Keresés

Részletes keresés

Logofet Creative Commons License 2006.04.05 0 0 3515
   Már három napja nem írt. Jajjjjjjjjjj, csak nincs valami baja? Annyira, de annyira aggódom! Bár lehet, hogy rakja a homokzsákokat, mert menteni kell a Szálasi-bunkert. Esetleg megtámadta saját magát. Vagy a rakodópart alsó kövén ült, és elvitte a víz? Hiányozna. Esetleg nem.
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3514

Eddig egy olvasónál tartunk:)

Majd Logofet is leszokik róla :)).

Na én is elmegyek lefektetni a gyereket. Magamat.

Jó éjszakát mindenkinek!!

BabaLaci

ui. Nemsokára úgyis jön fáradtolaj, majd ő tartja a frontot:)).

Előzmény: Alpári Gnác (3513)
Alpári Gnác Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3513

Eddig egy olvasónál tartunk:)

Végülis egy író, egy olvasó, lehetne rosszabb is, bár már nem sokkal:))

Előzmény: Törölt nick (3510)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3512

Nem veszi észre, mert nemrég fogadta meg, hogy nem olvassa ezentúl senki hozzászólását.

Egyébként is Logofetnek írtam, nem neki. Én azt fogadtam meg, hogy nácikkal nem tárgyalok.

Előzmény: Törölt nick (3511)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3510

Túlértékeled a jelentőségét.

De én is olvastam egy ideig, manapság már nem, egyszerűen unalmas. Századszor leírt átkozódások, ugyanazon megállapítások, semmitmondó frázisok.

Végtelenül unalmas, az utóbbi írásait már nem olvastam.

Viszont a moderatúra mégis jól végzi a dolgát. Hiszen az írásai /amiket még követtem/ jóval szolidabb hangvételűek lettek, nincs zsidózás, Mengele-féle dicsőítések.

Úgy látszik, még a legelvetemültebbeket is lehet nevelni.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Logofet (3508)
Törölt nick Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3509

Ez a "gyermeklefektetési botrány" engem is érdekelne

Egy hoszabb mondanivalójának a végét Eszter egy poénnal /-elmegyek lefektetni a gyereket-/ zárta, hogy félreértés ne essék, még egy mosolyt is rakott a végére, jelezve a poént.

Ettől a soknevű úgy feldühödött, hogy azóta is fröcsög. Megértem, régen háborúk is kirobbantak egy gyermeklefektetési megjegyzés miatt. Talán szólni kellene Eszternek, vigyázzon jobban a családi megjegyzéseire, elvégre atomrakéták is vannak ....

:))), :)))), :))), :))), :))), :))) :))), :)))), :))), :))), :))), :)))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

/Csak a kedvességem jeléül, hiszen ez a kedvence a soknevűnek :))/

Előzmény: Logofet (3505)
Logofet Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3508
   Sajnos, van egy állat, aki igen. És még sajnálatosabb, hogy én vagyok az az állat. Va'szeg mazochista vagyok csak erre közel 39 évig nem jöttem rá. Az elején néha szórakoztatott, később dühített, ma meg már általában csak undorral tölt el amit tesz.  
Előzmény: Alpári Gnác (3507)
Alpári Gnác Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3507

De miért, így van, aki kíváncsi rá?

Egyáltalán, van, aki elolvassa ezeket az izéit?

Előzmény: Logofet (3505)
Logofet Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3506

..."noha nem túl elegáns, nem túl bátor tett halála után belerúgni abba"... Valóban. Javasolnám, fogadja meg saját intelmét, például Eörsivel kapcsolatban! A felelős szerkesztő pedig -igaza van- valóban felel az általa szerkesztett kiadvány tartalmáért. Amit viszont Ön kér számon, azt cenzúrának hívják. Bár látom, Ön nosztalgiával emlékszik arra a korszakra, amikor ez mindennapos volt, és ezzel a hozzáállásával nincs is egyedül, azért szerencsére kicsi az Ön tábora.

Ismételten kérem, legalább próbáljon meg tisztességes ember módjára viselkedni. Ha nem sikerül, az sem tragédia. De legalább próbálja meg! Addig is, valóban csendesen becsukhatná maga után.

Előzmény: Törölt nick (3503)
Logofet Creative Commons License 2006.04.03 0 0 3505

A műfajismereti kvász kifejezés nagyon tetszett. A saját blog építésében valószínűleg igazad van, csak azt nem értem miért nem Vágréti László név alatt teszi. Illetve értem. Mert akkor a kutya sem lenne kíváncsi rá. Címkének javaslom még a következőket: nem áll fel; nekem igenis vannak barátaim; marxizmus kezdőknek; kötelet a MÁV-nak; Marosán és én; agymenés; fáradtolaj bácsi bántott; a magyar nyelv újszerű szabályai; mondások, ahogy én ismerem őket. 

Ez a "gyermeklefektetési botrány" engem is érdekelne. Csak nem az a felháborító eset történt, hogy BE a késői időpont miatt ágyba fektette gyermekét, ahelyett, hogy a soknevű legújabb alkotását várta volna izgatott örömmel? Mert ez tényleg felháborító cselekedet lett volna. Sértés. Botrány.   

