Keresés

Részletes keresés

Redick Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3167

Érdekes, hogy a csóró(?) Mafc jobb ajánlatot tudott tenni Ricsinek, mint a Sopron.

Sok sikert neki!!

(De lehetőleg ne ellenünk)

Furcsa lesz a csapat nélküle.

redmiller Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3166
Majd Ákos dönt, de nem a ZTE (ezt kb. két hete tudom). Azt nem értem honnan szedték...
Remélem igazad lesz...
Előzmény: Redick (3165)
Redick Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3165
Ha azt hallottam, hogy mégis inkább Kecskemét, akkor jó a fülem??  ;-)
Előzmény: redmiller (3164)
redmiller Creative Commons License 2007.06.14 0 0 3164
Akkor rosszul hallottad...
Előzmény: beetee (3163)
beetee Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3163
Azt hallottam,  ZTE.
Előzmény: kaszasas (3162)
kaszasas Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3162
Arrol lehet tudni valamit hogy Ákos melyik csapathoz fog igazolni???
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3161
egy év múlva megmondom! :)
Előzmény: AlBaPaPi (3160)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3160
Pedig szerintem is mi leszünk a bajnokok. Már elkészítettem a 2007/2008-as ekszeltáblámat.
Mé, szerinted hányadikak leszünk?
Előzmény: GordonGekko (3159)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3159
mer unalmas hogy minden szezonban kitaláljuk h most aztán mi leszünk, mi leszünk, milesszüüüüüüüüüüüünk a bajnooooooooookok. azt nem. én azt mondom h először is össze kell állítani a csapatot, mert ma még egy kezdőötöst se tudunk kiállítani, aztán meg kell nézni h hogyan erősítenek a többiek, és utána lehet álmodozni, de azt is alázattal. most a semmire kezdi alapozni megint a bajnoki címünket.

jah ha igaz amit ír, akkor nagyon sajnálom. mármint Hákos távozását. rengeteget vesztünk vele. megint a ló túloldalára esünk át. 2 éve sikerült egymás mellé igazolni Kámánt meg Hákost, most meg mindkettőtöl megválunk.. ügyes.

azt viszont üdvözlendő hogy Sóska és Geri visszatért.
Előzmény: AlBaPaPi (3158)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3158
Nem értem a logikádat: azért, mert Silye kicsi és unalmas, miért ne kelthetne hangulatot?
Amúgy csak látásból ismerem.
Előzmény: GordonGekko (3157)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3157
aki ismeri személyesen a Silyét legyen kedves átadni neki, hogy MOST felejtse el már ezt hangulatkeltést mer kicsi unalmas. kellenek a nagyratörő tervek, a magas aspirációs szint, de mivel az utóbbi 7 évben ezt mindig beszoptuk, most talán szerényen, és alázattal kellene közelíteni a következő szezon felé.
Előzmény: Redick (3156)
Redick Creative Commons License 2007.06.13 0 0 3156
Otthon, édes otthon

Székesfehérvár - Az Albacomp férfi kosárlabdacsapata két új játékost már a jövő csapatában tudhat. Olyanokat, akiknek nem kell bemutatni a környezetet...

Soós Gábor egy, Dávid Gergely három éve került el Székesfehérvárról.

- Sokkal többet akarunk építeni a fiatal tehetségeinkre. Soós a mi játékosunk volt, Kecskemétre kölcsönbe adtuk, hazajött, és az egyéves szerződését kétévesre módosítottuk. Dávid Gerire is szükségünk lesz, mert bár Góbinak szerződést kínáltunk, de a több játékidő reményében távozott, úgy tudjuk a MAFC-hoz igazolt. Goran Miljkovics megnézte mind a két ifjút videofelvételen, és azt mondta, számolni akar velük - mondta az igazolásról Halm Rolland szakosztály-igazgató.

