Keresés

Részletes keresés

arwenleo Creative Commons License 2009.11.12 0 0 239

Kedves Merci és Lali!

 

Nagyon szépen köszönjük, hogy írtatok.

Rettentően örülünk, hogy ilyen szuper helyre kerültek a kutyusok.

Boldog gazdis életet kivánunk Gordonnak és Mogyinak.

Várjuk a képeket!

 

Előzmény: ffime (235)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.12 0 0 238
Sziasztok!

Gratulálunk az új családtagokhoz, Gordonnak és Mogyinak, pedig hosszú boldog gazdis életet kívánunk!!!

Várjuk a képeket! :-)
Előzmény: ffime (235)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.12 0 0 237
Ezt már rég megköszöntétek tettekkel!!!
Előzmény: csillag virág (234)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.12 0 0 236
Sziasztok kedves Merci és Lali!

De jó, hogy írtatok!
Mi köszönjük Nektek, hogy ilyen remek emberek vagytok, biztos vagyok benne, hogy a lehető legjobb helyre kerültek a kutyusok!

Képzeljétek: Merci és Lali első szóra befogadták Gordon mellé azt a kiskutyát, akit én találtam a napokban az utcán, itt Csepelen.
Bizony!
Le a kalappal!
Én köszönöm!

Várjuk a képeket, a beszámolót!!!

Sziasztok, Andi
Előzmény: ffime (235)
ffime Creative Commons License 2009.11.12 0 0 235
Jó estét! Sziasztok!
Lali és Merci, Gordon és Mogyi(Mogyibob) új gazdái vagyunk.
Ezúton is szeretnénk megköszönni Andi és Tamás segítségét. Ami nem volt kevés. Kedvesség, jó tanács, szállítás stb.
Meg volt az első vacsi, Gordon megtalálta a helyét a szőnyegen, Mogyi még nem bír leülni, be van sózva..de már lassul. A gyógyszer beadásán, még van mit gyakorolnom.:-)
Holnap készítek képeket, és igyekszem megosztani veletek.
Még egyszer köszönünk mindent.

Jó éjt:Lali -Merci


csillag virág Creative Commons License 2009.11.12 0 0 234
JANI!!!Most ment el tőlünk Fruzsi,Megkaptuk a csomagokat és nem is tudjuk hogy köszönjük meg.Azon tünődünk Karesszal hogy tudnánk nektek ezt megköszönni.Az biztos hogy nagyon-nagyon köszönjük.Nagyon örülünk erre nem számitottunk és Ha bármiben tudunk mi is segiteni csak szóljatok.(bár mi szó szerint,Karesz úniverzális fest burkol kömúves munka vagy akár kutyusokkal kapcsolatba nyugodtan szóljatok.Köszönjük mégegyszer Huba és Rémusz nevében is mindenkinek a csapatban.SZIA
csillag virág Creative Commons License 2009.11.12 0 0 233
Sziasztok!!Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jó tanácsait,nagyon sokat tanultunk belőle..Hiába az ember mindig tanul valami újjat.Ma lekopogom béke és nyugalom volt nálunk az udvaron nem volt acsarkodás csak játék és pihenés.A jó tanácsokat követve ez a nap másként alakut és ez nagyon jó.És jó volt látni illetve jó érzés volt hogy Huba és Rémusz ilyen jól el vannak.Úgyhogy mégegyszer köszönjük.Sziasztok .
Kyra-kutty Creative Commons License 2009.11.12 0 0 232
Egy kicsit én is hozzá tennék Huba és Rémusz esetéhez.
az előttem szólók kiemelték a sorrend rögzítésének technikáit.
Úgy mint etetés, terület elhagyás, simogatás osztás.

Én az elméletét szeretném kiemelni, mert megértve a mögöttes dolgokat könnyebben megy minden. És amúgy ezt a témát nagyon bírom :))
Szóval falkában élők a kutyák és nekünk kell megtanulni a falka működést.

Mi, emberek vagyunk a vezérek. MINDIG MINDENKOR mi döntünk. A morgást sem engedélyezzük, még egymás közt sem.

És nagyon fontos rögzíteni magatokban, hogy az állatoknál NINCS EGYENLŐSÉG!
Ez egy emberi fogalom, melyet a falka nem ismer (bár még az emberek sem...).

