Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

BLo0m Creative Commons License 2000.10.18 0 0 179
Hejj... erdemtelenul sullyed a topic!
BLo0m Creative Commons License 2000.10.16 0 0 178
A Porsche reklamszovege szerint nincs regi Porsche, csak uj tulaj. Biztos ugy van. :)
carrera2 Creative Commons License 2000.10.14 0 0 177
hali,

ez szerintem nem olyan vészes...végülis mindennapos használatra tervezték ezt is....úgy gondolom, nem nagyobb zsákbamacska ilyet venni, mint egy 150e kmt futott vr6 golfot...

bye,
carrera2

Előzmény: fastcar (176)
fastcar Creative Commons License 2000.10.13 0 0 176
Apropó!

Barátom szeretne venni egy 993 Carrera 4-et. A kérdés az, hogy a km-ek száma mennyire befolyásoló ennél a kocsinál. A kínálatban nem ritka a 150.000-t futott kocsi sem.

carrera2 Creative Commons License 2000.10.13 0 0 175
hi,

örülök annak, hogy ilyenek is vannak, mint te....de hidd el, nem ok nélkül mondtam azt, amit mondtam..

bye,
carrera2

Előzmény: korika (172)
fargo Creative Commons License 2000.10.13 0 0 174
Szerintem az, hogy egy kocsi milyen állapotban van, elsôsorban a gazdájától függ. Igazándiból egy 20 éves autó is lehet jobb állapotban, mint egy 2 éves, ha megfelelôen karbantartják...

Egy dolgot lehet tudni, hogy a Targa meg Cabrio Porschek kb 5-8 éves korukra "szétnyílnak", azaz mivel nincs a kasztnit merevítô tetô, csak a padlólemez adja a kocsitest merevségét az ajtóknál, az anyg ott gyorsan elfárad. Ez kb. annyit tesz, hogy csavarodik a kasztni, kotyognak az ajtók, stb. Egyszer jártam egy cégnél, akik elég sok 911-est szervízeltek, na ôk sikeresen elvették a kedvemet a Carrera Targától, pedig az a kedvencem...

korika Creative Commons License 2000.10.13 0 0 173
bocsesz, termeszetesen "szervizelni"-t akartam irni, de "szerelni" lett belole...
-korika
korika Creative Commons License 2000.10.13 0 0 172
Sziasztok,

Szerintetek mikor szamit egy Porsche oregnek, meg lehet ezt hatarozni az egyes tipusokra nezve mondjuk futasi teljesitmenyben, korban, stb. Szinten kivancsi lennek arra is, hogy pl. a 911-eseket (de altalaban veve az egyes tipusokat), milyen idokozonkent kell szerelni, s ez penzben mit jelent?
koszi,
-korika

ps.: csak, hogy tovabb romboljam Carrera2 teves , nekem is Hondam van (CRX), de imadom a Porschekat, olyannyira, hogy venni szeretnek...

BLo0m Creative Commons License 2000.10.12 0 0 171
Figyuzok...
Ha lenne eleg penzem, akkor sem lennek dilemmaban: Csodaszep a 996, es kelloen Porsche is. Nemtom lattad-e a smilie-t a vegen.
De nincs penzem, sz'al orulok a 20 eves Fiestanak, amit a napokban sikerult beszerezni.
pufcika Creative Commons License 2000.10.11 0 0 170
Figyuzzatok Srácok!

Itt mindenki azon, vitázik hogy a 996 nem az igazi kinézetre, meg azon hogy a vízhűtés nem szimpi.

Észrevételeim:
 Nem várható el egyetlen klasszikus autót gyártó cégtől sem, hogy évekig változatlan formákat gyártson.
 Bizonyos szinten kell a korral haladni, és upgrade-elni az autókat is.
 Véleményem szerint a 996-os a kortársaihoz viszonyítva kb annyira különc, mint pl a 964-es a maga korában. 89-93-ig. Vagy amikor a 356-os volt a Porsche, nagyjából úgy aránylott a többihez, mint ma a Boxster a mai többihez.

