az lenne a szép, ha a palánk széléhez igazitanátok( vagy nem palánk...a fene tudja mi a neve a guccsón a hajó szélének-szóval a műanyag bizbazhoz) akkor teljesen gyári hatása lenne.
egy sörcsapot még most bele lehetne épiteni, egy kihúzható deck zuhanyt, két hangszórót......:-))))
Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy egy mercruiser aplha one (gen 1, száma: OC814257) hajtóműben hol vannak szimeringek? Az őszi olajcserénél meglepve tapasztaltam, hogy vagy egy fél liter víz volt kiülepedve a hajtómű házban. Gyorsan leengedtem, és tanyasi hajtóműolajjal felnyomtam és megjárattam, a rozsdásodás elkerülése végett. Szivárgást nem láttam sehol. Most elérkezett az idő, hogy megjavítsam, de félek, hogy nem-e a hajtómű felső részénél került-e bele. Hol vannak ott szimeringek? A függőleges tengelyenél (ami a vízpumpát is hajtja) felül csak egy gumigyűrű van? Tudom hogy itt a fórumon sokan szereltem már ilyet, így biztosan tudnátok építő jellegű tanáccsal szolgálni.
/Talán a hajótól, egy picit innem/ a gazda szemel......!-Ha szerelő mást mond,elkedvetkenelít!-és soha nem viszed Hozzá! .......... Pszihol.... A HONDA különben K.-jó! Pár évvel ezelőtt repedtek a hengerfejek,igaz a nagyobbaknál!
Nagyon belenyúltam ebbe a hajóba.Ma hoztam el a motort a szervízből mert átnézettem azért.
Azt mondta az öreg,h szinte új a motor.árban olyan 200k tud.egy 7,5lovas 4ütemű hondáról van szó.Így ezt tudva 100k volt a hajó a többi meg az "ajándék".Ennél kissebb szerencsém soha ne legyen.Már csak egy munka akkut kell vennem az elekrtomotorhoz.
Holnap ha lesz idő akkor lekerekítjük, aztán még kábelcsatornákat is be kell építeni.
Elektromos horgonyon nmég nem agyaltam,devíztartályt mindenképpen kap,
mert az asszony kötelezővé tette a beépített zuhanyt, meg akkor is jól jöhet a plusz víz, ha gezaFater Grandja besüllyed a hirtelen leengedett prelogi tó iszapjába, és menteni kell menni :)