Az hol van leírva hogy az NKH Terézkörúti irodája az egyetlen hely ahol az ügyintéző elé lehet járulni? Szerintem ez most is így van miszerint az okmányirodában írkálunk össze-vissza alá meg fölé meg fényképezkedünk. Személyesen nem levélben . üdv doktor4
Már komoly ráncok ültek a homlokomra. Szeretve tisztelt bajai pogármesterem kidobta a költségvetésvől, az 5, és a 10Le közti motorral rendelkezők vizsgabefizetéseit, de most akkor meg vagyok nyugodva. Beszedik azokon, akik továbbra is hajóleveles járművet használnak. Ugye ti is szeretitek ...................
És akinek a rezsicsökkentése csak 10 hónap alatt éri el a 13e forintot? Tudom, egyek bőrös félsertést, az már ócsó...........
Nagyon hálás lennék érte, köszönöm! Tehát ha előremenetbe rakom,és lebontom a hidraulikát, majd a felső hat csavart, utána leszedés közben ki tudom akasztani az irányváltóbowdent? A címem: noko01@freemail.hu
nameg első alkalommal, ha mondjuk valaki pécsen lakik, és egyébként nem jár pestre-mert minek, akkor még 500 kilométernyi üzemanyag, meg a pályamatrica ára
aztán majd a kártyacsere is 10 ezer+ az orvosi vizsgálat díja, amit még nem emeltek, de épp itt az ideje..
Az még hagyján; és akinek Nyíregyházán jár le a papírja, hol eszközli személyesen az aláírást?
Egyébként egy igen rossz vicc, hogy a járási kormányablakok létrejötte után (személyi, lakcímkártya, adó, TB kártya, útlevél, magyar igazolvány, rendszám, gépjármű papírok és még vagy ezer ügytípus intézhető) személyesen kell felkeresni egy sóhivatalt, igazolványképpel, amely a kártya formátumú igazolványhoz szükséges. :((
"A nemzetközi kedvtelési célú (belvízi, tengeri) hajóvezetői okmány 2014. január 1. után kártya formátumú biztonsági okmányon kerül kiállítása. A belvízi és a tengeri képesítés is egy kártyára került. A régi papír formátumú okmányok az orvosi érvényesség lejártáig érvényesek. A kártya okmány kiállítását csak személyesen lehet kezdeményezni, mivel a kártya aláírás mintát is tartalmaz, ezt az aláírást az ügyintéző előtt kell megtenni, valamint egy darab szabványos (35 mm X 45 mm) színes igazolvány képet is le kell adni, az arcképes okmány kerül kiállításához.Az újonnan szerzett képesítések esetén a vizsga után akár egy hetet is igénybe vehet a vizsgaeredmények feldolgozása, és az új kártya igénylése csak ezt követően lehetséges kérjük, ezt vegyék figyelembe.A kártya formátumú biztonsági okmány kiállításának díja 13 000 Ft."