Keresés

Részletes keresés

144000 Creative Commons License 2008.02.09 0 0 781

„Túláradó szeretetem mindenkit meg fog keresni. Nem vagyok távol tőletek, együtt étkezünk... együtt tevékenykedünk... érezzétek tehát jelenlétemet, térjetek vissza hozzám, és én is visszatérek hozzátok. Sokan fogják érezni jelenlétemet, hogy bátorságot merítsetek belőlem. Aki keres, megtalál. Engedjétek, hogy növekedjék bennetek Lelkem! Fogjátok meg kezemet gyermekeim, és készségesen kövessetek! Én, Jézus, az én békémet adom nektek, olyan békét, ami hiányzik ebből a világból. Sohasem hagytalak el benneteket. Nem mondtam, hogy veletek leszek az idők végéig? Higgyetek szent jelenlétemben, higgyetek abban, hogy most is jelen vagyok, mert ez a kinyilatkoztatás az én ajkamról származik. Szeretlek és megáldalak benneteket. Jöjjetek...”

 

144000 Creative Commons License 2008.02.08 0 0 780
Veletek vagyok, hogy a szeretetben kösselek össze benneteket. Fel akarom rázni elméteket, hogy értelmetek teljesen kibontakozzék, míg minden titkomat meg nem ismeritek. "Benne rejlik a tudomány és a bölcsesség minden kincse"
144000 Creative Commons License 2008.02.07 0 0 779

„Tudom, de senki sem méltó szeretetemre. Így jövök mindannyiatokhoz ma: Szívemmel a kezemben. Ne mondjátok: Bűnös vagyok, ezért visszautasítom. Mondom nektek, nagy irgalmam megbocsátott nektek. Jöjjetek, jöjjetek, és vegyétek e Szívet, mely szeret titeket. Nem hallottátok, hogy milyen nagy a türelmem? És milyen könyörületes vagyok? Jöjjetek, ne utasítsatok vissza nap mint nap!”

144000 Creative Commons License 2008.02.06 0 0 778
Kezemet Szent kéz fogja, haladok
Szívemet Szent Szív tartja, énekelek
Karjába vett és megölelt, ölelve tart engemet
Lépésem mint könnyű pihe öledben
Bensőm tüze melegíti lelkemet
Figyelek és várom léptedet
Szeretlek
144000 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 777
„Nagy könyörületemben gyönyörű szőlőskertet készítek e nemzedék számára:

Rügyeket hajtottam, mint a szőlőtőke. Virágaim a béke és a szeretet gyümölcseit termik. Jöjjetek utánam, akik utánam vágyódtok, lakjatok jól mind gyümölcseimből! Aki megízlel, még jobban megkíván, s aki iszik belőlem, még jobban szomjazik.

Ó, leányom mennyire vágyódom arra, hogy minden lélek éhezzen és szomjazzon engem! Akkor nem heverne romokban az Ecclesia úgy mint most, mert mire jók nekem külsőséges szertartásaik, ha hiányzik a szeretet? Megélhet-e a fa gyökér nélkül? Egyházam gyökere a szeretet, hogyan élhet meg az Egyház, ha hiányzik a szeretet?

Pihentesd meg fejemet szereteteddel! Szeress, és engedd meg, hogy megpihenjek benned! Szívből örülök, hogy ott foglak látni benneteket tabernákulumomnál.

A Szeretet szeret téged. Én vagyok az Úr, érezd tehát magad biztonságban!”

144000 Creative Commons License 2008.02.04 0 0 776
„Leszállok, hogy veletek legyek. Szeretteim, Atyám így szólt: Könyveiben nem tartja számon sem a teljesítményeket, sem a tartozásokat, hanem a tervezettnél hamarabb kiárasztja rátok Szentlelkét. Ezért hívja ki hatalmamat, és önti fenyegetéseit Egyházamra a gonosz lélek. Miért kellene tehát késlekednem vagy továbbra is csendben maradnom? Most én magam fogom kihívni őt Szentlelkem hatalmával és mindegyikőtöket Szentséges Szívembe viszlek. Mindenkit befogadok, aki bensőséges egységben akar velem lenni, és így közületek sokan megismerik üdvösségetek misztériumának kegyelmét, az én keresztemet.