Furcsán hangzik nekünk, de mivel ők hierarchiában élnek, mindig az erősebb csinál mindent először.
Tudjátok van mondás is erre..... :))))
Szóval életükben a sorrend fontos és örök kérdés. Nem elég egyszer kialakítani, ezt folyamatosan fent kell tartani. Így marad béke.
Ha Ti emberek betartjátok a sorrendet, akkor sosem fog felborulni, mivel nem kérdőjelezik meg a döntéseteket. De ehhez nektek szilárdnak és kitartónak kell lenni, hogy érezhessék a vezetői minőséget. Így nem fognak kérdőjelet feltenni :)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.12 0 0 231

"Ma megmentettem egy embert".
A pillantásunk találkozott, amikor az én folyosómon sétált és benézett a kennelekbe. Azonnal éreztem, hogy gondterhelt és szomorú és, hogy segítenem kell neki.
Elkezdtem csóválni a farkam, de nem túl gyorsan, nehogy megijesszem.
Amikor megállt nálam, úgy álltam, hogy ne lássa hátul a kis balesetet, ami aznap történt velem. Nem akartam, hogy tudja, hogy ma még nem sétáltattak. A gondozóknak itt rengeteg dolguk van és nem akartam, hogy rosszat gondoljon róluk.
Amikor elolvasta az ajtón a leírásomat és a múltamat, reméltem, hogy az nem szomorítja el öt nagyon. Én már csak előre tudok nézni és szeretnék valakit szeretni és valakinek sokat jelenteni.
Leguggolt hozzám és gyengéden cuppogott. Én hozzányomtam a vállamat és a fejemet a rácsokhoz, hogy megnyugtassam. Az ujjai elkezdték simogatni a nyakamat, sürgösen társaságra volt szüksége.
Egy könnycsepp gördült végig az arcán és én felemeltem a lábamat, hogy biztosítsam arról, hogy minden rendbe fog jönni.
Röviddel ezután kinyílt a kennel ajtaja és olyan ragyogó mosoly töltötte be az arcát, hogy én rögtön a karjai közé ugrottam.
Megígértem neki, hogy nálam biztonságban lesz.
Megígértem neki, hogy mindig kísérni fogom.
Megígértem neki, hogy mindent meg fogok tenni, hogy a mosoly az arcáról és a szeme csillogása soha ne tűnjön el.
Óriási szerencsém volt, hogy pont az én folyosómon sétált.
És hányan vannak még odakint, akik ezeken a folyosókon még nem jártak.
Mennyien vannak, akiket még meg kell menteni.
Nekem sikerült legalább egyet megmenteni közülük. "

A Pils Budai Kutyások fórumból hoztam.

 

 

UJOKA Creative Commons License 2009.11.11 0 0 230
Kedves Meli és Karesz!

Kis Alfi már megírta, hogy mire tudtok figyelni! De nagyon szuperül csináljátok, példaértékű a hozzáállásotok a kutyákhoz!
Továbbra is írjatok, bármilyen probléma is van! (de remélem nem lesz! :) )
Rémusz tündéri, ahogy nézi a halakat! Köszi a képeket!
Hubát tényleg muti meg Fruzsinak, biztos, ami biztos!
Várjuk a többi képet is!
Üdv, Andi
Előzmény: csillag virág (226)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 229
Az etetést mi is úgy oldjuk meg már jó ideje, hogy a "nagyok" külön, külön esznek bent, míg a többiek kint várnak a sorukra... :-) Már ott tartunk, hogy mindegyik tudja a sorát is, és nem is akarnak a máik előtt bejönni:-). Kivétel Sharon, mert ő úgy érzi, hogy mindig ő a soros.... :-)
A látványos fogyás reméljük csak a féltékenységnek betudható, azért majd Fruzsinak is érdemes ránézni Hubára.
Sziasztok!
Előzmény: csillag virág (228)
csillag virág Creative Commons License 2009.11.11 0 0 228
Köszönöm szépen Kis Alfi a jótanácsot.Most már kezdem érteni hogy miért ilyen a Hubus bár etetésben és a többiben ő volt eddig az első,csak a kapun kimenést nem jól csináltuk.Viszont kérdezném hogy akkor a Huba evése is vissza fog állni ha ez a hatalmi harc lezárul köztük.Mert most úgy eszik hogy nem is tudom mit mondjak.Nem igazán rág csak habzsol,fal hogy minnél hamarabb ő egye meg az ennit.De viszont úgy le van fogyva hogy csak na.És ha megette hiába eteti a Karesz kb:4méter távolságban őket akkor is fal ezerrel és lesi Rémuszt hogy ő még eszik.Jó volna ha már rendessen enne mert amit felsikerült rá dolgozni egy kis pluszt az most szinte el is tünt.Igazán azt vettük észre hogy a Rémusz nem probál Hubával acsarkodni inkább csak játszana vele de azt nagyon.Csak Huba megmakacsolja magát és egy lépést sem tesz.,Hanem inkább morog.Mi is nagyon reméljük hogy hamar átesnek ezen a dolgon.Köszönjük mégegyszer a segitséget.Szia Karesz és Meli
Előzmény: Kis Alfi (227)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 227
Igen, ez végülis várható viselkedés...
Most megy a hatalmi harc, Huba volt nálatok előbb, és úgy gondolja ő a "góré"....

