Ez amúgy akkora fasság... Jobbról legálisan megyek majd előre (autós nem nagyon nézi álló helyzetben a jobb tükröt), jön a hokedlis vagy a bringás by illegal, kihúzódik jobbra az autós, h elengedje én meg jól járok, ha rossz időben érek oda.
Annyira azert ne legyel abban biztos, hogy nem ellenfel. Calvernel mindig tisztazni kell minden korulmenyt, mert meg felreerti. Pl. havas uton hatarozottan elonyben van a Smart motorhoz kepest. :-)
Szaraz idoben, idealis korulmenyek kozott sem biztos, hogy a motor gyorsabb egy pl. hegyi szerpentinen. Egy 5-6 masodperc alatt 100-ra gyorsulo kocsival (magyarul valami sportosabb verdaval) szerintem nagyobb kanyarsebesseg erheto el, jobban fekezheto egy atlagos vezetovel. Egyenesben, kigyorsitasnal elmegy a motor.
>Mondjuk, hogy néha láttam Calvert, ahogy megy a saját szórakoztatására. És ha >ehhez hozzágondolom, hogy hogy menne, ha meg akarná mutatni, hát valszeg elég >hamar teli lenne a pelus.
Negatív! Én is izgultam, hogy majd milyen lesz tehetetlenül vergődni hátul. Mert, hát egy dolog egyszerre közelíteni a meglepetésszerűen álló Cola-s teherautó hátulja felé vészfékezéstől kigúvadó szemekkel, miközben Calver_ blokkolóra fékezi melletted a Duci elejét. De ott megvan az illúzió, hogy a saját motoromat irányítom, sőt probálok matekozni, hogy helyet csináljak neki, ha kell. Megint más dolog kiszolgáltatottan utasként. Aztán egyszer vitt be agglomerációból az Árpád hídig (ráadásul a hírhedt Váci út szakasz...), és én embert ilyen papásan motorozni még nem láttam. Mintapolgár, KRESZ buzi, stb.
jo_lenne_tudni! Bazzzz'! Ez a Teletubby telitalálat! :))))))))))))))
> na januártól a buszsávban legalisan is lehet haladni mocival!
ne dolj be mindennek
olvasd el a tervezetet a khem-nel motorkerekparokon van rendszam, azzal nem mehetsz szabalyosan, se a buszsavban, se a pirosnal. csak bringaval, meg hokedlivel :-))
(3) Az R. 36. §-a a következő (12) bekezdéssel egészül ki:
„(12) Ha a forgalom sűrűsége folytán a forgalmi sávokban összefüggő, álló járműoszlopok alakultak ki és megfelelő oldaltávolság áll rendelkezésre, fokozott óvatossággal, a többi közlekedő veszélyeztetése nélkül – a járművek forgalmát irányító fényjelző készülék piros fényjelzésének időtartamában a külső (jobb szélső) forgalmi sávban álló járművek mellett – a forgalmi sáv jobb oldalán a kerékpár és a kétkerekű segédmotoros kerékpár előre haladhat a továbbhaladásra történő felkészülés céljából.”
Ez a zenekar sosem létezett, egy megszűnt (4AD) lemezkiadó szedte össze a zenészeit néha egy kis bohóckodásra. Így mindig mások játszottak ezen a néven. Kiadtak 3 lemezt:1984-ben, 86-ban és 1990-ben egyet, ez a szám a legutolsón van. Hogy lehetne ezeket megszerezni? Létezhetnek CD-n? Leginkább a 91-es kéne. Persze, kezdetnek mp3-ban is jó, de én hülye vagyok: ami tetszik, azt megveszem igaziban. Van Pesten olyan lemezbolt, ahol ez működhet?
De leginkább üljek fel a villamosra, az is nagy vas :)
Szerintem félnék egy igazi komoly motoron. Mondjuk, hogy néha láttam Calvert, ahogy megy a saját szórakoztatására. És ha ehhez hozzágondolom, hogy hogy menne, ha meg akarná mutatni, hát valszeg elég hamar teli lenne a pelus.
A linkelt smart nyílván nem ellenfél egy sportmotornak. De a 6mp-es gyorsulásával, az alacsony súlypontjával és jó futóművével az élmény autók között azért megállja a helyét.
Na ez is egy jó megoldás lenne :-) Amikor Laci mutatta anno, hogy milyen jól húz a Q7-es én meg csak fintorogtam, nem értette. Aztán 1x az életben felült mögém. A BMW-nek már nem dícséri a gyorsulását :-) És a vége is ott szabályoz le, ahol az FJR sem megy már tovább. Kipróbáltuk.
Azt nem tudom, hogy mennyi idő, alatt, de megfutja a 0-200-at. Nem rossz egy toitoi-tól :) Persze kereskedelmi forgalomba nem került, néhány darabot gyártottak belőle, reklám célokra. Volt szerencsém ülni benne, elég nagy móka.
"The racy roadster-coupe prototype, created by smart BRABUS gmbh to show the versatility and potential of the smart brand, has two standard three-cylinder engines joined together to create a V6 bi-turbo engine, with 1,396 cc engine capacity and power output of 170 bhp and 220 Nm of torque. The car accelerates from 0-62 mph in less than 6 seconds and reaches a top speed of 137.5 mph."
Kolléga motort venne. Látta az aprilia oldalán az akciós Sc50 4T-t, nagyplekó+doboz+esőruha=400e újan. Akciós még ugyanez 2T-ben, illetve a Scara is. Én a Scara felé orientálgattam, de nem tudom 2T vagy 4T-e a honlaop nem közli.
A motor tavasztól őszig 50km-t menne naponta. Szerintem a 4T a nyerő. Szerinted?
Nekem volt két hétig és nagyon tetszett. A tolatóradar nem hülyeség ám, rosszul látni ki belőle hátra :-) Volt nálam A-s merci is, az tényleg toi-toi, nagy csalódás volt.