Betakarom lelketeket és ily módon őrizlek meg teljes egységben magammal. A kegyelem által nagyobb áldozatokat, nagyobb elégtételt kérek tőletek. Mélyebb lelki életre és az imádság magasabb fokára viszlek benneteket... és miként az Emberfia sem azért jött, hogy Neki szolgáljanak, hanem hogy Ő szolgáljon, titeket is megtanítalak, hogy így tegyetek. És te, kis gyermek, viseld velem együtt az egység keresztjét, és engedd meg, hogy Szentlelkem vezessen. Ő lesz számodra a jel, és a te biztosítékod arra, hogy tőlem való vagy. Kegyelmem van rajtad.

Még sok kegyelmet tartok készenlétben számodra, nemzedék, amelyek szentségre és országomba vezetnek téged. Mondom nektek, akik készek vagytok ítéletet mondani, ne ítéljetek a látszat szerint, elhamarkodottan! Fontoljátok meg ítéleteteket és hozzátok összhangba azzal, ami jó és igaz! Ma is úgy kiáltok, mint egykor Jeruzsálemben: "Ha valaki szomjas, jöjjön ide! Jöjjön hozzám! Jöjjetek és igyatok, ti, akik hisztek bennem! Szentséges Szívemből az élő víz forrása fakad. Jöjjetek és frissüljetek fel! Jöjjetek, és keljetek új életre!" Akkor majd szemetek világossága Szentlelkem világosságává válik! Közületek sokan csupán szavak országává tették országomat. Mondom nektek, az én országom: erő

Valamilyen módon meglátogatok mindenkit, aki szomjazik rám, és nagy erővel helyreállítom országomat.



Veletek van a Jóság! Ne kételkedjetek!... Mindenkor engem keressetek, az örömet szerez nekem. Kezeteket hagyjátok az enyémben, és nem fogtok eltévedni... Megáldalak.”

144000 Creative Commons License 2008.02.03 0 0 775
„Én, az Úr mondom nekik. Megáldom őket. Mindazokat megáldom, akik segítenek isteni üzenetem terjesztésében, különösen azokat, akik szabad idejüket áldozzák nekem. Felszólításom nem lesz hiábavaló. Úgy szeressétek egymást, ahogy én szeretlek benneteket! Terjesszétek üzenetemet, még azok között is, akik kigúnyolnak benneteket. Imádkozzatok megvilágosításáért! Egyformán bánjatok egymással! Szeretteim, én szüntelenül jelen vagyok. Én, Jézus, örökké tartó szeretettel szeretlek titeket.

Én, az Úr, megtanítom őket arra, hogyan járjanak velem, megmutatom nekik mit jelent Az igaz élet Istenben!

Megértetem velük, hogy mindannyian az én ivadékaim, és hozzám tartoznak. Megmutatom nekik, mennyire megtévesztette őket a Sátán, és hogy milyen álnok. Újból és újból el akarom nekik mondani, hogy a Sátán létezik, ő a gonosz lélek, ő az, aki kezdettől fogva megtévesztett benneteket, de végül legyőzik és eltiporják. Imádkozzatok szeretteim, hallgatlak benneteket, imádkozzatok és beszélgessetek velem! Jelen vagyok, én vagyok Szent Társatok, mindig közöttetek vagyok. Higgyetek jelenlétem misztériumában, irántatok való szeretetem örökké tart. Mélységét és teljességét csak a mennyben fogjátok felfogni. Érezzétek jelenlétemet... érezzétek jelenlétemet... megáldalak benneteket.”

