Hallgattam ma egy kis Omegát. Észrevettem, hogy a "Göngyhajú lány" origi verziójában a dob tiszta Recoil! (Hallgassátok meg!!!)
Ebből is látszik, hogy Alan Wilder zeneiségére már a hatvanas évek végén is mint követendő példára tekintettek a zenészek! Alan a szó szoros értelmében előzte meg saját korát!!!
:-)
Fabe:
No és mi volt a legutóbbi "savankásra" sikerült buller Recoil setlistje?
Nekem nagyon bejött a buli, bár mivel elég későn értem le, a Recoil nagy részéről lemaradtam sajnos. :(((
Fabe, azér 1 nagy gratula és thx. Remélem lesz folytatás!
tehát...
a buli v.színűleg szeptemberbe lesz...(túl sűrű az aug.-si hónap - sziget, nyaralások, no money, stb.)
a héten írok a yo öreg wilder-nek (pont erről) és csinálok promo képet is...
ejjj de leűlt a topic...
már lázassan (ok ez kamu:) készülök a RECOIL BASH 2-re...
(most szombaton lesz - ugyhogy nem akarok ilyen 'jaja holnap meló lesz, elmegyek rögtön a tombola után' hallani...:)
amugy ez van rajta:
1. LP version - remix by alan wilder & steve lyon
2. trance mix - remix by alan wilder & steve lyon
3. conspiracy theory - remix by daniel miller & philipp erb
4. disbeliver mix - remix by lfo (mark bell & co.)
5. deformity - remix by alan wilder & steve lyon
6. barracuda mix - remix by moby
7. conspiracy (double bullet) theory - remix by daniel miller & philipp erb
8. (ez csak promo-n van) 7" mix by lfo
en is ujra leirom, az FH-n kivuli mixek teccettek es jonak tartom, de ami az FH-n van az szar es mindegy, hogy ki csinalta. Ha mr Wilder, akkor kar erte. De a korabbi altalanositott allitasomat ezennel visszavonom es megkovezem magam :-))
amugy tervbe volt 1 edge to life maxi is...de erre már nem akart áldozni lovét a MUTE...talán most hogy az EMI lesz a bankár (és nem perdítik ki a recoil-t) - maybe több money lesz promo-ra, stb. (pl. promo trip to Budapest - say, just in time for RECOIL BASH 4...:)