Keresés

Részletes keresés

109ha300 Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48134

láttam olyan Corvette vizisivontatót, amiben hátul bent voltak a Corvette lámpák, A traileren ott is égett a féklámpák, meg az index. :-)

Előzmény: baal (48131)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48133

Talán ha kérhetlek a jelzőidet tarts meg magadnak.

Nem emléxem hogy bárkit bármikor bármilyen jelzővel illettem volna itt a fórumon.

Véleményem viszont lehet,akár tetszik akár nem.

Kéki László

8600 Siófok

Árvácska u.17

Előzmény: Kutya56 alias Zsolt (48094)
Dooodi Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48132

Nagyon szép, de tapasztalatból mondom, nem jó.
Egy lépcsőt, minél mélyebbet, nem baj, ha kapaszkodási lehetőséggel

Előzmény: jafijani (48130)
baal Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48131

jól néz ki

a felső részbe tegyél féklámpát

szerintem nyúlna a szemük a mögötted lévő hajósoknak:-D

Előzmény: jafijani (48130)
jafijani Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48130

Csak azért mert kérted, és mert témába vág a hátsó fertály :)

Még szinte melegek, most csináltam őket amíg a fiúk ebédeltek.

Ilyen lépcsős lett, persze egyel több fokkal mintha egy mezei Grand lenne :))))

Előzmény: gezaFater (48127)
gezaFater Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48129

:-))))))))))

Videó?

(na megkegyelmezek, nem kell feltenned)..:-))

Előzmény: Barbabianka (48128)
Barbabianka Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48128

Gyakorlás a tudás atyja. :o)

bb

Előzmény: gezaFater (48121)
gezaFater Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48127

Gyerekkoromban valamelyik 007-es filmben mondták, hogy: "ezek is beleszartak a ventillátorba"...

Hát tudod, azon is egy hétig nevettem....

Mit kell itt mindenkinek mindent komolyan venni?

Nincse elég bajunk? Sebességkorlátozás a RSD-én, drága benzin, és ma még nem is tettél fel semmi újabb képet a hajódról....:-((

Hát élet ez így??????

Előzmény: jafijani (48125)
gezaFater Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48126

Én csak a molnár vagyok...és csak a liszt és a belefingás ragadta meg a figyelmemet...

Tudom, ez minősít engem is..:-(((

És közben azon gondolkodom, hogy csak a 0-ás liszt a jó?????

:-))))

És mivel értetlenül állok a dolgok ilyetén alakulása előtt, így nem is kívánok a dolognak ehhez a részéhez hozzászólni.

Tehát: marad a liszt!!!

Előzmény: süger (48123)
jafijani Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48125

Erről az akcióról azért valahová tegyél fel egy videót :)

jafijani Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48124

Szuper!

Akkor már csak egy kérésem lenne.

Most hogy megtudtam hogy senki nem akarja a topikot szétcseszni, akkor arra kérem az Urakat próbáljunk így is viselkedni.

Itt hajózzunk csónakázzunk és beszéljünk ilyen egyébb ehez kapcsolodó dolgokrol.

Ha valaki félre akar vonulni és másik szobába akar beszélni, miért ne tehetné?

Mindenki oda ír ahová akar és azoknak akiknek akar.

Ha a csónakok érdeklik akkor a csónakos forumokba, ha az análszex akkor oda, ha pedig veszekedni akar és szivatni a másikat akkor annak is tuti megvan a helye. 

Ne rontsuk el a többiek szórakozását. 

Köszönöm!!!!

Jafijani.

Igen azt is tudom ha nem tetszik a rendszer, akkor ne olvassam és ne írkáljak.

süger Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48123

Én még azt sem tudom felfogni az egysíkú látásommal,és 1bites agyammal,hogy mi a francon dőlt ki a liszt. Miért nem maradtak odaát a veszekedésükkel,hiszen mindanyian regisztrált lakók a másik fórumon. Kolbásztöltés közben megbeszélhették volna.

Egy biztos. Elektromoshal barátom átlát a sumákoláson.:))

Sügér.

doktor4 Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48122

:-)))))))))))))))))))) ! Azért látszik, ami látszik .üdv doktor4

gezaFater Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48121

Te ezt el is tudod képzelni???

(Belefingani a nullás lisztbe..)

Állati móka lehet...:-))))

Rohanok, veszek lisztet:-)))))))))))

Előzmény: Barbabianka (48120)
Barbabianka Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48120

Ha már idézel akkor idézz becsületesen és ne magad irányába forgatva a valóságot.

„Az Indexen totál csönd van! Minket olvas mindenki??? ;o)”

Így szól az idézet a szmajlival.  Aminek teljesen más az értelme mint amit te hablatyolsz.