144000 Creative Commons License 2008.02.02 0 0 774
Mi van ott távol messzeségben, mi dereng dombok árnya mellett? Te vagy Uram, ki közénk lépsz
Jössz szelíd szóval csendességgel, ölelésre kitárt kézzel
Mondod; ó én népem, ó én gyermekem
Úgy jössz, értelmünket keresed, mondod; érts és figyelj, jöjj hozzám, lépj közelembe
S olyanunk vagyunk, meglátunk és lassan remélünk, lassan értjük ki jött elénk
Lassan tárjuk ki kezeinket, lassan, de már erővel, mondjuk; ó taníts!
Thor Creative Commons License 2008.02.01 0 0 773
Köszönöm.
Előzmény: 144000 (772)
144000 Creative Commons License 2008.02.01 0 0 772
Pusztaságra Fény ragyog, gyökere hatalmas Folyamba ér, hol föld van, megérzi és tudni fogja, eljött erények ideje, nincs oly szegény, mely ne számolhatna Rád, igen, ó igen, Istenben a bátorság, napjainkban eljön a Béke hozzánk
144000 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 771
És mondom szeretetem elég, elég nekem, elég mit szeretetem ad nekem
Egy gyenge tükröt látok, és arra állítom elég nekem
Elfordulhatok ebben a gondolatban mindentől, s szeretetem sorvad, szeretetem fáj nekem
Szeretetem élne, a táplálékát veszem el tőle
Míg szeretetem nem táplálom, nem értem meg szeretetem
Hit útján növelhetem szeretetem
Figyelembe állok, s Szeretet megkeres engem
Tűzbe merít, lángba állít, Fényt felgyújtja bennem
Megtanít a szeretet tűr, és elvisel, a szeretet cselekszik bennem
A szeretet hallgat és beszél bennem
A szeretet megért, és felveszi küzdelmet
144000 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 770
„Engem, Jahvét úgy ismernek, hogy megvédem az egyszerűt, és Szívem ellágyul a tiszta szívűek láttán. Akik úgy jönnek hozzám, mint a kisgyermekek, találkozhatnak a Bölcsességgel, és Ő majd országomba vezeti őket. Szemem kedveli a kicsiny szíveket, mert e szívekbe bőséggel önthetem tudásomat. Jaj azoknak, akik nem fogadnak engem a szív egyszerűségében, hanem a legnagyobbnak akarnak mutatkozni udvaromban, és

"Jaj azoknak, akik a rosszat
jónak mondják,
és a jót rossznak,
akik a sötétséget
világosságnak teszik meg,
s a világosságot sötétségnek,
ami keserű, azt édesnek,
az édeset meg keserűnek."

Lelkem látja önző szándékaikat, és azért el fogja választani őket tőlem, aki háromszorosan Szent vagyok. Kívánod a mennyország örömét? Akarsz jelenlétemben örvendezni? Akkor úgy jöjj hozzám, mint a gyermek! Akarsz találkozni velem és látni engem? Akkor szívedben ártatlansággal jöjj hozzám! Tiszta szívvel jöjj, és akkor lehull a szemedet takaró hályog, és megláthatod dicsőségemet és Őt, aki volt, aki van és aki el fog jönni. Ne ess saját büszkeséged kelepcéjébe, mert megengedem a kicsinyeknek, hogy átlépjenek feletted.
Én, az Isten, veled vagyok, leányom. Légy háromszorosan áldott háromságos Szentségünkben!”

144000 Creative Commons License 2008.01.30 0 0 769
Örömöt okozok az Úrnak, ha kérésem akaratába fekve mondom, mikor akaratomat félrerakom
Ha akarja meglátom tetteit, ha akarja, nem
Örömöt okozok Neki, mikor nem látom tetteit, mégis megköszönöm
Előzmény: a szektapolyáca (768)
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.29 0 0 768
a tisza szívet és a megbocsátást valóban az alapnak gondolom.
Előzmény: 144000 (764)
144000 Creative Commons License 2008.01.29 0 0 767
És mikor látok és hallok, de tett mezejére még nem lépek
Nem tudom merre lépjek
Lépnék és maradnék
Van egy szelíd út, mely szelídségét adja
Hű pásztoraid mindegyike megadja
Lehetek bárhol, rám néz és tudja, rám néz és hagyja küzdelmem
Segítő szót megadja, ami akkor elég nekem
S mikor már figyelmem többet gyűjtött, többet látott, léphetek pásztorod elébe
Elmondhatok mindent, mi szívemet nyomja
Ott állsz mögötte, legyek biztos benne, nem neki vallok, Neked vallok
Áldásra emelt keze, Te Szívedből adja rám irgalmad sugarát
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.28 0 0 766

ez esetben továbbra is nyitott marad a kérdés miszerint, lehet, hogy mi a démonok létébe vetett hitünk által energzálunk szellemi erőket amik a képzetünkön keresztül

ölthetnek formát?

és merítenek erőt a tőlük való félelmünk által, így lépve be a realitás síkjára.

 

és ha én mind ebbe ilyen szinten nem hiszek, ezeket a képzeteket nem táplálom,

(vagyis a félelmem nem energizálja ezeket az erőket)

nem hatnak rám ilyen babonákból származó sőtét képzetek.