Előzmény: barbo (3499)
barbo Creative Commons License 2006.04.02 0 0 3504

"Lesz majd olyan is, hogy lóugrásban haladok" - és lesz majd olyan is, hogy nem?

De az nagyon hiányzik nekem, hogy ma még nem elemezted a "lefektetem a gyereket" botrányt. Ha nem kapom meg a mai elemzést róla, rossz napom lesz. Pedig Vitya is kint van már a téren.

Előzmény: Törölt nick (3503)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.04.01 0 0 3501
 Pontosabban: Ha kell, ha nem -verset elemzek. (Közben megengedem magamnak a luxust,hogy ne tudjam, mi az a költői kép...de ez nem számít.....akinek nem tetszik, az kérjen bocsánatot! És kész!)
Don Alfonso Creative Commons License 2006.04.01 0 0 3500

Igen.

De az az interjú, amelyből ez a szerencsétlen hülye szemezget, hát azt Kisbali László csinálta Petri Györggyel. Mi köze van hozzá BE-nek? Hogy egy rövid ideig ő is szerkesztője volt annak a folyóiratnak, amelyben ez az interjú megjelent?

Nem mintha az interjú szégyellni való lenne.

barbo Creative Commons License 2006.04.01 0 0 3499
Megmondom. Műfajismereti kvász tanui vagyunk. A soknevű voltaképp saját blogját építi - de minden jel szerint ennek nincs tudatában. A blog címe: "Utálom Babarczy Esztert, ezért mindent leírok százszor. Ha kell, verset is elemzek." És mindezt a "szexuális aberrációk" címke alatt.
Előzmény: Logofet (3497)
Logofet Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3498
:-)
Előzmény: fáradtolaj (3494)
Logofet Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3497
   Mostanában ebben a topicban verselemzéseket találok, amikbe valahogy belekerül BE neve is. Most nem tudom eldönteni, egy grafomán diák írogat BE-nek, és várja, hogy ő kijavítsa vagy leosztályozza irományait, és valami tévedés folytán azt hiszi, hogy ez itt egy mail box, esetleg a technika ördöge miatt keverednek itt teljesen össze nem tartozó mondatok, vagy netán egy ártó szellem munkálkodik itt? Ha valaki tudja a megfejtést, örülnék, ha megírná.  
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3495
Sajnálom, hogy elégségesnek tartod ezt a hol meg, hol meg nemmegengedődő távolságtartást is, meg nem ist. Ahogy a német mondja.Nekem van vitám magammal, hogy én vajon csak rajongó lehetek-e,vagy osztottak e lapot, vagy hánysebességes bicikli jár egy közönségesnek.
Előzmény: Alpári Gnác (3466)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3494
Látom ásós vagy.Sokunkon segítenél, ha behúznád magad után csendben.Vagy fejeld le a mávot, mint a szappanfőzö gyereke.Az igazi emberkedés az, ha belátjuk, rosszkor rakott le a gólya rossz helyen, s ehhez képest feltaláljuk magunkat.Persze ehhez érteni kéne azt a sokmindent, amit elolvastál.Nem irigyellek.Nem mersz hazamenni, mert vettél egy láncfűrészt.Inkább maradj itt, szeretünk.
Előzmény: Törölt nick (3490)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3493
Vágj bele pedig kedves ma Pál, mostanában többet leszek, kocsit cserélek, sőt a csabai apehban is lesz egy káprázatos fellépésem e hónapban, az állandó lakcím, telephely, stb okán.Hajrá Jamina!
Előzmény: anyabanya (3180)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3492
Meg van egy zseniális sejtésem. Gazdaságosabb a hozzám hasonlókat primitívnek képzelni. Mennyi szellemi munkát spórol meg az ember, ami nincs, azzal nem is kell foglalkozni.Ezt a puszi miatt nem neked szántam, de valójában ez van.Babarczy léte okán többet képzelek magamról.Én ezért szeretem.
Előzmény: efzsuzsa (3489)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.31 0 0 3491
Kedves Zsuzsa!Elmentettem a puszit a büröktárba.Ha tudtam volna, hogy ilyen koránkelő vagy, fennmaradtam volna tegnap.Megtisztelő a feltételezésed a felfogóképességemről, most rögtön be is bizonyítom, hogy amit hogyisvanez.Nem kezdeném nagy péterrel, hogy egy kurva hajót akár ő is össze bírna ácsolni.Így felülről lefele építve egzisztenciákat lehet alapozni a dicsőséges hozzánemértésre.Babarczy a valóságos gátakat építené a közvagyon napi kifosztása ellen, míg a napi megváltók pusztán megértést kérnek, mekkora káosz lakozik is bennük, hogy értsük, értünk lopnak.Babarczy valójában szerintem az ún. elitet szembesíti azzal, aminek a nevében képzelik magukat felkentnek.Az én szememben a babarczyeszterfélék az elit, erre persze lehet rögtön nyúlszájú károlyizni.Nem tagadom, proli vagyok, sokan vagyunk így.