Nektek tudatosan illik kódolni, Rémuszban is, hogy Huba felette áll a falkában.
Mikor kimentek a kapun, először a gazdi (mikor melyikőtök viszi Hubát) mert Hubába is tudatosítani kell, hogy a Kétlábúak a falkavezérek, utána jöhet Ő, és utána Rémusz, ha kaja osztás van, először Huba kapjon és ehessen, utána Rémusz, ha jutifalatosztás, játék, vagy simiosztás van, akkor is először Huba részesüljön ezekből is.
A morgásért, viszont határozottan leteremteni!!! Ha nem problémázik, akkor vizont éreztetni, vele, hogy ezt Ti is nagyon szeretitek!!!

Reméljük hamar túl juttok ezen, és utána minden oké lesz, ha bármi van egyből jelezzétek, ahogy eddig is!
Előzmény: csillag virág (226)
csillag virág Creative Commons License 2009.11.11 0 0 226
Sziasztok!!Köszönöm a kérdést Rémusz nagyon jól van jól érzi magát nálunk.Bár még mindig próbál szökni igaz most már elég csak annyit mondani neki hogy figyelek és már fordul is meg és vissza jönni.Már meg tanultunk úlni illetve feküdni első szóra.Mint látni azért még sokat van bennt a házban mert nem merem egyedül kint hagyni.Az akváriumot imádja képes félórát előtte állni és a halakat lesni.Nagyol jól eszik nem válogat és nem panaszkodhatom okos,szó fogadó kutyus.Viszont most Huba makacskodik vagy nem is tudom mit csinál,mert állandóan morog ránk is meg Rémire is alig akar enni ha eszik is habzsolva.Nem akar szót fogadni,mint fekszik,ül stb pedig idáig megcsinált mindent.Hubának mondjuk hogy ül és fekszik és a Rémusz csinálja meg.Ha sétálunk eggyütt a mackókal rámordul a Rémuszra huz hogy ő legyen elől.Játszani sem akar újabban holott idáig a maga kis mackos modján játszott.A nevetséges hogy azt gondoltuk jó pajtások lesznek sokat fognak játszani mert mind kettő még fiatalka de mondhatom hogy Rémi többet birkózik a Karival mint Hubával.Majd ha kicsit jobb idő lesz csinálok róluk kint képeket és töltöm.Aki hozzá tud szólni illetve jó tanáccsal ellátni hogy mit csináljak Hubussal hogy olyan legyen mint régen azt előre is megköszönném,Mert amit lehet azt megteszem.Ha Rémi bent van akkor ő is.Ha kapnak bármi kis nasit azt is csak eggyütt.Séta is csak eggyütt,Tehát úgy vagyunk velük hogy egyformán.Várom a tanácsotokat addig is szép napot továbra is mindenkinek.Sziasztok Kari és Meli
Mare di Scilla Creative Commons License 2009.11.11 0 0 225
Szia!
Nagyon köszönjük a szuper képeket!
Most már minden rendben Rémusszal? sikerült beilleszkednie?
Üdv
Adrienn
Előzmény: csillag virág (218)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.10 0 0 224
Itt még reggel az utcán, ronggyá ázva:




UJOKA Creative Commons License 2009.11.10 0 0 223
Van egy új talált kutyusunk, aki Gordon mellé fog kerülni, remélhetőleg társnak.
Én találtam Csepelen, napok óta ázott az utcán, épp hogy elkerülte, hogy elüsse egy autó, úgy járkált a forgalmas úttesten, a hajam égnek állt tőle. Ma megmentődött, délután jól belakta az előszobát, már labdázott is.

Kedves, fiatal kanocska:








Kyra-kutty Creative Commons License 2009.11.08 0 0 222
Nagyon szívet melengető képek ezek, és minden ami belőle jön :))
Köszönjük és gratulálunk nektek! Példás család vagytok az állatszeretetben!
Előzmény: csillag virág (218)
arwenleo Creative Commons License 2009.11.08 0 0 221

Sziasztok!

