Gondoltam, hogy előbb-utóbb felbukkansz Lánykereskedő... :)
Holnap megyek, nézek új motyókat. A régiek amúgy sem jönnének rám :) Addig tankolni sem viszem ki. F@szhosszabbító ? Ugyan már..... ez volt jó áron, ennyi. + Yamahám még sosem volt. Éppeszű ember tudja, hogy egy 600-ast sem tud kimotorozni. Ezért lett az r1. Legalább a szememnek szép :)))
Hókuszpók, mert a 7 fokban elkékülnek azok finom kis nőgyógyász ujjacskáid, oszt se expogombot nem tucc nyomogatni, se egeret nem tucc huzogatni... :-)))
Tegnapelőtt jó idő volt - ha elmentél 10 km-re a Dunától - egy sráccal mentünk egy Pomáz-Dobogókő -Esztergom - Visegrád - Lepence- Szentendre kört. 1000 RR-en jött, tett arra utalást, hogy neki faszhosszabbítónak kell az RR. Neked nem kell ilyen segédeszköz, de akkor mit lehet csinálni egy R1-gyel a közúton?? :-))))
Nem volt más lehetőségem. Szerencsére 'csak' egy harmincast jöttem vele. A végére necces volt ez tény. De amikor eladtam az utolsó mocimat, elmentek a motyóim is. Még jó, hogy a bukómat meghagytam a gokartozáshoz :)
Hát sok eszed van :) Pontosan tudom milyen, mikor a lefagyott kéz miatt fékezni sincs ereje az embernek. Abból a legjobbat vegyed. Egy jó télit, meg majd nyárra valamit. Kesztyűben (ruházatban) tudnak itt segíteni, mert vannak komoly túrázok is. Pl "jim32", ő megjárta Nordkapp-ot is, bár az FJR meg állítólag jól tereli a szelet a kézfejről. De rendszresen ne motorozz télen, mert nem tesz jót a kéznek. Én "muffban" nyomom, tudod abban a kézzsákban, de R1-en vicces lenne egy olyan :)
vicces csoka, de sajnos sok mindenben komolytalan is, anno versenyzok x honapokat vartak a cuccra kozbe menniuk kellett volna mar vele regesreg... pedig nem huje hozza, csakhogy neki nem a menedzseles valo...
Olaszból csak a Panerai.... :) 1098 tetszene (kinek nem:), de giga sok lé. Ez meg megállt kicsi forintból és makulátlan. És ez is bőven sok lesz nekem. Viszont mehetünk fotós talira mocival... :))))
Azt hiszem életem egyetlen dolga lesz, amit nem szeretnék tuningolni... :) Ezért csak slip-on-ban gondolkozom. Régebben Vladoval csináltattam a dobokat, de szerintem már nem vállal ilyet. Akra, yoshi, leo vince, ezkre gondoltam. Ha valakinek van elfekvőben, ne tartsa magában :)
Nem nagyon fogsz itt találni, csak ezért nem érdemes visszaolvasni. Bár fokozatkijelzőről volt szó pár hónapja. Keress rá a keresőben. Gugli ide vagy oda, de legolcsóbban ebay a kipuff. Amúgy a magyar bódis dobokat nagyon dícsérik. Mármint nem csak akusztikusan tuningolnak a motoron, hanem teljesítményben, és ha valaki, hát te ezt díjazod. De az meg eladta magát a suzukinak, és most nem tudom, h csak azokra lehet kapni, vagy másra is. Egy biztos, csak a full-gas-nál tudsz venni olyat. Óvatosan kezd újra, mert nem teszed zsebre, amit kapsz tőlem, ha elhasalsz ;) Nem az enyémen kéne amúgy bemelegítened? :)
ha csak dobot akarsz akkor annyira nem kell nezni, inkabb a kidolgozas, forma, hang szamit ha rendszer akkor Akrapovic, Arata, Yoshimura (a japán), Arrow, Micron, Termignoni ezekkel nevekkel nem lehet mellé lőni, és mindnek van erős cucca az R1-hez, talan a Termignoni azert inkabb alap Ducati
(me is AR147 - azota 1x komputer kivagta a rezet, de imho AGIP98 szar es nem birja, majd 1x kiolvasom es elmeselem)