 

ezzel nem tagadtam szellemi lények létét, csak azt látom és tapasztalom,

hogy sok embernek ilyen képzetek töltik kí vallásos életét, és így szakadnak el a valóságtól, és vesznek egy olyan világba ami ellenőrizhetelen képzetek nem valós halmaza.

 

ez pedig nem a józanság lelke.

 

 

 

Előzmény: 144000 (764)
144000 Creative Commons License 2008.01.28 0 0 765
"Ha bennem maradtok,
és tanításom tibennetek,
kérjetek, bármit akartok: megkapjátok!"

„Figyelj és írd:
Irgalmamban megkönyörültem rajtatok és azért vagyok itt, hogy tanítsam a tanulatlant, és törvényemet adjam a törvényszegőnek. Továbbra is táplálni fogom e nemzedéket mennyei Atyám örökségével. A magasságból jön a Kenyér, amely meggyógyít benneteket. A tanítás Kenyere a mennyből száll alá, Atyám tartalékaiból. Senki sem mondhatja, hogy "Nincs mit ennem". Íme felkínálom nektek, nehogy kísértésbe essetek, és azt egyétek, ami rossz és halálos, ami a világ gyökeréből való. Lelkem életet és békét kínál fel nektek, Virágom által írom e néhány szót számotokra.”

144000 Creative Commons License 2008.01.28 0 0 764
A Kegyelem úgy működik, ahogy akar

Alapja a tiszta szív és a megbocsátás
Előzmény: a szektapolyáca (763)
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.27 0 0 763

sok olyat láttam akikért elmondták az imát, és nem szabadúltak meg.

 

voltunk sokan úgy is,hogy azt hittük, már megszabadultunk az ima után, és mégse.

 

pedig görcsöltem. megfeszítettem magam, azért mert nem akartam elhinni a biblia receptjéről, hogy nem működik.

 

sok mindent nem értek.

 

 

Előzmény: 144000 (761)
144000 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 762
„Az én békémet adom neked. Figyelj hangomra! Szeretnéd Mesteredet szolgálni?

Kész vagy-e arra, hogy nagylelkű légy hozzám?

Barátom, igen barátom vagy, és ezért neked fogom adni a megértés kenyerét, hogy edd, és Lelkem vizét, hogy idd. Meg fogom engedni, hogy megismerd szándékaimat, és a láthatatlan láthatóvá válik számodra.


Írd le és mondd meg a nemzeteknek:

Teremtés, ne maradj mindörökre ugyanannak az álomnak rabja! Az egész Földön ki akarom nyilvánítani nagy Nevem szentségét, igen, még a pogányoknak is ki fogom nyilvánítani Nevem szentségét.

Teremtés, nem a különféle termények táplálnak és tartanak talpon benneteket, hanem Szavam őrzi meg azokat, akik bennem bíznak. Ezért kérlek benneteket, akik szerettek, hogy közeledjetek hozzám, és vegyétek birtokba az országot, amelyet a világ kezdete óta nektek készítettem! Ne mondjátok: "Mesterünk nem sieti el a dolgot!",- majd továbbra is vétkeztek. Mi hiteti el veletek, hogy észrevétlenek maradhattok bűneitekben? Ha lassan következik is be eljövetelem, várjátok, mert be fog következni, még pedig bizonyosan. A Mester oly napon jön el, amikor nem várjátok. Ma Szent Nevemért az Emberfiának jelét mutatom meg az égen, hogy mindenki lássa. Nem elég nektek ez az égi Zászló?

Szentlelkem ragyogása felülmúlja az összes csillag együttes fényét, és az égi dolgokra irányítja figyelmeteket. Tiszta fénnyel árasztja el lelketeket, hogy felismertesse veletek tudásom misztériumait. Azért küldtem el hozzád Szentlelkemet, hogy erősítsen meg téged, gyermekem, és egyenesítse ki népem ösvényét. Bőséggel árasztom rátok Lelkemet, hogy újból emlékeztesselek benneteket, hogy előttem nem a nagynak és a hatalmasnak van értéke, hanem a szelídnek és alázatosnak.

Nemzedék! Mélyen megrendített éhséged, és még mindig mélyen meg vagyok rendülve miattatok... "Vigy vissza!" kiáltják közületek egyesek. "Vigy vissza, és gyógyíts meg újból!" De alighogy visszahozlak, meggyógyítalak és eltöltelek jó dolgokkal, újból elragad szemem elől egy vihar benneteket, mert még nem voltatok belém gyökeresedve...