Köszönjük szépen a képeket, nagyon jól tettétek, hogy feltöltöttétek. Öröm nézni ezeket a képeket, látszik a kutyusokon, hogy milyen boldogok.

Köszönjük Nektek!!!

Előzmény: csillag virág (218)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.07 0 0 220
Örülünk a képeknek, szuperek!
Látható, hogy mennyire jól érzik magukat nálatok a kutyusok!

Előzmény: csillag virág (218)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.07 0 0 219
De jól gondoltad!!! :-)))

Köszönjük szépen!!!

Huba mekkora utat tett meg a segítségetekkel, hihetetlen. Le a kalappal előttetek!
Kérünk sok ilyen örömteli képet!!! :-)
Előzmény: csillag virág (218)
csillag virág Creative Commons License 2009.11.07 0 0 218
Sziasztok!!!Egy pár kép készült ma gondoltam feltöltöm:)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.07 0 0 217
Holnap (vasárnap) 10 óra körül lenne egy kis séta a kutyusokkal a Népligetben!
Akinek kedve van, csatlakozzon!
Tali 10. és 10.15. között az Üllői úti lehajtónál.
Andi
rézibizi Creative Commons License 2009.11.07 0 0 216
De jó nézni ezeket a képeket. Két kutyuska élete révbe ért.
Gratulálunk nektek, és kívánom, hogy sok boldogságotok és örömötök
legyen velük.
Előzmény: csillag virág (212)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.06 0 0 215
Ez óriási! :)
Rémusz gondolom most nem akar kimenni! :)-nemhogy elszökni!
Köszönjük, fantasztikus képek!!!!
Előzmény: csillag virág (212)
arwenleo Creative Commons License 2009.11.06 0 0 214

Kedves Melinda és Karesz!

 

Köszönjük szépen a képeket, nagyon jó látni, hogy ilyen remek helyre kerültek a kutyusok.

Látszik a képeken, hogy mennyire szeretitek őket és igazi családtagok lettek nálatok. Ennél jobb helyre nem is kerülhettek volna.

Megfogjátok látni, hogy a Rémusz majd rájön arra, hogy ott a végleges otthona és nem fog majd elszökni. Szegény kitudja, hogy mennyi ideig élt az utcán.

Köszönök mindent, amit a kutyákért tesztek.

 

Arwen Mari

 

Előzmény: csillag virág (212)
Kis Alfi Creative Commons License 2009.11.06 0 0 213
:-))) Jó úton haladtok!!!
Előzmény: csillag virág (212)
csillag virág Creative Commons License 2009.11.06 0 0 212
A 3 KannHubusÁlom édes ÁlomŐkA jó és a rosszHubánk:):):)Igaz ezek a képek nem a legjobbak.mert telcsisek.Tegnap készültek majd készitek róluk játszás közben is.Bár szerintem igyis mindent elárulnak magukról.Melinda és Karesz
UJOKA Creative Commons License 2009.11.06 0 0 211
Kedves Huba és Rémusz gazdik!

Nagyon köszönjük ezeket a kedves sorokat! Igazán megható, amit írtál!
Mi nagyon örülünk, hogy ilyen kedves, lelkes, melegszívű családhoz kerültek ezek a hányatott sorsú kutyák!
Ne adjátok fel, ahogy Jancsi is írja, nemsokára eszébe sem fog jutni onnan elszaladni!
Most is csak azért csinálja, mert még valószínűleg nem élt családban, nem kapott szeretetet, ezt neki is fel kell dolgoznia.
Próbálunk Nektek segíteni, villanypásztor is lehet megoldás.
Addig is, kérlek Titeket, tegyetek rájuk egy névvel, címmel, telefonszámmal ellátott bilétát a nyakukba!
Üdv a családnak!
Andi
Előzmény: csillag virág (207)
UJOKA Creative Commons License 2009.11.06 0 0 210
Jancsi, ezek nagyon jó képek, jó emlékezni ezekre a kis kirándulásokra.

Emlékszem, ez Vácon volt, ahová került egy pár szerencsétlen, sérült kis mudi, akiket sikerült tönkretennie annak az undorító féregnek.
Az egyikük felnőtt korára is nagyon picike maradt, mert ez is a kísérlete része volt. :(

Előzmény: Kis Alfi (208)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!