Megnéztem már én is ezt az "új" Kreszt. Nagy okosságot mutat az is, hogy a bukósisakos biciklis 50-nel mehet, a smkp meg csak 40-nel. A fogalommeghatározásokat ismeri, aki ezt írta? Jó néhány év kellett a quadokhoz is, remélem a villanybicikli szabályozásához kevesebb is elég lesz. Vagy sok hangtalanul suhanó nyugdíjas fog erre rámenni. Ja lehet kapni benzinmotoros kerékpárt is, 35 ccm. És ez állítólag 300 W alatt van. amikor meg láncfűrész, akkor 2.5 LE. Ez is jó buli lesz bár ebből nem sokat látok.
Én minap lehörrögtem egy autóst, mert nem fértem el (behúzodot középre, h jobban lássa a többszáz méteres dugót). Nem kis munka volt, 8000-en pörgött a fosom, de végül meghallotta. Jó nagy tapló voltam én is? :)
A szocializálás első része az óvodában történek, normális esetben. Itt a gyerekek megtanulják, hogy figyelniük kell egymásra, meg kell osztani a játékokat, be kell tartaniuk a szabályokat. Ha valamelyik gyereknek nem sikerül elsajátítania ezeket a dolgokat, nem mehet iskolába, szakember kezd vele foglalkozni. Társadalmunk betegségét jelzi, hogy ilyen hozzáállással elvégezted az iskolákat és kikerültél a munkaerőpiacra. Érdemes lenne megvizsgálni a családi hátteredet, mindennek van valami oka. A tolerancia jó dolog, különbözőek vagyunk stb. de a nettó taplóság másik kategória, azt nem tolerálni kellene, hanem visszanyesni. Nem lehetsz büszke arra a képre amit itt kemény munkával kialakítottál magadról. Parasztnak lenni nem nagy dicsőség, nem hiszem hogy ezzel itt bárkinek imponálnál. De elérted amit akartál, most lazíthanál egy kicsit.
Jól kivágtad magad :) , de mi van, ha nem telefonál, csak idős és lassabban tudja levenni a kabátját? Mint ahogy csóri robogós is lassabban tud haladni, mint a VFR.
Ha este a színházban egy nagyobb darab manus áll majd mögötted a ruhatárnál a sorban, akkor nyugodtan félrelökdöshet maga elöl, vagy inkább várja ki a sorát?