Meg akartok gyökeresedni bennem? Akkor szeressétek ellenségeiteket, áldjátok üldözőiteket, és imádkozzatok értük! Ha ti most halljátok a mennyország szavát és nem fogjátok fel, hogyan fogjátok követni lábnyomaimat? Hogyan fogtok belém gyökerezni? Forduljatok felém, ragadjátok meg kezemet, és engedjétek meg Lelkemnek, hogy bennetek lélegezzen és újból életre keltsen benneteket. Ez a lehelet dicsőségem tiszta kiáradása.

Szívet adok nektek a sziklából, feltámasztalak tétlenségetekből, és élő lelket lehelek belétek. Rosszindulatú erőfeszítéseitek helyett lelketeket egymás iránti jóságra és gyengédségre késztetem... Vigyázzatok magatokra, nehogy szívetek elromoljon a közömbösségtől és a gonoszságtól! Követni akartok engem? Legyetek az én visszhangom ég és Föld között hallatva hangomat! Ne bántsátok, hanem szeressétek egymást! Ez a szabadság, és ezt Szentlelkemtől kapjátok. Ne legyetek olyanok, mint a sötétség képe, miközben arra vártok, hogy békére leljetek.

Ó nemzedék... eljön az az óra, amikor mindannyiatokat megrostál az ellenség, és valójában már itt is van az óra. Az ellenség sorra emeli erődítményeit hagyományaim körül és körülöttetek is. Amikor majd bekerít és körülvesz benneteket minden oldalról, próbára tesz a kínok kemencéjében. Ne hazudjatok magatoknak, és ne gondoljátok, hogy még van időtök. Nézzetek körül! Alighogy a gonosz ember kegyelmemmel lemond gonoszságáról és azt teszi, ami szememben helyes, máris ráveti magát az ellenség minden eszközt felhasználva, hogy kedvét szegje, és visszaviszi a halál völgyébe. Az ellenség visszaszerzi magának, és még mélyebb sírt ás számára... Ezért kiáltok könnyes szemmel folytonosan hozzátok, ahogy egykor Jeruzsálem miatt sírtam: "Bárcsak megértettétek volna a mai napon a béke üzenetét! De jaj, el van rejtve szemetek elől! és mindez azért történt így, mert nem ismertétek fel az időket és az alkalmat sem, amikor zsákruhában, mezítláb jöttem szobátokba, hogy felkínáljam!" Mind a mai napig sem értetted meg akaratomat, nemzedék! Igen kevesen értettétek meg akaratomat. Nemzedék, te még tele vagy rosszindulattal.

Lakj az én világosságomban, és a Szeretetben fogsz lakni. Maradj szeretetemben, és gyümölcsöt fogsz hozni szeretetemben. Nem látod, hogy az igazság Lelke felragyogtatja fényét az égen? De oly sokan nem értették meg, hogy mit jelent e rész a Szentírásban:

"A kő, amit az építők elvetettek,
szegletkővé vált."

Nem mondtam-e:
"Aki e kőre esik, összezúzza magát,
akire viszont rázuhan, azt szétmorzsolja?"

Ha már egyszer elnyertétek a kegyelem állapotát, ne veszítsétek el azáltal, hogy igazságosnak gondoljátok magatokat. Egyik ember sem jó, csak az Isten jó... Ne ítéljétek el a bűnöst mondván: "Nem ismeri a béke és az igazságosság útját!" Mindezt hagyjátok rám! Én vagyok az egyedüli Bíró.

Kérjetek meg, hogy vigyázzak rátok, és meg fogom tenni. Kérésetek el fogja érni a felhőket. Kérjetek! és meg foglak menteni benneteket... Az Irgalom áll ajtótok előtt, soha ne kételkedjetek szeretetemben! Megáldalak benneteket, szeretetem sóhaját hagyom homlokotokon.”

144000 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 761
Tanúságot Jézusről kell tenni, arról kell beszélni ami igaz

A támadó szogáit pedig ki kell űzni, egyszer kell kiűzni és nem szabad visszaengedni

Amíg szabadító imát el nem mondják értünk, nem lehetünk biztosak tisztaságunkban
Előzmény: a szektapolyáca (760)
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.27 0 0 760

nem lehet higy pusztán a hitünk teremt "valóságot"ezeknek a lényeknek?

