja volt, chennek pedig ulmannmoni. de a feltamasztas jo otlet, tamogatom. sot, lehetne egy spin offot csinalni, a'la buffy-angel :)
attus: Én is úgy emlékeztem, hogy Lucy volt, de nem mertem beírni! :-))
bizonytalansagot erzek benned. raadasul lucyvel kapcsolatban. nem is vagy igazi fan :P
Hm. Akkor ezt benéztem. Arra emlékeztem hogy szeretem Gubás Gabi hangját, meg arra, hogy szinkronizált anno a Vészhelyzetben, és ezeket rosszul kombináltam.
Csak ezt ne, könyörgöm! :-)) Hát azé én se gondoltam komolyan.
Régen Gubás Gabi volt Chen? Énnekem úgy rémlik, még anno asszem a második sorozatban volt itt mint medika ?? rezidens ??? vagy mittomén szal Kárterrel együtt tanuló volt Beton keze alatt ha minden igaz, és sztem akkor még GG volt a hangja. Aztán el is tűnt és mióta visszatért, azóta van UM, de javitsatok ki ha tévedek.
>Dallasos technikával meg lehetne oldani. Csak ezt ne, könyörgöm! :-))
Régen Gubás Gabi volt Chen? Nem is emlékszem... Ulmann Mónira emlékszem, amióta én nézem. Sőt, Gubás Gabi mintha valaki másnak lett volna a magyar hangja...
Több Románó kimondottan jót tenne az egészségi állapotomnak. RÓMÁNÓT IDE. Főleg most, hogy fontos dolgok történnek vele kéne vele foglalkozni, meg lehetne karaktert fejleszteni, tökre elhanyagolják, és csak a szokásos laza dumáit adják a szájába.
Maluccsi nem kell. Meg Pratt, meg Gallant se, Csenhez se ragaszkodom, vagy legalább legyen megint Gubás Gabi a hangja. Viszont támasszák fel Lucyt. Vagy ismételjék meg azt a részt amelyikben meghalt. Ott is Rómánó volt az isten, persze. Lucy érdekes addició lenne az amúgy is változatos Kárter-Susan-Abby felálláshoz.
Ja, meg ha már itt tartunk, jöjjön vissza Benton, meg Rossz. Meg ha kipihente magát, majd Greene is.
Dallasos technikával meg lehetne oldani.
Hadd ajánljam nektek az egyik kedvenc Vészhelyzetes oldalamat, hátha nem ismeritek:
http://cordayandromano.tripod.com.
(Jópár bejegyzéssel ezelőtt elhangzott pár tipp, hogy kivel jöhetne össze Corday- itt megtalálható minden, ami tudható. ^_^)