Ha csak a hurkát kéne laminálni azt azért talán még bevállalnám.
Azért a testet és a hurkát rendesen össze kell dolgozni, gézaFater írta a fejesugrást róla, az az erő azért semmi egy jó kis adriai hullámhoz képest amit birnia kell.
Elég sokféle anyagot használunk, de ez a kétkoponsenses gyanta a világ legundorítóbb dolga.
Epoxiztunk egy dekort, és hallod kigyulladt a gyanta!!!
úgy lehet csökkenteni az árat, hogy az első réteg epoxy gyanta meg paplan, utána meg sima poliészter gyantával-az már nem oldja a jafijani habtestét.-))))))))))))
Nem vitatom, nem kételkedem, csak meglepett. Hozzá nem értőként soha nem számolgattam, csak itt olvasgatom, okosodom, és meglepett.
Valamikor réges-régen találkoztam a technikával........... ha a csiszolás munkadíjja is benne van /mondjuk július délben/ akkor ennyiért csinálja az, aki.......... nem bántalak! :) Az embernek a segge likában is az üveg szúr. Nem is sok.
de 2 réteg minimum kell, inkább 3, az nagyjából négyzetméterenként legalább 2,2 kg epoxi gyanta plussz a paplan. Lehet itt hör-hör, és ez csak a nagyon szűken vett anyag költség.
Igazából nem terveztem neki semmi funkciót csak nem tudtam hogy milyen legyen, ekkor gezaFater megmutatta azt amit csak GezaMuter láthat, az ő formásnak mondott hátsóját.
Apropó!! Tudtátok hogy tud vele lisztet lőni?????? :O
Aztán Tiborpapa is kisegített, egy választékkal és ez lett belőle.
Igazából itt a dizájn a lényeg és hogy több legyen a lépcső mint a Fateré. :)
Lesz mellette létra, meg egy kis fürdőplatform, ezért mint lépcső nem fog üzemelni max mint kapaszkodó.
Megfelelő fizikummal fel lehet kínlódni a Fateréra, de amit Jafi rajzolt az funkcionálisan használhatatlan. Ha 50 centit a víz alá lóg, azt meglehetősen túl kell motorizálni :)
Ezek gondolom a fürdőlétrát helyettesítenék. Ami jó ötlet. Egy valamit viszont tudok. A homorú élek miatt a csiszoló annyit fog emlegetni, hogy sose halsz meg. Bármit amit ráteszel, probáld úgy tervezni. hogy a domború sarkok, élek legyenek többségben. Nincs ember aki a három homorú él találkozását szépen kicsiszolná. Ami ilyet látsz, és szép az sablonba készül és ott a homorú él domború. Ami az ősmintán nem csiszolható jól, azt a sablonon csiszolják meg. Még nincs késő.