- Bár jól éreztem magam Kecskeméten, de mindenképpen megfontolandónak tartottam a hazajövetelem. Mindent megbeszéltünk, mindent megfontoltam, és aláírtam a szerződést. Az új edző személye ebben nagyban közrejátszott, tudom róla, hogy szívesen dolgozik fiatalokkal, és azt is hallottam, hogy kifejezetten akarta, hogy jöjjek vissza. Miután Horváth Ákos nem maradt a hármas poszton, adott a lehetőség, és ezzel élni is akarok! Kecskeméten a külföldiek mellett első csereként átlagosan 15 percet játszottam, utána kezdőként harmincat. Jó évet töltöttem ott, tartóztattak, első számú hármas poszttal kínáltak . Az Albacomp ajánlata meggyőző volt, és mivel itt nevelkedtem, nőttem fel az életben és a pályán egyaránt, természetes volt, hogy hazajöttem, hiszen itt a helyem. Ami a következő szezont és az én szerepemet illeti: első a csapat érdeke, de persze játszani akarok, ha itt is megkapom. Hanga tehetséges, ketten meg tudjuk oldani a bedobó posztot - mondta határozottan Soós Gábor.

- Amióta elkerültem innen, voltam Szolnokon, Dombóváron és Kaposváron. Mindenhol fejlődtem, Szolnokon keveset játszottam, Dombóváron már sokkal többet, de a legtöbbet idén Kaposváron léptem előre. Az Albacompban mindent megteszek amit az edző kér tőlem, akár 1, akár 40 perc alatt. Ezért, a lehetőségért keményen megdolgozok az edzéseken. Rutinosabb lettem, az Albával van két bajnoki bronzérmem és egy kupaezüstöm, most abban reménykedem, hogy akár a bajnoki arany sem lesz lehetetlen - fogalmazott emígy Dávid Gergő.

Mindketten játszani akarnak, és ha a pályára kerülnek küzdenek a csapatért

FMH

Redick Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3155
isz-akos Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3154

Dehogynem, abban a szezonban itthon voltam, sőt gyakorlatilag 5-6 méterre tőlem történt az a sajnálatos eset, amikor Kicsi megsérült, majd Góbi gyorsan ölébe kapta és bevitte az öltözőbe.

Arra is emlékszem, amikor felépült már, és csereként pályán volt a Pécs ellen, akkor Ivko gyakorlatilag a félpályánál átölelte (lefaultolta) Kicsit, csak hogy pontot dobhasson azon a meccsen, majd mind2 kosara után Ivko tapsolt (már az oldalvonal mellől, mivel kipontozódott) a csarnokban a legjobban.

Nézd, kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy Wittman apukát (akinek a neve ugye nem cseng rosszul fehérváron) csak úgy meggyőzi egy "ex-szerbféligmagyarpécsi" akárki. Csakis abban az esetben lehetett sztem meggyőzni, ha azt állították neki, hogy a fia fejlődése itt már nem garantált, de Pécsett igen. És ha ez így van, az elég szomorú.

Apropó vezetés... Gondolom Te aki nálam sokkal jobban tájékozott vagy mindenben, abszolut tisztában vagy azzal, hogy nem 1 játékosunk csak és kizárólag a vezetőségünk miatt távozott az Albatól (és sajnos emiatt nem túl jó szájízzel)

Na mind1 ez csak találgatás, ahogy gondolom Te sem voltál ott személyesen, amikor ez a győzködés zajlott.

De a köv. szezonban bizonyíthat ez a vezetés, hogy mennyire is fontos nekünk a saját nevelés, hiszen itt lesz Soós, Hanga, és Dávid is és remélhetőleg nem 2-3 perces játékosok lesznek...

Én nagyon örültem volna, ha Wittman nálunk hozza az idei átlagát, sőt annak is, ha Phillips/Marci nem nálunk hozza az idei átlagát.

Előzmény: Törölt nick (3149)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3153
Buvárlacinál szerintem az lenne a logikus ha Körmendre menne. :-)
Előzmény: Törölt nick (3151)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3152
Föltettem a kezem.
Góbi a mai honi kosárlabdában még mindig meghatározó játékos lehet, ha játszatják.
Örülnék, ha maradna.
Előzmény: Törölt nick (3151)
Redick Creative Commons License 2007.06.12 0 0 3150

Góbi (és Czigler) nem fogadta el a soproniak által felkinált szerződést.

