Keresés

Részletes keresés

Bugi bacsi Creative Commons License 1999.07.26 0 0 topiknyitó
Sokat gondolkodtam azon, hogy utjara inditsam-e ezt a jeles topicot, de a ma hajnali setalgatas a kisfiammal megerositette az elhatarozasomat.
Aki kovette a "Szules, terhesseg" topicot, bizonyara emlekszik, hogy alig ket honapja megszuletett Kisbugi. A kosza remhirekkel szemben, amiket hall az ember kulonbozo uvolto csecsemokrol, akik mellett csak nyug az elet, Kisbugi egy mintababa. Megis szamtalan megvalaszolatlan kerdes kering a levegoben, melyekre kezdo szulokent nehez valaszt talalni.
Elso, indito kerdeseim tehat:
-Mikortol es foleg hogyan lehet elerni egy kisbabanal, hogy ejszaka aludjon? Kisbugi rendszeresen felkel ketto korul hajnalban annak ellenere, hogy nem egetveroen ehes, hiszen par perc alatt kezben elalszik. Ezt viszont olyannyira igenyli, hogy szinte tiltakozik a letetel ellen. Nekunk viszont udito lenne egy olyan ejszaka, ahol ez nem fordul elo. Mezesmadzagkent egyszer-ketszer aludt mar negyig, de eddig nem csinalt belole rendszert.
-Bugi neni egyik melle begyulladt, fuggetlenul a sok fejestol es az irdatlan megevett mennyisegtol Kisbugi reszerol. Mikor lehet abbahagyni a szoptatasonkenti fejest anelkul, hogy ujra begyulladna a cici?

Tapasztalt szulok, velunk egy cipoben jarok segitsetek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!