Mint írod:  „ŐK minden tekintetben felettünk állók!!! (-nak képzelik magukat)”

Szó sincsen erről de ha te így érzed veled kivételt lehet tenni.

Ne hidd hogy a béke, az barátságot jelent az eljátszott becsületet nem lehet elfelejteni. Itt nem személyeskedni akarok, de ezt tudomásul kell venni. A sebek mélyek, gyógyulására idő kell és a jóindulat bizonyítása. Beerci is tudja, ha nem zavarjuk egymás köreit az idő talán mindent megold.  

Nem értem neked miért kellett belefingani a nullás lisztbe!

bb

Előzmény: elektrofish (48098)
kit-zoli Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48119

Megpróbálom megvilágítani.

Először is, én nem ismerek olyan embert aki ezt el akarná venni Tőled (ebben az esetben tőlem is, mert mintha én is irtam volna ide)

az meg hogy kinek mit ártottál, arról nekem fingom sincs, de ezt a kérdést én is szívesen feltenném, én kinek ártottam? 

Van egy társaság, aki az emlékezetes topik bezárások után úgy döntött, nem akarja az indexen folytatni. Továbbá nem akarja, hogy névtelenül, hamis nickkel bárki részegen  beirhasson, bemásolhasson 

Ennek a topiknak a szoftveres felületét egy valaki fejleszti. Az egész nyílvános, de nem hirdetett. Ez ugye látszik is. Alapfeltétel, hogy aki oda irni szeretne, az adja a nevét, és az ottlévő társaságból valaki személyesen ismeri. És van még egy dolog, a belépése ellen senki nem emel szót. 

Ennek a felületnek a címét, most valaki feltette ide. Ez nem baj, bár csak későbbre volt tervezve, ha be lesz fejezve a fejlesztés.

A baj az, hogy erre egy-két ember úgy reagált ahogy ezt megtette  (48093, 48098) Gondolom, rászolgáltam arra hogy sértegessenek, mint ahogy az összes oda iró ember is

Nekem is felállt a bicska a zsebembe. Csak én már lehiggadtam.

Nem ártott volna a sommás itélet előtt olvasni is!

Az biztos egyikünk se akarja bántani ezt a topikot. Az a megjegyzés (csak feltételezés ) arról szólt, hogy a hajokikoto.hu úgy sem lehet veszekedni, ha az indexen folytatni akarják ám legyen, legfeljebb bezárják.

Ennyi!

Mondjátok már meg, mert esküszöm nem értem.  Én se!

Előzmény: jafijani (48111)
baada Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48118

sztem kar sokaig ragozni... cs. leirta. aki az indezen a masik forumot elkezdi fikazni maga alatt vagja a fat. a modi megharagszik es vagy ot vagy a topicot kinyirja. epp azt irtam ha vkinek ez kell tegye, engem nem zavar, h. oda mit irnak masok

Előzmény: 109ha300 (48117)
109ha300 Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48117

jafijani.

rossz helyre cimezted a kérdést.

Azok fogják elvenni tőled ezt a forumot, akik gyerekes modon elkezdtek hisztizni a másik miatt.

A másikat senki nem tudja becsukatni.

itt, ha veszekedés, anyázás lesz ismét, és az adminnak tele lesz vele a hocipője, ő fogja azt mondani, hogy elég. Érdemes lenne elgondolkodni ezen...

Jo lenne, ha az érintettek nem itt veszekednék tele a forumot ismét, hanem lerendeznék magánban a problémájukat. Már ha van probléma... nem pedig csak annyi, hogy van rajta sapka, nincs rajta sapka.

Nem akarok senkit megsérteni, de tényleg olyan a társaság, mint egy csapat ovodás.

Csak egy kérdés: ki akar egy olyan csapatba tartozni, ahol az a csapat más célokat, esetleg más elveket tart fontosnak? Szerintem senki.. Akkor nem értem, minek ez acirkusz. Az csinál magának forumot, aki csak akar, arra  a célra, amire ő szertné. Ennyivel a CB rádios forumot is szidhatnánk.

Barbabianka Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48116

Ez egy hüjjje(H) beírás volt. A beírója sem gondolhatta komolyan. Senki nem akarje az Indexet veszélyeztetni. Többen irunk mind a két helyen már nagyon régen. Vita mindig is volt és lesz amig néhány fafejü hajós erölteti a az igazát. :o)

bb

Előzmény: jafijani (48115)
jafijani Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48115

A dolog egyszerű.

Reggel olvasgattam ezt a forumot, és eljutottam a 48098. hozzászóláshoz.

