Azt hiszem életem egyetlen dolga lesz, amit nem szeretnék tuningolni... :) Ezért csak slip-on-ban gondolkozom. Régebben Vladoval csináltattam a dobokat, de szerintem már nem vállal ilyet. Akra, yoshi, leo vince, ezkre gondoltam. Ha valakinek van elfekvőben, ne tartsa magában :)
Nem nagyon fogsz itt találni, csak ezért nem érdemes visszaolvasni. Bár fokozatkijelzőről volt szó pár hónapja. Keress rá a keresőben. Gugli ide vagy oda, de legolcsóbban ebay a kipuff. Amúgy a magyar bódis dobokat nagyon dícsérik. Mármint nem csak akusztikusan tuningolnak a motoron, hanem teljesítményben, és ha valaki, hát te ezt díjazod. De az meg eladta magát a suzukinak, és most nem tudom, h csak azokra lehet kapni, vagy másra is. Egy biztos, csak a full-gas-nál tudsz venni olyat. Óvatosan kezd újra, mert nem teszed zsebre, amit kapsz tőlem, ha elhasalsz ;) Nem az enyémen kéne amúgy bemelegítened? :)
ha csak dobot akarsz akkor annyira nem kell nezni, inkabb a kidolgozas, forma, hang szamit ha rendszer akkor Akrapovic, Arata, Yoshimura (a japán), Arrow, Micron, Termignoni ezekkel nevekkel nem lehet mellé lőni, és mindnek van erős cucca az R1-hez, talan a Termignoni azert inkabb alap Ducati
(me is AR147 - azota 1x komputer kivagta a rezet, de imho AGIP98 szar es nem birja, majd 1x kiolvasom es elmeselem)
Valaki tud esetleg kipufogót R1-re ? (2005) Ötleteket szivesen vennék, 2006-óta kimaradtam egy picit..... Esetleg ledes indexeket, illetve fokozat kijelzőt ? Guglit ismerem, ezt a poént nem kéretik elsütni... :)
Igen a hivatalos szakmám 504/3-as Házt. vill. gépszer, aztán cigányterminátorként ténykedtem (elektró lakatos), mostanság a rezgésdiagnosztika köt le, és szeretem a háztartási gépeket, vagyis úgy általában a gépeket.
Kíváncsiságból megnéztem a historydat. Te valami házt.gép.szerelő vagy, vagy csak simán rendmániás? Bár a sokéves csapágyszerelői ismereteid miatt az előbbire tippelek :)
Gratulálok, ilyen motort jó gazán venni. Amorzáció vastagon elbukva, ha vigyáztak rá akkor új állapot, mi kell még :D
Én mikor eladtam motort, mindig kikötöttem, hogy le kell rakni az árát, aztán vihetik próbálni. Ha vissza sem hozzák, az sem érdekel :D Ehhez képest soha, egyik motoromat sem próbálták ki(biztos túl tissztességes fejem van :DDD). Odajöttek, kifizettték, azt' elhúztak.
Fura, én ott kötöttem újra, olcsóbbat írt, mint netrisken. Annyi dolgom volt vele, hogy a felmondónyilatkozatot kinyomtattam, aláírtam és visszaküldtem nekik emailben beszkennelve. Már csak a csekket várom.