Amúgy a 996 szerintem jól sikerült forma, engem is csak az anyagiak választanak el tőle.
A Porsche egy csomó technikai újítás révén mindig is élvonalbelinek számított. Ha nagyon leragadna, akkor nem tudna újítnai. Értitek?
Számomra semmi unszi nincs a vízhűtésben. Az enyém is vizhűtéses és attól még jól megy és nem is csúnya. (egy 90-es évj. 944 S2-ről van szó.)
Sőt! Érdekes, hogy a negyvennégyesemmel itt magyar viszonylatban igen gyorsnak számítok. (211LE, vmax 243 km/h, 0-100 6,5 sec stb.) Rendszeresen járok vele 200-220-szal, és úgy kotrizik le a legtöbb, mint a kisangyal. Kiv trabant, wartburg, suzuki. Meg egy-két szuperkorzás kissrác, sötét üveg, agy. Még jó hogy van helyenként kapaszkodósáv. Általában mások nem veszik igénybe.
Csákó.

carrera2 Creative Commons License 2000.10.06 0 0 169
hat,

persze, a 911 mindig is a leghiresebb marad...de a 959 sokkal kozelebb all hozzam (persze, mert mindig ez van a garazs bejarathoz eso legkozelebbi helyen...:) ), lehet hogy az exkluzivitasa miatt is....bar mondjuk ezt nem tul sokan ismerik...aztan ugye ott van a masik nagy kedvenc, a 356....vagy a Moby Dick...nyami...:) porschebol sajnos a legtobb ember ismeri a 993/996-ot, meg a Boxstert...nekik ennyi a paletta...:(

bye,
carrera2

Előzmény: BLo0m (168)
BLo0m Creative Commons License 2000.10.05 0 0 168
Ugy olvastam valahol, hogy a 980 inkabb a GT1 utodja lesz. Mind1, a lenyegen nem valtoztat: Csak a 911 a Porsche... es ha lehet, akkor leghutessel kernem :)
Flagellum Dei Creative Commons License 2000.09.29 0 0 167
Hi!

Lehet lerágott csont, és nem is 911, de Porsche (sajnos). Láttátok már a Porsche Sport Utility Vehicle-t? Négyajtós P. Ízlés dolga, nekem nem tetszik. És a 980-ról hallottatok? Állítólagos 959-es utód. Ez szerintem (legalábbis kasznira) meg sem közelíti az elődjét.

Flagi

carrera2 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 166
hm...lehet csekkolni a totalcar.hu autokialitasos reszleget...carrera gt, v10-es 550le-s motorral, 4 mp alatti gyorsulassal...

byez,
carrera2

nasfayzoli Creative Commons License 2000.09.26 0 0 165
Hejjhó! :)

928-as témában jártas valaki?
Egy 1983-as darabért sok az 1M forint, ha
műszakilag rendben van (a váltótartó bakokat
leszámítva), viszont esztétikailag kívül-belül
elég lepukkant, de még "menthetô" állapotban
van?

Magánban is pls, ott elôbb látom. :)

üdv
násfayzoli

fargo Creative Commons License 2000.09.20 0 0 164
mail ment :-)
Előzmény: nasfayzoli (163)
nasfayzoli Creative Commons License 2000.09.20 0 0 163
Koszi fargo!

Kozben megkerdeztem toled ugyanezt maganban
is, miutan atfutottam a topicot... :)

Esetleg pontositani tudsz egy kicsit? Vagy csak
egy Ciprus utca van Budapesten?

Ha nem emlekszel mar, nem baj, csak megtalalom
valahogy.

Thx meg1x,
Zoli

Előzmény: fargo (162)
fargo Creative Commons License 2000.09.19 0 0 162
Ciprus utca 8., ECS

Pár éve már nem jártam ott, de anno nagyon otthon voltak Porsche téren.

Előzmény: nasfayzoli (161)
nasfayzoli Creative Commons License 2000.09.19 0 0 161
Sziasztok,

A topic címét tekintve lehet, hogy ez offnak számít
és utálni fogtok érte, de én most a 944-esben vagyok
érdekelt, mivel ilyenre szeretnék beruházni a
közeljövôben.

Tudnátok némi támponttal szolgálni, hogy Budapesten
illetve a környékén milyen maszek Porsche szervizek
vannak? A Fáy utcaiak - úgy hallottam - gengszterek.

Szóval hálás lennék, ha kaphatnék néhány címet,
sôt, ha esetleg olyat is tudtok mondani, ahol
használt 944-esek ügyében érdemes körbenézni,
azt külön megköszönném.

