Gratulálok, ilyen motort jó gazán venni. Amorzáció vastagon elbukva, ha vigyáztak rá akkor új állapot, mi kell még :D
Én mikor eladtam motort, mindig kikötöttem, hogy le kell rakni az árát, aztán vihetik próbálni. Ha vissza sem hozzák, az sem érdekel :D Ehhez képest soha, egyik motoromat sem próbálták ki(biztos túl tissztességes fejem van :DDD). Odajöttek, kifizettték, azt' elhúztak.
Fura, én ott kötöttem újra, olcsóbbat írt, mint netrisken. Annyi dolgom volt vele, hogy a felmondónyilatkozatot kinyomtattam, aláírtam és visszaküldtem nekik emailben beszkennelve. Már csak a csekket várom.
K&H a saját weboldalukon kötve még olcsóbb, mint netrisken. Ha még nem vitted végig, érdemes lehet ott online kötni. Számold ki a weblapjukon. ;) Ha már meglépted a netrisken, elvileg ott van valami árgarancia. Hátha kifizetik a különbözetet, ha megmutatod nekik, hogy máshol kötve olcsóbb.
Mondtam, hogy busám van 6 éve. De akkor is, idegen motort nehezebb vezetni egy 100 kilós utassal, meg neki én tök idegen voltam, mégis felült mögém. Én nem ülnék fel idegen mögé. Szóval logikát nem látok a dologban. Nem hiszem, hogy engem féltett volna :-)
Konzolt én is magam szoktam csinálni, nem olyan nagy kunszt, ha van hozzá némi gyakorlatod, meg eszközöd. Egy lakatosműhely is megcsinálja lazán. Tudom ajánlani a barátomat, Tímár Gábort, már többeknek csinált itt a fórumon ezt-azt. Csak hát ő paksi és a motort le kéne hozni hozzá, mert anélkül nem megy.
És lehet sokkal jobbat és igényesebbet csinálni, mint a Givi, Krauser, stb. Amit én csináltam amögött elbújhat mind, és nem azért mert az enyém olyan jó, hanem mert ezek a szarok. Kispórolják az anyagot, gyengék a hegesztések és pontatlanok az illesztések.
Megvettük Öcsémnek az XT660X-et. 4000 km-t futott a vas, az állapota is olyan. Átnéztem A-Z-ig, de ha akartam volna se bírtam volna belekötni semmibe.
Viszont volna egy kérdésem: Ti, ha motort adtok el, hogy szoktátok megoldani a próbakört. Simán odaadjátok, vagy kéritek a vételárat előbb, vagy viszitek, felültök mögé???
Tegnap nem akarta odaadni próbakörre a srác, pedig felajánlottuk, hogy letétbe odaadjuk neki a teljes vételárat. Ő akart vinni vele, de annak meg semmi értelme. Végül ő ült fel mögém, de ez így elég nagy hülyeség. Nem értettem, hogyha ott a vételár a kezében, akkor mit számít neki, ha esetleg összetöröm a gépet?