Ott van egy link amire rákantittottam.

Ott egy forum.

Első topik utolsó bejegyzése volt amit idéztem.

Nem értem kinek mit ártottam, miért kell az én játszóteremre sz..ni.

Ha valakinek vami baja van a másikkal az nem érdekel, rendezzék le ez az ő dolguk, de hogy jövök a képbe én, aki 

csak olvasgat,írogat és néz ki a fejéből értelmetlenül.

Miért kell ideszarni?

miért jó neki ha bezárják a topikot, amit szeretünk?

Ártottam neki?

Megkérdeztem volna az idézet íróját is, de nincs semmilyen elérhetősége sem egy telefon se egy email, egyik fórumon sem, gondolom mert védi a saját kis világát, ahogy most én is teszem.

Hát ezért vagyok kiváncsi.

Előzmény: Dooodi (48112)
baada Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48114

mivel en irtam valaszolni fogok, cak turelem. sok a melo, ebed utan...

Dooodi Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48112

Számomra értelmezhetetlen amit írtál????
Ha valami konkrétumot írnál, és nem úgy kellene kitalálni.....

jafijani Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48111

Urak! Lenne egy kérdésem!

Előbb mikor leültem a gép elé és elkezdtem olvasni kedvenc topikjaimat találtam egy linket, megnéztem egy (nyilvános, hiszen láttam) hajós fórumé.

Az első bejegyzés ez volt:

“nem fogsz választ kapni...

egybekent pedig olvassak, mi van akkor. ide sz.rni nem lehet, az indexre igen, legfeljebb bezárjak”

Szeretem ezt a topikot, mint szerintem rajtam kívül még elég sokan, azok is akik csak olvassák  hiszen egy nyilvános fórumról van szó, mert jókat lehet dumálni,

néha komolyan néha poénosan, hülye dolgokat tudok kérdezni okos  nálam gyakorlottabb, tapasztaltabb emberektől, az éppen aktuális

hajóépítésemmel kapcsolatban, amikre eddig hasznos választ kaptam.

Kérdezem a tisztelt bejegyzés íróját vagy bárki mást aki tudja rá a választ:

-miért kell ezt elvenni tőlem?

-kinek mit ártottam?

Mondjátok már meg, mert esküszöm nem értem.

Jafijani

zogobacsi Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48110

Én októberben rendeltem náluk, de nem lett belőle semmi. A boltost sikerült elérnek kétszer ezidő alatt, ígérgetett fűt-fát. Meg hogy családi gondjai vannak, de azóta semmi. Már lemondtam a rendelést is.

Előzmény: locsi-pocsí (48101)
killmark Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48109

Nem csodaszer,de majdnem az.

És nem olcsó.

De ez az amit keresel:

https://www.youtube.com/watch?v=7D2OFRDe5fo

Előzmény: Sea-ya (48107)
109ha300 Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48108

hehe... mi a darazsakat fujtuk be vele.. szaga is, állaga is kb  mint a technokol.. :-)

Előzmény: Sea-ya (48107)
Sea-ya Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48107

Ezek szerint nem egy olcsó dolog a csodaszer. Olvastam mindenféle zsugor és vízálló tokos csatlakozásokról, de erről az anyagról még nem.

Igaz ugyan, anno kaptam egy ndk-s sebfedő spray-t, amit pl remekül lehetett használni modellvasút vezetékek szigetelésére. Sőt, arra szerintem jobb is volt. Sőt, még a balatoni strandgucsón a lyukakat is azzal fújtam le :D

De a fejlődés nem állhat(ott) meg

Előzmény: 109ha300 (48100)
locsi-pocsí Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48106

Köszi !!! Soha nem vártam ki , hogy ugorjon a fejléc !!!! Ennek ellenére december közepi, internetes megrendelést elküdlhetnék már!!!!!!!

Előzmény: Coop (48103)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48105

Köszi sikerült, érdekes módon csak a jobbos gombbal.

Előzmény: kit-zoli (48097)
baal Creative Commons License 2014.01.12 0 0 48104

lustaság, meg sok a pénzük

elromlik, mert el fog akár a só eszi meg, akár rövidzárlatot okoz a víz, akár egyéb korrózió...valamelyik biztos bekövetkezik ha vízbe merit az ember elektromos dolgokat, és nincs IP68 védelmük

olyan csodaszer meg amivel mindenhol be tudod fújni az eletronyos dolgokat, és megvédi a viztől, na olyan nincs, mert egyszerűen nem férsz hozzá mindenhez

a víz viszint igen

Előzmény: 109ha300 (48100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!