911 rulez 4ever

köszi,
násfayzoli

OPi Creative Commons License 2000.09.06 0 0 160
Jo ez a topic... atolvastam, azt hittem hogy a 911-rol is lesz benne szo, de semmi... gratula :)
carrera2 Creative Commons License 2000.08.18 0 0 159
hi all,

boro megint elokerul...:)

nincs vele semmi baj, csak ahogy fargo is megjegyezte, kicsit kiszamithato volt mar...

mondjuk az erdekes, hogy ha azt mondod, hogy egy 911 feelingje van, akkor az hulyeseg, mert olyanja csak egy amerikainak lehet...hm...no comment...

na mind1, nem folytatom tovabb, mert mar a nemet vs. japan kapuit dongetnem...:)

byez,
carrera2

PS: amugy tovabbra is varom az otleteket 911 berlessel kapcsolatban...:(

fargo Creative Commons License 2000.08.18 0 0 158
Még szerencse, hogy néha be-benéz valaki, aki menetrendszerűen lefikázza a német autókat, vagy azokat akiknek egy-egy német kocsi tetszik...

Az ilyen építô jellegű magatartás is bizony sokat segít.

Boróka meg már qrvára unalmas volt, annak ellenére hogy jó fejnek tartottam.

Kúper Creative Commons License 2000.08.18 0 0 157
"Teljesen nevetséges az egész, az utolsó hozzászólásokig"

Értsd: az utolsó hozzászólások már nem nevetségesek...

Előzmény: Kúper (156)
Kúper Creative Commons License 2000.08.18 0 0 156
Elolvastam a topicot. Teljesen nevetséges az egész, az utolsó hozzászólásokig :)

Boróka Jogosan megjegyzett valamit a 911 es gyorsulásával kapcsolatban, mire ti leugattátok. Erre ő felajánlotta a békepipát, elnézést kért, majd jó szórakozást kívánt a beszélgetéshez... Ekkor jött Ordas barátunk, és mindent felforgatott :) Mindenesetre jókat nevettem, és úgy vettem észre, hogy mióta Borókát kimoderálták laposabb lett a topic :) Hiába, vita nélkül nem hosszú életű egy topic...

gabriel_ Creative Commons License 2000.08.10 0 0 155
Akkor meg igy lehetett, mostmar nem igy van.
Viszont az autoutlevelet kerni _kell_ , kulonben sunyi modon beengednek, kifele mar nem...
Kerik h. szepen fizesd ki a vamot. Valamint ha belfoldon elkap a rendor autoutlevel nelkul, akkor is lefoglal + vamot fizet...
En legalabbis igy tudom.
Előzmény: NiCK (154)
NiCK Creative Commons License 2000.08.09 0 0 154
OFF
Ez az autóútlevél hogyan muxik? Engem ugyanis egy éve nem engedtek be az országba egy külföldi bérautóval és ezért Sopronnál kellett besunyitanom. Nekem akkor azt mondták a vámosok, hogy magyar állampolgárként csak vámkaució fizetésen mellett lehet bejönni a külföldi autóval. Ez nagy baromságnak hangzik, hiszen mi van akkor ha pl. az Opel Assistance szolgáltatásaként kaptam a bérautót a külföldön lerobbant autómhoz.
Előzmény: gabriel_ (153)
gabriel_ Creative Commons License 2000.08.09 0 0 153
Szerintem legkozelebb Becsben tudsz ilyet berelni. Gondolom ez azert nem akkora problema.
Peldaul a Sixt-nel. Mondjuk erdemes felhivni oket, hogy tenyleg van-e.

Hataratlepeskor autoutlevelet kell csinaltatni!

Előzmény: carrera2 (149)
avantage Creative Commons License 2000.08.07 0 0 152
Mennyit szannal ra?
Az EURENT-tol en nemreg bereltem egy Beetle-t, azt mondtak, hogy Madonna mikor itt jart, berelt toluk Boxster-t. De mivel ilyen a flottajukban nincs, egyenest a Porsche Hungariatol kertek egyet. De nem hiszem, hogy ezt olyan nagyon megfizetheto aron adnak egy "sima" ugyfelnek.
De talan. Kerdezd meg a Porsche Hungariat, milyen otletuk van, a bogarhoz en is onnan kaptam a tippet.
carrera2 Creative Commons License 2000.08.06 0 0 151
hi,

köszi, de ezen a körön már túl vagyok...írtam nekik mailt, és azt válaszolták, hogy nincs porsche, de ha valami exkluzívra vágyom, szívest örömest adnak egy a6ost...:-( valahogy nem ilyen kéne...

egyéb ötlet?

bye,
carrera2

Előzmény: fargo (150)
fargo Creative Commons License 2000.08.05 0 0 150
Prielle Kornélia utca, Eurent.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!