Sokáig magabiztosan vezették a másodosztályt, aztán a play offban, hogyhogy elbuktak? Nem engedték meg nekik, hogy feljussanak, vagy egyszerűen csak nem volt szerencséjük?
Igen,a Hangi tuna,meg a Supi is (de ugye ő nem lesz elvileg)!De rajtuk kívül én nem érzem azt hogy a Vincz,Szabó kettősből lenne valami.Talán még Keller Ákosból,ha hagyjuk játszani.Aztán lehet nem így van...
Ferencz és Kutasi egyátalán nem kiemelkedő játékosok. Teljesen felesleges idehozni őket szerintem. Akármelyik fehérvári fiatal tudna legalább egy olyan szintet hozni mint ők, ha annyit játszana. Nem tudom miért van mindenki így oda értük.
Hogyan lehetséges az, hogy a topicokat megjelenítő oldalon az ALBACOMP nevű topicnak csak 2997 db hozzászólást jelez miközben a fórumba belépve láthatjuk, hogy Kodyé már a 3039-edik volt?
nem vagyok olyan fanatikus, h más klubok anyagi helyzetéről naprakész infóval rendelkezzem. Ugyanannyit tudtam ma reggelig a körmendiek anyagi helyzetéről, mint pl a Nyir1, a Kecskemét vagy épp a Pécs anyagi helyzetéről (tehát semmit)
Azt is nemrég tudtam meg a sportból, h a Paks edzője meg Kecskemétre szerződött.
Hogy őszinte legyek nem is érdekel mi a helyzet más kluboknál, és nem is lepődök meg semmin (lásd pl Debrecen is egyik napról a másikra becsődölt)
De azért erre a Sabális dologra felkaptam a fejem, persze most h tudom anyagi gondok vannak Körmenden és Fodor is lemondott, azárt már más megvilágításba kerülnek a dolgok.
Ettől függetlenül engem csak az Alba jövője érdekel, nem is foglalkozom a többi csapattal, a többi csapat szurkerei sem velünk foglalkoznak szabadidejükben (gondolom) :-)
öööö, figyu, nem bántásból, de te szoktad követni régebben is az eseményeket??? ez nem valami új lemez kmd-en... elég régi. és a DJ már nagyon gyakorlott.
Lehat,sőt biztos feldobta őket az ezüst.De ez nem minden én úgy gondolom!Sabálinak az új kihívás,na és persze a pénz...De szerintem neki abszolút nem kell magyarázkodnia majd!Ő és csapata azt hiszem erőnfelül teljesített!Na,és persze küzdött...És ezért le a kalappal!!! :)
De amúgy ki dolgozna szívesen egy olyan cégnél (klubbnál) ahol nem valószínű,hogy fizetnek vagy csak késve?
Igazad van, nem tudom miért hittem azt, h az ezüstérem feldobja majd őket és jövőremegcélozzák az aranyat. Minket is csak annyira dobott fel a tavalyi ezüst, h idén épphogy meglett a 6. hely...:-)
Szerintem szakmailag nagyobb siker volt idén ezzel a körmendi kerettel ezüst érmesnek lenni (gondoljunk csak bele, hogy szinte minden play-off párharcban kidölt 1-1 meghatározó játékos, akkor ahogy hallom anyagi nehézségek is voltak) mint mondjuk jövőre 3x 4x annyi pénzből felépíteni egy bajnok csapatot.
Legalábbis sztem nagyobb kihívás kis pénzből, szerényebb képességű játékosokból összekovácsolni egy ezüst érmes csapatot, de ez nézőpont kérdése.
most került NS a kezembe, de még nem olvastam el, bár látom a címlap tetején ott van. Nah majd mindjárt átbogarászom.
Érdekes, én azt hittem, most hogy egy hajszállal maradtak csak le az aranyról a körmendiek, jövőre még jobban belehúznak és cél a bajnoki arany. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen teljesítmény után kezdenek el becsődölni...
bazz, ez ugye vicc? talán mert Pakson sokkal több pénzt kap ő is és nem mellesleg kb. 3-4-szer annyi pénze van összerakni a csapatot? nagyobb célok, nagyobb kihívás? biztosan megkapja a fizuját? elég lesz?:)
Azon gondolkodom, vajon miért hagyja ott ezüstérmes kis csapatát, egy 5. helyen végzett Paksért? Nah mind1 ő tudja. Kiváncsi leszek mire lesz képes jövőre a Körmend, mert sztem az idei ezüstben oroszlánrésze volt Sabálinak...