S itt tenném fel a kérdést! Egyes webshopok akciós termékeire való figyelem felhívása is kereskedelmi tevékenységnek minősül és annak is a börze topikban van a helye, vagy csak a kifejezetten eladásra kínált használt, vagy új modellek reklámozása számít annak?
Bocsánat, ezúttal feltenném a kezem, ugyanis én még nem nyilvánítottam ki a véleményemet, de csak azért, mert rajta ültem egészen idáig, nehogy elvegyem a topik főbb szereplőitől azt az "örömet", hogy felháborodásukat elsőként nyilvánítsák ki, ugyanis én még csak "gyermek" vagyok a tétézésben, így bár sokan egyetértettek volna velem, még sem tettem meg :) És, hogy kicsit visszatérjünk a topik eredeti témájához Putz úr szavaival élve: Éljen a minőségi vasútmodellezés!. Aki máshol nem látta volna még a képet, belinkelem ide is: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1568403976519195&set=g.573497492815542&type=1&theater
u.i.: Remélem hasonló témában mozgó, de idegen oldal hivatkozásának belinkelése engedélyezett :D
Szépen kérem, hogy a kereskedéses vitát zárjuk már le! A TT-zésnek csak egy pici szelete az adok-veszek. Az pedig csupán áthelyezésre került a börze topikba. Semmi perdöntő nem történt.
Végül, de nem utolsó sorban: van egy olyan, hogy Megkérdeztük a közlekedésmoderátort. Az ilyen jellegű kérdéseket, észrevételeket oda szíveskedjetek írni!
Én meghallgattam, tudomásul vettem a kérést, hogy finom hangnemben írjak, kérem, hogy az itteniek is hallgassák meg a kéréseimet! Többek között azt, hogy hagyjuk már abba ezt a felesleges vitát, mert már mindenki elmondta a véleményét.
Nem értek egyet az iránnyal - ez talán nem meglepő az eddigi reakciók alapján -, de szeretem a következetességet. Mindezek mellett nem szeretném, hogy az én lelkemen száradjon a többi topik kiherélése, így mosom kezeimet. Az esetleges változásokat ezért kérem, hogy saját következetességedként hozd nyilvánosságra. Ha lehetne egy kívánságom Dévényi Tibi bácsinál, akkor az egy héttel ezelőtti állapot visszaállítását kérném.
Sajnálom, de nem tehetem, hogy pusztán igen/nemmel válaszolok. Az jövő vasárnap aktuális :) Az egyenlőség jegyében elvárható minimum, hogy vagy sehol ne legyen tiltva, vagy mindenhol, különben egyértelmű, hogy a TT-s topik hátrányos megkülönböztetés áldozata.
És hogy csak azért is a TT-ről legyen itt szó, szeretném hírül adni, hogy a közelgő Temofeszten a BTTB klub modulközössége a saját pályája mellett kiállít egy ún. Timesaver asztalt, ahol TT méretű, ágyazatos sínen lehet gyakorolni a tolatós játékot.
A cél nem kérdéses, szeretnénk minél több gyereket, fiatalt ezáltal is a vasútmodellezés közelébe szólítani, hátha egy minimális százalékban megragad ez a hobby.
Minden topiklakót és más méretben játszó modellezőtársat várunk szeretettel a játékasztalnál és a nagy modulnál is. Lehet tolatgatni, dumálni, barátkozni.
Eladó BTTB E499. Kitűnő futással, rögzítőfülek rendben, egy strassz hiányzik, a tetején hajszál vékony repedés, doboz nélkül. Ára: 6500Ft postával, személyes átvétellel 6000Ft
BR120-as Mozdony.Szépen fut,egy hibája van,mivel keveset van használva,nehezen indul el.A kerék érintkezökhöz vékony réz drót van be forrasztva,mert az érintkezök elhajlottak folyamatosan,és nem érintkezett.