Sosem felejtem el, mikor gixeres legjobbjóbarátommal elindultunk (szerintem tavasszal) kora reggel Euroringre. Örkény előtt olyan szinten állt be a köd, hogy fel kellett hajtani a nem épp gatyarohasztó melegben a plexit, különben csorgott a víz róla.
Nem sok esélyt láttunk rá, hogy ebből akkor pályázás lesz, de végül nem is olyan sokára kisütött a nap, már fel is lehetett menni óvatos télutáni "átmozgatásra. Aztán megint egy óra múlva már abálhattuk is neki (a magunk módján).
Ritka szutyok egy idő volt ma este hazafele a hirtelen leszállt sűrű ködben. Mit lehet csinálni ilyenkor a plexivel azon kívül, hogy fölhajtod, és úgy mész...?
:D Nyilván nem csak melóba járni használnám...mindenesetre kéne valami aminek olcsóbb az üzemórája mint az EXC-nek, nem kerül annyiba akkor is ha áll mint egy autó de azért gyorsabb és megbízhatóbb mint a BKV...
Vágom. Alapesetben az egy enduro, ami utcai kerekekkel és gumikkal van szerelve. Gondolom a gumi teljesítménye is igazodik a motoréhoz (48le), legalábbis az én logikám szerint. És van még a súlyindex, azt nem tudom, h lehet kikerülni. "150km/h": én nem csak rád gondoltam ezen a téren, hanem azokra akik így "nyomják". Kétlem, h mindeki betartaná azt amit az "olcsó" gumi papiron tud.
Vágom. Alapesetben az egy enduro, ami utcai kerekekkel és gumikkal van szerelve. Gondolom a gumi teljesítménye is igazodik a motoréhoz (48le), legalábbis az én logikám szerint. És van még a súlyindex, azt nem tudom, h lehet kikerülni. "150km/h": én nem csak rád gondoltam ezen a téren, hanem azokra akik így "nyomják". Kétlem, h mindeki betartaná azt amit az "olcsó" gumi papiron tud.
viccelsz? én még melóba sem járnék ilyennel:) de ettől még nem degradálható annak. suhanckoromban T1 Pannóniával túráztuk szét magunkat... (kinek a pap,........nekem a lányuk):D
Ez szupemotyó, vágod. A sebességindexet lexarom, a spanom az xtR-rel 150nel szokott zúzni a pályán 300km-n keresztűl, annyival én meg szinte sosem megyek.
Miét nem úgy kérdezted egyből hogy 150be belefér e:))) (tudod ha swiftre van tehetségem akkor nem a porsche szalonban kérdezek árat.) aztán mitől melóba járós ez? szerintem odajárós ahová használják.
Én nagyrészt igen :) Az egyhetes esőt kihagytam, de nem tudok leszállni a motorról. Autóban szétbasz az ideg, hogy nem megy az előttem lévő, tömegközlekedés meg nagyon lassú.
Ha csak repedezett, attól még működhet rendesen, meg lehet kókányolni is, h eladásig működik. 5ezren csodálkozom, de ha konkrétan tudsz ehhez ennyiért, akkor nem szóltam. Nem tudom, az XJ550 nem túl gyakori, azt azért ne felejtsd el. Használtautón 1db nincs. Elhiszem, h te vettél ennyiért valamihez, de az nem garanci arra, h bármikor kapni, ráadásul ennyiért. De az egészben az a lényeg, h meg kéne nézni, én megnézném, h szar-e. Leszálltam a témáról.