Biza-biza ráéreztél! Kell gumi, de nem csak hátsó, hanem komplett szett, mert 2006-os a gép, a gumik meg 2005-ösek, már öregecskék, úgyhogy lecseréljük. De nem kell "nyomnod a marketinget", mert mindig Tőled veszek gumit, most is Tőled fogjuk :-)
Priviben küldhetnél egy szett ajánlatot, de valami nagyon jó kis tapadós utcai sport gumit! Méreteket tudod, vagy küldjem?
NEkem sok banditos barátom használja teljes megelégedettséggel. Nem tudom. Tényleg igényes munka, és E-legal. Ha sportdob kéne, én azt vennék. Karbont :D
Én nem vagyok elfogult, viszont tényleg azt hallottam, h jók. Valami német tesztben is láttam, h dob a teljesítményen, de ugye a tesztek... Meg neked a hang a lényeg. Ne kapkodd el, kérdezz meg R1 tulajokat, bár gondolom mindenki a sajátját dícséri.
Végignéztem a "nagyokat" auspuff ügyben. Esküszöm a Bódis külsőre a legjobban passzoló nekem (szubjektíve) . Azt mondjátok jó a minőség ? Bár külsőre szépek a varratok, az biztos.
De ha most vettem meg ? Valahogy csak haza kellett jönnie, ha már kifizettem ! Most már csak egy telitank és téli szundi. Esetleg egy-két melegebb napon....:) Persze addigra lesz új ruhám.