 

mert amennyit foglalkozunk vele annyira lesz valósággá az életünkben.

(ezt tapasztaltam)

Előzmény: 144000 (758)
144000 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 759

„Én, Jézus,
mutatok neked irányt
az egységhez.


Elérkezett az óra, hogy megdicsőítsék Testemet. Hamarosan megtudják az emberek, hogy mily módon kívánom őket egyesíteni. Az én utam nem az ő útjuk... Most kinyilvánítottam nekik vágyaimat, felfedtem előttük Szívemet. Hatalmammal fogom egyesíteni húsvét dátumát, nem kényszerítem rátok. Békés megoldást fogok találni. Igen, határtalan hatalommal leplek meg benneteket. Ma megmutattam nekik, milyen irányba haladjanak, és holnap elvezetem őket oda, ahová én akarom.”

144000 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 758
Megpróbálok figyelő és lépő lenni

Gonosz démonok és szellemek úgy működnek, mint kik nincsenek
Míg nem imádkoznak értünk, nem tudjuk hivatlan jelenlétüket
Előzmény: a szektapolyáca (757)
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.25 0 0 757

de ez még megdöbbentőbb.

 

nálatok nem lehet női pap.

 

és ha van, neki lehet gyereke?

vagy ő se házasodhatik?

 

má nem lehet kiigazodni.

régen legalább tudható volt, kitől mi várható.

 

na jó, azért az inkvizíciós hivatalt nem kívánom vissza. :D

 

tudtad, hogy ez a hivatal 1966-ig múködött?!

 

 

én meg hit gyülis voltam 7-8 évig.

de már tőbb mint 9 éve nem járok oda.

 

viszont még most is észre veszek magamban olyan dolgokat

amit ott programoztak belém.

 

persze ez csak akkor zavar ha valós helyzetben látom megnyílvánulni magamon

a H.GY. torz reflexeit.

szerencsére ez nem minden napos. egyre ritkább.

 

remélem végleg megszabadulok ettől a démonoktól és egyéb lényektől

valamint, hasonlóképpen kitalált babonáktól hemzsegő zagyvaságtól. 

 

sokkal jobb szabadnak lenni mint babonás képzetekkel benépesíteni világunkat.

 

 az lenne még a kérdésem, hogy te karizmatikus katolikus vagy?

Előzmény: 144000 (754)
144000 Creative Commons License 2008.01.25 0 0 756
Szó mondja, szeretném akaratodat, gondolat gondolja megteszem

Ha szívem eléd lép, az első lépést már megtettem
Ha kérem békédet, odaadod nekem
És tudva Téged, első gondolatom dicséret
Lábam úgy jár, arcodat keresem, nap-nap megkérdezed tetteimet, arcoddal irgalmas leszek
Arcoddal, kiengesztelődöm Benned

Szavam és gondolatom, magam elé rakom

Gondolatomat félre teszem, szavaimat és gondolataimat szívembe teszem, és mikor szívem Szívedhez ér, előveszem gondolatom, ránézek szavaimra és gondolataimra, ó ugyanazt látom?
Szívembe veszem mindenem, onnét ki nem engedem
Enyém fájdalmad és örömöd, tudom mivel növelem fájdalmad és sebeidet mivel gyógyíthatom meg

Ha a Magasságbeli tanújának tartom magam:
Egységgel megmutathatom békémet
Hűség által tiszteletemet

