Keresés

Részletes keresés

X polgártárs Creative Commons License 2000.01.18 0 0 0
Az útburkolathoz: jártál te már a XVII. kerületben, pld: Rákoshegyen?
Mit szeretnél látni Kispesttől az Üllői úton? Nullákat? :))
xpt
Előzmény: Nibiru (-)
Nibiru Creative Commons License 2000.01.18 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ilyen nevű topic még nem volt, és lévén Lőrinc eléggé hatalmas területen fekszik, biztos akadnak ott patrióták, tenni kívánó, vagy csak véleménnyel rendelkező emberek, akikből árad majd a szó.
Szeretek itt lakni, soha nem tudnék a belvárosban élni.
Útálom a Demszky-t, akinek részben köszönhető, hogy még mindig a kerületben van a legtöbb burkolatlan úttest, és ami van, az is borzasztó állapotban.
Kispesttől a Béke térig például azért nem lehet látni semmit úgyszólván az üllői úton, mert a főváros (Demszky) elutasította a pályázatunkat.
Én ugyan egy polgármester esetében lényegtelennek tartom hogy melyik párthoz tartozik, de nálunk a polgármester szocialista. Képzelem mi lenne a kerületben, ha Fideszes lenne. Akkor a Demszky egy büdös vasat sem adna az önkormányzatnak.
Nem kellene már valamiféle állampolgári engedetlenséggel megszüntetni a Főváros uralmát a kerületek fölött?
Azért Mester László (polg. mesterünk)sem egy nagy durranás! Nem engedett a nagykőrösi útra bevásárlóközpontot építeni, pedig ott hely is van, minden van, és a kerületnek sem ártott volna a bevétel. Most ugyanaz megépül az erzsébeti oldalon. Ők nem álszentkedtek.
Kerületünkben a Lőrinc Center az egyetlen próbálkozás, amely sajnos nem szerencsés helyen van, és hát nem kifejezetten nagy a látogatottsága. Én is csak billiárdozni szoktam néha oda járni.
Ennyit indítónak, még tudtam volna oldalakat írni, de nem akarom, hogy vki floodolással vádoljon meg. Minden esetre ez NEM politikai topic, bocsának, ha beszűrődött általam, csak most ez volt a "bögyömben".
Lőrinciek tiétek a terep!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!