Most hogy megtudtam hogy senki nem akarja a topikot szétcseszni, akkor arra kérem az Urakat próbáljunk így is viselkedni.
Itt hajózzunk csónakázzunk és beszéljünk ilyen egyébb ehez kapcsolodó dolgokrol.
Ha valaki félre akar vonulni és másik szobába akar beszélni, miért ne tehetné?
Mindenki oda ír ahová akar és azoknak akiknek akar.
Ha a csónakok érdeklik akkor a csónakos forumokba, ha az análszex akkor oda, ha pedig veszekedni akar és szivatni a másikat akkor annak is tuti megvan a helye.
Ne rontsuk el a többiek szórakozását.
Köszönöm!!!!
Jafijani.
Igen azt is tudom ha nem tetszik a rendszer, akkor ne olvassam és ne írkáljak.
Én még azt sem tudom felfogni az egysíkú látásommal,és 1bites agyammal,hogy mi a francon dőlt ki a liszt. Miért nem maradtak odaát a veszekedésükkel,hiszen mindanyian regisztrált lakók a másik fórumon. Kolbásztöltés közben megbeszélhették volna.
Egy biztos. Elektromoshal barátom átlát a sumákoláson.:))
Így szól az idézet a szmajlival. Aminek teljesen más az értelme mint amit te hablatyolsz.
Mint írod: „ŐK minden tekintetben felettünk állók!!! (-nak képzelik magukat)”
Szó sincsen erről de ha te így érzed veled kivételt lehet tenni.
Ne hidd hogy a béke, az barátságot jelent az eljátszott becsületet nem lehet elfelejteni. Itt nem személyeskedni akarok, de ezt tudomásul kell venni. A sebek mélyek, gyógyulására idő kell és a jóindulat bizonyítása. Beerci is tudja, ha nem zavarjuk egymás köreit az idő talán mindent megold.
Nem értem neked miért kellett belefingani a nullás lisztbe!
Először is, én nem ismerek olyan embert aki ezt el akarná venni Tőled (ebben az esetben tőlem is, mert mintha én is irtam volna ide)
az meg hogy kinek mit ártottál, arról nekem fingom sincs, de ezt a kérdést én is szívesen feltenném, én kinek ártottam?
Van egy társaság, aki az emlékezetes topik bezárások után úgy döntött, nem akarja az indexen folytatni. Továbbá nem akarja, hogy névtelenül, hamis nickkel bárki részegen beirhasson, bemásolhasson
Ennek a topiknak a szoftveres felületét egy valaki fejleszti. Az egész nyílvános, de nem hirdetett. Ez ugye látszik is. Alapfeltétel, hogy aki oda irni szeretne, az adja a nevét, és az ottlévő társaságból valaki személyesen ismeri. És van még egy dolog, a belépése ellen senki nem emel szót.
Ennek a felületnek a címét, most valaki feltette ide. Ez nem baj, bár csak későbbre volt tervezve, ha be lesz fejezve a fejlesztés.
A baj az, hogy erre egy-két ember úgy reagált ahogy ezt megtette (48093, 48098) Gondolom, rászolgáltam arra hogy sértegessenek, mint ahogy az összes oda iró ember is
Nekem is felállt a bicska a zsebembe. Csak én már lehiggadtam.
Nem ártott volna a sommás itélet előtt olvasni is!
Az biztos egyikünk se akarja bántani ezt a topikot. Az a megjegyzés (csak feltételezés ) arról szólt, hogy a hajokikoto.hu úgy sem lehet veszekedni, ha az indexen folytatni akarják ám legyen, legfeljebb bezárják.
Ennyi!
Mondjátok már meg, mert esküszöm nem értem. Én se!
sztem kar sokaig ragozni... cs. leirta. aki az indezen a masik forumot elkezdi fikazni maga alatt vagja a fat. a modi megharagszik es vagy ot vagy a topicot kinyirja. epp azt irtam ha vkinek ez kell tegye, engem nem zavar, h. oda mit irnak masok
Azok fogják elvenni tőled ezt a forumot, akik gyerekes modon elkezdtek hisztizni a másik miatt.