Szívedben, Szívedhez simulva megkapom az értelem Lelkét
144000 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 755
„Kedves barátaim, kedves társaim, kedves testvéreim, nincs más olyan szeretet, mint az enyém! Mit tettetek a szeretettel? Testvéreim, egyesüljetek abban, hogy követitek Szívem szabályait, a szeretetet és az alázatot! Azok a dolgok, amelyekről ti azt gondoljátok, hogy egyesíteni fognak benneteket, azok földi dolgok, és nem visznek benneteket egységre. Semmit sem tudnak tenni és semmit sem tudnak nyújtani. Közületek sokan lettek elméjük rabjai. Ameddig alázattal ki nem engesztelődtök egymással és úgy nem szeretitek egymást, ahogyan én szeretlek benneteket, megmarad megosztottságotok. Gyermekeim, újból el kell szenvednem a fájdalmat ebben a húsvéti időben?
Közületek sokan látták, hogy a néma beszél, a béna jár és a vak lát, mégis csak ajkatokkal dicsértek engem. Bizony mondom nektek, ahogy egykor már mondtam: "aki a Szentlélek ellen káromkodik, nem nyer bocsánatot". Ha Szentlelkemet üldözitek, megkeményedik szívetek, és ha szívetek megkeményedett a bűn csábításától, nem tudjátok felismerni a rosszat. Így ítéletet és könyörtelen bírálatot vontok magatokra, mivel ti magatok sem voltatok könyörületesek.
A magasból figyellek benneteket, mindenkire figyelek.
Mondom nektek, aki továbbra is saját érdekéért és saját dicsőségére dolgozik, már elveszítette Szívemet. Az ő meggyőződésük nem az én meggyőződésem, mert elméjükben ugyanolyanok, mint a Sátán. Elméjüket vetélkedés és a földi javakért való versengés pusztítja. Az önzés és a gőg már elítélte őket. E földi dolgok használata hoz pusztulást számukra. Ritkán hallom imájukat.
Ma hamis tanítók vesznek körül benneteket, akik nyíltan és félelem nélkül állnak előttem, és a Sátán tudományát tanítják, amelynek alapja a hazugság. Azáltal tagadják meg istenségemet, hogy tagadják feltámadásomat. Imádkozz e hamis tanítókért, hogy elkerüljék a kárhozatot! Mondom nektek:

"Aki azt állítja, hogy világosságban van,
de testvérét gyűlöli,
az még most is sötétben van."

Aki azt hiszi sötétségében, hogy megdicsőít engem, az annak hisz, aki először szüleiteket kísértette meg. Jeleket adtam nektek, de ti nem hisztek jeleimnek, mert hangotok elfojtja az én hangomat, amely szócsöveim által szól. Hamarosan rátok szakad az éjszaka, és sokan belehaltok, mivel sohasem álltatok az igazság alapjain, hanem hazugságra építettetek.
E jelek által jövök hozzátok, hogy megnyissam szemeteket és meggyógyítsalak.
Amikor az igazságról beszélek és felfedem, hogy én vagyok az, akiről ti azt mondjátok: "Ő a ti Uratok, aki hozzátok szól", ti mégis elfordultok és a Sátánra figyeltek, hogy ő használhasson fel benneteket. Nem, ti nyelvemet sem értitek jobban, mint csodáimat, mert jobban szerettétek az ördögöt. Amit mondok vagy kérek, az nem hatol belétek, mert elfelejtettétek Szentlelkem nyelvének értelmét.

Szomjúhozom üdvösségetekre!

Szomjazom arra, hogy megoszthassam veletek országomat, szomjazom arra, hogy béküljetek ki egymással, és őszintén mondhassátok: kibékültem Istennel.
Bűn a ti megosztottságotok, és senki sem állíthatja, hogy igaz, amikor ajka nemcsak testvéreit, hanem mindannyiuk vezetőjét is rossz hírbe hozza. Igazságosság, irgalom, jó hit! Ezeket kellene gyakorolnotok anélkül, hogy elhanyagolnátok törvényem másik részét. És nektek, akik örvendeztek megosztottságotokban, esküsztök trónomra és rám, aki azon ülök, mondom, ahogy már egykor mondtam:

"Fehérre meszelt sírhoz hasonlíttok,
amelyek kívülről ékesnek látszanak,
de belül holtak csontjaival
és mindenféle undoksággal vannak tele."

Hogyan hihetitek, hogy elkerülitek a kárhozatot? Nem igyekeztek nekem tetszeni. Holttesteitek beborítják ezt a sivatagot, amelyben éltek. Amikor megosztottságotokban egymás ellen vétkeztek, énellenem,

a Bárány

ellen vétkeztek. Megosztottságotok bűne gyötri mindennap Testemet. Én vagyok az, a Bárány, akit ti erőszakkal és saját törvényetek alapján elővezettek, hogy újból keresztre feszítsetek. Az én Testemet csonkítjátok meg és töritek össze.

ÉN VAGYOK az Áldozat.

