Nekünk is volt már olyan hajónk amihez kibontottuka falat. Szerencsére ez az épület lindab könnyüszerkezetes. a nagyajtót meg 2.6 méter szélesre csináltattam, mert hogy 2.5 m a szállíthatóság egyik határa.
De a végszerelést kénytelenek leszünk az udvaron csinálni, mert a magasságával sehogy se férünk be.
Ahol az én csónakom épül azt a műhelyrészt most csinálták.
A nagykapu 2,2 méter széles a rajzon.
Már készen volt az ajtókeret mikor eszembe jutott hogy a csónak 2,4 széles lesz. mondom a bérbeadónak van egy kis gáz az ajtóval, kicsi, nem fér be a jumper, szélesebb kell. Nézi nézi azt mondja meg akkor már magasabb is, mondom neki:
az annyira nem fontos majd behúzza a nyakát. Hát szétvágták áthidaló ki vissza feljebb és hosszabb, persze jumper azóta sem volt benn, de a csónak ki fog férni :)
Maradék ez két réteg epoxi, kap még 3-4 réteg poliésztert egyre nagyobb átfedésben és akkor ez finom borda is lesz, nem csak válaszfal. Azért ez mégiscsak 12 személyes katamarán lesz.
Nem a hirdetés tartalma, hanem a beírt két sor miatt mentettem el.
A méret meg csak centiben igaz. Kilóban már nagyon nem. Csak képzeld el, hogy mondjuk, netán megalkuszunk............ mindegy mennyiben, majd én szépen flexel elvágom a parti1-et a fedélzet alatt, meg kicsiszolok belőle két réteget sújcsökkentés miatt. Mert nekem egy könnyű ladik kell. Luaz gyártmánya pedíg kopasz, és vékony lesz.
/Másoknak: most hagyjuk a merevség-vastagság-nem úgy van az, legalább 5-6 réteg...... dolgot. sorra kerül, ha itt az ideje/