Tényleg mindenki Dombóvárra tart?? :))

#5dobos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3148
Szerintem én nagyon "nyugodt" szezon elött állok...Márcsak a Banks hiányzik a csapatból...
Előzmény: Redick (3132)
#5dobos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3147
Én is remélem!!!
Előzmény: feher_peti (3145)
robixman Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3146
Nem nehéz Benczénél harcosabban védekezni. :)
Mivel mindig egy ütem késésben van,és nem emeli fel a kezét amikor kintről dobna az ellen... , de legalább saját nevelés :)
Előzmény: isz-akos (3142)
feher_peti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3145
Szubjektív vélemény. Remélem jövőre majd rámol ellenünk egy 20ast, nagy g meg széttárt karokkal fog fölpattanni...
Előzmény: Redick (3139)
lightningman Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3144
te láttad már Forbest játszani? kötve hiszem...
Előzmény: isz-akos (3140)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3143
kosár helyett pont a megfelelő. viszont nem számolod a negatív externáliákat. amúgy meg nem tökmind1? Góbi már nem itt játszik jövőre, felesleges rágódni rajta.
Előzmény: isz-akos (3142)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3142

447 percet játszott összesen ezalatt dobott 179 pontot, azaz percenként 0,4 kosarat.

Bencze 650 perc alatt dobott 276 pontot, ami azt jelenti, hogy percenként 0,42 kosarat szerzett.

Szóval nem olyan hatalmas a különbség szerzett kosarak/játszott percek terén a 2 játékos között, hogy egyből leírjuk Góbit. Ráadásul sztem Góbi sokkal harcosabban védekezik, mint Bencze.

Előzmény: Redick (3139)
GordonGekko Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3141
már rég el kellett volna zavarni
Előzmény: feher_peti (3138)
isz-akos Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3140

Ez nagyszerű hír, hogy visszajön nevezett két saját nevelésű játékosunk, de a kérdés továbbra is adott.

Ha ilyen nagyszerű srácokat nevelünk ki évek óta, akkor eddig miért nem ragadt meg Benczén kivül senki sem állandóan a felnőtt csapatban? Nem hiszem, hogy az Albacomp utánpótlásnak az a célja, hogy tehetségeket neveljen ki, más nb1-es felnőtt csapatok részére.

Szerintem továbbra sem a junior bajnoki címek száma az, ami mérvadó lehet az utánpótlásban, hanem az, hogy mennyi játékost tudunk kinevelni a saját felnőtt csapatunkba, ne adj Isten külföldre (mint pl az általad említett Körmend)

Wittmannal ne példálózz, mert nem elég valakit kinevelni, azt meg is kell BECSÜLNI!

Mi nem becsültük meg, a Pécs igen. Hiába mondogatod, hogy nálunk is játszott volna annyit idén itt, mint Pécsett...mégsem nálunk játszott...és ez hatalmas hiba, akárcsak pl Forbes korai menesztése, vagy éppen a koncepció és ész nélküli igazolások Kvárról (Phillips, Marci...)

Az, hogy Dávid, és Soós hazajött, örömteli hír, és remélem, nem csak törülköző/vizes kulacs hordónak igazoljuk a kispadra...

Azt sajnálom, h a 2 magyar egyszerre a pályán című szabály nem fog életbe lépni, mivel annyival nem jobbak a külföldiek, mint a magyarok (legalábbis ha az idei év Albas produkcióiból indulunk ki...)

Egyébként azért jó, hogy olyanhoz is hozzászólok amihez nem értek, mert Te normális vagy, nem harapod le a fejem és elmagyarázod úgy a dolgokat hogy jobban átlássam és megértsem...

Előzmény: Törölt nick (3135)
Redick Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3139

Jellemezd Góbi tavalyi teljesítményét.

Az lesz a válasz.

Előzmény: feher_peti (3138)
feher_peti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3138
Ha nem a kor számít, hanem a teljesítmény, akkor miért hagytuk elmenni a "fiatalítás" szöveggel Góbit?
Előzmény: Redick (3137)
Redick Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3137
Banks is 72-es. Különben sem a kor számít, hanem a teljesítmény.
Előzmény: feher_peti (3136)
feher_peti Creative Commons License 2007.06.11 0 0 3136
Nekem kicsit öregnek tűnik a srác, 72-es, de hát ki tudja. Mellesleg eurobasket szerint Shooting Guard/Small Forward és csak 202. Nem is tudom...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!