Előzmény: efzsuzsa (3489)
efzsuzsa Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3489
 Nézd, Fáradt, én meg arra gondolok, és ezt ne tekintsd, kérlek, leegyszeűsítésnek - hogy küldök neked egy puszit, most is, megint is. Azért, mert lehet, hogy én nem mindig értelek téged ( most sem), de kötben biztos vagyok benne, hogy te tisztán értesz engem. Szóval: puszi megy.
Előzmény: fáradtolaj (3486)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3488
Ha kíváncsi vagy a titokra:Lehet álságosan, de BE kérdez, te meg kioktatsz, lehet, csak ennyi a titok.Te nézel minket munkadarabnak.Sokszor arabnak.
Előzmény: Törölt nick (3481)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3487
Kedves Logofet! Ez önmagában egy világméretű összeesküvés bizonyítéka is lehetne,hogy nem lőttek tarkón a moderátorok.Engem.Van egy olyan érzésem, hogy amit mi itt elkövetünk sértés BE-vel szemben.Helybenjárás.Szarkeverés.Azt hiszem, érzem, hogy helyesen láttam annak azt, ami valójában.
Előzmény: Logofet (3483)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3486
Kedves! Én pusztán arra gondolok mindíg, hogy a tudása birtokában helyettünk lát kívülről minket, s ezzel utálatot felvállalva, a sok helyi tehénfejő helyett megmondja, itt bizony a bika orális kielégítése folyik.Vagy pártélet, Na, hogy ki a izé, ez itt a kérdés.Én pusztán megkerülhetetlennek látom a múltat, de ez egyszerű, régen voltak a vezetettek, mosmeg a megvezetettek
Előzmény: efzsuzsa (3468)
fáradtolaj Creative Commons License 2006.03.30 0 0 3485
Kedves Gnác! Nem fogunk vitatkozni több okból sem. Először is én a megmondószakközépben végeztem, ahol a stabilitás örökkévalósága beszivárgott a tanrendbe.Minden úgy jó, ahogy van mostmár végre, csak ezt meg is kell mondani az embereknek, hogy tuggyák mivégre is.Na most minimum a vágtázó Grandpierrtől tudjuk, hogy a naprendszer is csapágyas, csak nekünk, hangyáknak tűnik harmonikusnak ez az életvitel, amivel naprendszerünk becsap minket naponta. Vagy mi magunkat.Nem akarom hosszú lére ereszteni,de vannak rokonszakmák, ahol valóságos emberekkel lehet tanálkozni, és valahogy egy idő után sokkal egyszerűbb megoldásokat tanál az ember, mint amivel etetnek naponta.Hosszú évek tapasztalata szerint te a barátom vagy,nem akarlak most ezzel megbántani, hogy mért zúgtam bele Őbele.Ha kibeleznénk Babarczy Esztert, megtalálnánk benne a valamikori kíváncsi magunkat.Érzem, hogy ez durva, de valójában mit tesz ő?Helyettünk vesz szájba szóvegeket,mondjuk én le vagyok lassulva, Szabó Dezsőt olvasok most, de ebből megint csak szöfosás lenne a jelent illetően.Isten összes barmát érti,megérti ő, ezért bevezetnélm kötelező imádatát.Feladtam a meccset, bizonyos értelemben BE egy ufó, én meg kisgyerek.
Előzmény: Alpári Gnác (3466)
Logofet Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3484
   Jó kérdés. Fogadunk, hogy lesz-e rá válasz? Tényleg, nem akarja valaki megvenni a 2005. júniusi ötöslottó nyerőszámokat? Alkalmi áron, 10 millióért bárkinek megmondom, esetleg beszámítok "EG:  Vásár után minden paraszt okos" kötetet is.
Előzmény: barbo (3482)
Logofet Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3483

Tisztelt Fáradtolaj!

Mint Logofet nagy becsben tartott testrészei, kikérjük magunknak az EG-re alkalmazott megszólítást! Mióta a csúcsponthoz közeledve attól tartunk, hogy EG kopaszodó feje bukkan elő, az Ön által emlegetett, kemény munkánkkal előállított és célba juttatott értékes anyag helyett, nem vagyunk a régiek. Így felszólítjuk Önt, haladéktalanul vonja vissza szavait, és többé ne használjon testrészi jogainkat sértő hasonlatokat!

Üdvözlettel:

Egy dolgozó és két here

Előzmény: fáradtolaj (3459)
barbo Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3482
A BE-től bemásolt három hsz-ed legfrissebbje (!)2005.06.18-ban készült.  Mér nem másnap írtad ugyanezt, 2005.06.19-én? Most vagy okos, te szerencsétlen?
Előzmény: Törölt nick (3472)
kró manyon Creative Commons License 2006.03.29 0 0 3480

Silány kis média Böske? Neked meg legyen sztár a Kiszel Tünde!

Meg a Béjá ásszonny!

Előzmény: Törölt nick (3475)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!