Nem látjátok? Nem látjátok, hogy gonosz lelkekkel vagytok közösségben? Nem látjátok, hogy kivel esztek asztalotoknál? Hogyan örülhetnék, amikor csupa gonosz lélekkel ültök egy asztalnál? Amíg megosztottságotoknak örültök, addig a Sátán hatalmában vagytok, aki szüntelenül hazugsággal keni fel azokat, akik megosztottságukban örvendeznek. Ti mindannyian csak a másikra néztek, hogy megerősítést kapjatok az egység-üzenettel kapcsolatban, és nem törődtök azzal, hogy ezen a húsvéton a ti megosztottságotok miatt Testem újból átéli a keresztre feszítés szenvedését.

Higgyétek, hogy én vagyok az! Ne legyetek elmétek rabjai! Jöjjetek hozzám, amíg még tart a nappal! Hamarosan éjszakába merül ez a világ.
Én kértem, hogy meglátogathassalak benneteket, és beszélhessek hozzátok, és így tettem, mert az egyesítés érdekében buzdítottalak benneteket egység-üzeneteimmel. De milyen nehéz bejutniuk bölcsességem misztériumaiba azoknak, akik elméjük rabszolgái! Milyen nehéz a lélekben gazdagnak bejutni az én országomba! Mondom nektek:

Sokan lesznek az elsők közül utolsók,
és az utolsók közül elsők!”

144000 Creative Commons License 2008.01.24 0 0 754
Római katolikus vagyok, és hiszek az egyház testének létrejövő egységében, Jézus az egyesítő, Ő kéri az egységet

Perspektíva - Jézus, Jézus ismerete, mikor minden szív és minden ajak együtt mondja, együtt gondolja egyek vagyunk
Előzmény: a szektapolyáca (753)
a szektapolyáca Creative Commons License 2008.01.23 0 0 753

hű, de jól esett ez a válasz.

 

eddig azt hittem, hogy a te személyeddel nem lehet beszélgetni,

csak annak szavait skandálod akit képviselni akarsz.

 

láttam a vieót a testvérnővel és megdöbbentem, mert úgy hallottam, hogy

jehova tanúja vagy.

 

miféle hit vagy vallás ez amiben te perspektívát látsz?

 

és mi ez a perspektíva?

Előzmény: 144000 (751)
144000 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 752
„Az emberek alantas gőgje miatt telt meg igazságossággal Atyám kelyhe, hajlíthatatlanságuk miatt váltak lakatlanná! Sokan beszélnek közülük egységről és testvériességről, de szavuk félrevezető, üres.
Tegyetek tanúságot Teremtőtök előtt azáltal, hogy meghajoltok!
Tegyetek tanúságot Teremtőtök előtt azáltal, hogy egyesítitek húsvét dátumát!
Tegyetek tanúságot előttem azáltal, hogy együtt töritek meg a Kenyeret!
Azáltal öltözzetek fenségbe és ragyogásba, hogy alázatosak vagytok, nem pedig a vallásosság és a jámborság külső látszatával.
Tartsatok bűnbánatot! Egykor alázatban, egyszerűségben és határtalan szeretetben éltetek, gazdag táplálékot készítettetek asztalotokra. Igen, Egyházam nagysága fölülmúlt mindent, és minden földi teremtményt, mert az Oltáriszentség volt Egyházam élete. Ha Egyházam ma elvesztette ragyogását, az azért van, mert sok egyházam megszüntette Örök Áldozatomat. Ki tud keresztüllátni ezen az áthatolhatatlan sötétségen, és ki állíthatja, hogy lát? Ki dicsekedhet azzal, hogy ebben a sötétségben kikerülte a kelepcéket? Amíg azonban azt állítjátok, hogy "láttok", addig megmarad bűnötök!
Mondottam, hogy más juhaim is vannak, nem ebből a nyájból valók, de őket is vezetnem kell. Azonban alighogy visszahozok egy elszéledt bárányt a nyájba, hogy igaz életet éljen bennem, alighogy visszaadom látását, ti rárohantok, hogy elvegyétek tőle a mennyek országát.
Meg tudja-e nyitni a gonosz lélek a vakok szemét?
Rá tudja-e bírni, hogy így kiáltson: Abba!
Ha meg nem tértek, lesújt rátok Atyám keze! Nem tudom tovább visszatartani kezét. Ha szívből meg nem bocsátotok testvéreteknek, Atyám keze hamarabb lesújt rátok, mint gondolnátok.”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!