A másikat senki nem tudja becsukatni.
itt, ha veszekedés, anyázás lesz ismét, és az adminnak tele lesz vele a hocipője, ő fogja azt mondani, hogy elég. Érdemes lenne elgondolkodni ezen...
Jo lenne, ha az érintettek nem itt veszekednék tele a forumot ismét, hanem lerendeznék magánban a problémájukat. Már ha van probléma... nem pedig csak annyi, hogy van rajta sapka, nincs rajta sapka.
Nem akarok senkit megsérteni, de tényleg olyan a társaság, mint egy csapat ovodás.
Csak egy kérdés: ki akar egy olyan csapatba tartozni, ahol az a csapat más célokat, esetleg más elveket tart fontosnak? Szerintem senki.. Akkor nem értem, minek ez acirkusz. Az csinál magának forumot, aki csak akar, arra a célra, amire ő szertné. Ennyivel a CB rádios forumot is szidhatnánk.
Ez egy hüjjje(H) beírás volt. A beírója sem gondolhatta komolyan. Senki nem akarje az Indexet veszélyeztetni. Többen irunk mind a két helyen már nagyon régen. Vita mindig is volt és lesz amig néhány fafejü hajós erölteti a az igazát. :o)
Reggel olvasgattam ezt a forumot, és eljutottam a 48098. hozzászóláshoz.
Ott van egy link amire rákantittottam.
Ott egy forum.
Első topik utolsó bejegyzése volt amit idéztem.
Nem értem kinek mit ártottam, miért kell az én játszóteremre sz..ni.
Ha valakinek vami baja van a másikkal az nem érdekel, rendezzék le ez az ő dolguk, de hogy jövök a képbe én, aki
csak olvasgat,írogat és néz ki a fejéből értelmetlenül.
Miért kell ideszarni?
miért jó neki ha bezárják a topikot, amit szeretünk?
Ártottam neki?
Megkérdeztem volna az idézet íróját is, de nincs semmilyen elérhetősége sem egy telefon se egy email, egyik fórumon sem, gondolom mert védi a saját kis világát, ahogy most én is teszem.
Előbb mikor leültem a gép elé és elkezdtem olvasni kedvenc topikjaimat találtam egy linket, megnéztem egy (nyilvános, hiszen láttam) hajós fórumé.
Az első bejegyzés ez volt:
“nem fogsz választ kapni...
egybekent pedig olvassak, mi van akkor. ide sz.rni nem lehet, az indexre igen, legfeljebb bezárjak”
Szeretem ezt a topikot, mint szerintem rajtam kívül még elég sokan, azok is akik csak olvassák hiszen egy nyilvános fórumról van szó, mert jókat lehet dumálni,
néha komolyan néha poénosan, hülye dolgokat tudok kérdezni okos nálam gyakorlottabb, tapasztaltabb emberektől, az éppen aktuális
hajóépítésemmel kapcsolatban, amikre eddig hasznos választ kaptam.
Kérdezem a tisztelt bejegyzés íróját vagy bárki mást aki tudja rá a választ:
Én októberben rendeltem náluk, de nem lett belőle semmi. A boltost sikerült elérnek kétszer ezidő alatt, ígérgetett fűt-fát. Meg hogy családi gondjai vannak, de azóta semmi. Már lemondtam a rendelést is.
Ezek szerint nem egy olcsó dolog a csodaszer. Olvastam mindenféle zsugor és vízálló tokos csatlakozásokról, de erről az anyagról még nem.
Igaz ugyan, anno kaptam egy ndk-s sebfedő spray-t, amit pl remekül lehetett használni modellvasút vezetékek szigetelésére. Sőt, arra szerintem jobb is volt. Sőt, még a balatoni strandgucsón a lyukakat is azzal fújtam le :D
elromlik, mert el fog akár a só eszi meg, akár rövidzárlatot okoz a víz, akár egyéb korrózió...valamelyik biztos bekövetkezik ha vízbe merit az ember elektromos dolgokat, és nincs IP68 védelmük
olyan csodaszer meg amivel mindenhol be tudod fújni az eletronyos dolgokat, és megvédi a viztől, na olyan nincs, mert egyszerűen nem férsz hozzá mindenhez